Olimpia

22 feliratkozó

13 napja
NB2 New England Patriots 28 060 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 655 — Panthers fan
Szerintetek a kommentátort kell szidni ilyenkor?
Elkapta a fonalat, szerencséje is volt a sárgáját, ennyi. Imre próbálta az együttest, nem jött össze.
gyurczi
Nem, de ilyet akkor se lehet mondani. A meccsnek akkor van vége, amikor vége van. Nem egy (másod)perccel előtte, nem 14-9-nél, nem 2 outnál, hanem amikor vége van.
Kampman
14-10 volt amúgy szerintem is, de tényleg azt mondta, hogy innen már megvan az arany
baggio
Legközelebb oda kell ültetni mellé jinxtriadot, hogy ilyenkor korrigáljon 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 648 — "Montoya por favor!"
Un-be-liev-able

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szujó kusoljál már a kurvaanyád

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 533 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem lehet ekkora f@sz ez a kommentátor komolyan... már biztosan megvan na persze, gratulálok
baggio
Jaj ne csináljunk már úgy, mintha bármi köze lenne hozzá
Jakehomer
Nem, de ez az a tipikus magyar mentalitás, a végén már nem kell odafigyelni, ááá, ez már meglesz, lehet félgőzzel is
Kampman
Ezt mondta?

Ne felejtsd el, hogy ő is ezen a szinten űzte, valszeg ők is azt gondolják belül, hogy ekkora előnyből nem lehet/szabad elbaszni.
Jakehomer
Valószínűleg igaza is van. Párbajtőr, minden találat számít, nincs kedvezményezett, meg támadó faszság, itt már a felek kb. egyenlő szintje is gyak. garantálja, hogy 4-5 pont egymás után nagyon ritka. Ez most egy ilyen volt. Én nem a Mariann-t szidom, inkább Gézát sajnálom, mert erről 10 év múlva is álmodni fog 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessék
ThundersNFL
Én hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Ráadásul én végzett sportriporter vagyok. 😉
Sobri Jóska
Phelps női kiadása az más káposzta

Draft

több mint 9 éve
N hiszem el komolyan..... 14-9-ről
....

Draft

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 984 — #NoStress
14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessék
ThundersNFL
Én hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Ráadásul én végzett sportriporter vagyok. 😉

több mint 9 éve
dawyd728 4 106
nem lehet ekkora f@sz ez a kommentátor komolyan... már biztosan megvan na persze, gratulálok
baggio
Biztos nincs ez igaz, de párbajtőrben 4 tus hátrányt 10000-ből 1x veszt el valaki, h közben egy nyamvadt együttes nem csúszik be. Kardban ez inkább 100-ból 1, ott tényleg kilóg egy ilyen szöveg.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Ez mentális kihagyás, blokk volt méghozzá nem is kicsi...ritkán látni ilyet, pont imre gézánál fokozottan gáz és sajnálatos...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Sok okostóni...

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve

Draft

több mint 9 éve
Kökény Bea után van a családban még egy borzalmas körülmények közt szerzett ezüst. 😕(
dawyd728
Már akartam "poénkodni" vele, hogy ráragadt a női kézilabdázók balfaszsága

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 226 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy Emese megfordította minusz 4-ről, úgy most a másik oldalra kerültünk.
gabokocka
Azért a11-7 nem 14-10

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Had ne mondjam kik mondják...

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 630 — Poloska confirmed
gabokocka
Jó csak nem mindegy hogy 7:11 az állás vagy 10:14. Mentálisan biztos nem.
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Elkapta a fonalat, szerencséje is volt a sárgáját, ennyi. Imre próbálta az együttest, nem jött össze.
gyurczi
Nem, de ilyet akkor se lehet mondani. A meccsnek akkor van vége, amikor vége van. Nem egy (másod)perccel előtte, nem 14-9-nél, nem 2 outnál, hanem amikor vége van.
Kampman
14-10 volt amúgy szerintem is, de tényleg azt mondta, hogy innen már megvan az arany

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 759 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
baggio
Jakehomer
Nem, de ez az a tipikus magyar mentalitás, a végén már nem kell odafigyelni, ááá, ez már meglesz, lehet félgőzzel is
Kampman
Ezt mondta?

Ne felejtsd el, hogy ő is ezen a szinten űzte, valszeg ők is azt gondolják belül, hogy ekkora előnyből nem lehet/szabad elbaszni.
Jakehomer
a momentum, pedig mennyiszer leírjuk ezt. 😊

több mint 9 éve
Sok egyéb is elkiabálta volna. Hagyjuk már ezt.
Én is bemondtam volna, hogy ott az esély.

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 186 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 648 — "Montoya por favor!"
Csak AG-ért nem kap pénzt élete végéig

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
baggio
Jakehomer
Kampman
Ezt mondta?

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 636
gyurczi

több mint 9 éve
Állítom ha Mariann nem mondja hogy megvan akkor behúzza

Draft

több mint 9 éve
dawyd728 4 106
Kökény Bea után van a családban még egy borzalmas körülmények közt szerzett ezüst. 😕(
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
baggio
Jakehomer
Kampman
Már hiányoltam a "balsorsot" meg a tipikus magyar...stb