NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Kb minden fideszes politikus bejegyzéseinél is ugyanez van, most már az is mindegy, hogy alapból kamu volt-e vagy sem, elképesztő nagyot megy ez a mém.
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Egy másik gyöngyszemkistérségi Pedro Pascal
a saját oldaláról a faszinak.
www.facebook.com/share/v/1BdVpdStRR/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
6 hónapja
Ezt arra hoztam példának ami a képen is ott van, hogy az előjegyzés ugyan betelt 2026 márciusig, de fölötte két sorral olvasható, hogy előjegyzés nem szükséges, lehet menni simán, rendelési időben. Vagyis nem hiszem, hogy egy évig ne nézne rá senki az ember pikkelysömörére vagy ekcémájára.igen, bpn vmi normálisabb kerületben tényleg így van. 13.-ban is teljesen élhető és normális időpontokat szórnak kb mindenre, amit a kerületi sztk el tud látni (tehát ami nem súlyosabb, mint amit az egynapos sebészet menedzselni bír). csak egyfelől az ország igen kis részében megy ez így, valamint hiába van egy tonna kórház, amint komolyabb para van vagy valami krónikus probléma vagy nem elég agilis háziorvos, aki jól ír beutalót, egyből nem ilyen fényes a helyzet itt semMinden rendben van az egészségüggyel, biztos minden bőrprobléma ráér 1 évet, minek nézne rá valaki...Ez becsapós, mert előjegyezhető időpont nincs, de nem is szükséges.
Eazzy
Odamész, üldögélsz, és amikor sorrakerülsz ellátnak.
Én két hete a 6.kerületi rendelőnel voltam, bementem a fülészetre, mondtam a betegirányítónál, hogy nekem mindegy kihez megyek, csak a szokásos tavaszi fülmosás, adtak egy sorszámot, és 45 perc múlva meg is voltam. Aki időpontra megy, annak meg mondjuk 10 percet kell várnia. Ennyi.
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
6 hónapja
Szerintem lassan bármit megtesz, ami még belefér abba a keretbe ami miatt Putyin tartja.Ez az amitől én is nagyon tartok.Itt tényleg a VargaZsék, a bűnözők és a szoci nyuggerek maradtak. Ne legyen igazam, de itt szerintem csúnya haláltusa lesz, egyszerűen nincs meg OV-ban az a class, hogy méltósággal exiteljen.Hát ez az.
Amadeus az áttelelt poloska
Én el se tudom képzelni, hogy beleférjen az önképébe az, hogy átadja a hatalmat.
Pókerben, sakkban is van olyan, aki teljesen tiszta körülmények között veszít, de a dealer arcába dobja a lapjait, a zsetonokat, vagy felborítja a táblát és kézfogás nélkül elviharzik. Csak ezek nem hatnak ki mások életére.
Szerintem 26-ban nem az lesz a kérdés, hogy ki kapja a több szavazatot, ki nyeri a választást, hanem az, hogy lesz e egyáltalán választás, és mit tesz Orbán.
Őszentsége Sobri Jóska
Meg attól, hogy ha nem lesz választás pl., akkor sem fog semmi történni, ebbe is belenyugszik a társadalom szerintem...
Bruce
Bár eljöhet az ideje annak, hogy hát Viktor, ha nem megy győztes pozícióból, akkor csinálod ellenzékből és úgy bomlasztasz, segítünk, kompromittálunk, satöbbi.
De az is lehet, hogyha kitör a trumpi béke, akkor nem lesz szüksége rá, oroszok tolhatnak ide egy kicsit több lóvét felpörgetni a gazdaságot, megcsinálni a látványt '26-ra.
6 hónapja
aham, én csak tőletek hallottam itt mindenféle alázást, így gondoltam belenézek hogy mi a fenét keres a partizánon, de nekem az alapján amire az innen hallottakról számítottam absz pozitív csalódás volt.Skrabski Fruzsináról beszélünk még mindig?Kritika belülről: Skrabski Fruzsina a Szuverenitásvédelmi HivatalrólTegnap láttam a csajt a partizánon, én eddig nem ismertem, de nekem szimpi volt.
www.youtube.com/watch?v=ezCF855dqWk
Negritis, a vajda
Szesze
r.baggio
6 hónapja
Skrabski Fruzsináról beszélünk még mindig?Kritika belülről: Skrabski Fruzsina a Szuverenitásvédelmi HivatalrólTegnap láttam a csajt a partizánon, én eddig nem ismertem, de nekem szimpi volt.
Negritis, a vajda
Szesze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Kritika belülről: Skrabski Fruzsina a Szuverenitásvédelmi HivatalrólTegnap láttam a csajt a partizánon, én eddig nem ismertem, de nekem szimpi volt.
Negritis, a vajda
6 hónapja
Kritika belülről: Skrabski Fruzsina a Szuverenitásvédelmi Hivatalrólwww.youtube.com/watch?v=ezCF855dqWk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Sajnos inkább ez a második a jellemző, de nyilván örvendetes, ha van ahol flottul megy a dolog.aha, ez mindenhol így működik. Múltkor ugyanígy fülészet, már a betegfelvevőnél elhajtottak volna időpont nélkül ha nem hazudom azt hogy akut, és napok óta fáj, sima mosás helyett. Így mondták menjek fel, beszéljem meg a dokival fogad-e. Ő adott egy sorszámot, majd folyamatosan jöttek az időpontosok, be nem hívott volna mikor már 2 órája ott ültem, így két és fél óra után hazamentem, otthagytam. Az időpontosoknál is már alapból kezdett fél óra csúszás lenni egy idő után.Minden rendben van az egészségüggyel, biztos minden bőrprobléma ráér 1 évet, minek nézne rá valaki...Ez becsapós, mert előjegyezhető időpont nincs, de nem is szükséges.
Eazzy
Én két hete a 6.kerületi rendelőnel voltam, bementem a fülészetre, mondtam a betegirányítónál, hogy nekem mindegy kihez megyek, csak a szokásos tavaszi fülmosás, adtak egy sorszámot, és 45 perc múlva meg is voltam. Aki időpontra megy, annak meg mondjuk 10 percet kell várnia. Ennyi.
Őszentsége Sobri Jóska
zavi27
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 hónapja
Száááznyolcvaaaaaan!Reméljük jövőre Luke beviszi a végső döfést nekiktelex.hu/belfold/2025/05/20/laponyi-zsolt-ormester-fegyelmi-targyalas-meghallgatasKlasszik bolsi tempó, teljesen jellemző rájuk.
warr_b
még egy repedés a halálcsillagon. Ilyenből kell még sok-aki szembe mer szállni és megkockáztat egy évet.
ozibozi
Beki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 hónapja
OV bejegyzéshez meg:
zacknorb
"zászló zászló szív"
kittli
Poloska vagyok.
6 hónapja
Lehet lenne helye egy szerzői jogokról szóló "jogügyletnek" 😏index.hu/kultur/2025/05/20/harcosok-klubja-orban-viktor-chuck-palahniuk-reakcio-film-fidesz/
6 hónapja
igen, bpn vmi normálisabb kerületben tényleg így van. 13.-ban is teljesen élhető és normális időpontokat szórnak kb mindenre, amit a kerületi sztk el tud látni (tehát ami nem súlyosabb, mint amit az egynapos sebészet menedzselni bír). csak egyfelől az ország igen kis részében megy ez így, valamint hiába van egy tonna kórház, amint komolyabb para van vagy valami krónikus probléma vagy nem elég agilis háziorvos, aki jól ír beutalót, egyből nem ilyen fényes a helyzet itt semMinden rendben van az egészségüggyel, biztos minden bőrprobléma ráér 1 évet, minek nézne rá valaki...Ez becsapós, mert előjegyezhető időpont nincs, de nem is szükséges.
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
OV bejegyzéshez meg:
zacknorb
"zászló zászló szív"
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
Harc harc harc🤣csak ezt promózzák
www.instagram.com/reel/DJ1ziDLNm_z/?igsh=NHUzZGdvdWhsMWgz
JéBé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
aha, ez mindenhol így működik. Múltkor ugyanígy fülészet, már a betegfelvevőnél elhajtottak volna időpont nélkül ha nem hazudom azt hogy akut, és napok óta fáj, sima mosás helyett. Így mondták menjek fel, beszéljem meg a dokival fogad-e. Ő adott egy sorszámot, majd folyamatosan jöttek az időpontosok, be nem hívott volna mikor már 2 órája ott ültem, így két és fél óra után hazamentem, otthagytam. Az időpontosoknál is már alapból kezdett fél óra csúszás lenni egy idő után.Minden rendben van az egészségüggyel, biztos minden bőrprobléma ráér 1 évet, minek nézne rá valaki...Ez becsapós, mert előjegyezhető időpont nincs, de nem is szükséges.
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
ugyan már, hát önként lemondott a képmáshoz való jogáról, amikor az eredeti kampányt elvállalta. vagy majd erre fogják csavarni a törvény szövegét.telex.hu/belfold/2025/05/20/laponyi-zsolt-ormester-fegyelmi-targyalas-meghallgatasÉs vajon államtitkár úr ellen indult fegyelmi h nem betartva a szolgálati utat tette ki engedély nélkül a képet?
warr_b
csebi
6 hónapja
Reméljük jövőre Luke beviszi a végső döfést nekiktelex.hu/belfold/2025/05/20/laponyi-zsolt-ormester-fegyelmi-targyalas-meghallgatasKlasszik bolsi tempó, teljesen jellemző rájuk.
warr_b
még egy repedés a halálcsillagon. Ilyenből kell még sok-aki szembe mer szállni és megkockáztat egy évet.
ozibozi
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/20/laponyi-zsolt-ormester-fegyelmi-targyalas-meghallgatasÉs vajon államtitkár úr ellen indult fegyelmi h nem betartva a szolgálati utat tette ki engedély nélkül a képet?
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/20/laponyi-zsolt-ormester-fegyelmi-targyalas-meghallgatasKlasszik bolsi tempó, teljesen jellemző rájuk.
warr_b
6 hónapja
Ebből a videóból pontosan átjön, hogy ő már nem érti szerencsére ami történik, miért van ez az egész. Nekik kiadták a partközpontból az ukázt, ő teljesítette, es dokumentálta hogy ő megtette amit kértek tőle.Egy másik gyöngyszemez a faszi úgy néz ki, mint aki a Fábrisóban a Delhuszadzsonra karaokézott, amíg az asszonypajtás adta a háttértáncost.
ozibozi
slowmotion
Pont mint a 87-88-ban a MSZMP közép es kisvezetői.
“Ez csak egy kis nehézség, de majd fent úgyis megoldják” mentalitás
6 hónapja
6 hónapja
Egy másik gyöngyszemez a faszi úgy néz ki, mint aki a Fábrisóban a Delhuszadzsonra karaokézott, amíg az asszonypajtás adta a háttértáncost.
ozibozi