Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Évi 30 misiért én is adnám...telex.hu/gazdasag/2025/05/31/megafon-veszteseg-ceges-beszamoloAnnyiért adják el a lelküket.....
Ha igazak a számok amiket ír, akkor az átlag megafosos fizu havi két és fél milla...
warr_b
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
De még senki nem kínált meg vele. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
a mit?telex.hu/gazdasag/2025/05/31/megafon-veszteseg-ceges-beszamoloAnnyiért adják el a lelküket.....
Ha igazak a számok amiket ír, akkor az átlag megafosos fizu havi két és fél milla...
warr_b
6 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/31/megafon-veszteseg-ceges-beszamoloAnnyiért adják el a lelküket.....
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/31/megafon-veszteseg-ceges-beszamoloHa igazak a számok amiket ír, akkor az átlag megafosos fizu havi két és fél milla...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Sajnos az Apró-klán dobta, amúgy is csak vegetált már 2006 óta.Jobban bírom mint a másik dagadt fasztOrbán ma 62.....hát inkább nem kívánok neki inkább semmit.....Pár nap múlva Ferinek is születésnapja lesz.
Kampman
6 hónapja
Jobban bírom mint a másik dagadt fasztOrbán ma 62.....hát inkább nem kívánok neki inkább semmit.....Pár nap múlva Ferinek is születésnapja lesz.
Kampman
Draft

6 hónapja
Orbán ma 62.....hát inkább nem kívánok neki inkább semmit.....Pár nap múlva Ferinek is születésnapja lesz.
6 hónapja
Orbán ma 62.....hát inkább nem kívánok neki inkább semmit.....
Draft

6 hónapja
Ez így igaz is, pusztán arra reflektáltam, hogy egy profitmaximalizálásban és költségminimalizálásban érdekelt multi soha még csak pisszenni se fog a politikai rendszer ellen, amíg az érdekei nem sérülnek. Nem tudom hány nyugati cég brandjét viselő, de kínai és bangladesi gyerekmunkások által előállított fogyasztási cikket fogunk még importálni, mielőtt ez leesik minden naivának.Nem csak az Audi Hungária kft-ről szól ez az egész, hanem az Audi AG-ról, meg az összes többi német autógyárról. Informálisan MP így tudna "közelíteni" a német kormányhoz anélkül, hogy face 2 face találkoznának.Pontosan, a sok liberális wishful thinking közül kétségtelenül a "nagy cégek majd biztosan törődnek az emberi jogokkal meg a demokrácia állapotával és segítenek a kisembereknek az állami elnyomás ellen" a legviccesebb. Pedig tőlük aztán nyugodtan lehetne megint manchesteri kapitalizmus egy rendőrállamban, ha egyébként a CEO ugyanúgy kiveheti az osztalékát.Ne legyetek már naivak, a német autógyárakat csak az érdekli hogy minél olcsóbb legyen az előállítási költség. Ezt Orbán megadja nekik.Arra lennék kíváncsi, hogy van-e és ha van hol van az a pont ahol mondjuk a németek azt mondják, hogy akkor az Audi bezár?Szerintem akár találkozhatna is velük MP, és biztosíthatná őket, hogy ha hatalomra kerül, akkor átláthatóbb, kiszámíthatóbb és demokratikusabb viszonyokat teremt, és nem fogja őket csuklóztatni.
Vagy simán csak végignézik, hogy az egyik EU-s országban elmarad a választás, mert a kormány nem akar veszteni?
zinedine5
slowmotion
Nomac
Kampman
Mert az ugye axióma, hogy a német kormány akkor boldog, ha a német gazdaság boldog, és a német gazdaság akkor boldog, ha a német autógyártók boldogok. A német kormány nem vág Orbán alá, amíg nem cseszteti az autógyárakat, de ha MP hasonló elbánást ígér, akkor igazából kurva mindegy lesz nekik, hogy ki a góré itt.
slowmotion
6 hónapja
Nem csak az Audi Hungária kft-ről szól ez az egész, hanem az Audi AG-ról, meg az összes többi német autógyárról. Informálisan MP így tudna "közelíteni" a német kormányhoz anélkül, hogy face 2 face találkoznának.Pontosan, a sok liberális wishful thinking közül kétségtelenül a "nagy cégek majd biztosan törődnek az emberi jogokkal meg a demokrácia állapotával és segítenek a kisembereknek az állami elnyomás ellen" a legviccesebb. Pedig tőlük aztán nyugodtan lehetne megint manchesteri kapitalizmus egy rendőrállamban, ha egyébként a CEO ugyanúgy kiveheti az osztalékát.Ne legyetek már naivak, a német autógyárakat csak az érdekli hogy minél olcsóbb legyen az előállítási költség. Ezt Orbán megadja nekik.Arra lennék kíváncsi, hogy van-e és ha van hol van az a pont ahol mondjuk a németek azt mondják, hogy akkor az Audi bezár?Szerintem akár találkozhatna is velük MP, és biztosíthatná őket, hogy ha hatalomra kerül, akkor átláthatóbb, kiszámíthatóbb és demokratikusabb viszonyokat teremt, és nem fogja őket csuklóztatni.
Vagy simán csak végignézik, hogy az egyik EU-s országban elmarad a választás, mert a kormány nem akar veszteni?
zinedine5
slowmotion
Nomac
Kampman
Mert az ugye axióma, hogy a német kormány akkor boldog, ha a német gazdaság boldog, és a német gazdaság akkor boldog, ha a német autógyártók boldogok. A német kormány nem vág Orbán alá, amíg nem cseszteti az autógyárakat, de ha MP hasonló elbánást ígér, akkor igazából kurva mindegy lesz nekik, hogy ki a góré itt.
6 hónapja
Pontosan, a sok liberális wishful thinking közül kétségtelenül a "nagy cégek majd biztosan törődnek az emberi jogokkal meg a demokrácia állapotával és segítenek a kisembereknek az állami elnyomás ellen" a legviccesebb. Pedig tőlük aztán nyugodtan lehetne megint manchesteri kapitalizmus egy rendőrállamban, ha egyébként a CEO ugyanúgy kiveheti az osztalékát.Ne legyetek már naivak, a német autógyárakat csak az érdekli hogy minél olcsóbb legyen az előállítási költség. Ezt Orbán megadja nekik.Arra lennék kíváncsi, hogy van-e és ha van hol van az a pont ahol mondjuk a németek azt mondják, hogy akkor az Audi bezár?Szerintem akár találkozhatna is velük MP, és biztosíthatná őket, hogy ha hatalomra kerül, akkor átláthatóbb, kiszámíthatóbb és demokratikusabb viszonyokat teremt, és nem fogja őket csuklóztatni.
zinedine5
slowmotion
Nomac
6 hónapja
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e és ha van hol van az a pont ahol mondjuk a németek azt mondják, hogy akkor az Audi bezár?Minden választást időben megtartottak nálunk és ez így is marad.
zinedine5
6 hónapja
Ne legyetek már naivak, a német autógyárakat csak az érdekli hogy minél olcsóbb legyen az előállítási költség. Ezt Orbán megadja nekik.Arra lennék kíváncsi, hogy van-e és ha van hol van az a pont ahol mondjuk a németek azt mondják, hogy akkor az Audi bezár?Szerintem akár találkozhatna is velük MP, és biztosíthatná őket, hogy ha hatalomra kerül, akkor átláthatóbb, kiszámíthatóbb és demokratikusabb viszonyokat teremt, és nem fogja őket csuklóztatni.
zinedine5
slowmotion
6 hónapja
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e és ha van hol van az a pont ahol mondjuk a németek azt mondják, hogy akkor az Audi bezár?Szerintem akár találkozhatna is velük MP, és biztosíthatná őket, hogy ha hatalomra kerül, akkor átláthatóbb, kiszámíthatóbb és demokratikusabb viszonyokat teremt, és nem fogja őket csuklóztatni.
zinedine5
6 hónapja
Még szerencse, hogy Szatyor kifejezi a nemzet egységét és a pártok felett áll.444.hu/2025/05/31/sulyok-olyat-tett-ami-fideszes-korokben-mar-nem-igazan-szokas
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e és ha van hol van az a pont ahol mondjuk a németek azt mondják, hogy akkor az Audi bezár?Vagy simán csak végignézik, hogy az egyik EU-s országban elmarad a választás, mert a kormány nem akar veszteni?
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/30/szijjarto-peter-cpac-orban-viktorAzt. A. Kurva. Ez így nagyon tömény volt.
Dzsokijuing
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/30/szijjarto-peter-cpac-orban-viktorEz működhetne egy ideig, de azt gondolom a kocka el van vetve. Mindent megtesznek a hatalom megtartásáért, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a végső kifosztás elkezdődött, amit még el lehet lopni, most inkább arra koncentrálnak, hogy annyira nehéz legyen az utódnak, hogy az emberek majd valóban visszasírják a "jobban kormányzó" fideszt, mert marginális kérdés, hogy mi van a gránit szilárdságú alaptörvényben, meg marginális kérdés, hogy van e pride, de az nem marginális, ha mondjuk az állami alkalmazottaknak már nem jut fizetés a nyárra, mert mindent valahogy lekötnek és ellopnak. Ezt most meg is mutatják majd "kicsiben" a fővárosban és biztos vagyok abban is, hogy nagyon kemény 10 hónap áll előttünk, amíg kipakolnak amit csak lehet, de szerintem nekik már most azt a fontos leginkább, hogy ne legyen 2/3-a a kormánynak, mert úgy azért könnyű lenne kikerülni a korlátokat. Bíznak abban, hogy annyira meg tudják nehezíteni az új kormány életét, hasonlóan Lengyelországhoz, hogy ott tudjanak maradni a kis harcosokkal a tisza párt mögött és gáncsolják az új kormányt, ahogy csak lehet azzal a jól felfogott érdekükkel, hogy rövidtávon visszakaphatják a hatalmat.
Nagyjából összeszedte az érveket, miért nem adják át a hatalmat jövőre.
Magyarok = Orbán Viktor, aki nem rá szavaz, illegitim.
Tisza = bábkormány lenne, kvázi törvénybe iktatják, hogy nem kerülhet döntési helyzetbe.
A Voks2025-öt követi a Voks2026 = ogy választással egyenrangúvá emel egy nemzeti konzultációt, ezzel olyan közjogi erővé formálva, ami kötelezi a kormányt. Ezzel valamennyi álnépszavazást de facto beemeli a jogrendbe. Mivel a nemzettesten kívül nem konzultálnak velünk, magukat zárják ki a véleménynyilvánításból, a nemzet viszont közel 100%-ban azt akarja, amit az állampárt, azaz Orbán Viktor és indul az első pont.
Dzsokijuing
Úgyhogy ha fogadni kellene, lehetne én biztosan arra fogadnék, hogy lesz választás április 12-én és törvényi szinten nem fogják ezt ellehetetleníteni. Talán ez a lépés még Ficonak se tetszene, mint utolsó haver az EU-ban, aki kitarthat mellette. Az EU nélkül meg még hasznos idióták sem lennénk.
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/30/szijjarto-peter-cpac-orban-viktorNagyjából összeszedte az érveket, miért nem adják át a hatalmat jövőre.
Magyarok = Orbán Viktor, aki nem rá szavaz, illegitim.
Tisza = bábkormány lenne, kvázi törvénybe iktatják, hogy nem kerülhet döntési helyzetbe.
A Voks2025-öt követi a Voks2026 = ogy választással egyenrangúvá emel egy nemzeti konzultációt, ezzel olyan közjogi erővé formálva, ami kötelezi a kormányt. Ezzel valamennyi álnépszavazást de facto beemeli a jogrendbe. Mivel a nemzettesten kívül nem konzultálnak velünk, magukat zárják ki a véleménynyilvánításból, a nemzet viszont közel 100%-ban azt akarja, amit az állampárt, azaz Orbán Viktor és indul az első pont.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
re: bkk-rendészetkallernak sincs elég ember, szal várható volt hogy ez lesz
Vitézy adatott a szarnak egy pofont Karácsonnyal. abszolúte semmi értelme nincs, azokat veszik fel, akik még közteresnek/önkormányzatirendésznek sem voltak jók.
most a neten keringő videotól függetlenül a múltkor is elkaptam egy párost a négyeshatoson, az egyik valami csípőimplantátumra váró alkesz volt, a másik meg egy borotvált fejű hülye, aki egy felszálló fiatal lányt akart mindenáron szemmel rommá kúrni úgy, hogy nekem támadt szekunder szégyenérzetem.
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
re: bkk-rendészetVitézy adatott a szarnak egy pofont Karácsonnyal. abszolúte semmi értelme nincs, azokat veszik fel, akik még közteresnek/önkormányzatirendésznek sem voltak jók.
most a neten keringő videotól függetlenül a múltkor is elkaptam egy párost a négyeshatoson, az egyik valami csípőimplantátumra váró alkesz volt, a másik meg egy borotvált fejű hülye, aki egy felszálló fiatal lányt akart mindenáron szemmel rommá kúrni úgy, hogy nekem támadt szekunder szégyenérzetem.
6 hónapja
Sültkrumpli.A mekinek borzalmas a híre, de vannak jó cuccaik, nem feltétlenül a big macet kell gondolni alatta csupánérdeklődve olvasnám ezen termékek listáját indoklással, ha lehet kérni ilyet
r.baggio
fake.id
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
A mekinek borzalmas a híre, de vannak jó cuccaik, nem feltétlenül a big macet kell gondolni alatta csupánérdeklődve olvasnám ezen termékek listáját indoklással, ha lehet kérni ilyet
r.baggio
6 hónapja
Azért Deutsch Tamás Facebook posztja sem gyenge:Egy hang, két betű. 😊
Ukrán kémpárt, öt betű: Tisza
Gondolom a sok kokaintól nem tudja hogy az sz az egy betű a magyar ábécében 😂
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May