Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Amadeus az áttelelt poloska
Dzsokijuing
StormST
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Hadügyminiszter ribkójaA hadipicsa már mondja amit belediktáltak.....most épp melyik?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Azt nem irtam h nem lenne kovetkezmenye, csak azt h a lehetoseg ott van elotte.Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Vmi MP nevezetu haverja is kiugrott, pedig annak gyerekei is vannak, bar lehet h ott a csalad tudott volna neki segiteni anyagilag.
Lehet h szegeny Gulyas ezt nem teheti meg, mert keveset keres es mindenet elviszi a hitel meg a napi betevo 😀
Gulyas egy partkatona, ot nem tudom sajnalni. Ezer es egy lehetosege volt kiugrani es meg lesz is neki, vajon el-e vele.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanugy, ahogy OV elott is ott a lehetoseg h egy “csa gyikok, en leleptem” felkialtassal eltavozzon egy kiadatasi egyezmennyel nem rendelkezo orszagba.
Persze azert ablakok kozelebe nem mennek, a teat is megneznem h nincs-e benne polonium, jegcsakany meg barhol elokerulhet.
De amugy akkor MP-nek ez h sikerult?
Szerk.: Persze, tudom, o egy “senki” volt ott, de azert Gulyas se lecserelhetetlen.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
6 hónapja
A hadipicsa már mondja amit belediktáltak.....most épp melyik?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
A hadipicsa már mondja amit belediktáltak.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Dzsokijuing
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Ennyire kell egy tiszás főpolgármester? Szerintem jobban fájna a Fidesznek.Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Dzsokijuing
6 hónapja
Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
6 hónapja
Szolidaritási hozzájárulás… kabaré az egesz
6 hónapja
Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.
6 hónapja
Próbáltak berakni egyet, a jelek szerint a műtét nem volt sikeres…Van gerince? 😊nem véletlenül volt a "gerincműtéte" amikor eltűnt a nyilvánosságból egy időre. valójában idegösszeroppanása volt.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
bcsarli, Udvari Főkóstoló

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Van gerince? 😊nem véletlenül volt a "gerincműtéte" amikor eltűnt a nyilvánosságból egy időre. valójában idegösszeroppanása volt.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
6 hónapja
www.youtube.com/watch?v=QBgD09h5f-o"...Valakinek ezt a tetves mocskos geci rendszert meg kell döntenie..."
Én az elmúlt hónapokban szinte mindent követek/követtem politikai témában (túl sokat is ez nem kérdés), így túl sok új infó nem volt ebben az interjúban nekem, de azért az nagyon szembetűnő, hogy kurva sokat fejlődött a csávó ez alatt az egy év alatt. Személy szerint nekem vélhetően sosem lesz MP egy szimpatikus valaki, viszont ebben az undorító közegben ami itt van nem nagyon tudok elképzelni a célra megfelelőbb személyt, mint ő.
Szesze
6 hónapja
www.youtube.com/watch?v=QBgD09h5f-oÉn az elmúlt hónapokban szinte mindent követek/követtem politikai témában (túl sokat is ez nem kérdés), így túl sok új infó nem volt ebben az interjúban nekem, de azért az nagyon szembetűnő, hogy kurva sokat fejlődött a csávó ez alatt az egy év alatt. Személy szerint nekem vélhetően sosem lesz MP egy szimpatikus valaki, viszont ebben az undorító közegben ami itt van nem nagyon tudok elképzelni a célra megfelelőbb személyt, mint ő.
Szerkesztette: Szesze
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/28/miert-mondott-le-a-sumegi-kdnp-s-kalotay-kristofEzzel a sráccal kifejezetten jóban voltam az egyetemen, nem is tudtam, hogy ilyen agyhalott szervilis pondró lett.
A tökéletes esszenciája Magyarországnak kicsiben…
somoskovig
6 hónapja
Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Vmi MP nevezetu haverja is kiugrott, pedig annak gyerekei is vannak, bar lehet h ott a csalad tudott volna neki segiteni anyagilag.
Lehet h szegeny Gulyas ezt nem teheti meg, mert keveset keres es mindenet elviszi a hitel meg a napi betevo 😀
Gulyas egy partkatona, ot nem tudom sajnalni. Ezer es egy lehetosege volt kiugrani es meg lesz is neki, vajon el-e vele.
Lúdas Solymi
6 hónapja
Örkény István: KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS
Két külön országban élünk reloaded.
Zsellér van de Vrij
Nálunk is megalakult s már meg is kezdte működését az első hazai közvélemény-kutató intézet.
Kérjük a lakosság megértő támogatását.
Mutatóba közöljük első vizsgálatunkat, melyet annak a kérdésnek szentelünk, hogy miképpen vélekednek az emberek hazánk múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az eredmény megbízhatósága érdekében 2975 különböző rendű, rangú, munkakörű és felekezetű személynek az alábbi kérdőívet küldtük ki:
1. VÉLEMÉNYE A JELENLEGI RENDSZERRŐL
a) Jó.
b) Rossz.
c) Se jó, se rossz, de azért egy kicsikét jobb is lehetne.
d) Bécsbe vágyik.
2. ÉRZI-E A 20. SZÁZAD EMBERÉNEK MAGÁNYOSSÁGÁT
a) Egészen magányos.
b) Majdnem egészen magányos.
c) Úgyszólván egészen magányos.
d) Néha beszélget a házfelügyelővel.
3. KULTURÁLIS IGÉNYEI
a) Moziba, meccsre, kocsmába jár.
b) Néha kinéz az ablakon.
c) Még az ablakon se néz ki.
d) Helyteleníti Mao Ce-Tung nézeteit.
4. MILYEN A FILOZÓFIAI KÉPZETTSÉGE?
a) Marxista.
b) Antimarxista.
c) Csak Rejtő Jenőt olvas.
d) Alkoholista.
EREDMÉNY
1. Az elmúlt húsz évben minden a lehető legjobb volt.
2. Most is jó minden, csak a 19-es busz közlekedik ritkán.
3. A jövő még jobb lesz, föltéve, hogy a 19-es busz járatait sűrítik.
(Megjegyzés: sűrítik.)
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
6 hónapja
Muzsa podcastben volt szo errol legutobb. Marmint nem a botokrol, hanem az algoritmus-etetesril, megosztasrol, stb.Ami cél lehet ezzel, az még el sem kezdődött. Ez ugye az orosz botok miatt fontos legitimálás, amik majd érkeznek idővel, ahogy közeledik a választás. Lehet többet vártak a manuális harcosoktól is, de azt gondolom, a henger nem tőlük érkezik majd.telex.hu/belfold/2025/05/28/egyelore-oriasi-ongolnak-tunik-a-fideszes-harcosok-klubjaÉn ezzel finoman bánnék. Itt szerintem már Fidesz oldalán az is siker, ha 2 hétig számukra húsbavágó témákról elterelték ezzel a szót. Home run lett volna nekik, ha Facebookon mérhetően megnőtt volna a harcosaik által a like, megosztás, komment stb számaik.
😄
warr_b
dawyd728
topin
Nem kellenek ide a fideszes nyuggerek, mert az ellenzek elvegzi a munkat helyettuk szzal h foglalkoznak vele es a felszinen tartjak.
6 hónapja
megmondta Varga Judit is a felvételeken: nincs kiszállás.nem véletlenül volt a "gerincműtéte" amikor eltűnt a nyilvánosságból egy időre. valójában idegösszeroppanása volt.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
deyell