Politika

65 feliratkozó

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.
JéBé
itt Pesten Viktor.
Amadeus az áttelelt poloska
Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.
Dzsokijuing
És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…
StormST
A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A hadipicsa már mondja amit belediktáltak.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
most épp melyik?
Negritis, a vajda
Hadügyminiszter ribkója

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 872
alakul, alakul, durvul a sajtó!

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.
zinedine5
Nincs miert sajnalni.
Vmi MP nevezetu haverja is kiugrott, pedig annak gyerekei is vannak, bar lehet h ott a csalad tudott volna neki segiteni anyagilag.

Lehet h szegeny Gulyas ezt nem teheti meg, mert keveset keres es mindenet elviszi a hitel meg a napi betevo 😀

Gulyas egy partkatona, ot nem tudom sajnalni. Ezer es egy lehetosege volt kiugrani es meg lesz is neki, vajon el-e vele.
Lúdas Solymi
Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt nem irtam h nem lenne kovetkezmenye, csak azt h a lehetoseg ott van elotte.

Ugyanugy, ahogy OV elott is ott a lehetoseg h egy “csa gyikok, en leleptem” felkialtassal eltavozzon egy kiadatasi egyezmennyel nem rendelkezo orszagba.
Persze azert ablakok kozelebe nem mennek, a teat is megneznem h nincs-e benne polonium, jegcsakany meg barhol elokerulhet.

De amugy akkor MP-nek ez h sikerult?
Szerk.: Persze, tudom, o egy “senki” volt ott, de azert Gulyas se lecserelhetetlen.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
most épp melyik?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com
 444.hu/2025/05/29/karacsony-gergely-a-mai-napon-kenytelen-voltam-leallitani-a-bkk-a-budapesti-kozmuvek-es-a-kozvilagitasert-felelos-ceg-kifizeteset
6 hónapja
StormST Denver Broncos 12 415 — SB 50 Champion @ Grund
Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.
JéBé
itt Pesten Viktor.
Dzsokijuing
És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 196
JéBé
itt Pesten Viktor.
Dzsokijuing
Ennyire kell egy tiszás főpolgármester? Szerintem jobban fájna a Fidesznek.
6 hónapja
JéBé
itt Pesten Viktor.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
JéBé
itt Pesten Viktor.
6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Szolidaritási hozzájárulás… kabaré az egesz
6 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 716
6 hónapja
StormST Denver Broncos 12 415 — SB 50 Champion @ Grund

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
nem véletlenül volt a "gerincműtéte" amikor eltűnt a nyilvánosságból egy időre. valójában idegösszeroppanása volt.
deyell
Van gerince? 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Próbáltak berakni egyet, a jelek szerint a műtét nem volt sikeres…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
nem véletlenül volt a "gerincműtéte" amikor eltűnt a nyilvánosságból egy időre. valójában idegösszeroppanása volt.
deyell
Van gerince? 😊

6 hónapja
Fidesz-AUR pártcsalád.

Az kom.
6 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
 www.youtube.com/watch?v=QBgD09h5f-o

Én az elmúlt hónapokban szinte mindent követek/követtem politikai témában (túl sokat is ez nem kérdés), így túl sok új infó nem volt ebben az interjúban nekem, de azért az nagyon szembetűnő, hogy kurva sokat fejlődött a csávó ez alatt az egy év alatt. Személy szerint nekem vélhetően sosem lesz MP egy szimpatikus valaki, viszont ebben az undorító közegben ami itt van nem nagyon tudok elképzelni a célra megfelelőbb személyt, mint ő.
Szesze
"...Valakinek ezt a tetves mocskos geci rendszert meg kell döntenie..."
6 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
 www.youtube.com/watch?v=QBgD09h5f-o

Én az elmúlt hónapokban szinte mindent követek/követtem politikai témában (túl sokat is ez nem kérdés), így túl sok új infó nem volt ebben az interjúban nekem, de azért az nagyon szembetűnő, hogy kurva sokat fejlődött a csávó ez alatt az egy év alatt. Személy szerint nekem vélhetően sosem lesz MP egy szimpatikus valaki, viszont ebben az undorító közegben ami itt van nem nagyon tudok elképzelni a célra megfelelőbb személyt, mint ő.

Szerkesztette: Szesze
6 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
 telex.hu/belfold/2025/05/28/miert-mondott-le-a-sumegi-kdnp-s-kalotay-kristof

A tökéletes esszenciája Magyarországnak kicsiben…
somoskovig
Ezzel a sráccal kifejezetten jóban voltam az egyetemen, nem is tudtam, hogy ilyen agyhalott szervilis pondró lett.
6 hónapja
 444.hu/2025/05/29/a-honvedelmi-miniszterium-hivatalos-facebook-oldalan-egy-nyugdijas-alezredes-allitolagos-fuggosegeirol-irnak-csak-mert-kifejezte-a-politikai-velemenyet
NB2
Konkrétan bűncselekmény.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 454 — nabege2@yahoo.com
 444.hu/2025/05/29/a-honvedelmi-miniszterium-hivatalos-facebook-oldalan-egy-nyugdijas-alezredes-allitolagos-fuggosegeirol-irnak-csak-mert-kifejezte-a-politikai-velemenyet
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.
zinedine5
Nincs miert sajnalni.
Vmi MP nevezetu haverja is kiugrott, pedig annak gyerekei is vannak, bar lehet h ott a csalad tudott volna neki segiteni anyagilag.

Lehet h szegeny Gulyas ezt nem teheti meg, mert keveset keres es mindenet elviszi a hitel meg a napi betevo 😀

Gulyas egy partkatona, ot nem tudom sajnalni. Ezer es egy lehetosege volt kiugrani es meg lesz is neki, vajon el-e vele.
Lúdas Solymi
Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.

6 hónapja

Két külön országban élünk reloaded.
Zsellér van de Vrij
Örkény István: KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS

Nálunk is megalakult s már meg is kezdte működését az első hazai közvélemény-kutató intézet.

Kérjük a lakosság megértő támogatását.

Mutatóba közöljük első vizsgálatunkat, melyet annak a kérdésnek szentelünk, hogy miképpen vélekednek az emberek hazánk múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az eredmény megbízhatósága érdekében 2975 különböző rendű, rangú, munkakörű és felekezetű személynek az alábbi kérdőívet küldtük ki:

1. VÉLEMÉNYE A JELENLEGI RENDSZERRŐL

a) Jó.

b) Rossz.

c) Se jó, se rossz, de azért egy kicsikét jobb is lehetne.

d) Bécsbe vágyik.

2. ÉRZI-E A 20. SZÁZAD EMBERÉNEK MAGÁNYOSSÁGÁT

a) Egészen magányos.

b) Majdnem egészen magányos.

c) Úgyszólván egészen magányos.

d) Néha beszélget a házfelügyelővel.

3. KULTURÁLIS IGÉNYEI

a) Moziba, meccsre, kocsmába jár.

b) Néha kinéz az ablakon.

c) Még az ablakon se néz ki.

d) Helyteleníti Mao Ce-Tung nézeteit.

4. MILYEN A FILOZÓFIAI KÉPZETTSÉGE?

a) Marxista.

b) Antimarxista.

c) Csak Rejtő Jenőt olvas.

d) Alkoholista.

EREDMÉNY

1. Az elmúlt húsz évben minden a lehető legjobb volt.

2. Most is jó minden, csak a 19-es busz közlekedik ritkán.

3. A jövő még jobb lesz, föltéve, hogy a 19-es busz járatait sűrítik.

(Megjegyzés: sűrítik.)

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Nincs miert sajnalni.

6 hónapja
 telex.hu/belfold/2025/05/28/egyelore-oriasi-ongolnak-tunik-a-fideszes-harcosok-klubja

😄
warr_b
Én ezzel finoman bánnék. Itt szerintem már Fidesz oldalán az is siker, ha 2 hétig számukra húsbavágó témákról elterelték ezzel a szót. Home run lett volna nekik, ha Facebookon mérhetően megnőtt volna a harcosaik által a like, megosztás, komment stb számaik.
dawyd728
Ami cél lehet ezzel, az még el sem kezdődött. Ez ugye az orosz botok miatt fontos legitimálás, amik majd érkeznek idővel, ahogy közeledik a választás. Lehet többet vártak a manuális harcosoktól is, de azt gondolom, a henger nem tőlük érkezik majd.
topin
Muzsa podcastben volt szo errol legutobb. Marmint nem a botokrol, hanem az algoritmus-etetesril, megosztasrol, stb.

Nem kellenek ide a fideszes nyuggerek, mert az ellenzek elvegzi a munkat helyettuk szzal h foglalkoznak vele es a felszinen tartjak.
6 hónapja

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
megmondta Varga Judit is a felvételeken: nincs kiszállás.