Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
és te GDP-t kapsz, vagy fizetést (nyugdíjat)? ugye? akkor meg ki a faszt érdekel a GDP amikor jön 30 ezer utalványban30 éve a leva az akkori német márkához, ma meg az Eurohoz kötve. Így relatív egyszerű ez a része, mivel eladósodni sem tudtak. Várhatóan, ahogy a horvátok is, roham tempóban fogja elhagyni a magyar GDP per capitat.jó de Orbánnak nem érdeke az itthoni euró444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-eurona ez az ami igazán arcon basz.
meanwhile
Amadeus az áttelelt poloska
Kenny
Löfli
Gyurma Pappa
Szerkesztette: rva
6 hónapja
Megvan annak a disztinkt bája, hogy Lexike a budapesti közgyűlésben Ukrajnáról beszél 5 perce...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
meta leszek: ha németh balázs szerint, ahogy a partizán videóban elmondta, nincs olyan fogalom, hogy tény, akkor magyar páter (vagy bárki), hogy tud szerinte mégis betegesen hazudozni? 🤔Ő itt Németh Balázs a Fidesz frakció szóvivője, a “köz”tv és a TV2 kipróbált propagandistája, aki anno jó pártkatona módjára vezette az Európai Parlamenti listavezetők vitáját. Ez a figura a saját maga által feltöltött videójában éppen bemutatja, hogyan kell elkövetni a Btk. 234.… pic.twitter.com/QkoolhzgNX
— Magyar Péter (Ne féljetek) (@magyarpeter102) May 27, 2025
látom megtagelték a Police_hu-t is 😀 gondolom utánanéznek XD
petey
6 hónapja
Ő itt Németh Balázs a Fidesz frakció szóvivője, a “köz”tv és a TV2 kipróbált propagandistája, aki anno jó pártkatona módjára vezette az Európai Parlamenti listavezetők vitáját. Ez a figura a saját maga által feltöltött videójában éppen bemutatja, hogyan kell elkövetni a Btk. 234.… pic.twitter.com/QkoolhzgNX
— Magyar Péter (Ne féljetek) (@magyarpeter102) May 27, 2025
látom megtagelték a Police_hu-t is 😀 gondolom utánanéznek XD
6 hónapja
Nekünk is lesz majd euró....csak rubelnek fogják hívniHa reggel jön ez a hír akkor sztem jó sok embernek nem lett volna szüksége a kávéra h beinduljon a nap444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-eurona ez az ami igazán arcon basz.
meanwhile
Kenny
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
“Srácok, valahogy növelni kellene a népszerűségünket a fiatalok körében!”egyébként a rekreációs felhasználók elleni pattogást valahol még érteni is tudom a saját világképükből nézve. de az, hogy az orvosi használatot hasonló vehemenciával ellenzik azt józan ésszel képtelenség felfogni. még az a csoda, hogy a spravato kezeléseket lehet itthon is legálisan végezni
“Minden világos, Főnök, ne is mondj többet”
telex.hu/after/2025/05/27/pogany-indulo-horvath-laszlo-drogugyi-kormanybiztos-fuvezes
somoskovig
6 hónapja
Ha reggel jön ez a hír akkor sztem jó sok embernek nem lett volna szüksége a kávéra h beinduljon a nap444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-eurona ez az ami igazán arcon basz.
meanwhile
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
“Srácok, valahogy növelni kellene a népszerűségünket a fiatalok körében!”“Minden világos, Főnök, ne is mondj többet”
telex.hu/after/2025/05/27/pogany-indulo-horvath-laszlo-drogugyi-kormanybiztos-fuvezes
6 hónapja
neki nem érdeke, csak azt nem kommunikálták, hogy ez pluszban jócskán rátett/rátesz az áremelkedésrejó de Orbánnak nem érdeke az itthoni euró444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-eurona ez az ami igazán arcon basz.
meanwhile
Kenny
Löfli
6 hónapja
30 éve a leva az akkori német márkához, ma meg az Eurohoz kötve. Így relatív egyszerű ez a része, mivel eladósodni sem tudtak. Várhatóan, ahogy a horvátok is, roham tempóban fogja elhagyni a magyar GDP per capitat.jó de Orbánnak nem érdeke az itthoni euró444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-eurona ez az ami igazán arcon basz.
meanwhile
Kenny
Löfli

6 hónapja
jó de Orbánnak nem érdeke az itthoni euró444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-eurona ez az ami igazán arcon basz.
meanwhile
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-eurona ez az ami igazán arcon basz.
meanwhile
6 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/05/27/eu-europai-unio-tanacsa-safe-hitel-hadiiparMár megint egyedül a dagadték húzták ki magukat

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/27/orban-kormanyules-banki-csalas-ukrajnaeuroastra.hu/tessek-vigyazni-itt-most-az-ajtok-tenyleg-zarulnak-megdobbento-tenyek-mbh-bank-szamlafeltores-8-resz/?fbclid=IwY2xjawKiq2lleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFQb1BNUklxVXFGOEw3MHRFAR7tYUr7foqURbv6TMb0FAH0iHFILzMZ4NNZyDkWc9iHE5LRmrgGCAl-1O-RHg_aem_CpjIOGXrAP_ZwTxSvizGCg
Kik nyúlják le a Mészáros Bank Hungáriánál tartott pénzedet?
Ha ukrán csalók, szív. Ha magyar oligarchák, zászló.
Dzsokijuing
Szép leírja hogy milyen szinten a bank a felelős ezért..
6 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/27/orban-kormanyules-banki-csalas-ukrajnaKik nyúlják le a Mészáros Bank Hungáriánál tartott pénzedet?
Ha ukrán csalók, szív. Ha magyar oligarchák, zászló.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1kwi1uk/telex_nem_kell_f%C3%A9ltenem_az_egzisztenci%C3%A1mat_l%C3%A1z%C3%A1r/Önmagában ez az egy mondat elég kellene lennie ahhoz, hogy eltakarodjon a közéletből. De ez Magyarisztán.
Lázár nyíltan fenyeget. Szép.
A MÁVnál jön a keksz és a frissítő az ICken, kell is, mert a sok visszatérítés miatt nem lesz kb semmilyen felújítás.
cartman023
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1kwi1uk/telex_nem_kell_f%C3%A9ltenem_az_egzisztenci%C3%A1mat_l%C3%A1z%C3%A1r/a visszatérítés csak az IC helyjegyekre fog vonatkozni, nem?
Lázár nyíltan fenyeget. Szép.
A MÁVnál jön a keksz és a frissítő az ICken, kell is, mert a sok visszatérítés miatt nem lesz kb semmilyen felújítás.
cartman023
buhloone mindstate
6 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1kwi1uk/telex_nem_kell_f%C3%A9ltenem_az_egzisztenci%C3%A1mat_l%C3%A1z%C3%A1r/Lázár nyíltan fenyeget. Szép.
6 hónapja
hmm. ez ilyen 3/3-as gyanús vélemény 🕵️♂️Nem tudom egyébként, hogy ez most a "meghosszabbítjuk Bicskéig" esete, vagy csak el akarnak lopni még egy pár milliárdot, de erre azért lehet már páran felkapják a fejüket, hogy nem erről volt szó...Jogos, de eddig legalább használhattál vazelint is, most meg utólag kiderül, hogy chilis kenőccsel kenték be...Mert a maradék 98-ból mennyit költenek úgy, ahogy te szeretnéd? 😀Szopjanak le, nem ezért ajánlottam fel az 1%-om.Nem lehet már várni 1 évet.. 😡“ Az eredeti törvényjavaslatban még az állt, hogy ezt a büntetést csak a törvény hatálybalépést követő adóévtől, azaz 2026-tól kell alkalmazni. Ezt a részt most a tervezet szerint elhagyják, és a május 20-i határidőig felajánlott adó 1 százalékos támogatásokat sem utalják ki a szervezeteknek.
444.hu/2025/05/26/mar-az-iden-felajanlott-1-szazalekos-adomanyokat-is-elvenne-a-fidesz-a-feketelistara-tett-sze
bogjosi
A fideszes módosító szerint a felajánlott összeg kiutalását a NAV elutasítja, ha a kedvezményezett szervezet augusztus 1-jén a kormány által kijelölt jegyzékben szerepel. Azt is meghatározták, hogy ezeket a pénzeket a Batthyány-Strattmann László Alapítvány a Gyógyításért kapná meg. Az alapítványt idén januárban hozta létre a kormány azért, hogy elbírálja egyes gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök támogatásának egyedi méltányossági kérelmeit.”
Varom MC12 humoros helyzetertekeleset😊
dankodavid
StormST
kittli
Mondjuk engem csak elvi alapon zavar a dolog (úgy persze nagyon), mivel nem sajtónak adtam az 1%-ot idén, az Első Nyúlmentés Alapítvány meg kétlem, hogy a Szuterénvédelmi Hivatal látókörébe fog kerülni, mint közéletet befolyásolni akaró erő... 😀
StormST
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 hónapja
24.hu/belfold/2025/05/27/kulja-andras-takacs-peter-vita/Na ez már érdekes lesz. Peter Griffin kiáll vitázni, egyben komikus lesz és szomorú
6 hónapja
Remélem, több esze lesz, mint Navalnijnak és nem valamilyen mártírpózból akarja megoldani a politikai válságot.én értem, hogy MP nem akar forradalmat, de ez ad egy évet a Fidesznek, hogy minden geciséget megcsináljanak és ha ez így halad tovább tényleg csak a forradalom maradAmíg nincs mögötte ténylegesen a tömeg addig ő nem léphet.
ez a mai nap is milyen rohadt durva már, előbb-utóbb muszáj lesz MP-nek lépni, de mondok egy furát, ha nem lép, lehet az szavazat veszteség lesz neki
NB2
Aggreszióra / forradalomra pláne nem szólithat fel.
Neki várnia kell.
Toca
(Navalnijt tisztelem és sajnálom, de beugrani a kráterbe nem volt kifizetődő.)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
én értem, hogy MP nem akar forradalmat, de ez ad egy évet a Fidesznek, hogy minden geciséget megcsináljanak és ha ez így halad tovább tényleg csak a forradalom maradVagy, nem érted!
ez a mai nap is milyen rohadt durva már, előbb-utóbb muszáj lesz MP-nek lépni, de mondok egy furát, ha nem lép, lehet az szavazat veszteség lesz neki
NB2