Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
Én hallgatom OV-t tvben, de ki az aki ezt elhiszi? Folyton a háború, pedig tavaly már a NATO főtitkár is itt volt és nyilatkozott. Úgy beszél most is mintha már menne a 3. WW.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Kinek mit sikerül leigazolnia, ugye24.hu/belfold/2025/10/23/oktober-23-menczer-tamas-pilisborosjeno-bosszu/Az egyik legkellemetlenebb alakja az utóbbi évek közéletének.
Retorzio milyen meglepo
Beki
Kár, kommentátorként még volt benne potenciál.
Kampman
4 hónapja
Na mi a stájsz? Melyiken van több "mazopista" ?(no offense 😉😊)Én nemsokára kint leszek .
dande2
Szerintem sokan lesznek😊
4 hónapja
Sosem éltem és szavaztam Bp-en, és remélem ez így is marad. 🙂 és persze igen, értem, amit mondasz, és igazat is adok az egésznek, de attól függetlenül az aggályaimat fenntartom.Minden személyeskedés nélkülViszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
Dzsokijuing
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
FuckYoElonMusk
4 hónapja
! – a Békemeneten egy ketrecbe zárt élő kakast visznek Magyar Pétert csúfolvaNe gyűlölködjünk ugye meg bèkemenet, de inkább bèka(birka)menet....
ozibozi
4 hónapja
! – a Békemeneten egy ketrecbe zárt élő kakast visznek Magyar Pétert csúfolva
4 hónapja
Na mi a stájsz? Melyiken van több "mazopista" ?(no offense 😉😊)
4 hónapja
Imádom, hogy még az ilyen Jeszi-félék 3,5 év alatt nem jutottak egyszer se térkép közelébe, mert az az érv Ukrajna megtámadása mellett, hogy "mert akkor NÁTÓ tagállam lett volna Oroszország szomszédjában", az már akkor is hülyeség volt a balti államok miatt (meg hát a lengyelek is lőtávolban vannak), de azóta Finnország belépésével még inkább érvényét veszítette...A lengyel-kalinyingrádi határ miatt már 1999-ben kialakult a szomszédság.
StormST
Csak akkor a jelcini, döglődő Oroszország a sajt belső problémáiban fulladozott és nem tehetett semmit.
4 hónapja
Imádom, hogy még az ilyen Jeszi-félék 3,5 év alatt nem jutottak egyszer se térkép közelébe, mert az az érv Ukrajna megtámadása mellett, hogy "mert akkor NÁTÓ tagállam lett volna Oroszország szomszédjában", az már akkor is hülyeség volt a balti államok miatt (meg hát a lengyelek is lőtávolban vannak), de azóta Finnország belépésével még inkább érvényét veszítette...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
Na azért megéri bekemenetet nézni. Kiderült, h a túszokat is az izraeliek nyírtak ki. Remek. 😀volt ilyen eset, de nem sok és nem direkt
rob3r7o
en.wikipedia.org/wiki/Killing_of_Alon_Shamriz,_Yotam_Haim,_and_Samer_Talalka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Na azért megéri bekemenetet nézni. Kiderült, h a túszokat is az izraeliek nyírtak ki. Remek. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
4 hónapja
24.hu/belfold/2025/10/23/oktober-23-menczer-tamas-pilisborosjeno-bosszu/Az egyik legkellemetlenebb alakja az utóbbi évek közéletének.
Retorzio milyen meglepo
Beki
Kár, kommentátorként még volt benne potenciál.
4 hónapja
24.hu/belfold/2025/10/23/oktober-23-menczer-tamas-pilisborosjeno-bosszu/Amikor kikönyölök a demokrata kapanyél...
Retorzio milyen meglepo
Beki

4 hónapja
24.hu/belfold/2025/10/23/oktober-23-menczer-tamas-pilisborosjeno-bosszu/Retorzio milyen meglepo
4 hónapja
Nekik ebből a két szóból a penztarcajuk nem lett sovánka, sajnos.Szép szavak, programnak kicsit sovánka... 😀Jók ezek a random interjúk, amikor a random fidesz szimpatizáns azt hozza fel MP ellen, hogy a baja vele, hogy nincs programja. 😀A "megcsináljuk" és a "folytatjuk" neked nem elég?
Javaslom elolvasni a 2014-es, 2018-as és 2022-es fidesz választási programot... 😀
StormST
KB23
StormST
4 hónapja
Szép szavak, programnak kicsit sovánka... 😀Jók ezek a random interjúk, amikor a random fidesz szimpatizáns azt hozza fel MP ellen, hogy a baja vele, hogy nincs programja. 😀A "megcsináljuk" és a "folytatjuk" neked nem elég?
Javaslom elolvasni a 2014-es, 2018-as és 2022-es fidesz választási programot... 😀
StormST
KB23

4 hónapja
Jók ezek a random interjúk, amikor a random fidesz szimpatizáns azt hozza fel MP ellen, hogy a baja vele, hogy nincs programja. 😀A "megcsináljuk" és a "folytatjuk" neked nem elég?
StormST
4 hónapja
Jók ezek a random interjúk, amikor a random fidesz szimpatizáns azt hozza fel MP ellen, hogy a baja vele, hogy nincs programja. 😀Javaslom elolvasni a 2014-es, 2018-as és 2022-es fidesz választási programot... 😀

4 hónapja
Igen, baggionak ebben igaza van, ez a cinikus politizálás ahol Trump a szegények zászlóhordozója és OV a keresztény erkölcs védelmezője. Csak az van, hogy nincs más. Vannak a cinikus szarháziak, a kevésbé cinikus szarháziak, meg a komplett idióták a politikában és jónapot. MC12Október 23-án azzal kampányolni nyíltan oroszpárti álláspontot hirdetve, hogy "aki magyar, velünk tart" az nem cinizmus, hanem valami egészen más.
A hazaárulást, a velejéig gonosz politikát úgy becsomagolni, hogy "hát ez ilyen", a HIPERNORMALIZÁCIÓ, ajánlom mindenkinek újra meg újra Adam Curtis 2016-os dokufilmjét erről. Aki pedig ezt tökélyre fejlesztette nem más, mint Vlagyiszlav Szurkov, "Kremlin mágusa".
www.lexpress.fr/monde/europe/exkluziv-vlagyiszlav-szurkov-a-kreml-igazi-magusa-oroszorszag-minden-iranyban-terjeszkedni-fog-AKX2NZ6TRBE77GFE6RCUAQRCEM/
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Karigeri nagy arc volt, h direkt a békemenet fele biciklizett. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
4 hónapja
Na, indulhat a számháború, remelem Kálmika is ott van, és még indulás előtt bemondja, hogy négymillió 😊Az Origo-n szerintem már lassan élesítik a drónfotókat... tegnapról... 😀
somoskovig

4 hónapja
Na, indulhat a számháború, remelem Kálmika is ott van, és még indulás előtt bemondja, hogy négymillió 😊
4 hónapja
Marci a jovanezigy Benyoutu.be/Re4kWpvPc0g?si=Lao3kZUOW77RINrs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!