NFL eredménykövetés
- 10 aktív topik
Jacksonville Jaguars - New England Patriots
104
19
19:00, ARENA4
New York Giants - Tennessee Titans
103
11
19:00
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
99
15
RedZone week3
60
4
Indianapolis Colts - Houston Texans
49
11
Cleveland Browns - Carolina Panthers
38
9
Buffalo Bills - Los Angeles Chargers
28
8
Washington Commanders - Seattle Seahawks
22
8
Detroit Lions - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
7
3
Politika
52 feliratkozó
4 hónapja
életben tartotta a fővárost, ami egy kisebb csoda.az városvezetői dolog én nem politikai erényként hozom fel
resistance is futile
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
mindig képes előrefelé bukni, ő volt a "királycsináló" MZP esetébenrohadt kevésből hoz ki kurvasokatMi az a sok?
Negritis, a vajda
szaba
előbb Zuglóban majd Budapesten is megválasztották
parlamenti frakciójuk volt '22-26 között
mindezt úgy hogy a Párbeszéd egy meme kvázi
a KDNPnek sincsenek szavazói, de a P-re is igaz hogy több a jelölt mint a szavazat
4 hónapja
életben tartotta a fővárost, ami egy kisebb csoda.rohadt kevésből hoz ki kurvasokatMi az a sok?
Negritis, a vajda
szaba
4 hónapja
Melyik korszaka Theonnak?!Nekem kezd inkább egy kicsit Theon Greyjoy flessem lenni tőle…telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e.
Jéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
StormST
Gyurma Pappa
somoskovig
Reek vagy a boldog bekeidok?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
4 hónapja
Az nem konteó, hogy a riválisod fia érettségizik és szopassuk meg.Elnézést. Tanítottam középiskolában, és szakmai vizsgákra is már januárban leadtuk a feladatokat.Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Ez konkrétan a fidesz bosszúja, MP fia is idén érettségizik.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Kampman
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Elnézést. Tanítottam középiskolában, és szakmai vizsgákra is már januárban leadtuk a feladatokat.Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Kampman

4 hónapja
Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
4 hónapja
Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Dzsokijuing

4 hónapja
Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez konkrétan a fidesz bosszúja, MP fia is idén érettségizik.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Törrör Ölhárítő KözpénztTökéletes feladat lenne nekik 😀Rájuk bíznám az ukrán pénzszállítók kíséretét for life.közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
resistance is futile
kapitnono
Nemes samu09
kapitnono
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
4 hónapja
Tökéletes feladat lenne nekik 😀Rájuk bíznám az ukrán pénzszállítók kíséretét for life.közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
resistance is futile
kapitnono
Nemes samu09

4 hónapja
Rájuk bíznám az ukrán pénzszállítók kíséretét for life.közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
resistance is futile
kapitnono
4 hónapja
közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
resistance is futile

4 hónapja
szivárványszínűre.és most majd a fekete BTR-t visszafestik kamóra?www.reddit.com/r/hungary/comments/1t3dxkb/tek_down/#lightboxközben megkapta a TEK a selyemzsinórt.link vagy vmi?
resistance is futile
YoungZeeZee
resistance is futile
slowmotion
built for this shit
4 hónapja
és most majd a fekete BTR-t visszafestik kamóra?www.reddit.com/r/hungary/comments/1t3dxkb/tek_down/#lightboxközben megkapta a TEK a selyemzsinórt.link vagy vmi?
resistance is futile
YoungZeeZee
resistance is futile
4 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1t3dxkb/tek_down/#lightboxközben megkapta a TEK a selyemzsinórt.link vagy vmi?
resistance is futile
YoungZeeZee
4 hónapja
YoungZeeZee
10 022
közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.link vagy vmi?
resistance is futile
4 hónapja
rohadt kevésből hoz ki kurvasokatAlulértékelt szereplője szerintem a magyar belpolitikának.telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.
Jéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
StormST
A topik biztos emlékszik, de ha az utcán megkérdeznél embereket, szerintem 10-ből 2 nem tudná megmondani, hogy mi volt KG eredeti pártjának a neve. De azt sem hiszem, hogy meg tudná mondani sok ember, hogy melyik párt színeiben versenyzett utána.
Na, ekkora túlélő az embert (és persze tudjuk, hogy már 2006-ban is ott volt, hiszen láttuk az Elk*rtuk-ban)
Gyurma Pappa
resistance is futile
4 hónapja
közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.
4 hónapja
Szerintem a fő probléma az, hogy a magyar embereknek a politikus az vagy a gombnyomó, vagy a "majd én megmondom mi az irány", mert a lövészárkok olyan mélyek, hogy a kompromisszum kereső politikus olyan lett, mint a fehér holló...telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.
StormST
A topik biztos emlékszik, de ha az utcán megkérdeznél embereket, szerintem 10-ből 2 nem tudná megmondani, hogy mi volt KG eredeti pártjának a neve. De azt sem hiszem, hogy meg tudná mondani sok ember, hogy melyik párt színeiben versenyzett utána.
Na, ekkora túlélő az embert (és persze tudjuk, hogy már 2006-ban is ott volt, hiszen láttuk az Elk*rtuk-ban)
Gyurma Pappa
KG az én szememben sokkal inkább politkus, mint a többi, aki az országban annak mondatja vagy gondolja magát. Szerintem nem ártana, ha több lenne belőle, akkor talán egyszer lenne értelmes parlamenti és utcai politizálás is itthon, nem csak a bunkerharc...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
4 hónapja
Alulértékelt szereplője szerintem a magyar belpolitikának.telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.
StormST
Gyurma Pappa
4 hónapja
Nekem kezd inkább egy kicsit Theon Greyjoy flessem lenni tőle…telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e.
StormST
Gyurma Pappa
4 hónapja
telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.
StormST

4 hónapja
telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertJéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint