NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Összeségében szerintem egy ártalmas, kártékony, toxikus figurája a közéletnek.Sok mindennel egyetértek, csak éppen a konklúzióval nem. Kassai rengeteget használ azzal, hogy átjárást és empátiát hirdet a "táborok" között.
Őszentsége Sobri Jóska
(Amúgy Marci is beszélt faszságokat. Ha megvalósul a melegek teljes jogegyenlősége, akkor azonnal megszűnik a Pride? Nem, nem szűnik meg - ahogyan Nyugaton sem szűnt meg -, csak más lesz a funkciója. Jobb helyeken a Pride egy felhőtlen örömünnep, nálunk elsősorban emberi jogi demonstráció.)
6 hónapja
A jövőnket adja el nem mást. 2026-ra 5%-ról 3,7%-ra megy le elvileg a költségvetésben a kamatkiadás (más kérdés, hogy ez mennyire reális, mivel ugye a kínai hitelek költségeit nem tudjuk pl. pontosan), van hová felvinni újra...www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/Nagyon, de nagyon kell az a kínai hitel a választásra. Csak azt nem tudom, mi a péniszt tudnák még eladni nekik? Vagy újra eladják azt amit már eladtak nekik?
mit fog szólni Tramp urunk?
Amadeus az áttelelt poloska
KB23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
sokan szavaztak rájuk az osztogatás miatt is sajnos.Nem tudom, hogy ezzel nyerhető lesz e a választás. Szerintem az előzőnél is elenyésző volt az a százalék aki ezért szavazót rájuk. Inkább a folyamatos Gyurcsányozas és a háborús pszichozis volt ott a bukta hátterében.megint lesz jó kis osztogatás a választás előtt, amit 25%-os infláció követ majd.www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/Nagyon, de nagyon kell az a kínai hitel a választásra. Csak azt nem tudom, mi a péniszt tudnák még eladni nekik? Vagy újra eladják azt amit már eladtak nekik?
KB23
deyell
KB23
buhloone mindstate
6 hónapja
Nem tudom, hogy ezzel nyerhető lesz e a választás. Szerintem az előzőnél is elenyésző volt az a százalék aki ezért szavazót rájuk. Inkább a folyamatos Gyurcsányozas és a háborús pszichozis volt ott a bukta hátterében.megint lesz jó kis osztogatás a választás előtt, amit 25%-os infláció követ majd.www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/Nagyon, de nagyon kell az a kínai hitel a választásra. Csak azt nem tudom, mi a péniszt tudnák még eladni nekik? Vagy újra eladják azt amit már eladtak nekik?
KB23
deyell
6 hónapja
Akkor nem pénz kérdése a dolog.hát, azt mondom neked, hogy 3-4 milliót - de lehet tizet is - rá kéne még költeni, főleg plasztika meg a csöcsök rendbetétele és akkor. De én személy szerint nem látom benne ezt a "Jó nő" potenciált.hát nézd, rendezett külső, van csöcse. nem szép, de nem is csúnya.még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
telex.hu/belfold/2025/05/23/harcosok-klubja-szentkiralyi-alexandra-brad-pitt-filmjelenet-fight-club
KB23
StormST
csak ahogy mindig is mondtam, sajnos nem arra használja a száját, amire kellene.
slowmotion
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
hát, azt mondom neked, hogy 3-4 milliót - de lehet tizet is - rá kéne még költeni, főleg plasztika meg a csöcsök rendbetétele és akkor. De én személy szerint nem látom benne ezt a "Jó nő" potenciált.hát nézd, rendezett külső, van csöcse. nem szép, de nem is csúnya.még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
telex.hu/belfold/2025/05/23/harcosok-klubja-szentkiralyi-alexandra-brad-pitt-filmjelenet-fight-club
KB23
StormST
csak ahogy mindig is mondtam, sajnos nem arra használja a száját, amire kellene.
slowmotion
6 hónapja
hát nézd, rendezett külső, van csöcse. nem szép, de nem is csúnya.még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
KB23
StormST
6 hónapja
megint lesz jó kis osztogatás a választás előtt, amit 25%-os infláció követ majd.www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/Nagyon, de nagyon kell az a kínai hitel a választásra. Csak azt nem tudom, mi a péniszt tudnák még eladni nekik? Vagy újra eladják azt amit már eladtak nekik?
KB23
buhloone mindstate
6 hónapja
„Az energiaár politikájában az oroszoknak akarnak ártani, ezen keresztül megsegítenék Ukrajnát, Magyarország azonban az ellenkező álláspontot képviseli” - mondta reggel a Miniszterelnök úr ma reggel a szokásos pénteki álinterjúban a Kossuthon."Lehet ennél közvetlenebbül beismerni, hogy akkor mi az ukránoknak ártunk, és az oroszoknak segítünk?
Sarló, sarló, kalapács
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/Nagyon, de nagyon kell az a kínai hitel a választásra. Csak azt nem tudom, mi a péniszt tudnák még eladni nekik? Vagy újra eladják azt amit már eladtak nekik?
6 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/mit fog szólni Tramp urunk?
6 hónapja
Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.Élőben nagyon gáz, az a madárfejű kis stréber törpe kisugárzása van, akit csúfolnak a suliban.még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
KB23
StormST
ozibozi
Bántóan nincs senki a Fideszben a Tüttő Kata posztra.
6 hónapja
Na ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.kedvencem h a harmadik szabalyt meg csak nem is sikerul leirni helyesen 😀
KB23
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Élőben nagyon gáz, az a madárfejű kis stréber törpe kisugárzása van, akit csúfolnak a suliban.még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
KB23
StormST
6 hónapja
még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
KB23
StormST
6 hónapja
Na ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
KB23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Pedig úgy örültem, hogy frappánsan egy mondatba tudom sűríteni a lényeget. 😊Kassainak nagy kultusza lett mostanában, de szerintem tipikus példája egy régimódi, félművelt, toxikus, önelégült, karizmatikus, egomán pöcsnek.Ezt kifejtenéd bővebben? - kíváncsi vagyok a véleményedre.
Őszentsége Sobri Jóska
ervinator
Láttam Kassait Puzsérnél, Marcinál kétszer, Kadarkainál, Rónainál, Csernusnál és azok alapján egy intelligens, karizmatikus, de módfelett káros figura képe rajzolódott ki.
Kinyilatkoztatásszerűen beszél, és mond rengeteg féligazságot a világról, az emberekről, az emberi jellemről, ami módfelett alkalmas arra, hogy sok embert félre-, és megvezessen, mint egy tipikus szektavezér. Rengeteget általánosít, homofób, de ezt "hagyományos értékek képviseletének" éli meg, a gondolkodása (a megszólalásai alapján) beleragadt a százötven évvel ezelőtti világba. A példái sántítanak, összetett rendszereket egyszerűsít, sematizál, hogy beleilleszkedjen a saját világképébe. Tájékozatlan, konkrét tárgyi tévedései vannak, a saját világában él, mindent annak a relációjában értékel, nem látja, hogy már rég nem ott vannak a politikai törésvonalak a politikai posztmodernben, ahol 10, 20 vagy 40 éve, ahogy a társadalom se visszafele megy a lórólnyilazás irányába, hanem pont ellenkezőleg, a magabiztos, megkérdőjelezhetetlen kommunikációja markánsan tükrözi az egocentrikus szemléletmódját. Összeségében szerintem egy ártalmas, kártékony, toxikus figurája a közéletnek.
6 hónapja
Na ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.telex.hu/belfold/2025/05/23/harcosok-klubja-szentkiralyi-alexandra-brad-pitt-filmjelenet-fight-club
6 hónapja
Török Gábor: Nem azt mondom, hogy "Orbán Viktornak át kell adnia a miniszterelnök-jelöltséget", de azt igen, hogy az idő és a politikai helyzet kezd megérni ennek a kérdésnek a feltételére.Török Gábor elemzés. Klasszikusan abban a térben gondolkodik, ahol a döntések logikusan történnek és demokratikusan, nem pedig egy maffia gondolkodásban. Előbb lövi le OV egy vitán MP-t, mint hogy önként távozzon. Szerintem.
Megint húznak egy Bod Péter Ákost? Bevetik Szentkirályit megint, mint rutinos vesztest?

6 hónapja
Török Gábor: Nem azt mondom, hogy "Orbán Viktornak át kell adnia a miniszterelnök-jelöltséget", de azt igen, hogy az idő és a politikai helyzet kezd megérni ennek a kérdésnek a feltételére.Megint húznak egy Bod Péter Ákost? Bevetik Szentkirályit megint, mint rutinos vesztest?
6 hónapja
Ezt kifejtenéd bővebben? - kíváncsi vagyok a véleményedre.amúgy a Partizánon a Kassai adás kötelező lenne mindenkinekKassainak nagy kultusza lett mostanában, de szerintem tipikus példája egy régimódi, félművelt, toxikus, önelégült, karizmatikus, egomán pöcsnek.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
6 hónapja
Vagy nem engedik felmondani vagy várja, hogy esetleg megkapja az elmaradt pénzt és akkor dobbant.Amúgy ez meg a másik, így is hatalmas létszámhiány van az állományban.Nem azt mondtam, hogy tagadják meg a parancsot, ahogy előttem írták, hanem akkor én most felállok és inkább elhelyezkedek a vagyon őr vagy személyi védelem területén.van jópár ismerősöm aki szolgálatban volt
KB23
felálltak, sokan
nem véletlen vannak akkora lukak a szerveknél
Negritis, a vajda
Aki ott maradt, annak a nagy rész már hivatástudatból maradt, nem elvek mentén...
warr_b
Lásd a hivatásos katonák.
Finoman szorítják, formálják őket is a helyzethez, lassú tűzön főzik őket.
Meg gondolom sok azért se pattog, mert ha az arányokat nézzük, akkor a Fidesszel ért egyet vagy "mindig" van egy ellenzéki fellángolás és akkor reménykedik, hogy mégse kell otthagynia a szervet.
De ugyanez igaz az államigazgatás vagy államhoz kapcsolódó valamilyen területen dolgozóknál is szerintem, lásd pedagógusok, egészségügyben, hivatalokban dolgozók.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
6 hónapja
Amúgy ez meg a másik, így is hatalmas létszámhiány van az állományban.Nem azt mondtam, hogy tagadják meg a parancsot, ahogy előttem írták, hanem akkor én most felállok és inkább elhelyezkedek a vagyon őr vagy személyi védelem területén.van jópár ismerősöm aki szolgálatban volt
KB23
felálltak, sokan
Negritis, a vajda
Aki ott maradt, annak a nagy rész már hivatástudatból maradt, nem elvek mentén...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Nem azt mondtam, hogy tagadják meg a parancsot, ahogy előttem írták, hanem akkor én most felállok és inkább elhelyezkedek a vagyon őr vagy személyi védelem területén.van jópár ismerősöm aki szolgálatban volt
KB23
felálltak, sokan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Nem feltétlenül a hazai cégekre gondoltam. 😉Mert a vagyonőrök és a személyi védelemnél nem ugyanaz lenne a helyzet? A CIVIL és Criterion van a piacon kb. mindkettő NER-es tulajdonban van.Minden tiszteletem az egyenruhásoké, legyen rendőr, tűzoltó vagy katona, mert el kell tűrniük ezt a sok faszt felettük.444.hu/2025/05/23/mar-nem-orsparancsnok-az-a-rendor-aki-intezkedett-a-magyar-peter-rendezvenyet-megzavaro-megafonos-exlelkesz-ellenRendőrként a mindenkori rend megőrzése a feladatod, már a felvetést sem értem.
Csak azt nem érte, hogy a rendőrök meg hogy a f@szomba tarthatnak ki emelett a mocskos banda mellett, ha úgy bánnak velük mint egy darab szarral.KB23
r.baggio
Nem azt mondtam, hogy tagadják meg a parancsot, ahogy előttem írták, hanem akkor én most felállok és inkább elhelyezkedek a vagyon őr vagy személyi védelem területén.
De azért remélem ha így alakul és kapnak egy parancsot fentről egy esetleges "forradalom" esetén, hogy bármit szabad az emberek ellen, a lelkiismeretük hamarabb megszólal.
KB23
Bruce