Politika

65 feliratkozó

4 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 414
Mocskos Prüsszel megakadályozta
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Dehogyis. Magyar Péter akarta megkeseríteni a pestiek életét, hiszen ő maga írta ki, ő javasolta (ahogy erre fel is hívta két napja a figyelmet) hogy legyen Budapesten béke találkozó, OV csak megmentett minket ettől. Hála és köszönet érte.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
 hvg.hu/vilag/20251021_trump-putyin-talalkozo-elmarad-nincs-terv-ebx
Lényeg h a dagadék és a kakadu értik a dolgukat
Beki
Elnézést kérek Virág elvtárs, de én ezt már tényleg nem értem! Én ideológiailag nem vagyok elég képzett ehhez.
4 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 748
Beki
Mondjuk a találkozónál csak egy dolog rosszabb a bizonytalanság. Mondjuk a lehető legrosszabb időszak van most a reptéren, ha mondjuk 1 hónap múlva lenne, az már nagy segítség.
Én személy szerint örülnék ha ez a két díszf@sz összeülne, Trump legalább személyesen látná, hogy Putyinnak esze ágában nincs megállni most és ez az egész csak nagy átverés.
Klaci79
Túl sokat látsz Trumpban. Akkor sem venné észre, hogy átbassza Putyin, ha az élete múlna rajta.
zinedine5
Lásd, alaszkai találkozó!
4 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM
„Rubio és Lavrov külügyminiszterek eredményes telefonbeszélgetést folytattak. Ezért nincs szükség további személyes találkozóra a két külügyminiszter között, és Trump elnök a közeljövőben nem tervez találkozni Putyin elnökkel” – közölte a Fehér Ház a Telex kérdésére. Koszonjuk Viktor! Akkor holnaptól béke!
Sjoelleer van de Vrij
Nem.
Csak eredményes telefonbeszélgetest folytattak. De az eredmény az nem pont a béke.
Őszentsége Sobri Jóska
Sajna Trump számára az is eredmény kb., ha drágábban tud Tomahawkokat eladni Putyinnak, mint Zelenszkijnek.

4 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 438 — Ajmo Vatreni
Beki
Mondjuk a találkozónál csak egy dolog rosszabb a bizonytalanság. Mondjuk a lehető legrosszabb időszak van most a reptéren, ha mondjuk 1 hónap múlva lenne, az már nagy segítség.
Én személy szerint örülnék ha ez a két díszf@sz összeülne, Trump legalább személyesen látná, hogy Putyinnak esze ágában nincs megállni most és ez az egész csak nagy átverés.
Klaci79
Túl sokat látsz Trumpban. Akkor sem venné észre, hogy átbassza Putyin, ha az élete múlna rajta.
4 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 299
hagyod hogy valóság befolyásoljon...

Még dolgozza fel az agyam az eseményeket, de nagyon úgy tűnik, hogy amit írtam Trumpról a világ topikban, az bebizonyosodik: a hozzáértők ignorálják, hagyják pörögni, de teszik a dolgukat közben.
Gyurma Pappa
Kikre utalsz, mint hozzáértők?
4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
„Rubio és Lavrov külügyminiszterek eredményes telefonbeszélgetést folytattak. Ezért nincs szükség további személyes találkozóra a két külügyminiszter között, és Trump elnök a közeljövőben nem tervez találkozni Putyin elnökkel” – közölte a Fehér Ház a Telex kérdésére. Koszonjuk Viktor! Akkor holnaptól béke!
Sjoelleer van de Vrij
Nem.
Csak eredményes telefonbeszélgetest folytattak. De az eredmény az nem pont a béke.

4 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 100 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mocskos Prüsszel megakadályozta

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 951
Beki
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!
Beki
igazából megbeszélte velük telefonon, megkímélte a Budapestieket.
Köszönjük Édesapa!

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Beki
szegény Főni, átverték a nagyfiúk a palánkon
Josszi
Mint a szart!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM
Beki
Josszi
by Konok, ez jó volt:

Nos, akkor jelen állás szerint a hír igaz, de
- nem Putyin és Trump, hanem Lavrov és Rubio;
- nem Budapesten, hanem a faszom se tudja;
- és nem találkoznak, hanem nemtalálkoznak.

4 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
Beki
mert Brüsszel is itt akart lenni, mert megint Brüsszel miatt nincs béke
NB2
mondjuk hogy a faszomba lesz béke Zelenszkíj nélkül?
Negritis, a vajda
hagyod hogy valóság befolyásoljon...

Még dolgozza fel az agyam az eseményeket, de nagyon úgy tűnik, hogy amit írtam Trumpról a világ topikban, az bebizonyosodik: a hozzáértők ignorálják, hagyják pörögni, de teszik a dolgukat közben.

4 hónapja
Beki New York Jets 2 427
Remélem tényleg elmarad ez a csúcs: egyrészről a budapestiek nyugalma miatt, másrészről h a dagadt tetűje ne tudjon ezzel kampányolni.

Szerkesztette: Beki
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 744 — The Mathematician
Beki
NB2
mondjuk hogy a faszomba lesz béke Zelenszkíj nélkül?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
Beki
4 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 533
Beki

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
Beki New York Jets 2 427
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
ez ilyen vissza a jovobe illo tortenet:

24.hu/fn/gazdasag/2025/10/21/ksh-gyerekszegenyseg-korrekcio/

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 321 — Saturday Night Lights
 444.hu/2025/10/21/egyszerre-jelent-meg-a-megyei-lapok-facebook-oldalan-a-magyar-petert-lancos-kutyakent-abrazolo-kep
Tehát láncos kutya, azaz OV Rákosi, MP pedig Rajk, ezt a párhuzamot azért nem erőltetném a Karmelita helyében.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 533
 www.facebook.com/reel/789196007248829
Negritis, a vajda
Karmelitában a dagadtnak tuti csöpögött a nyála

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 366 — Cowboys fan
Pedig annyira vártam, ahogy november 4-én Putyin bevonul Budapestre.
kittli
Fehér lovon.
Amúgy nem tudom mitől fel. Sztem OV meg SzP lazán nyomná egy jó kis több mint testőr műveletet és elé ugranak a golyonak
csebi
nem fél semmitől, de neki az arcvesztés, hogy Moszkvából 1600km helyett majdnem 3000km-t kell repülnie, mert azok az országok, amiket egykor a Kremlblől kézivezéreltek, azok most megtiltják az átrepülést. Dubaj lehet 3700km-re, de odafelé menet ott repül, ahol akar.
4 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 598
S lőn itt a megvezetett "fiatalság"

telex.hu/video/2025/10/21/mestertseges-intelligencia-ai-video-magyar-peter-orban-balazs-fidesz
4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com

Lavrov - Rubio tárgyalások kudarcot vallottak.

A CNN egy fehér házi forrásra hivatkozva jelenti, hogy elhalasztották Marco Rubio amerikai külügyminiszter és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter tervezett találkozóját - amelynek célja egy Putyin–Trump csúcstalálkozó előkészítése volt.

Hivatalos okot nem adtak meg, de a CNN szerint a két fél között éles eltérések voltak abban, hogy hogyan érhet véget a háború. Lavrov és Rubio között nemrégiben lezajlott telefonhívás után Washington arra a következtetésre jutott, hogy Moszkva nem lépett el irreális követeléseitől.

A CNN megjegyzi, hogy Rubio valószínűleg nem fogja támogatni a Putyin–Trump csúcstalálkozó jövő héten Budapesten történő megrendezését.
Sjoelleer van de Vrij
Pedig annyira vártam, ahogy november 4-én Putyin bevonul Budapestre.
kittli
Fehér lovon.
Amúgy nem tudom mitől fel. Sztem OV meg SzP lazán nyomná egy jó kis több mint testőr műveletet és elé ugranak a golyonak
csebi
így se rossz mondanánk? 😊