NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
ElkezdődöttLánczi "Magasnak tűnő fizetések" Tamás.
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
444.hu/2025/05/26/a-bankok-szerint-vegrehajtathatatlan-a-cenzuratorveny-amely-hatasara-mar-megkezdodott-a-toke-kimenekitese-az-orszagbolEddig is szárnyalt a gazdaság és a forint, el fogja bírni majd ezt is!!!
NB2
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
6 hónapja
OFF: csak nekem kell a nevet aláírni, hogy meg tudjam különböztetni Lánczi-t és Orbán Balázst, vagy másnak is kb egypetéjű ikrek, főleg amikor hasonlóra (JD Vance-re) nyírják a borostájukt?Mindketten hatalmas seggnyaló balfaszok
StormST
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
OFF: csak nekem kell a nevet aláírni, hogy meg tudjam különböztetni Lánczi-t és Orbán Balázst, vagy másnak is kb egypetéjű ikrek, főleg amikor hasonlóra (JD Vance-re) nyírják a borostájukt?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Elkezdődött
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/25/szajkarate-donto-soha-nem-vetemednenk-arra-vs-orban-egy-geci
Poloska vagyok.
6 hónapja
A magyar választási rendszerben ugyan nem lehetetlen, de valószínűtlen a szoros választási eredmény. A vegyes rendszer már önmagában is, de a győzteskompenzáció meg még inkább abba az irányba hat, hogy aki győz, az nagyon győzzön.Mert az a fixa ideád, hogy ha valaki győz, akkor nagyon győz.Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.És?
NB2
A teljes határontúli szavazatmennyiség 1-2 mandátumot jelent.
Lepkefing.
Őszentsége Sobri Jóska
Lehet ez szoros, főleg a kis pártokkal és akkor ez a lepkefing még bebüdösíthet valakinek. (Sztem is MP-nek).
Dzsokijuing
6 hónapja
dawyd728
4 034
Szerintem, ha a Tisza 2/3-ra állna a választás hetében, akkor nagyon sok kultúrbalos/liberális fog leszavazni listán a kutyákra. Addig bírja MP ezen emberek szavazatát, amíg Orbán választások útján való leváltása a max elérhető forgatókönyv. Ha önállóan a Tiszának esélye van a kétharmados rendszerváltásra, ott már a 2010-es reflexek be fognak indulni és a túlhatalom elkerülése miatt osztani fogják a szavazatukat. Ugyanúgy lehetőség meg lesz alkotmányozásra, de kompromisszumok árán.Mi baj lehet egy kétharmados rendszerváltásból?totális Fidesz megsemmisülést szeretnék 😊Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.10% kevés? Egy 22 éves fideszes egyeduralom után? Az ember kb egyedüliként ki mer menni nem fideszesként (talán a Mome próbálkozott még, más az orrát nem dugta ki) és te kevesled a 10%-ot?
NB2
vpi
NB2
szaba
6 hónapja
Mi baj lehet egy kétharmados rendszerváltásból?totális Fidesz megsemmisülést szeretnék 😊Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.10% kevés? Egy 22 éves fideszes egyeduralom után? Az ember kb egyedüliként ki mer menni nem fideszesként (talán a Mome próbálkozott még, más az orrát nem dugta ki) és te kevesled a 10%-ot?
NB2
vpi
NB2
6 hónapja
Plusz az a jelentősége, hogy újabb Fidesz által kisajátított területet kezdett el visszafoglalni.minden kezdet nehéz...már az is eredmény ha a 300k szavazóból mondjuk 50 nem szavaz a fideszre, ha még a tisza kapja ezeket a szavazatokat, az végképp pozitív fordulattotális Fidesz megsemmisülést szeretnék 😊Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.10% kevés? Egy 22 éves fideszes egyeduralom után? Az ember kb egyedüliként ki mer menni nem fideszesként (talán a Mome próbálkozott még, más az orrát nem dugta ki) és te kevesled a 10%-ot?
NB2
vpi
NB2
azért csoda nem történt, OVI mondott egy baromságot, MP meg lecsapott az elbizonytalanodókra...de amennyi pénzt pumpált oda Orbán (aminek itt is lett volna helye bőven) nem is csodálom, hogy nem tántorodnak el sokan.
szerintem egyébként az egész nem is Erdély miatt volt fontos, hanem ahogy mentek az országban a fidesz biztos körzetei között és ott nagyon érezhető volt, hogy változás van készülőben
persze 10,5 hónap még rohadt sok idő, még ki tudja mi lesz ha bevetik a nyugdíjas harcosokat
Klaci79
Kokárda, Himnusz, facebook, békemenet, foci, Gyurcsány-ellenesség, hazaszeretet, kereszténység, kisváros, falu, Erdély, határontúliak…
Egyre kevesebb terület van, amibe a Fidesz kapaszkodni tud, mint biztos grip. Lassan már csak a pénz és a korrupció marad ami csak az övék.
6 hónapja
persze 10,5 hónap még rohadt sok idő, még ki tudja mi lesz ha bevetik a nyugdíjas harcosokatKrumpli - krumpli - csirkefarhát.
Klaci79
6 hónapja
minden kezdet nehéz...már az is eredmény ha a 300k szavazóból mondjuk 50 nem szavaz a fideszre, ha még a tisza kapja ezeket a szavazatokat, az végképp pozitív fordulattotális Fidesz megsemmisülést szeretnék 😊Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.10% kevés? Egy 22 éves fideszes egyeduralom után? Az ember kb egyedüliként ki mer menni nem fideszesként (talán a Mome próbálkozott még, más az orrát nem dugta ki) és te kevesled a 10%-ot?
NB2
vpi
NB2
azért csoda nem történt, OVI mondott egy baromságot, MP meg lecsapott az elbizonytalanodókra...de amennyi pénzt pumpált oda Orbán (aminek itt is lett volna helye bőven) nem is csodálom, hogy nem tántorodnak el sokan.
szerintem egyébként az egész nem is Erdély miatt volt fontos, hanem ahogy mentek az országban a fidesz biztos körzetei között és ott nagyon érezhető volt, hogy változás van készülőben
persze 10,5 hónap még rohadt sok idő, még ki tudja mi lesz ha bevetik a nyugdíjas harcosokat
Szerkesztette: Klaci79
6 hónapja
Menő ez a KDNP kripliharc, döglött kakasok csatája a nemlétező szemétdombért. 😊Magyar Péter potyautasai elindultak.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Menő ez a KDNP kripliharc, döglött kakasok csatája a nemlétező szemétdombért. 😊
6 hónapja
totális Fidesz megsemmisülést szeretnék 😊Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.10% kevés? Egy 22 éves fideszes egyeduralom után? Az ember kb egyedüliként ki mer menni nem fideszesként (talán a Mome próbálkozott még, más az orrát nem dugta ki) és te kevesled a 10%-ot?
NB2
vpi
6 hónapja
A Viktor által belengetett sajtóperek hol tartanak? 😊
6 hónapja
Mert az a fixa ideád, hogy ha valaki győz, akkor nagyon győz.Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.És?
NB2
Lepkefing.
Őszentsége Sobri Jóska
Lehet ez szoros, főleg a kis pártokkal és akkor ez a lepkefing még bebüdösíthet valakinek. (Sztem is MP-nek).
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.10% kevés? Egy 22 éves fideszes egyeduralom után? Az ember kb egyedüliként ki mer menni nem fideszesként (talán a Mome próbálkozott még, más az orrát nem dugta ki) és te kevesled a 10%-ot?
NB2
6 hónapja
Na ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Mennyi idő, amíg a Disney letiltja ezt a fost? 😄
telex.hu/belfold/2025/05/23/harcosok-klubja-szentkiralyi-alexandra-brad-pitt-filmjelenet-fight-club
KB23
6 hónapja
Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.És?
NB2
Lepkefing.
6 hónapja
Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.
6 hónapja
Jankó fel van háborodva, hogy béke kormá yként uszítanak mindenkit, egyre durvábban, és most ha kimegy az emberek közé, akkor balhé van…Miskolcon meg főleg nem tudom mire számított.
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 hónapja
Lázár Jankónak sikerült kimondani, hogy "elmentek dolgozni és beintegrálódtak!!! a munka világába"! Szép volt Lézer úr...és ő egy hivatásos politikus.Vagy hátha felvették CD lemezre. 😊
remélem ezt kiexportálja majd valaki 😀
Klaci79