Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀ennél már csak az lenne nagyobb hülyeség, ha valaki a fidesz-kollaboráns, ezerszer leszerepelt óellenzéki pártokat tekintené igazi ellenzéknek.
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
built for this shit
1 hónapja
Most visszagörgettem a hozzászólásokat a belinkelt mkkp videómtól kezdve, de eskü nem látok olyan kommentet, ami ezt írta volna. (vagy mire volt a fenti reakciód?)Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Mondanál alternatívát, kire várjunk inkább akkor? Tényleg kíváncsi vagyok! (mert ez így egy örökelégedetlenkedő, énJézustváromhogybelovagoljonafehérlovon mentalitás, nálam)
bogjosi
ender1112
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Mondanál alternatívát, kire várjunk inkább akkor? Tényleg kíváncsi vagyok! (mert ez így egy örökelégedetlenkedő, énJézustváromhogybelovagoljonafehérlovon mentalitás, nálam)
bogjosi
1 hónapja
Emlékszem gyerekkoromban egy alig használt úton bringáztunk, és találtunk egy magára hagyott autót, egy idő után szóltunk a rendőröknek, és kiderült, hogy lopott. Persze a hírekbe nem került be, de ha jött volna pár ember a médiától, tuti szívesen nyilatkoztunk volna 😊Milyen érdekes, hogy azonnal megtalálták amit kerestek, és utána máshol meg sem nézték hogy van e robbanószer, ja nem...A szerb fiúk nem erőltetik meg magukat a dagadt kedvéért. Kevés CoD-ot játszottak. És ahogy ezt korábban már írták előttem túl kevés, túl későn
telex.hu/kulfold/2026/04/06/mintha-elore-tudtak-volna-hogy-mit-kell-keresni-helyiek-a-szerbiaban-talalt-robbanoszerrol
kapitnono
KB23
Ezzel csak arra utalok, hogy vki talált egy rakat robbanóanyagot, de hol van az illető, mikor, hogy találta meg, miért nem nyilatkozott még senkinek se...? Vagy bárki a környéken, miért nem mondja senki, hogy a Pista részegen kergette a kecskéket, aztán belebotlott egy hátizsákba, ami tele volt plasztikkal, vagy hasonló? De semmi, ennek így orbitális kamu szaga van!!
Szerkesztette: Go Vikings!
1 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀A Fidesz harmadvonala éppen most sorakozik fel egy emberként Orbán mögött és szarja össze magát az erőlködéstől, miközben próbálja a volt első- és másodvonalának a teljesítményét leutánozni. Reménytelenül.
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Igazából a Fidesz harmadvonala még mindig a Fidesz negyed/ötödvonala felett van, szóval nincs mit tenni. :/
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
1 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀#ittkellélnedhogyelhidd
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/06/kecskemet-fot-templom-egyhaz-fideszes-kepviselo-mise-orban-viktor-szavazas
Poloska vagyok.
1 hónapja
"Megjegyezte, bár a parlamenti választást hat nap múlva lesz, 10-15 nap, sőt 3-4 hét múlva is aktuálisak lesznek ezek a kérdések és az a magyar infrastruktúrát érő fenyegetettség a következő időszakban is fennmarad. Úgy vélte, ez a helyzet addig tart, amíg Európában meg nem változtatják az orosz energiahordozókról való leválás szándékát, és vissza nem áll a háború előtti „normális” rend."Itt a belengetése a választás elhalasztásának, vagy ha lesz is akkor valamilyen törvény módosítással/rendelettel nem fogják átadni a hatalmat.
nepszava.hu/3317729_orban-viktor-torok-aramlat-ukrajna-katonai-vedelem-valasztas-2026-kampany
1 hónapja
Az a baj a Kutyákkal, hogy azt hiszik magukról, hogy politikusok, ezért pártjuk van. Pedig nem azok, hanem fasza faszik és nénik.azért a videót nézd meg róluk, lehet utána már nem lesznek fasza faszik.
Az ilyen emberkék szerveződjenek nyugodtan egy egyesületbe és legyenek a legfontosabb tartópillérei egy működő, szociálisan érzékeny országnak.
Szokol
built for this shit
1 hónapja
Az a baj a Kutyákkal, hogy azt hiszik magukról, hogy politikusok, ezért pártjuk van. Pedig nem azok, hanem fasza faszik és nénik. Az ilyen emberkék szerveződjenek nyugodtan egy egyesületbe és legyenek a legfontosabb tartópillérei egy működő, szociálisan érzékeny országnak.
1 hónapja
egyet lehet elismerni. kevesebbet lopnak mint a fidesz önkormányzati szinten. de amúgy egy tehetségtelen, semmirekellő hökös banda szintjén vannak. remélem hamarosan megszabadulunk tőlük is.Közben a mai friss drop:Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?
bogjosi
Remelem bezuhannak 1% alá, aztán a többi alellenzéki szarral együtt eltűnnek a francba.
rob3r7o
built for this shit
1 hónapja
Közben a mai friss drop:Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?
bogjosi
Remelem bezuhannak 1% alá, aztán a többi alellenzéki szarral együtt eltűnnek a francba.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
1 hónapja
Újra lehetne forgatni a klipettrash celebek is már megvannak hozzá 😀
youtu.be/mjcVyOrZKyM?is=GOhJ4uuWUEco6wrn
csebi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Újra lehetne forgatni a klipetyoutu.be/mjcVyOrZKyM?is=GOhJ4uuWUEco6wrn
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Közben a mai friss drop:Ritkán szoktam már ilyen hosszúságú filmeket végignézni, de ezt most igen.
bogjosi
Sokszoros kutyapártos szavazóként kiábrándító, mi tagadás.
1 hónapja
Milyen érdekes, hogy azonnal megtalálták amit kerestek, és utána máshol meg sem nézték hogy van e robbanószer, ja nem...A szerb fiúk nem erőltetik meg magukat a dagadt kedvéért. Kevés CoD-ot játszottak. És ahogy ezt korábban már írták előttem túl kevés, túl későn
telex.hu/kulfold/2026/04/06/mintha-elore-tudtak-volna-hogy-mit-kell-keresni-helyiek-a-szerbiaban-talalt-robbanoszerrol
kapitnono
1 hónapja
jaj már megint báncsák szegény kutyákat, pedig viccesek és nem lopnak (ja de)Közben a mai friss drop:Tökéletes időzítés, ezzel a videóval el is dőlt hogy a Kutyák mennek a süllyesztőbe a következő ciklus végén. Amint pénz állt a házhoz, KG már az elején kimutatta a foga fehérjét.
bogjosi
12. kerületi eseményekről nem tudtam, pedig azért eléggé követem a politikát, kíváncsi voltam is rájuk mit sikerül letenni az asztalra. Hozták a Fidesz szintet, szerintem ha így folytatják még lehet közgyűlés is oszolni fog a következő választások előtt.
Lesz egy két hívő, mint a DK-nál, de ezzel azokat el is vesztették akik figyelik egy kicsit a politikát.
Nomac
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Milyen érdekes, hogy azonnal megtalálták amit kerestek, és utána máshol meg sem nézték hogy van e robbanószer, ja nem...telex.hu/kulfold/2026/04/06/mintha-elore-tudtak-volna-hogy-mit-kell-keresni-helyiek-a-szerbiaban-talalt-robbanoszerrol

1 hónapja
Közben a mai friss drop:Tökéletes időzítés, ezzel a videóval el is dőlt hogy a Kutyák mennek a süllyesztőbe a következő ciklus végén. Amint pénz állt a házhoz, KG már az elején kimutatta a foga fehérjét.
bogjosi
12. kerületi eseményekről nem tudtam, pedig azért eléggé követem a politikát, kíváncsi voltam is rájuk mit sikerül letenni az asztalra. Hozták a Fidesz szintet, szerintem ha így folytatják még lehet közgyűlés is oszolni fog a következő választások előtt.
Lesz egy két hívő, mint a DK-nál, de ezzel azokat el is vesztették akik figyelik egy kicsit a politikát.
1 hónapja
Hu az a geci másnap. 🤣🤣"Én már szart érek?" - műholdkép
444.hu/2026/04/06/orban-alig-birta-kinyitni-a-szemet-ugy-jelentette-be-hogy-indul-a-szerb-hatarra
KB23
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ráadásul feb 25 óta, ugye már ott vannak.Hu az a geci másnap. 🤣🤣A Honvédség "felkészültségét" jól jellemzi, hogy majd 24 óra kell nekik is, hogy elinduljanak a főnivel együtt védekezni.
444.hu/2026/04/06/orban-alig-birta-kinyitni-a-szemet-ugy-jelentette-be-hogy-indul-a-szerb-hatarra
KB23
kittli
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Hu az a geci másnap. 🤣🤣A Honvédség "felkészültségét" jól jellemzi, hogy majd 24 óra kell nekik is, hogy elinduljanak a főnivel együtt védekezni.
KB23
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.