NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Lázár Jankónak sikerült kimondani, hogy "elmentek dolgozni és beintegrálódtak!!! a munka világába"! Szép volt Lézer úr...és ő egy hivatásos politikus.remélem ezt kiexportálja majd valaki 😀
6 hónapja
Kolbászt töltenikorlátozott tapasztalatom alapján a kolbász/hurkatöltő technika egyébként tényleg nem mindegy, abból lehet érvényes következtetéseket levonni másra is
warr_b
ehehe xd
6 hónapja
Kolbászt tölteni, meg a hagymás sült vért is szarul csináljanem tud nokedlit szaggatni?Nem a kinézete a fő gond vele...nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
Bántóan nincs senki a Fideszben a Tüttő Kata posztra.
Amadeus az áttelelt poloska
fake.id
JéBé
fake.id
warr_b
fake.id

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
"Több ezer tagja van a KDNP-nek" - mondja a kiugrott srác éppen Marcinál. Szerintem szavazója nincs annyi.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
nem tud nokedlit szaggatni?Nem a kinézete a fő gond vele...nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
JéBé
fake.id
warr_b
6 hónapja
Nem a kinézete a fő gond vele...nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
JéBé
fake.id

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Ő fiatal korában jó menet lehetett.nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
JéBé
fake.id
Amúgy miért van ennyi szőke a női szakaszban?
6 hónapja
nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
JéBé
6 hónapja
attól még egy genyórázó mária hasonmás versenyen simán lehet első helyezett. és nála a bolti csöcs már ki is van pipálva, jó lesz az xdismerem személyesen, messze van - nálam - a milftől.Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
6 hónapja
ismerem személyesen, messze van - nálam - a milftől.Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
6 hónapja
latod, van itt otlet. nincs is szukseg mar az ugyvedi praxisra ...Kéne már egy magyar drogérialánc a 2Rule mintájára.nembaj az, mert nekem is kimaradt. hat ilyet baszki. raadasul Marci egy gonosz nemet multinal veszi a fogkremet?bocs, akkor itt is kimaradtJuhinál láttam ezt a videót, nekem ez eddig kimaradt. Beszarás bazzeg 😀 😀 😀Itt is volt
telex.hu/zacc/2025/05/19/piperek-haztartasi-cikkek-arresstop-nagy-marton-arcsokkenes-fogkrem
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
csebi
Lehetne pl Andika a neve vagy "Csodaszarvas", egy ilyen koppintott Rossmann logoval, meg "Aktív szépség" pontgyűjtő kártyával.
Promóplakáton pedig ofc Sarka Kata vigyoroghatna.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Keruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
6 hónapja
Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
6 hónapja
Kéne már egy magyar drogérialánc a 2Rule mintájára.nembaj az, mert nekem is kimaradt. hat ilyet baszki. raadasul Marci egy gonosz nemet multinal veszi a fogkremet?bocs, akkor itt is kimaradtJuhinál láttam ezt a videót, nekem ez eddig kimaradt. Beszarás bazzeg 😀 😀 😀Itt is volt
telex.hu/zacc/2025/05/19/piperek-haztartasi-cikkek-arresstop-nagy-marton-arcsokkenes-fogkrem
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
csebi
Lehetne pl Andika a neve vagy "Csodaszarvas", egy ilyen koppintott Rossmann logoval, meg "Aktív szépség" pontgyűjtő kártyával.
Promóplakáton pedig ofc Sarka Kata vigyoroghatna.
Szerkesztette: resistance is futile
6 hónapja
😀😀😀mér' kéne? kozmikushoz el kell küldeni, hogy kicsit nyírja meg azokat a szemöldököket, meg megtanítani sminkelni. az nem sok pénz. luficsöcsök meg nem kellenek, nem az a jó nő ismérve, pontosabban az nem a jó nő ismérve.hát, azt mondom neked, hogy 3-4 milliót - de lehet tizet is - rá kéne még költeni, főleg plasztika meg a csöcsök rendbetétele és akkor. De én személy szerint nem látom benne ezt a "Jó nő" potenciált.hát nézd, rendezett külső, van csöcse. nem szép, de nem is csúnya.még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
telex.hu/belfold/2025/05/23/harcosok-klubja-szentkiralyi-alexandra-brad-pitt-filmjelenet-fight-club
KB23
StormST
csak ahogy mindig is mondtam, sajnos nem arra használja a száját, amire kellene.
slowmotion
slowmotion
6 hónapja
nembaj az, mert nekem is kimaradt. hat ilyet baszki. raadasul Marci egy gonosz nemet multinal veszi a fogkremet?bocs, akkor itt is kimaradtJuhinál láttam ezt a videót, nekem ez eddig kimaradt. Beszarás bazzeg 😀 😀 😀Itt is volt
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
bocs, akkor itt is kimaradtJuhinál láttam ezt a videót, nekem ez eddig kimaradt. Beszarás bazzeg 😀 😀 😀Itt is volt
Szesze
Negritis, a vajda
6 hónapja
Juhinál láttam ezt a videót, nekem ez eddig kimaradt. Beszarás bazzeg 😀 😀 😀Itt is volt
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Juhinál láttam ezt a videót, nekem ez eddig kimaradt. Beszarás bazzeg 😀 😀 😀telex.hu/zacc/2025/05/19/piperek-haztartasi-cikkek-arresstop-nagy-marton-arcsokkenes-fogkrem
6 hónapja
mér' kéne? kozmikushoz el kell küldeni, hogy kicsit nyírja meg azokat a szemöldököket, meg megtanítani sminkelni. az nem sok pénz. luficsöcsök meg nem kellenek, nem az a jó nő ismérve, pontosabban az nem a jó nő ismérve.hát, azt mondom neked, hogy 3-4 milliót - de lehet tizet is - rá kéne még költeni, főleg plasztika meg a csöcsök rendbetétele és akkor. De én személy szerint nem látom benne ezt a "Jó nő" potenciált.hát nézd, rendezett külső, van csöcse. nem szép, de nem is csúnya.még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
telex.hu/belfold/2025/05/23/harcosok-klubja-szentkiralyi-alexandra-brad-pitt-filmjelenet-fight-club
KB23
StormST
csak ahogy mindig is mondtam, sajnos nem arra használja a száját, amire kellene.
slowmotion
6 hónapja
Nem az MSZP, hanem az MSZMP útját követik jelenleg.Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.Élőben nagyon gáz, az a madárfejű kis stréber törpe kisugárzása van, akit csúfolnak a suliban.még csak nem is jó nőNa ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Lexike minden megszólalása csak egyre inkább azt az érzetet kelti bennem, hogy ő megakadt egy 13-14 éves elkényeztetett kislány szintjén. Lelkes, ha (valamelyik) apuci arra kéri, fröcsögve felolvassa amit neki leírnak, de nincs egyetlen önálló gondolata se, talán nem is volt soha. Ha 2 fokkal csúnyább lenne akkor egy fidesz irodába se engednék be takarítani, így épp elfér a "nekünk van női politikusunk is ám" szerepben, de neki még azt is sikerül szarul csinálnia valahogy...
KB23
StormST
ozibozi
/azzal az apró különbséggel, hogy ők nem gondolkodnak még a hatalom békés átadásában. Az MSZMP-n belül ez egy kisebbségi gondolkozás volt 88’-ban, ami a munkásőrség’ —1 nap alatti—lefegyverzésével oda is veszett.
Ezek a mostani nemzetinek álcázott bolsik pedig -képletesen- ép most alakították meg a saját munkásőrségüket harcosok klubja néven./
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Összeségében szerintem egy ártalmas, kártékony, toxikus figurája a közéletnek.Sok mindennel egyetértek, csak éppen a konklúzióval nem. Kassai rengeteget használ azzal, hogy átjárást és empátiát hirdet a "táborok" között.
Őszentsége Sobri Jóska
(Amúgy Marci is beszélt faszságokat. Ha megvalósul a melegek teljes jogegyenlősége, akkor azonnal megszűnik a Pride? Nem, nem szűnik meg - ahogyan Nyugaton sem szűnt meg -, csak más lesz a funkciója. Jobb helyeken a Pride egy felhőtlen örömünnep, nálunk elsősorban emberi jogi demonstráció.)
6 hónapja
A jövőnket adja el nem mást. 2026-ra 5%-ról 3,7%-ra megy le elvileg a költségvetésben a kamatkiadás (más kérdés, hogy ez mennyire reális, mivel ugye a kínai hitelek költségeit nem tudjuk pl. pontosan), van hová felvinni újra...www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/Nagyon, de nagyon kell az a kínai hitel a választásra. Csak azt nem tudom, mi a péniszt tudnák még eladni nekik? Vagy újra eladják azt amit már eladtak nekik?
mit fog szólni Tramp urunk?
KB23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
sokan szavaztak rájuk az osztogatás miatt is sajnos.Nem tudom, hogy ezzel nyerhető lesz e a választás. Szerintem az előzőnél is elenyésző volt az a százalék aki ezért szavazót rájuk. Inkább a folyamatos Gyurcsányozas és a háborús pszichozis volt ott a bukta hátterében.megint lesz jó kis osztogatás a választás előtt, amit 25%-os infláció követ majd.www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/Nagyon, de nagyon kell az a kínai hitel a választásra. Csak azt nem tudom, mi a péniszt tudnák még eladni nekik? Vagy újra eladják azt amit már eladtak nekik?
KB23
deyell
KB23
buhloone mindstate
6 hónapja
Nem tudom, hogy ezzel nyerhető lesz e a választás. Szerintem az előzőnél is elenyésző volt az a százalék aki ezért szavazót rájuk. Inkább a folyamatos Gyurcsányozas és a háborús pszichozis volt ott a bukta hátterében.megint lesz jó kis osztogatás a választás előtt, amit 25%-os infláció követ majd.www.reddit.com/r/hungary/comments/1ktfkix/0rbán_a_kínai_kommunista_párt_titkárával_tárgyalt/Nagyon, de nagyon kell az a kínai hitel a választásra. Csak azt nem tudom, mi a péniszt tudnák még eladni nekik? Vagy újra eladják azt amit már eladtak nekik?
KB23
deyell