NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Ki ne hagyd a Waltont 😀Mert a vagyonőrök és a személyi védelemnél nem ugyanaz lenne a helyzet? A CIVIL és Criterion van a piacon kb. mindkettő NER-es tulajdonban van.Minden tiszteletem az egyenruhásoké, legyen rendőr, tűzoltó vagy katona, mert el kell tűrniük ezt a sok faszt felettük.444.hu/2025/05/23/mar-nem-orsparancsnok-az-a-rendor-aki-intezkedett-a-magyar-peter-rendezvenyet-megzavaro-megafonos-exlelkesz-ellenRendőrként a mindenkori rend megőrzése a feladatod, már a felvetést sem értem.
Csak azt nem érte, hogy a rendőrök meg hogy a f@szomba tarthatnak ki emelett a mocskos banda mellett, ha úgy bánnak velük mint egy darab szarral.KB23
r.baggio
Nem azt mondtam, hogy tagadják meg a parancsot, ahogy előttem írták, hanem akkor én most felállok és inkább elhelyezkedek a vagyon őr vagy személyi védelem területén.
De azért remélem ha így alakul és kapnak egy parancsot fentről egy esetleges "forradalom" esetén, hogy bármit szabad az emberek ellen, a lelkiismeretük hamarabb megszólal.
KB23
Bruce

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Mert a vagyonőrök és a személyi védelemnél nem ugyanaz lenne a helyzet? A CIVIL és Criterion van a piacon kb. mindkettő NER-es tulajdonban van.Minden tiszteletem az egyenruhásoké, legyen rendőr, tűzoltó vagy katona, mert el kell tűrniük ezt a sok faszt felettük.444.hu/2025/05/23/mar-nem-orsparancsnok-az-a-rendor-aki-intezkedett-a-magyar-peter-rendezvenyet-megzavaro-megafonos-exlelkesz-ellenRendőrként a mindenkori rend megőrzése a feladatod, már a felvetést sem értem.
Csak azt nem érte, hogy a rendőrök meg hogy a f@szomba tarthatnak ki emelett a mocskos banda mellett, ha úgy bánnak velük mint egy darab szarral.KB23
r.baggio
Nem azt mondtam, hogy tagadják meg a parancsot, ahogy előttem írták, hanem akkor én most felállok és inkább elhelyezkedek a vagyon őr vagy személyi védelem területén.
De azért remélem ha így alakul és kapnak egy parancsot fentről egy esetleges "forradalom" esetén, hogy bármit szabad az emberek ellen, a lelkiismeretük hamarabb megszólal.
KB23
6 hónapja
Minden tiszteletem az egyenruhásoké, legyen rendőr, tűzoltó vagy katona, mert el kell tűrniük ezt a sok faszt felettük.444.hu/2025/05/23/mar-nem-orsparancsnok-az-a-rendor-aki-intezkedett-a-magyar-peter-rendezvenyet-megzavaro-megafonos-exlelkesz-ellenRendőrként a mindenkori rend megőrzése a feladatod, már a felvetést sem értem.
r.baggio
6 hónapja
Szerintem nem a parancs megtagadásra gondolt a költő, hanem hogy miért nem mondanak fel. Egyébként szerintem azért mert a legtöbb úgy gondolja nincs hova mennie.Meg nem csak az, kicsit szigorúbb elbírálás alá esik egy rendőr, mint egy civil, fene se akar gondolom a katonai ügyészségre járni valami pöffeszkedő pöcsfej miatt.444.hu/2025/05/23/mar-nem-orsparancsnok-az-a-rendor-aki-intezkedett-a-magyar-peter-rendezvenyet-megzavaro-megafonos-exlelkesz-ellenRendőrként a mindenkori rend megőrzése a feladatod, már a felvetést sem értem.
Csak azt nem érte, hogy a rendőrök meg hogy a f@szomba tarthatnak ki emelett a mocskos banda mellett, ha úgy bánnak velük mint egy darab szarral.
KB23
r.baggio
warr_b
6 hónapja
Meg nem csak az, kicsit szigorúbb elbírálás alá esik egy rendőr, mint egy civil, fene se akar gondolom a katonai ügyészségre járni valami pöffeszkedő pöcsfej miatt.444.hu/2025/05/23/mar-nem-orsparancsnok-az-a-rendor-aki-intezkedett-a-magyar-peter-rendezvenyet-megzavaro-megafonos-exlelkesz-ellenRendőrként a mindenkori rend megőrzése a feladatod, már a felvetést sem értem.
Csak azt nem érte, hogy a rendőrök meg hogy a f@szomba tarthatnak ki emelett a mocskos banda mellett, ha úgy bánnak velük mint egy darab szarral.
KB23
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
A kezettás utalás amúgy telitalálat, tekintve, hogy utolsó lemezeiket 2010 és 2012-ben adták ki (wiki szerint), akkor meg "szinte még mentek" kazik 😀Szegény hívők most cserélhetik a kazetta-gyűjteményüket 😕El nem tudom képzelni, hogy tudják ezeket a mondatokat röhögés nélkül kimondani! 😀Tóth Gabi - Muri Enikőre lett cserélve?
....azt meg külön imádom, mikor végtelen teljhatalom mellett ők egyszerre az elnyomott lázadó kisebbség 🙂
"Lázár János: A gyöngeség jele, ha valaki ököllel és a másik elhallgattatásával akar politikai előnyt szerezni"
telex.hu/belfold/2025/05/23/lazar-janos-lazarinfo-miskolc-vita-eroszak-video
"Muri Enikő: Nekünk rohadtul elegünk van már abból, hogy csak az létezik, amit a másik oldal mond"
telex.hu/belfold/2025/05/23/harcosok-klubja-fidesz-eneklo-muri-eniko-inderju
bogjosi
Remélem hasonló sorsra jut.
Toca
Bálesz
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
6 hónapja
24.hu/belfold/2025/05/23/s-gyorgy-tamas-szijjarto-peter-zart-koru-forum/sztem tok egyertelmu, hogy olyan emberek hivsz meg a zart koru forumra, akikkel egy az erdeklodesi korotok.
megdöbbentő ez az amatőrség
Amadeus az áttelelt poloska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
El nem tudom képzelni, hogy tudják ezeket a mondatokat röhögés nélkül kimondani! 😀Tóth Gabi - Muri Enikőre lett cserélve?
....azt meg külön imádom, mikor végtelen teljhatalom mellett ők egyszerre az elnyomott lázadó kisebbség 🙂
"Lázár János: A gyöngeség jele, ha valaki ököllel és a másik elhallgattatásával akar politikai előnyt szerezni"
"Muri Enikő: Nekünk rohadtul elegünk van már abból, hogy csak az létezik, amit a másik oldal mond"
bogjosi
Toca
Szegény hívők most cserélhetik a kazetta-gyűjteményüket 😕El nem tudom képzelni, hogy tudják ezeket a mondatokat röhögés nélkül kimondani! 😀Tóth Gabi - Muri Enikőre lett cserélve?
bogjosi
Toca

6 hónapja
24.hu/belfold/2025/05/23/s-gyorgy-tamas-szijjarto-peter-zart-koru-forum/megdöbbentő ez az amatőrség
6 hónapja
444.hu/2025/05/23/mar-nem-orsparancsnok-az-a-rendor-aki-intezkedett-a-magyar-peter-rendezvenyet-megzavaro-megafonos-exlelkesz-ellenRendőrként a mindenkori rend megőrzése a feladatod, már a felvetést sem értem.
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
El nem tudom képzelni, hogy tudják ezeket a mondatokat röhögés nélkül kimondani! 😀Tóth Gabi - Muri Enikőre lett cserélve?
bogjosi
6 hónapja
444.hu/2025/05/23/mar-nem-orsparancsnok-az-a-rendor-aki-intezkedett-a-magyar-peter-rendezvenyet-megzavaro-megafonos-exlelkesz-ellenCsak azt nem érte, hogy a rendőrök meg hogy a f@szomba tarthatnak ki emelett a mocskos banda mellett, ha úgy bánnak velük mint egy darab szarral.
6 hónapja
El nem tudom képzelni, hogy tudják ezeket a mondatokat röhögés nélkül kimondani! 😀....azt meg külön imádom, mikor végtelen teljhatalom mellett ők egyszerre az elnyomott lázadó kisebbség 🙂
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
6 hónapja
Jó fej vagy, hogy nekem adod ezt a mondatot, miközben nem is én írtam. Egyébként nagyjából egyetértek, de vannak jó meglátásai bizonyos témákban. Viszont az alázat hiánya sokszor átjön.amúgy a Partizánon a Kassai adás kötelező lenne mindenkinekKassainak nagy kultusza lett mostanában, de szerintem tipikus példája egy régimódi, félművelt, toxikus, önelégült, karizmatikus, egomán pöcsnek.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Én nem is nézek tőle semmitamúgy a Partizánon a Kassai adás kötelező lenne mindenkinekKassainak nagy kultusza lett mostanában, de szerintem tipikus példája egy régimódi, félművelt, toxikus, önelégült, karizmatikus, egomán pöcsnek.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
Meg a partizánt se
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/semjen-zsolt-stilusa-miatt-lemond-a-kdnp-egyik-elnoksegi-tagjaA rendőr volt a KDNP-s videóval a közigből
Indul a kibeszélés.
Várom az első reformplatformot, meg nyugatos fordulatot.
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
A csávó 25 éve ebben van. Még gimisként, amikor 5 ember ismerte az országban, elmentünk hozzá valami program keretében, és echte ugyanezt tolta. Szóval legalább önazonos. Több haverom el volt tőle dőlve, nekem csak azért tetszett, mert odavoltam az fantasyért, és az íjászkodós sztori bejött. Amint másról beszélt, átjött ez az hangulat, mint most is.amúgy a Partizánon a Kassai adás kötelező lenne mindenkinekKassainak nagy kultusza lett mostanában, de szerintem tipikus példája egy régimódi, félművelt, toxikus, önelégült, karizmatikus, egomán pöcsnek.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
Egy valami nagyon megmaradt: 2001-2-ben lehetett ez a szeánsz, és úgy köszönt el, hogy "legyetek kemények, mint a Rolling Stones", én meg felraktam a CD játszómban a God Hates Us All-t a buszon hazafelé...

7 hónapja
amúgy a Partizánon a Kassai adás kötelező lenne mindenkinekKassainak nagy kultusza lett mostanában, de szerintem tipikus példája egy régimódi, félművelt, toxikus, önelégült, karizmatikus, egomán pöcsnek.
NB2
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
vm.tiktok.com/ZNdh5f4Mr/ez itt volt Pécsen, de jó egy hónapja...
Elso sorban respekt a sracnak a kerdesert. Lazart meg amellett hogy a Dunaba lonem valahol tisztelem, ritka tehetseges es valamennyi gerinc szorult bele. Nem tudom, hogy ezekkel az maganackiokkal nem eppen a bukasra keszul-e Ha lehet hinni a pletykaknak a 4 oras mindenkinek reszletesen valaszolok kormanyinfokrol is azert vettek le mert kezdett tul nepszeru lenni az ellenzeki ujsagirok koreben. Van ennek most egy ilyen szajize hogy oke bukunk de mindenki massal ellentetben marad egy kis hitelem.
JéBé
amúgy a Partizánon a Kassai adás kötelező lenne mindenkinek
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/semjen-zsolt-stilusa-miatt-lemond-a-kdnp-egyik-elnoksegi-tagjaHolnap már nem csak elnökségi tag nem lesz, úgy kirúgják a pártból mint a huzat.
Indul a kibeszélés.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Ez szerintem 2002-ben volt, csak azt nem tudom, hogy januárban-e (amikor még.minden rózsás volt), vagy júniusban (amikor már elvesztették a választást).Nem volt hatalom a kezében, ami torzította volna.Engem elvileg tanított is az ezredforduló környékén, mondjuk hamar levágta, hogy nem jártam órákra. Azért egy közepessel átengedett. Akkor még normálisnak tűnt.A csávó hisz ebben. Én találkoztam vele és a kedves fiával is. Nekik ez meggyőződésük, nem véletlenül kapta meg a Ügyosztályt444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/
Amint visszaadja a Viktor amit keresett azon, hogy évekig alacsonyabb volt a gázár, mint amiért adták ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
A gyógyszerek elhagyása a gumiszoba ajtajának nyitva hagyása sose jó kombináció...
StormST
Gyurma Pappa
slowmotion
szaba
Régi szép idők, amikor Török Gábor még csak egy fiatal, ambíciózus tanár volt Lánczi tanszékén.
Tóni neve még kint volt a Pénzügy tanszéken, bár szerintem őt magát már nem lehetett bent látni.
Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
Nem volt hatalom a kezében, ami torzította volna.Engem elvileg tanított is az ezredforduló környékén, mondjuk hamar levágta, hogy nem jártam órákra. Azért egy közepessel átengedett. Akkor még normálisnak tűnt.A csávó hisz ebben. Én találkoztam vele és a kedves fiával is. Nekik ez meggyőződésük, nem véletlenül kapta meg a Ügyosztályt444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/
Amint visszaadja a Viktor amit keresett azon, hogy évekig alacsonyabb volt a gázár, mint amiért adták ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
A gyógyszerek elhagyása a gumiszoba ajtajának nyitva hagyása sose jó kombináció...
StormST
Gyurma Pappa
slowmotion
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/semjen-zsolt-stilusa-miatt-lemond-a-kdnp-egyik-elnoksegi-tagjaIndul a kibeszélés.
7 hónapja
Engem elvileg tanított is az ezredforduló környékén, mondjuk hamar levágta, hogy nem jártam órákra. Azért egy közepessel átengedett. Akkor még normálisnak tűnt.A csávó hisz ebben. Én találkoztam vele és a kedves fiával is. Nekik ez meggyőződésük, nem véletlenül kapta meg a Ügyosztályt444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/
Gyurma Pappa
StormST
Gyurma Pappa
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeketÍme a szekta egyik fő ideológusa, ezek tényleg ennyire hülyék
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal