Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/semjen-zsolt-stilusa-miatt-lemond-a-kdnp-egyik-elnoksegi-tagjaHolnap már nem csak elnökségi tag nem lesz, úgy kirúgják a pártból mint a huzat.
Indul a kibeszélés.
Várom az első reformplatformot, meg nyugatos fordulatot.
Amadeus az áttelelt poloska
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Ez szerintem 2002-ben volt, csak azt nem tudom, hogy januárban-e (amikor még.minden rózsás volt), vagy júniusban (amikor már elvesztették a választást).Nem volt hatalom a kezében, ami torzította volna.Engem elvileg tanított is az ezredforduló környékén, mondjuk hamar levágta, hogy nem jártam órákra. Azért egy közepessel átengedett. Akkor még normálisnak tűnt.A csávó hisz ebben. Én találkoztam vele és a kedves fiával is. Nekik ez meggyőződésük, nem véletlenül kapta meg a Ügyosztályt444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/
Amint visszaadja a Viktor amit keresett azon, hogy évekig alacsonyabb volt a gázár, mint amiért adták ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
A gyógyszerek elhagyása a gumiszoba ajtajának nyitva hagyása sose jó kombináció...
StormST
Gyurma Pappa
slowmotion
szaba
Régi szép idők, amikor Török Gábor még csak egy fiatal, ambíciózus tanár volt Lánczi tanszékén.
Tóni neve még kint volt a Pénzügy tanszéken, bár szerintem őt magát már nem lehetett bent látni.
Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
Nem volt hatalom a kezében, ami torzította volna.Engem elvileg tanított is az ezredforduló környékén, mondjuk hamar levágta, hogy nem jártam órákra. Azért egy közepessel átengedett. Akkor még normálisnak tűnt.A csávó hisz ebben. Én találkoztam vele és a kedves fiával is. Nekik ez meggyőződésük, nem véletlenül kapta meg a Ügyosztályt444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/
Amint visszaadja a Viktor amit keresett azon, hogy évekig alacsonyabb volt a gázár, mint amiért adták ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
A gyógyszerek elhagyása a gumiszoba ajtajának nyitva hagyása sose jó kombináció...
StormST
Gyurma Pappa
slowmotion
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/semjen-zsolt-stilusa-miatt-lemond-a-kdnp-egyik-elnoksegi-tagjaIndul a kibeszélés.
Várom az első reformplatformot, meg nyugatos fordulatot.
7 hónapja
Engem elvileg tanított is az ezredforduló környékén, mondjuk hamar levágta, hogy nem jártam órákra. Azért egy közepessel átengedett. Akkor még normálisnak tűnt.A csávó hisz ebben. Én találkoztam vele és a kedves fiával is. Nekik ez meggyőződésük, nem véletlenül kapta meg a Ügyosztályt444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/
Gyurma Pappa
StormST
Gyurma Pappa
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeketÍme a szekta egyik fő ideológusa, ezek tényleg ennyire hülyék
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
www.youtube.com/watch?v=21l_91Y-7wgKifejezetten jó beszélgetés volt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Szereny ember a miniszterelnok ur. Korulotte mindenki milliardos de o istenfelo kereszteny konzervativ es ellent tud allni a luxusnak.Jaaaa, akkor ezért nincs egy kanyi fillérje se 15 év miniszterelnökség után?Dehogy te, o.v. volt az, saját pénztárcájából! Több hitet, kéremszépen!444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeketEgyébként mégis ki finanszírozta az esetleges különbözetet? Csak nem mi, adófizetők? Félelmetes ez a demagógiával átszőtt sötétség, mert ez az ember tényleg így is gondolja.
Gyurma Pappa
gdavid
bogjosi
StormST
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Mindig forintra annyi a kiadása az évben, amennyi a bevétele. Egyszerű matematika. Egy jogásztól ez elvárható.Dehogy te, o.v. volt az, saját pénztárcájából! Több hitet, kéremszépen!444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeketEgyébként mégis ki finanszírozta az esetleges különbözetet? Csak nem mi, adófizetők? Félelmetes ez a demagógiával átszőtt sötétség, mert ez az ember tényleg így is gondolja.
Gyurma Pappa
gdavid
bogjosi
7 hónapja
Jaaaa, akkor ezért nincs egy kanyi fillérje se 15 év miniszterelnökség után?Dehogy te, o.v. volt az, saját pénztárcájából! Több hitet, kéremszépen!444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeketEgyébként mégis ki finanszírozta az esetleges különbözetet? Csak nem mi, adófizetők? Félelmetes ez a demagógiával átszőtt sötétség, mert ez az ember tényleg így is gondolja.
Gyurma Pappa
gdavid
bogjosi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Dehogy te, o.v. volt az, saját pénztárcájából! Több hitet, kéremszépen!444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeketEgyébként mégis ki finanszírozta az esetleges különbözetet? Csak nem mi, adófizetők? Félelmetes ez a demagógiával átszőtt sötétség, mert ez az ember tényleg így is gondolja.
Gyurma Pappa
gdavid
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeketEgyébként mégis ki finanszírozta az esetleges különbözetet? Csak nem mi, adófizetők? Félelmetes ez a demagógiával átszőtt sötétség, mert ez az ember tényleg így is gondolja.
Gyurma Pappa
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
7 hónapja
A csávó hisz ebben. Én találkoztam vele és a kedves fiával is. Nekik ez meggyőződésük, nem véletlenül kapta meg a Ügyosztályt444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/
Gyurma Pappa
StormST

7 hónapja
444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/
Gyurma Pappa

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeketAmint visszaadja a Viktor amit keresett azon, hogy évekig alacsonyabb volt a gázár, mint amiért adták ¯\_(ツ)_/¯

7 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/22/100-leggazdagabb-magyar-szakony-peter-lista-milliardosok-tiborcz-meszaros-csanyiSzerenyen sokat kell dolgozni.
"Keresd a nem NEReseket" játék nem sokáig tartana.
cartman023
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Sajnos nem vagyok közösségi média oldalakon, de azt legalább így is megtekinthetném.Örülünk, hogy van tiktokod, illetve szomorúak vagyunk, hogy a Dunába lövés még mindig módszer.Harcos? Ha x-rol linkelem jobb lenne?
szaba
JéBé
7 hónapja
Örülünk, hogy van tiktokod, illetve szomorúak vagyunk, hogy a Dunába lövés még mindig módszer.
7 hónapja
vm.tiktok.com/ZNdh5f4Mr/Elso sorban respekt a sracnak a kerdesert. Lazart meg amellett hogy a Dunaba lonem valahol tisztelem, ritka tehetseges es valamennyi gerinc szorult bele. Nem tudom, hogy ezekkel az maganackiokkal nem eppen a bukasra keszul-e Ha lehet hinni a pletykaknak a 4 oras mindenkinek reszletesen valaszolok kormanyinfokrol is azert vettek le mert kezdett tul nepszeru lenni az ellenzeki ujsagirok koreben. Van ennek most egy ilyen szajize hogy oke bukunk de mindenki massal ellentetben marad egy kis hitelem.
Szerkesztette: JéBé
7 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/22/100-leggazdagabb-magyar-szakony-peter-lista-milliardosok-tiborcz-meszaros-csanyifelcsút!!!!!
"Keresd a nem NEReseket" játék nem sokáig tartana.
cartman023
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/22/100-leggazdagabb-magyar-szakony-peter-lista-milliardosok-tiborcz-meszaros-csanyi"Keresd a nem NEReseket" játék nem sokáig tartana.
7 hónapja
én ugyan nem, én már mondtam a banknak, hogy szívesen fizetek többet is, ha nem baszogatnak évente minden fos felülvizsgálattal. de közölték, hogy más terméket meg FŐLEG nem adnak. mondtam o.k.Közben 5%-on az 30 éves USA államkötvény, 7%-on a 10 éves magyar, és még a német is 2.6%-on. Szóval csak mellékesen jegyzem meg, hogy jelenleg a Széchenyi kártya program 3.5%-os kamata, tehát a magyar állam 50% diszkonttal ad kölcsön a vállalatoknak. Oké, a bankok behúzták a féket, de a már kint lévő 3 éves szerződések is így ketyegnek tovább.figyeled te kis imperialista kizsakmanyolo, magyar allamon igy a nepen akarsz eloskodni ... 😀
Szóval ja, Marci figyeljük az árakat.
Gyurma Pappa
csebi

7 hónapja
Közben 5%-on az 30 éves USA államkötvény, 7%-on a 10 éves magyar, és még a német is 2.6%-on. Szóval csak mellékesen jegyzem meg, hogy jelenleg a Széchenyi kártya program 3.5%-os kamata, tehát a magyar állam 50% diszkonttal ad kölcsön a vállalatoknak. Oké, a bankok behúzták a féket, de a már kint lévő 3 éves szerződések is így ketyegnek tovább.figyeled te kis imperialista kizsakmanyolo, magyar allamon igy a nepen akarsz eloskodni ... 😀
Szóval ja, Marci figyeljük az árakat.
Gyurma Pappa
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.