Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 742
Ha eltolják a választási időpontot az nem nyílt beismerése, hogy vereségre állnak?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Yes. Akkor sokan fognak tüntetni.
Gyurma Pappa
Idővel majd hazamennek
csebi
nem vagyok benne biztos
1 hónapja
"Az évszázadok során sok százezer magyar halt meg a csatatereken, de nem hiába, mert nem lettünk német tartomány, se török vilajet, se szovjet tagköztársaság. - tette hozzá a miniszterelnök."
NB2
már a felsorolás első tagjánál bukik a dolog
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 983 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
"Az évszázadok során sok százezer magyar halt meg a csatatereken, de nem hiába, mert nem lettünk német tartomány, se török vilajet, se szovjet tagköztársaság. - tette hozzá a miniszterelnök."
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 484 — Chiefs GM
Baszki... ez a fasz meg eppen a Citadellan szonokol eloben... tenyleg nagy lehet a gond, ja nem...
Beki
Ez azért érdekes, mert elvileg du. 2-kor nyitják meg a nagyközönségnek. Egészen addig úgy terveztem, hogy megyek, amíg meg nem tudtam, hogy OV felszólal. Kerestem az időpontot, hogy mikor, de nem találtam.
nagylaza, főpohárnok
Előbb ülésezik a Felkegyelmuek Tanácsa, ahol az üveggömbbe pillantva megállapítják, hogy ukrán DNS van a bombán, így pocihuszár már ezzel a szaktudással felvértezve rikácsolhat.

1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 420 — Invisible man
Ennyi rohadékot a világban, hogy mindenki minket akar ellehetetleníteni az energiától. Mi lesz a következő a napot is eltakarják fölöttünk?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 656 — Patriot
Még jó, hogy tegnap sikerült megfőzni a sonkát! 🥹

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 613 — Lucas Scott
Le kellett zárni a Citadellát, hogy elrejtsék a bombát 😊
NB2
Az s vicces, hogy ez nem vicces már
petey
Csak mondom h a reggelt épp Vuk játszótéren kezdtük.
Tudjatok ha történne vmi …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ha eltolják a választási időpontot az nem nyílt beismerése, hogy vereségre állnak?
Gyurma Pappa
Idővel majd hazamennek

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Abba mondjuk továbbra sem gondol bele a sok szektás, hogy ugyan miért is lenne ez az ukránok érdekében...

Oké, teszem azt tényleg felrobbantanának valamit. De az pont hogy OV-t igazolná, az ő malmára hajtaná a vizet... Ilyen irgalmatlanul körmönfontak ezek az ukránok?

Arról nem is beszélve, hogy nyilván az a legkiválóbb módja bekerülni az EU-ba meg a Nato-ba (ami ugye deklaráltan a céljuk), hogy szopatnak egy EU- és Nato-tag országot.

5D sakk mindenütt!
warr_b
Hat mert akkor nem penzeljuk tovabb az oroszok haborujat ami nyilvan hatalmas tetel.
JéBé
És erre az ukránok négy év után, pont a választások előtt egy héttel jöttek rá?
SBL
Egy nekik megfelelő kormány jönne, és egy héttel előtte kijött a mesterterv: basszunk oda a magyaroknak! Zseniális.

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
NB2
Az s vicces, hogy ez nem vicces már

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 646 — beers & Packers
Baszki... ez a fasz meg eppen a Citadellan szonokol eloben... tenyleg nagy lehet a gond, ja nem...
Beki
Ez azért érdekes, mert elvileg du. 2-kor nyitják meg a nagyközönségnek. Egészen addig úgy terveztem, hogy megyek, amíg meg nem tudtam, hogy OV felszólal. Kerestem az időpontot, hogy mikor, de nem találtam.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 484 — Chiefs GM
 www.facebook.com/share/p/1ANY3TpbEJ/?mibextid=wwXIfr

5. CSAK MINDEN VÁLASZTÓT MEGERŐSÍT. A támadás rendkívüli, és minden magyar érdeke, hogy alapos és transzparens vizsgálat legyen - alighanem a választás után fogunk csak tisztábban látni, ha fogunk. A kampányra pedig az eset aligha hat minden felülíróan, mert a fideszes és tiszás szavazókat csak megerősíti abban, amit eddig gondoltak.[/i]
Gyurma Pappa
Ez az idei Fidesz kampány egyik nagy hibája, hogy azt nem vették észre, hogy most nem többségben vannak, és azt kell megerősíteni, hanem kisebbségben, és minden ilyen dobással csak felhangosítják a kamut. Illetve idén már alig van bizonytalan, akiket egy jó kis rettegtetessel be lehet rántani. Aki meg most is Fidesz szavazó, az annyira (hülye) retteg Magyar Pétertől, hogy le se szarja az ukránokat 😊

1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
Abba mondjuk továbbra sem gondol bele a sok szektás, hogy ugyan miért is lenne ez az ukránok érdekében...

Oké, teszem azt tényleg felrobbantanának valamit. De az pont hogy OV-t igazolná, az ő malmára hajtaná a vizet... Ilyen irgalmatlanul körmönfontak ezek az ukránok?

Arról nem is beszélve, hogy nyilván az a legkiválóbb módja bekerülni az EU-ba meg a Nato-ba (ami ugye deklaráltan a céljuk), hogy szopatnak egy EU- és Nato-tag országot.

5D sakk mindenütt!
warr_b
Hat mert akkor nem penzeljuk tovabb az oroszok haborujat ami nyilvan hatalmas tetel.
JéBé
És erre az ukránok négy év után, pont a választások előtt egy héttel jöttek rá?
1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2026/04/05/magyar-peter-szerb-gazvezetek-orban-viktor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
Ez a mai vergodes azert mar csak annak a jele nem h nagyon szarul allhatnak a szamaik?
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 050

5D sakk mindenütt!
warr_b
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

5D sakk mindenütt!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 828
gondolom az oroszoktól jött az ötlet. ők 20 éve meg is csinálták, felrobbantották a Grúziába menő gázvezetéket, majd a távvezetékek ellen is szabotázsakciót hajtottak végre, sötétségbe borítva Grúzia nagy részét. mindezt azért hogy zsarolják a grúz kormányt.*

en.wikipedia.org/wiki/2006_Russia–Georgia_energy_crisis

* Georgia, tudom
deyell
Meg amikor a lakőépületet felrobbantották és ráfogták a csecsenekre.

1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 855 — zászló zászló szív

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
gondolom az oroszoktól jött az ötlet. ők 20 éve meg is csinálták, felrobbantották a Grúziába menő gázvezetéket, majd a távvezetékek ellen is szabotázsakciót hajtottak végre, sötétségbe borítva Grúzia nagy részét. mindezt azért hogy zsarolják a grúz kormányt.*

en.wikipedia.org/wiki/2006_Russia–Georgia_energy_crisis

* Georgia, tudom

built for this shit

1 hónapja
Nem tudom mennyire jó ötlet 20-ra lapot kérni
resistance is futile
Hátha ász lesz

1 hónapja
Nem tudom mennyire jó ötlet 20-ra lapot kérni