Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/22/100-leggazdagabb-magyar-szakony-peter-lista-milliardosok-tiborcz-meszaros-csanyifelcsút!!!!!
"Keresd a nem NEReseket" játék nem sokáig tartana.
cartman023
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/05/22/100-leggazdagabb-magyar-szakony-peter-lista-milliardosok-tiborcz-meszaros-csanyi"Keresd a nem NEReseket" játék nem sokáig tartana.
7 hónapja
én ugyan nem, én már mondtam a banknak, hogy szívesen fizetek többet is, ha nem baszogatnak évente minden fos felülvizsgálattal. de közölték, hogy más terméket meg FŐLEG nem adnak. mondtam o.k.Közben 5%-on az 30 éves USA államkötvény, 7%-on a 10 éves magyar, és még a német is 2.6%-on. Szóval csak mellékesen jegyzem meg, hogy jelenleg a Széchenyi kártya program 3.5%-os kamata, tehát a magyar állam 50% diszkonttal ad kölcsön a vállalatoknak. Oké, a bankok behúzták a féket, de a már kint lévő 3 éves szerződések is így ketyegnek tovább.figyeled te kis imperialista kizsakmanyolo, magyar allamon igy a nepen akarsz eloskodni ... 😀
Szóval ja, Marci figyeljük az árakat.
Gyurma Pappa
csebi

7 hónapja
Közben 5%-on az 30 éves USA államkötvény, 7%-on a 10 éves magyar, és még a német is 2.6%-on. Szóval csak mellékesen jegyzem meg, hogy jelenleg a Széchenyi kártya program 3.5%-os kamata, tehát a magyar állam 50% diszkonttal ad kölcsön a vállalatoknak. Oké, a bankok behúzták a féket, de a már kint lévő 3 éves szerződések is így ketyegnek tovább.figyeled te kis imperialista kizsakmanyolo, magyar allamon igy a nepen akarsz eloskodni ... 😀
Szóval ja, Marci figyeljük az árakat.
Gyurma Pappa
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Közben 5%-on az 30 éves USA államkötvény, 7%-on a 10 éves magyar, és még a német is 2.6%-on. Szóval csak mellékesen jegyzem meg, hogy jelenleg a Széchenyi kártya program 3.5%-os kamata, tehát a magyar állam 50% diszkonttal ad kölcsön a vállalatoknak. Oké, a bankok behúzták a féket, de a már kint lévő 3 éves szerződések is így ketyegnek tovább.Szóval ja, Marci figyeljük az árakat.

7 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/05/22/beruhazas-beomlas-magyarorszag/Ez is szép, bármerre lőnek abból öngól lesz
Repülőrajt, szép volt dagadt
Beki
m.hvg.hu/gazdasag/20250522_A-Fidesz-altal-leleplezett-kemgyanus-ukran-Hollo-Istvan-nemreg-meg-a-Fidesz-gazdasagi-elitjevel-uzletelt-allami-milliardokhoz-jutva-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/05/22/beruhazas-beomlas-magyarorszag/Kollár Kinga likes this.
Beki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/05/22/beruhazas-beomlas-magyarorszag/libsi újság írta, tehát nem igaz (átlag fidesz szavazó)
Beki
jah és zászló, zászló, szív 😀
7 hónapja
www.szabadeuropa.hu/a/egy-torvenyszeki-elnok-nem-ajanlja-beosztottjainak-a-reszvetelt-egy-biroi-szolasszabadsagrol-szolo-workshopon-/33420247.htmlIntegritási kockázat lett az Amnesty, tiszta Oroszország.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Nézve a bizottsági és parlamenti viselkedését, engem már csak az érdekelne, hogy ez a Halász mit kaphatott ezért az egészért? Pár milliárdot? Vagy egy top10-es helyet a 2026-os fidesz listán? Vagy lehet csak simán ennyire idióta, hogy szereti, ha ekézik?az a kérdés, hogy mit nem kapott, hogy ezt megcsinálta.
StormST
7 hónapja
Nézve a bizottsági és parlamenti viselkedését, engem már csak az érdekelne, hogy ez a Halász mit kaphatott ezért az egészért? Pár milliárdot? Vagy egy top10-es helyet a 2026-os fidesz listán? Vagy lehet csak simán ennyire idióta, hogy szereti, ha ekézik?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Amúgy Jack Haley és 52 pont..de a politika már csak ilyen 😊Sajnos én már csak a higított verziót ismertem. Abban Harper 3 pontot vert.
topin
7 hónapja
Amúgy Jack Haley és 52 pont..de a politika már csak ilyen 😊Mint mikor Ron Harper mesélte, hogy egy meccsen Jordannel ketten dobtak 66 pontot.24.hu/fn/gazdasag/2025/05/21/28-millio-forint-megtakaritas-minden-magyar-haztartas/A klasszikus vicc jut az eszembe amikor a nagypapa elmagyarázza a kis unokájának, hogy hogy is néz ki az átlagszámítás.
amúgy tényleg.
elég csak arra gondolni, hogy ha van mondjuk az Első Vő 56 milliárd megtakarítással, meg van 1999 háztartás, amelyiknek egy kanyi fityingje sincs pluszban, akkor a kétezer háztartásnak átlagban tényleg 28 milliója van.
de igazából vicceltem, az Első Vő és az Első Gázszerelő ennél több háztartást vált ki.
slowmotion
Cowboykarcsi90
szaba
7 hónapja
Mint mikor Ron Harper mesélte, hogy egy meccsen Jordannel ketten dobtak 66 pontot.24.hu/fn/gazdasag/2025/05/21/28-millio-forint-megtakaritas-minden-magyar-haztartas/A klasszikus vicc jut az eszembe amikor a nagypapa elmagyarázza a kis unokájának, hogy hogy is néz ki az átlagszámítás.
amúgy tényleg.
elég csak arra gondolni, hogy ha van mondjuk az Első Vő 56 milliárd megtakarítással, meg van 1999 háztartás, amelyiknek egy kanyi fityingje sincs pluszban, akkor a kétezer háztartásnak átlagban tényleg 28 milliója van.
de igazából vicceltem, az Első Vő és az Első Gázszerelő ennél több háztartást vált ki.
slowmotion
Cowboykarcsi90
7 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/05/21/28-millio-forint-megtakaritas-minden-magyar-haztartas/A klasszikus vicc jut az eszembe amikor a nagypapa elmagyarázza a kis unokájának, hogy hogy is néz ki az átlagszámítás.
amúgy tényleg.
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/05/21/28-millio-forint-megtakaritas-minden-magyar-haztartas/amúgy tényleg.
7 hónapja
EU minden forrást megvon?youtu.be/tfQjmvavTjs?si=ylElmtq7aL7AgH-B
7 hónapja
Na de pont sütivel akarnak ujjat húzni ezek? Nóóómáááális?nepszava.hu/3280448_patika-arresstop-fenyegetes-nagy-marton-egeszsegugy-magyarorszagegyébként is nehéz biznisz a patika.
Patikusok és az alkalmazottaik sem fognak a Fideszre szavazni, ha ezt bevezetik
eszméletlen mennyire dilettáns barmok ezek
NB2
Amadeus az áttelelt poloska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
nepszava.hu/3280448_patika-arresstop-fenyegetes-nagy-marton-egeszsegugy-magyarorszagegyébként is nehéz biznisz a patika.
NB2
7 hónapja
444.hu/2025/05/21/esz-nelkul-terjed-a-neten-a-harcosok-kodexe-kar-hogy-van-vele-nehany-problema
7 hónapja
nepszava.hu/3280448_patika-arresstop-fenyegetes-nagy-marton-egeszsegugy-magyarorszagPersze, mert az oktatás helyzete miatt alig van Fidesz-re szavazó pedagógus...
NB2
7 hónapja
Ugye ugye....index.hu/kulfold/2025/05/21/japan-miniszter-lemondas-rizs-kozvelemeny-harag/
7 hónapja
nepszava.hu/3280448_patika-arresstop-fenyegetes-nagy-marton-egeszsegugy-magyarorszagPatikusok és az alkalmazottaik sem fognak a Fideszre szavazni, ha ezt bevezetik
7 hónapja
ezzel ki is nyírva ez az erőlködés is.Kb minden fideszes politikus bejegyzéseinél is ugyanez van, most már az is mindegy, hogy alapból kamu volt-e vagy sem, elképesztő nagyot megy ez a mém.
zacknorb
r.baggio