Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
nem vagyok benne biztosIdővel majd hazamennekHa eltolják a választási időpontot az nem nyílt beismerése, hogy vereségre állnak?Yes. Akkor sokan fognak tüntetni.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Gyurma Pappa
csebi
1 hónapja
"Az évszázadok során sok százezer magyar halt meg a csatatereken, de nem hiába, mert nem lettünk német tartomány, se török vilajet, se szovjet tagköztársaság. - tette hozzá a miniszterelnök."már a felsorolás első tagjánál bukik a dolog
NB2
1 hónapja
"Az évszázadok során sok százezer magyar halt meg a csatatereken, de nem hiába, mert nem lettünk német tartomány, se török vilajet, se szovjet tagköztársaság. - tette hozzá a miniszterelnök."
1 hónapja
Előbb ülésezik a Felkegyelmuek Tanácsa, ahol az üveggömbbe pillantva megállapítják, hogy ukrán DNS van a bombán, így pocihuszár már ezzel a szaktudással felvértezve rikácsolhat.Baszki... ez a fasz meg eppen a Citadellan szonokol eloben... tenyleg nagy lehet a gond, ja nem...Ez azért érdekes, mert elvileg du. 2-kor nyitják meg a nagyközönségnek. Egészen addig úgy terveztem, hogy megyek, amíg meg nem tudtam, hogy OV felszólal. Kerestem az időpontot, hogy mikor, de nem találtam.
Beki
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ennyi rohadékot a világban, hogy mindenki minket akar ellehetetleníteni az energiától. Mi lesz a következő a napot is eltakarják fölöttünk?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Még jó, hogy tegnap sikerült megfőzni a sonkát! 🥹
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Csak mondom h a reggelt épp Vuk játszótéren kezdtük.Le kellett zárni a Citadellát, hogy elrejtsék a bombát 😊Az s vicces, hogy ez nem vicces már
NB2
petey
Tudjatok ha történne vmi …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Idővel majd hazamennekHa eltolják a választási időpontot az nem nyílt beismerése, hogy vereségre állnak?Yes. Akkor sokan fognak tüntetni.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Egy nekik megfelelő kormány jönne, és egy héttel előtte kijött a mesterterv: basszunk oda a magyaroknak! Zseniális.És erre az ukránok négy év után, pont a választások előtt egy héttel jöttek rá?Abba mondjuk továbbra sem gondol bele a sok szektás, hogy ugyan miért is lenne ez az ukránok érdekében...Hat mert akkor nem penzeljuk tovabb az oroszok haborujat ami nyilvan hatalmas tetel.
Oké, teszem azt tényleg felrobbantanának valamit. De az pont hogy OV-t igazolná, az ő malmára hajtaná a vizet... Ilyen irgalmatlanul körmönfontak ezek az ukránok?
Arról nem is beszélve, hogy nyilván az a legkiválóbb módja bekerülni az EU-ba meg a Nato-ba (ami ugye deklaráltan a céljuk), hogy szopatnak egy EU- és Nato-tag országot.
5D sakk mindenütt!
warr_b
JéBé
SBL
1 hónapja
Le kellett zárni a Citadellát, hogy elrejtsék a bombát 😊Az s vicces, hogy ez nem vicces már
NB2
1 hónapja
Le kellett zárni a Citadellát, hogy elrejtsék a bombát 😊
1 hónapja
Baszki... ez a fasz meg eppen a Citadellan szonokol eloben... tenyleg nagy lehet a gond, ja nem...Ez azért érdekes, mert elvileg du. 2-kor nyitják meg a nagyközönségnek. Egészen addig úgy terveztem, hogy megyek, amíg meg nem tudtam, hogy OV felszólal. Kerestem az időpontot, hogy mikor, de nem találtam.
Beki
1 hónapja
www.facebook.com/share/p/1ANY3TpbEJ/?mibextid=wwXIfrEz az idei Fidesz kampány egyik nagy hibája, hogy azt nem vették észre, hogy most nem többségben vannak, és azt kell megerősíteni, hanem kisebbségben, és minden ilyen dobással csak felhangosítják a kamut. Illetve idén már alig van bizonytalan, akiket egy jó kis rettegtetessel be lehet rántani. Aki meg most is Fidesz szavazó, az annyira
5. CSAK MINDEN VÁLASZTÓT MEGERŐSÍT. A támadás rendkívüli, és minden magyar érdeke, hogy alapos és transzparens vizsgálat legyen - alighanem a választás után fogunk csak tisztábban látni, ha fogunk. A kampányra pedig az eset aligha hat minden felülíróan, mert a fideszes és tiszás szavazókat csak megerősíti abban, amit eddig gondoltak.[/i]
Gyurma Pappa
1 hónapja
És erre az ukránok négy év után, pont a választások előtt egy héttel jöttek rá?Abba mondjuk továbbra sem gondol bele a sok szektás, hogy ugyan miért is lenne ez az ukránok érdekében...Hat mert akkor nem penzeljuk tovabb az oroszok haborujat ami nyilvan hatalmas tetel.
Oké, teszem azt tényleg felrobbantanának valamit. De az pont hogy OV-t igazolná, az ő malmára hajtaná a vizet... Ilyen irgalmatlanul körmönfontak ezek az ukránok?
Arról nem is beszélve, hogy nyilván az a legkiválóbb módja bekerülni az EU-ba meg a Nato-ba (ami ugye deklaráltan a céljuk), hogy szopatnak egy EU- és Nato-tag országot.
5D sakk mindenütt!
warr_b
JéBé
1 hónapja
Baszki... ez a fasz meg eppen a Citadellan szonokol eloben... tenyleg nagy lehet a gond, ja nem...
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/05/magyar-peter-szerb-gazvezetek-orban-viktor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ez a mai vergodes azert mar csak annak a jele nem h nagyon szarul allhatnak a szamaik?
1 hónapja
Abba mondjuk továbbra sem gondol bele a sok szektás, hogy ugyan miért is lenne ez az ukránok érdekében...Hat mert akkor nem penzeljuk tovabb az oroszok haborujat ami nyilvan hatalmas tetel.
5D sakk mindenütt!
warr_b
1 hónapja
Abba mondjuk továbbra sem gondol bele a sok szektás, hogy ugyan miért is lenne ez az ukránok érdekében... Oké, teszem azt tényleg felrobbantanának valamit. De az pont hogy OV-t igazolná, az ő malmára hajtaná a vizet... Ilyen irgalmatlanul körmönfontak ezek az ukránok?
5D sakk mindenütt!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
gondolom az oroszoktól jött az ötlet. ők 20 éve meg is csinálták, felrobbantották a Grúziába menő gázvezetéket, majd a távvezetékek ellen is szabotázsakciót hajtottak végre, sötétségbe borítva Grúzia nagy részét. mindezt azért hogy zsarolják a grúz kormányt.*Meg amikor a lakőépületet felrobbantották és ráfogták a csecsenekre.
en.wikipedia.org/wiki/2006_Russia–Georgia_energy_crisis
* Georgia, tudom
deyell
1 hónapja
Ha eltolják a választási időpontot az nem nyílt beismerése, hogy vereségre állnak?Yes. Akkor sokan fognak tüntetni.

1 hónapja
gondolom az oroszoktól jött az ötlet. ők 20 éve meg is csinálták, felrobbantották a Grúziába menő gázvezetéket, majd a távvezetékek ellen is szabotázsakciót hajtottak végre, sötétségbe borítva Grúzia nagy részét. mindezt azért hogy zsarolják a grúz kormányt.*en.wikipedia.org/wiki/2006_Russia–Georgia_energy_crisis
* Georgia, tudom
built for this shit
1 hónapja
Nem tudom mennyire jó ötlet 20-ra lapot kérniHátha ász lesz
resistance is futile
1 hónapja
Nem tudom mennyire jó ötlet 20-ra lapot kérni