Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Ami cél lehet ezzel, az még el sem kezdődött. Ez ugye az orosz botok miatt fontos legitimálás, amik majd érkeznek idővel, ahogy közeledik a választás. Lehet többet vártak a manuális harcosoktól is, de azt gondolom, a henger nem tőlük érkezik majd.telex.hu/belfold/2025/05/28/egyelore-oriasi-ongolnak-tunik-a-fideszes-harcosok-klubjaÉn ezzel finoman bánnék. Itt szerintem már Fidesz oldalán az is siker, ha 2 hétig számukra húsbavágó témákról elterelték ezzel a szót. Home run lett volna nekik, ha Facebookon mérhetően megnőtt volna a harcosaik által a like, megosztás, komment stb számaik.
😄
warr_b
dawyd728
6 hónapja
Ez nekem annyira nem.
Két külön országban élünk reloaded.
Zsellér van de Vrij
A 27 v 55 az elég meggyőző különbség sztem. Dupla annyian nem értenek egyet.
Érdekes hogy az előző években a Fidesz mindig azokat a témákat kereste ahol 50+1-e volt legalabb most meg nem ez az első ahol a kisebbségben levő álláspontot veszi fel.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
dawyd728
4 034
telex.hu/belfold/2025/05/28/egyelore-oriasi-ongolnak-tunik-a-fideszes-harcosok-klubjaÉn ezzel finoman bánnék. Itt szerintem már Fidesz oldalán az is siker, ha 2 hétig számukra húsbavágó témákról elterelték ezzel a szót. Home run lett volna nekik, ha Facebookon mérhetően megnőtt volna a harcosaik által a like, megosztás, komment stb számaik.
😄
warr_b
6 hónapja

Két külön országban élünk reloaded.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/28/egyelore-oriasi-ongolnak-tunik-a-fideszes-harcosok-klubja😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
Az ördöggel cimborált, ezt nem bocsájtják meg neki.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
6 hónapja
Ez az izgi, szèp sztori amikor ismerjük a szereplőket ki, honnan èrkezett, milyen volt ès lett stb...telex.hu/belfold/2025/05/28/miert-mondott-le-a-sumegi-kdnp-s-kalotay-kristofAnnyira szép, hogy én dolgoztam együtt a Végh Lacival még a pályám elején. Logisztikai manager pozi sok volt neki, ezért fél év után ki is lett rúgva. Elment politikusnak 😅
A tökéletes esszenciája Magyarországnak kicsiben…
somoskovig
Nomac
Èn Illès Bogi
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/28/miert-mondott-le-a-sumegi-kdnp-s-kalotay-kristofAnnyira szép, hogy én dolgoztam együtt a Végh Lacival még a pályám elején. Logisztikai manager pozi sok volt neki, ezért fél év után ki is lett rúgva. Elment politikusnak 😅
A tökéletes esszenciája Magyarországnak kicsiben…
somoskovig
6 hónapja
Ő legalább már tudja, hogyan kell nyuggereket hülyeségekre beszervezni.hvg.hu/itthon/20250528_okros-levente-harcosok-klubja-menczer-tamasLeadja a sápot, cserébe megvédik 😊
no comment 😊
Szesze
ender1112
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/28/miert-mondott-le-a-sumegi-kdnp-s-kalotay-kristofA tökéletes esszenciája Magyarországnak kicsiben…
6 hónapja
hvg.hu/itthon/20250528_okros-levente-harcosok-klubja-menczer-tamasLeadja a sápot, cserébe megvédik 😊
no comment 😊
Szesze
6 hónapja
dA cseheknek van ennek kezelésére kifejezetten hatékony módszerük kifejlesztve.Akkor itt nincs mit tenni.Nem tudom, hogy pontosan milyen "harcmodor" alkalmas ez ellen.
Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
zinedine5
dankodavid
e
f
e
n
e
s
z
t
r
á
c
i
o
6 hónapja
augusztus 31-ig marad az árrésstop, meg vagyunk mentve!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Ceska Zbrojovka?A cseheknek van ennek kezelésére kifejezetten hatékony módszerük kifejlesztve.Akkor itt nincs mit tenni.Nem tudom, hogy pontosan milyen "harcmodor" alkalmas ez ellen.
Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
zinedine5
dankodavid
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
A cseheknek van ennek kezelésére kifejezetten hatékony módszerük kifejlesztve.Akkor itt nincs mit tenni.Nem tudom, hogy pontosan milyen "harcmodor" alkalmas ez ellen.
Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
zinedine5
Pulvis et umbra sumus.
6 hónapja
Ha már a helyzet bája, nagyszerű látni, ahogy a budapesti megszavazott fidesz képviselők azért izzadnak és érvelnek állandóan, hogy más városoknak adjon pénzt a várost. Valaki szólhatna nekik, hogy ők nem parlamenti képviselők, hanem Budapestért kéne dolgozniuk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
„Sok esetben a nagyon alacsony nyugdíj abból is ered, hogy egy másik országban is dolgozott az adott személy, és a két országból kapott nyugdíj együtt már alkalmas a megélhetésre.”Cinizmus level Sztálin.Nem tudom, hogy pontosan milyen "harcmodor" alkalmas ez ellen.
zinedine5
Zsellér van de Vrij
Erről is írtam már többször, amikor nincsenek többé észérvek, marad a kicseszett cinizmus.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Elmész jövőre és máshova húzod az ikszet.Nem tudom, hogy pontosan milyen "harcmodor" alkalmas ez ellen.
Akkor itt nincs mit tenni.
Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
zinedine5
Felesleg pörögni rajta, meg idegeskedni.
6 hónapja
Nem tudom, hogy pontosan milyen "harcmodor" alkalmas ez ellen.
Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
6 hónapja

Cinizmus level Sztálin.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
Dehogy fogják. Sajnos fogy a magyar, így ha a GDP csak egy kicsit is nő, a GDP/capita arányaiban ennél jobban nő.30 éve a leva az akkori német márkához, ma meg az Eurohoz kötve. Így relatív egyszerű ez a része, mivel eladósodni sem tudtak. Várhatóan, ahogy a horvátok is, roham tempóban fogja elhagyni a magyar GDP per capitat.jó de Orbánnak nem érdeke az itthoni euró444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-eurona ez az ami igazán arcon basz.
meanwhile
Amadeus az áttelelt poloska
Kenny
Löfli
Gyurma Pappa
Okosak a fijuk odafent.