Politika

65 feliratkozó

6 hónapja
topin New England Patriots 2 195
 telex.hu/belfold/2025/05/28/egyelore-oriasi-ongolnak-tunik-a-fideszes-harcosok-klubja

😄
warr_b
Én ezzel finoman bánnék. Itt szerintem már Fidesz oldalán az is siker, ha 2 hétig számukra húsbavágó témákról elterelték ezzel a szót. Home run lett volna nekik, ha Facebookon mérhetően megnőtt volna a harcosaik által a like, megosztás, komment stb számaik.
dawyd728
Ami cél lehet ezzel, az még el sem kezdődött. Ez ugye az orosz botok miatt fontos legitimálás, amik majd érkeznek idővel, ahogy közeledik a választás. Lehet többet vártak a manuális harcosoktól is, de azt gondolom, a henger nem tőlük érkezik majd.
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott

Két külön országban élünk reloaded.
Zsellér van de Vrij
Ez nekem annyira nem.
A 27 v 55 az elég meggyőző különbség sztem. Dupla annyian nem értenek egyet.
Érdekes hogy az előző években a Fidesz mindig azokat a témákat kereste ahol 50+1-e volt legalabb most meg nem ez az első ahol a kisebbségben levő álláspontot veszi fel.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
dawyd728 4 034
 telex.hu/belfold/2025/05/28/egyelore-oriasi-ongolnak-tunik-a-fideszes-harcosok-klubja

😄
warr_b
Én ezzel finoman bánnék. Itt szerintem már Fidesz oldalán az is siker, ha 2 hétig számukra húsbavágó témákról elterelték ezzel a szót. Home run lett volna nekik, ha Facebookon mérhetően megnőtt volna a harcosaik által a like, megosztás, komment stb számaik.
6 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 951 — Слава Україні! Героям слава!

Két külön országban élünk reloaded.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
alakul, alakul, durvul a sajtó!

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.
6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
Az ördöggel cimborált, ezt nem bocsájtják meg neki.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress

youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2

6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com

youtu.be/CFo_IqdY7hs
6 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
 telex.hu/belfold/2025/05/28/miert-mondott-le-a-sumegi-kdnp-s-kalotay-kristof

A tökéletes esszenciája Magyarországnak kicsiben…
somoskovig
Annyira szép, hogy én dolgoztam együtt a Végh Lacival még a pályám elején. Logisztikai manager pozi sok volt neki, ezért fél év után ki is lett rúgva. Elment politikusnak 😅
Nomac
Ez az izgi, szèp sztori amikor ismerjük a szereplőket ki, honnan èrkezett, milyen volt ès lett stb...

Èn Illès Bogira emlèkszem, mikor mèg kis pataki gimis lány volt. Akkor nem úgy tűnt hogy ily "magasra" pozíciónálja majd magát 😏🤔
6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com

somoskovig
Annyira szép, hogy én dolgoztam együtt a Végh Lacival még a pályám elején. Logisztikai manager pozi sok volt neki, ezért fél év után ki is lett rúgva. Elment politikusnak 😅
6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
 hvg.hu/itthon/20250528_okros-levente-harcosok-klubja-menczer-tamas

no comment 😊
Szesze
Leadja a sápot, cserébe megvédik 😊
ender1112
Ő legalább már tudja, hogyan kell nyuggereket hülyeségekre beszervezni.

6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM

6 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

no comment 😊
Szesze
Leadja a sápot, cserébe megvédik 😊
6 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Akkor itt nincs mit tenni.

Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
Nem tudom, hogy pontosan milyen "harcmodor" alkalmas ez ellen.
zinedine5
A cseheknek van ennek kezelésére kifejezetten hatékony módszerük kifejlesztve.
dankodavid
d
e
f
e
n
e
s
z
t
r
á
c
i
o

6 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan

no comment 😊
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
augusztus 31-ig marad az árrésstop, meg vagyunk mentve!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan

Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
zinedine5
dankodavid
Ceska Zbrojovka?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 2 477

Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
zinedine5

Pulvis et umbra sumus.
6 hónapja
StormST Denver Broncos 12 415 — SB 50 Champion @ Grund
Ha már a helyzet bája, nagyszerű látni, ahogy a budapesti megszavazott fidesz képviselők azért izzadnak és érvelnek állandóan, hogy más városoknak adjon pénzt a várost. Valaki szólhatna nekik, hogy ők nem parlamenti képviselők, hanem Budapestért kéne dolgozniuk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Cinizmus level Sztálin.
zinedine5
Zsellér van de Vrij
„Sok esetben a nagyon alacsony nyugdíj abból is ered, hogy egy másik országban is dolgozott az adott személy, és a két országból kapott nyugdíj együtt már alkalmas a megélhetésre.”

Erről is írtam már többször, amikor nincsenek többé észérvek, marad a kicseszett cinizmus.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195

Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
zinedine5
Elmész jövőre és máshova húzod az ikszet.

Felesleg pörögni rajta, meg idegeskedni.
6 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni

Cinizmus level Sztálin.
Zsellér van de Vrij
6 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 951 — Слава Україні! Героям слава!

Cinizmus level Sztálin.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 974
 444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-euro

meanwhile
Amadeus az áttelelt poloska
na ez az ami igazán arcon basz.
Kenny
jó de Orbánnak nem érdeke az itthoni euró
Löfli
30 éve a leva az akkori német márkához, ma meg az Eurohoz kötve. Így relatív egyszerű ez a része, mivel eladósodni sem tudtak. Várhatóan, ahogy a horvátok is, roham tempóban fogja elhagyni a magyar GDP per capitat.
Gyurma Pappa
Dehogy fogják. Sajnos fogy a magyar, így ha a GDP csak egy kicsit is nő, a GDP/capita arányaiban ennél jobban nő.
Okosak a fijuk odafent.