Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Durva tempóban tolja MP! Konkrétan előbb jött szembe a reakció poszt, mint az eredeti a médiában..Hát őőő. Értem én a nemzeti sztereotipizálást, meg ugye ahogy említettem én közelről láttam az ukránok azon társadalmi csoportját, akivel OV fenyeget. Értem a politikai célt is. De ezek olyan kommunikációs panelek, amit mintha senki nem gondolt volna végig.
telex.hu/belfold/2025/05/30/orban-mar-bohom-nagy-autokkal-es-nem-tul-bizalomgerjeszto-alakokkal-riogat-ukrajna-miatt
bogjosi
Bizonyára a tábort nem izgatja fel Ráhel autója, eddig sem izgatta, de épp most szabadították rá a nyugdíjasokat az ellenzéki médiára. Mérő Vera rakta ki, hogy az elmúlt hetekben az oldalát látogatók arányában 93-7 a nemkövetők-követők aránya, szóval elég komoly szerves elérést hoztak össze neki a HK-val. Mennyit hoznak össze ezek az észlények MP-nek?
Igen, olvasom én is az orosz botokkal való fenyegetést. De ahogy korábban is beszéltem már róla, a sentiment megváltoztatása nem működik ilyen eszközökkel, a meglévő érzelmi állapotot tudja felfokozni a táboron belül hatékonyan a socialmédia, az általános közhangulat kicsi hatással van. Így azt éri HK, hogy az organikus elérést növeli, és több bizonytalanhoz jut el mondjuk MP posztja, akinek egyébként is rossz irányban áll már a hangulata, és csak azt erősítik fel. Értitek, na, nem magyarázom túl.

6 hónapja
Durva tempóban tolja MP! Konkrétan előbb jött szembe a reakció poszt, mint az eredeti a médiában..telex.hu/belfold/2025/05/30/orban-mar-bohom-nagy-autokkal-es-nem-tul-bizalomgerjeszto-alakokkal-riogat-ukrajna-miatt
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
6 hónapja
„Milliószám fognak érezni ukránok. Van a bűnözés meg a maffia” – mondta, de szerinte nem is ez a legnagyobb veszély, hanem az, hogy az ukránok olcsóbban is dolgoznának, ezért veszélyeztetnék a magyarok munkahelyeit. - Orbán Viktor, Fidesz, 2025.Igazából már leszarják az ilyeneket, az ukrán EU csatlakozásra is megvan a válasz, hogy miért is támogatta még Orbán meg Szíjgyártó, ezt is a közgyűlésen tudtam meg (más már biztos korábban is):
„Az Orban-Nastase megállapodás lehetővé teszi, hogy 23 millió román munkavállaló érkezzen Magyarországra." - Kovács László, MSZP, 2001.
Egyebet nem szeretnék hozzátenni.
somoskovig
"Akkor még az EU csatlakozásuk a békét segítette volna, most meg már a háborút segítené"
Sakk-matt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
„Milliószám fognak érkezni ukránok. Van a bűnözés meg a maffia” – mondta, de szerinte nem is ez a legnagyobb veszély, hanem az, hogy az ukránok olcsóbban is dolgoznának, ezért veszélyeztetnék a magyarok munkahelyeit. - Orbán Viktor, Fidesz, 2025.„Az Orban-Nastase megállapodás lehetővé teszi, hogy 23 millió román munkavállaló érkezzen Magyarországra." - Kovács László, MSZP, 2001.
Egyebet nem szeretnék hozzátenni.
Szerkesztette: somoskovig
6 hónapja
Jogos, köszi 😊off: loose-loose: laza - lazaSzerintem hatalmas öngól lenne, totális loose-loose...A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Amadeus az áttelelt poloska
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
A Tiszának indítania kéne valakit, ez nem egy időközi lenne, ha ettől távol maradnak, azzal szemen köpik a budapesti ellenzékieket, nélkülük pedig nem fognak 2026-ban kormányt váltani. A gond ott van, hogy nincs olyan arc, akit el tudnának indítani úgy, hogy magában elég legyen (MP nem fog elindulni), ha meg Vitézy és a fidesz is elindul (pláne ha együtt), akkor nem lehetnek biztosak benne, hogy nyernek, egy vereség meg óriási blama lenne.
Továbbmegyek és ha nyernek, akkor mi van? Lesz egy 11. emberük a közgyűlésben, de az még mindig nem többség, a szolidaritási fos a nyakukon marad, ugyanúgy csőd van, csak neki kéne állni dolgozni is.
Persze feloszlathatja magát a közgyűlés is, aztán kiderül hogy mennyire jók a közvéleménykutatások, csak egy győzelem esetén is ott lenne a kérdés, hogy honnan lesz a pénz?
Jelen helyzetben nem KariGeri a gond, a fidesz nem (csak) miatta szopatja a fővárost, hanem mert a fővárosi szavazók nagy része nem őket szeret, ha ezt a Tisza nem látja be és át, azzal a kormányváltást veszélyeztetheti...
StormST
lose-lose: dupla bukó, szerintem az utóbbit keresed. becsapós mert hosszan ejted, de igy kell irni
Kúrfürst briareos

6 hónapja
off: loose-loose: laza - lazaSzerintem hatalmas öngól lenne, totális loose-loose...A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
A Tiszának indítania kéne valakit, ez nem egy időközi lenne, ha ettől távol maradnak, azzal szemen köpik a budapesti ellenzékieket, nélkülük pedig nem fognak 2026-ban kormányt váltani. A gond ott van, hogy nincs olyan arc, akit el tudnának indítani úgy, hogy magában elég legyen (MP nem fog elindulni), ha meg Vitézy és a fidesz is elindul (pláne ha együtt), akkor nem lehetnek biztosak benne, hogy nyernek, egy vereség meg óriási blama lenne.
Továbbmegyek és ha nyernek, akkor mi van? Lesz egy 11. emberük a közgyűlésben, de az még mindig nem többség, a szolidaritási fos a nyakukon marad, ugyanúgy csőd van, csak neki kéne állni dolgozni is.
Persze feloszlathatja magát a közgyűlés is, aztán kiderül hogy mennyire jók a közvéleménykutatások, csak egy győzelem esetén is ott lenne a kérdés, hogy honnan lesz a pénz?
Jelen helyzetben nem KariGeri a gond, a fidesz nem (csak) miatta szopatja a fővárost, hanem mert a fővárosi szavazók nagy része nem őket szeret, ha ezt a Tisza nem látja be és át, azzal a kormányváltást veszélyeztetheti...
StormST
lose-lose: dupla bukó, szerintem az utóbbit keresed. becsapós mert hosszan ejted, de igy kell irni
6 hónapja
Nem fog szerintem, mert a fidesznek az a kényelmes, hogy izzasztják KariGerit és a Tiszát azzal, hogy ők viszik csődbe a várost. Ha jön a csődbiztos, onnantól ő a felelős, hogy ha valami nem lesz kifizetve, ha meg hirtelen az állam visszaadja a pénzét a városnak, azzal csak bebizonyítják, hogy valójában nem az fent említett 2 erő vitte csődbe a várost, hanem az állam...Csak egyrészt nem mindig a politikai racionalitás győz, másrészt Sára Botond bármikor bekavarhat egy csődbiztossal.Szerintem hatalmas öngól lenne, totális loose-loose...A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing

6 hónapja
Csak egyrészt nem mindig a politikai racionalitás győz, másrészt Sára Botond bármikor bekavarhat egy csődbiztossal.Szerintem hatalmas öngól lenne, totális loose-loose...A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
StormST
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
A Tiszának indítania kéne valakit, ez nem egy időközi lenne, ha ettől távol maradnak, azzal szemen köpik a budapesti ellenzékieket, nélkülük pedig nem fognak 2026-ban kormányt váltani.A választás egyik nagy feladványa lesz, hogy a balos Budapest evk-iban hogyan viselkedik a Tisza.
StormST
Elindul az egyébként korábban sorozatban nyerő DK-s, párbeszédes stb. arcok ellen vagy nem épít jelölteket.
Lesznek érdekes körzetek így is, Csepelen pl. Szabó Szabolcs mögül eltűnt a Momentum.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
De itt megint pártpolitikai posvány szintre húzzuk le az egészet. Ha kivéreztetik az ország szívét és agyát, akkor a vidék is megy szépen le a klotyón, bármit is magyaráz Lázár vagy Orbán valamelyik tévképzetében a vidék erejéről.Szerintem hatalmas öngól lenne, totális loose-loose...A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
StormST
A neogyökér NER számoló művészek NagyMa-val az élen nem fogják fel, hogy hiába nyomnak a gázt minden áron a gázt a gazdaság felpörgetésére, ha közben a motorból meg kispórolják a benzint. Sokkal többet buknak azzal, hogy gazdasági válságban vergődnek, mint hogy nyernek azzal, hogy Karácsonyról kiderul, hogy nem ért hozzá és alkalmatlan meg a baloldal lop... Ha nem pörög Budapest, a gazdaság sem fog, pláne a fogyasztás.
Nade a közmunkaprogramba csomagolt vagy gyári szalagmunka felé csoportosított rabszolgaság és a gazdasági migránsokkal életben tartott vidéki "ipar" és "mezőgazdaság" majd tuti megoldja ezt is...
6 hónapja
Szerintem hatalmas öngól lenne, totális loose-loose...A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing

6 hónapja
nepszava.hu/3281607_szijjarto-peter-magangep-kozpenz-utazasNekem csak egy fasza föld-levegő rakéta kellene amikor az fasztaréj repül
Helyette vettek egyet neki 😀
KB23
Valahova....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Mi eshet még ki abból a szekrényből? Biztos megfejtik, hogy a Tisza adta át azt a díjat neki és a fidesznek esemmi köze nincs az egészhez. 😀Apropó fidesz és a pedofilok (sokadik rész)nem a nyilvánosságról beszélek, lehet ott szivbeteg mélykeresztény apa v anya v mittomén. Amig nem pedo sztem manapság már senkit nem érdekel, kivéve agyhalott homofóbok, igaz ezek között van bőven fideszes, de azoknak ugyis megmagyarázzákÉn ezt értem, de szerinted ha valaki ezzel támadná a Gulyást, Szíjjast, Dzsudzsit, OV fiát, Szájert, Vitézyt, stb., szerinted mennyire érdekelne? Semennyire. Ezt amúgy ők is tudják, hogy az emberek többségét ez nem érdekli.simán lehet h fogják valamivel. félre ne érts nem mentesitem. De gondolj bele ott van Gulyás, akiről kb mindenki tudja h melyik kapura játszik és neki kell nyomatnia azt sajtónak h hát igen a pride veszélyes a gyerekekre. Nem lepődnék meg ha valahol lapul pár fotó meg videó a privát tevékenységeiről ami hirtelen előkerül ha nem úgy táncol. De hát igy jár aki lepaktál ezekkel. Amúgy ha kurvára elege lenne simán mondhatná h figyeljetek ezt már nem birom cérnával adjatok más feladatot mielőtt elbaszom egyik kormányinfót. Tuti direkt cumiztatják mp miattAzt nem irtam h nem lenne kovetkezmenye, csak azt h a lehetoseg ott van elotte.Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Vmi MP nevezetu haverja is kiugrott, pedig annak gyerekei is vannak, bar lehet h ott a csalad tudott volna neki segiteni anyagilag.
Lehet h szegeny Gulyas ezt nem teheti meg, mert keveset keres es mindenet elviszi a hitel meg a napi betevo 😀
Gulyas egy partkatona, ot nem tudom sajnalni. Ezer es egy lehetosege volt kiugrani es meg lesz is neki, vajon el-e vele.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanugy, ahogy OV elott is ott a lehetoseg h egy “csa gyikok, en leleptem” felkialtassal eltavozzon egy kiadatasi egyezmennyel nem rendelkezo orszagba.
Persze azert ablakok kozelebe nem mennek, a teat is megneznem h nincs-e benne polonium, jegcsakany meg barhol elokerulhet.
De amugy akkor MP-nek ez h sikerult?
Szerk.: Persze, tudom, o egy “senki” volt ott, de azert Gulyas se lecserelhetetlen.
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
Az se érdekelné őket, hogyha kiderülne h Andika meg Lölőke között csak érdekházasság van...nem mintha a kormány nagy részében nem az lenne.
Ilyen magán jellegű dolgokkal szerintem nem nagyon lehet megrengetni senkit, főleg a mai világban, csak azt aki hagyja.
Valszeg szimplán csak kivárásra játszik.
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
444.hu/2025/05/29/magyar-peter-megnevezte-az-emberkereskedelem-es-kenyszermunka-gyanuja-miatt-letartoztatott-intezmenyvezetot-akit-szerinte-tobbszor-is-kituntetett-a-fidesz
Mikor jön el, hogy Orbánnak eldurran az agya és az üldözési mániájától hajtva, mindegyik "párttársát" a Dunába löki? Lassan már, ha jót akarnak még azzal is csak alágyújtanak a föninek.
6 hónapja
Apropó fidesz és a pedofilok (sokadik rész)nem a nyilvánosságról beszélek, lehet ott szivbeteg mélykeresztény apa v anya v mittomén. Amig nem pedo sztem manapság már senkit nem érdekel, kivéve agyhalott homofóbok, igaz ezek között van bőven fideszes, de azoknak ugyis megmagyarázzákÉn ezt értem, de szerinted ha valaki ezzel támadná a Gulyást, Szíjjast, Dzsudzsit, OV fiát, Szájert, Vitézyt, stb., szerinted mennyire érdekelne? Semennyire. Ezt amúgy ők is tudják, hogy az emberek többségét ez nem érdekli.simán lehet h fogják valamivel. félre ne érts nem mentesitem. De gondolj bele ott van Gulyás, akiről kb mindenki tudja h melyik kapura játszik és neki kell nyomatnia azt sajtónak h hát igen a pride veszélyes a gyerekekre. Nem lepődnék meg ha valahol lapul pár fotó meg videó a privát tevékenységeiről ami hirtelen előkerül ha nem úgy táncol. De hát igy jár aki lepaktál ezekkel. Amúgy ha kurvára elege lenne simán mondhatná h figyeljetek ezt már nem birom cérnával adjatok más feladatot mielőtt elbaszom egyik kormányinfót. Tuti direkt cumiztatják mp miattAzt nem irtam h nem lenne kovetkezmenye, csak azt h a lehetoseg ott van elotte.Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Egy szépreményű, jólképzelt, értelmes, művelt ember teljes meghasonlását lehet nézni évek óta, hétről hétre. Tipikus példája annak az alapvetően jószándékú, de opportunista kisembernek, akit egy totalitárius ideológia/rezsim lépésről lépésre, komótosan átformál, bedarál, és amikor ezt tudatosítja magában, akkor már késő, ha jön életének önreflexív szakasza, akkor lesz min kattognia.
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Vmi MP nevezetu haverja is kiugrott, pedig annak gyerekei is vannak, bar lehet h ott a csalad tudott volna neki segiteni anyagilag.
Lehet h szegeny Gulyas ezt nem teheti meg, mert keveset keres es mindenet elviszi a hitel meg a napi betevo 😀
Gulyas egy partkatona, ot nem tudom sajnalni. Ezer es egy lehetosege volt kiugrani es meg lesz is neki, vajon el-e vele.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanugy, ahogy OV elott is ott a lehetoseg h egy “csa gyikok, en leleptem” felkialtassal eltavozzon egy kiadatasi egyezmennyel nem rendelkezo orszagba.
Persze azert ablakok kozelebe nem mennek, a teat is megneznem h nincs-e benne polonium, jegcsakany meg barhol elokerulhet.
Szerk.: Persze, tudom, o egy “senki” volt ott, de azert Gulyas se lecserelhetetlen.
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
Az se érdekelné őket, hogyha kiderülne h Andika meg Lölőke között csak érdekházasság van...nem mintha a kormány nagy részében nem az lenne.
Ilyen magán jellegű dolgokkal szerintem nem nagyon lehet megrengetni senkit, főleg a mai világban, csak azt aki hagyja.
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
444.hu/2025/05/29/magyar-peter-megnevezte-az-emberkereskedelem-es-kenyszermunka-gyanuja-miatt-letartoztatott-intezmenyvezetot-akit-szerinte-tobbszor-is-kituntetett-a-fidesz
6 hónapja
nem a nyilvánosságról beszélek, lehet ott szivbeteg mélykeresztény apa v anya v mittomén. Amig nem pedo sztem manapság már senkit nem érdekel, kivéve agyhalott homofóbok, igaz ezek között van bőven fideszes, de azoknak ugyis megmagyarázzákÉn ezt értem, de szerinted ha valaki ezzel támadná a Gulyást, Szíjjast, Dzsudzsit, OV fiát, Szájert, Vitézyt, stb., szerinted mennyire érdekelne? Semennyire. Ezt amúgy ők is tudják, hogy az emberek többségét ez nem érdekli.simán lehet h fogják valamivel. félre ne érts nem mentesitem. De gondolj bele ott van Gulyás, akiről kb mindenki tudja h melyik kapura játszik és neki kell nyomatnia azt sajtónak h hát igen a pride veszélyes a gyerekekre. Nem lepődnék meg ha valahol lapul pár fotó meg videó a privát tevékenységeiről ami hirtelen előkerül ha nem úgy táncol. De hát igy jár aki lepaktál ezekkel. Amúgy ha kurvára elege lenne simán mondhatná h figyeljetek ezt már nem birom cérnával adjatok más feladatot mielőtt elbaszom egyik kormányinfót. Tuti direkt cumiztatják mp miattAzt nem irtam h nem lenne kovetkezmenye, csak azt h a lehetoseg ott van elotte.Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
6 hónapja
Én ezt értem, de szerinted ha valaki ezzel támadná a Gulyást, Szíjjast, Dzsudzsit, OV fiát, Szájert, Vitézyt, stb., szerinted mennyire érdekelne? Semennyire. Ezt amúgy ők is tudják, hogy az emberek többségét ez nem érdekli.simán lehet h fogják valamivel. félre ne érts nem mentesitem. De gondolj bele ott van Gulyás, akiről kb mindenki tudja h melyik kapura játszik és neki kell nyomatnia azt sajtónak h hát igen a pride veszélyes a gyerekekre. Nem lepődnék meg ha valahol lapul pár fotó meg videó a privát tevékenységeiről ami hirtelen előkerül ha nem úgy táncol. De hát igy jár aki lepaktál ezekkel. Amúgy ha kurvára elege lenne simán mondhatná h figyeljetek ezt már nem birom cérnával adjatok más feladatot mielőtt elbaszom egyik kormányinfót. Tuti direkt cumiztatják mp miattAzt nem irtam h nem lenne kovetkezmenye, csak azt h a lehetoseg ott van elotte.Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
6 hónapja
Tuti direkt cumiztatják mp miattÉs minderről Varga Judit tehet, aki érdekből ment Petihez anno, és ő már régen kikerült a ringből.
Kúrfürst briareos
6 hónapja
simán lehet h fogják valamivel. félre ne érts nem mentesitem. De gondolj bele ott van Gulyás, akiről kb mindenki tudja h melyik kapura játszik és neki kell nyomatnia azt sajtónak h hát igen a pride veszélyes a gyerekekre. Nem lepődnék meg ha valahol lapul pár fotó meg videó a privát tevékenységeiről ami hirtelen előkerül ha nem úgy táncol. De hát igy jár aki lepaktál ezekkel. Amúgy ha kurvára elege lenne simán mondhatná h figyeljetek ezt már nem birom cérnával adjatok más feladatot mielőtt elbaszom egyik kormányinfót. Tuti direkt cumiztatják mp miattAzt nem irtam h nem lenne kovetkezmenye, csak azt h a lehetoseg ott van elotte.Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
6 hónapja
A Tisza blokkoló magatartása most a Fidesznek kedvez, sajnos megfúrhatják Karácsonyt.És a jelenlegi közgyűlési felosztással az miben segítene? Fideszest a pestiek nem választanának helyette, lenne Vitézy, akivel már a fidesz sincs jóban, a Tisza meg nem hinném, hogy szívesebben szavazna mellette, mint most, helyettesnek se választották meg…Ettől még Karácsonytól megvonhatja a bizalmat a közgyűlés.Halkan kerdezem ha majd all az ember a plusos szatyorral es nem jon a busz akkor azert Karacsony vagy Viktor lesz elkuldve a kurva annyjaba? Vagy itt most a mi csel partpolitika szemszogbol, mert ugye mar csak az letezik.itt Pesten Viktor.
JéBé
Dzsokijuing
StormST
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Hadügyminiszter ribkójaA hadipicsa már mondja amit belediktáltak.....most épp melyik?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
Draft

6 hónapja
Azt nem irtam h nem lenne kovetkezmenye, csak azt h a lehetoseg ott van elotte.Számomra az, hogy ezt így leírod azt jelenti, hogy fogalmad nincs a totalitárius rendszerek hatásmechanizmusairól, lélektanárol vagy az emberi psziché működéséről, önellentmondásos összetettsegéről, csak mész körbe-körbe a saját igazságaid fekete-fehér labirintusában.Nincs miert sajnalni.Sokmindent igaz abban amit írsz és az, hogy ez sajnálatos az is igaz. De egy pillanatig sem sajnálom.alakul, alakul, durvul a sajtó!Én őszintén sajnalom ezt a Gulyást.
youtu.be/CFo_IqdY7hs
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
zinedine5
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Lúdas Solymi
6 hónapja
A hadipicsa már mondja amit belediktáltak.....most épp melyik?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
A hadipicsa már mondja amit belediktáltak.....
Draft