Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Ha már szépségverseny:Múlt héten voltunk pár napot Balatonkenesén és ott egyéniben igazából eyecandyket indított mindkét nagy part.
Forsthaffer vs Dr Hegedüs
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Mondjuk mindhárom fényévre van Kunhalmi / Vitályos duótól.Kunhalmi fanok is vannak, nem is beszélve a(z ex-) Momentum fanokról 😁Itt van akinek Vitályos a zsánere, én már bármit kinézek.Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
Klááárikám, hát megadjaaaaa! 😂
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
csebi
Toca
És akkor könyvdaráló Dórika még szóba se került.
warr_b
1 hónapja
Nem infót, videót várt Mki hogy tanulhasson a MestertolSztem nem a Telexet Blikkezte le, hanem azt mondta, hogy ne menjenek már el a bulvár irányba ezekkel a kérdésekkel, hogy most akkor mi hogyan volt az ex-barátnőjével.Tegnapi Telexes podcastban MP megint mondott pár erős mondatot a fideszes politikusokról és strómanokról 😊Bár a neki kellemetlen kérdés után meg leBlikkezte a Telexet, pedig Fábián Tamás kérdése igenis érvényes volt.
Amúgy azok alapján amit mond, szimpatikus, elég sokat fejlődött a kezdetek óta, sokkal jobban beszél.
Persze értem én, hogy kampányszöveg, de annak hihető.
Lúdas Solymi
szaba
Nekem ez a rész tetszett, mert jól lezárta ezt az irányt, nem pocskondiázta az Evelint se, hanem visszatért a kampányszöveghez.
Többet az vonal amúgy se érdemel és szerintem se azzal kellene foglalkozni, függetlenül attól, hogy hány ember várt valami infót.
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kunhalmi fanok is vannak, nem is beszélve a(z ex-) Momentum fanokról 😁Itt van akinek Vitályos a zsánere, én már bármit kinézek.Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
csebi
Toca
És akkor könyvdaráló Dórika még szóba se került.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Sztem nem a Telexet Blikkezte le, hanem azt mondta, hogy ne menjenek már el a bulvár irányba ezekkel a kérdésekkel, hogy most akkor mi hogyan volt az ex-barátnőjével.Tegnapi Telexes podcastban MP megint mondott pár erős mondatot a fideszes politikusokról és strómanokról 😊Bár a neki kellemetlen kérdés után meg leBlikkezte a Telexet, pedig Fábián Tamás kérdése igenis érvényes volt.
Amúgy azok alapján amit mond, szimpatikus, elég sokat fejlődött a kezdetek óta, sokkal jobban beszél.
Lúdas Solymi
szaba
Nekem ez a rész tetszett, mert jól lezárta ezt az irányt, nem pocskondiázta az Evelint se, hanem visszatért a kampányszöveghez.
Többet az vonal amúgy se érdemel és szerintem se azzal kellene foglalkozni, függetlenül attól, hogy hány ember várt valami infót.
1 hónapja
Itt van akinek Vitályos a zsánere, én már bármit kinézek.Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
csebi
1 hónapja
Ahhoz sokat kellene inni.....Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
csebi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ahhoz sokat kellene inni.....Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Várj Sobri nem azt mondja egy éve hogy nem lesz választás meg NFL szezon se meg hogy pragmatikus meg hasonlókÉn óvatosan optimista vagyok így azokat kérdezném akik Tisza 2/3-ot tippeltek, ők mire alapozták azt? A Fidesznek is épp hogy meglett az előző választásokon, úgy hogy nekik 3-4 ingyen mandátum már induláskor zsákban volt aka nemzetiségi listák és levél szavazók.En ugyanezt kerdezem de foleg Sobritol: ha jol lattam o is Tisza 2/3ot tippel, de kozben meg sokszor irta, hogy Orban ezt ugysem hagyna, annyit betud hackelni az eredmenybe. Most akkor nemtud? 😊
Nyertes körzeteikben nagyon nyernek, vesztesekben szorosan kapnak ki?
Mandátum kalkulátor alapján jelenleg pl akkor lenne meg ha 55-37-5-1-2 lenne az öt pártlista aránya.
esanders10
Brouwerij van de Vrij
1 hónapja
aki ettől nem fog a fideszre szavazni az rongy eNberÚristen, very big köröm
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/04/07/rogan-antal-nemzetbiztonsagi-szolgalatok-50-millios-lakaskolcson/😂
Heves kapálózás...

1 hónapja
Én óvatosan optimista vagyok így azokat kérdezném akik Tisza 2/3-ot tippeltek, ők mire alapozták azt? A Fidesznek is épp hogy meglett az előző választásokon, úgy hogy nekik 3-4 ingyen mandátum már induláskor zsákban volt aka nemzetiségi listák és levél szavazók.En ugyanezt kerdezem de foleg Sobritol: ha jol lattam o is Tisza 2/3ot tippel, de kozben meg sokszor irta, hogy Orban ezt ugysem hagyna, annyit betud hackelni az eredmenybe. Most akkor nemtud? 😊
Mandátum kalkulátor alapján jelenleg pl akkor lenne meg ha 55-37-5-1-2 lenne az öt pártlista aránya.
esanders10
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Egy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
Negritis, a vajda
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Kurva jó!!!
Josszi
Ha lehet egy kritikAI észrevételem. Nagy Márton az életben ennél sokkal rondább. A többiek rendben voltak.
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partKlááárikám, hát megadjaaaaa! 😂

1 hónapja
Én óvatosan optimista vagyok így azokat kérdezném akik Tisza 2/3-ot tippeltek, ők mire alapozták azt? A Fidesznek is épp hogy meglett az előző választásokon, úgy hogy nekik 3-4 ingyen mandátum már induláskor zsákban volt aka nemzetiségi listák és levél szavazók.Én csak bízni tudok benne, nem számolgatok, de ilyen rendszerváltó hangulatot nem éreztem még. Ráadásul a Fidesz hibát hibára halmoz.
esanders10
1 hónapja
Én óvatosan optimista vagyok így azokat kérdezném akik Tisza 2/3-ot tippeltek, ők mire alapozták azt? A Fidesznek is épp hogy meglett az előző választásokon, úgy hogy nekik 3-4 ingyen mandátum már induláskor zsákban volt aka nemzetiségi listák és levél szavazók.Nyertes körzeteikben nagyon nyernek, vesztesekben szorosan kapnak ki?
1 hónapja
Csak nehogy az említett alelnök fönőke órákon belül népírtást kövessen el. Akkor már nem lesz annyira menő a fotó...Azèrt az komoly ha Wáberer a Tisza mellè áll:Ami még érdekesebb hogy OV nem szokott kommentelgetni, és írt a post alá, vagyis kitette a közös képet az alelnökkel "győztes csapat".
telex.hu/belfold/2026/04/07/waberer-gyorgy-valasztas-aprilis-12-europahoz-vagy-oroszorszag-szavazasra-buzditas
dande2
Nomac
1 hónapja
Tegnapi Telexes podcastban MP megint mondott pár erős mondatot a fideszes politikusokról és strómanokról 😊Bár a neki kellemetlen kérdés után meg leBlikkezte a Telexet, pedig Fábián Tamás kérdése igenis érvényes volt.
Lúdas Solymi
1 hónapja
Egy patront rá többet nem érki ez a butapicsaműnő?Ettől korán reggel kiégett a szemem és az agyam is megkezdte az önmegsemmisítést. pic.twitter.com/gqNHXRRrUV
— Pete (@splendid_pete) April 7, 2026
aki ettől nem fog a fideszre szavazni az rongy eNber
petey
Josszi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018