Politika

65 feliratkozó

6 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
 telex.hu/belfold/2025/06/02/budapest-veszforgatokonyv-varmegyeberlet-szerzodes-bkk

Nagyon helyes, ilyen lépések kellenek válasznak.
Tarsi
Ez a Fidesznek sajna jó, az agglomerációt visszatérítheti Orbánlandbe.
Dzsokijuing
Az agglomeráció szerintem az egyik legerősebb fellegvára a fidesznek most is. Rengeteg kis gyerekes család akiknek elég volt a csok és társai és még vannak véve kilóra. Gödöllőn kívül nem sok nagyváros jut eszembe ami tartósan nem fidesz vezetésű
6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2025/06/02/budapest-veszforgatokonyv-varmegyeberlet-szerzodes-bkk

Tarsi
Ez a Fidesznek sajna jó, az agglomerációt visszatérítheti Orbánlandbe.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 903 — The Mathematician
Az egyik kedvencem, hogy a propaganda média (including index) mindenhol leírja, hogy "nem kellett volna Rákosrendezőre akkor elkölteni 50 milliárdot", ami nettó hazugság. Amikor a közgyűlésben is fel lett világosítva a fideszes oldal, hogy 13 az az 50 és nem is a főváros költségvetéséből ment, akkor persze volt hirtelen félrenézés, meg témaváltás...
StormST
és azóta is hajtogatja ásványvíz is gond nélkül ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
StormST Denver Broncos 12 415 — SB 50 Champion @ Grund
Az egyik kedvencem, hogy a propaganda média (including index) mindenhol leírja, hogy "nem kellett volna Rákosrendezőre akkor elkölteni 50 milliárdot", ami nettó hazugság. Amikor a közgyűlésben is fel lett világosítva a fideszes oldal, hogy 13 az az 50 és nem is a főváros költségvetéséből ment, akkor persze volt hirtelen félrenézés, meg témaváltás...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja

Tarsi
nekem ez pl szopás lesz, de sajnos érthető
Negritis, a vajda
Hát valószínűleg nekem is, mert most bkv dolgozóként van vállalatai országbérletem, gondolom az is ugrik a levesbe
6 hónapja

Tarsi
nekem ez pl szopás lesz, de sajnos érthető

6 hónapja

6 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 001 — WHO DAT!!!!
 telex.hu/belfold/2025/06/01/nem-indul-onalloan-a-2026-os-valasztason-marki-zay-peter-partja-mindenki-magyarorszaga-neppart-tisza-part-magyar-peter
warr_b
alig várom hogy a jobbik, párbeszéd, lmp és a többi 0.1%os pártról is kijöjjenek a hírek hogy indulnak vagy sem ...
Negritis, a vajda
Sok értelme nem volna, mert csak a fidesz esélyét növelik.

6 hónapja
 telex.hu/belfold/2025/06/01/nem-indul-onalloan-a-2026-os-valasztason-marki-zay-peter-partja-mindenki-magyarorszaga-neppart-tisza-part-magyar-peter
warr_b
alig várom hogy a jobbik, párbeszéd, lmp és a többi 0.1%os pártról is kijöjjenek a hírek hogy indulnak vagy sem ...

6 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 716
En egyszeruen nem latom hogy nem egy ilyen mszp szintu lassu szanalmas elmulas a sorsa a fidesznek. Ez az egesz szarvar addig mukodik amig mennek a kifizetesek, Bod Peter szerint mar most is megy az elegedetlenkedes hogy nem ugy jon a penz. Egy esetleges ketharmados vereseg utan ugyanezek a vallalkozok majd bekotik magukat az uj hatalomhoz ahogy mindig is tortent, aztan a szuk koron meg az igazan nagy halakon kivul nem marad hatter. A demografia is ellenuk dolgozik. Szvsz egy ilyen rezsim egyszer tud bukni de akkor gyorsan es latvanyosan.
JéBé
Az MSZP elmúlása sem lassú volt. Az öszödi beszéd után gyakorlatilag vége volt a pártnak.
Tarsi
Vege volt, de azota is lassan es szanalmasan mulnak el.
6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
En egyszeruen nem latom hogy nem egy ilyen mszp szintu lassu szanalmas elmulas a sorsa a fidesznek. Ez az egesz szarvar addig mukodik amig mennek a kifizetesek, Bod Peter szerint mar most is megy az elegedetlenkedes hogy nem ugy jon a penz. Egy esetleges ketharmados vereseg utan ugyanezek a vallalkozok majd bekotik magukat az uj hatalomhoz ahogy mindig is tortent, aztan a szuk koron meg az igazan nagy halakon kivul nem marad hatter. A demografia is ellenuk dolgozik. Szvsz egy ilyen rezsim egyszer tud bukni de akkor gyorsan es latvanyosan.
JéBé
Az MSZP elmúlása sem lassú volt. Az öszödi beszéd után gyakorlatilag vége volt a pártnak.
Tarsi
Amikor Gyurcsány szétszakította a pártot és az eredeti rendszerváltó pártokat (SZDSZ, MDF) integrálta a DK-ba, akkor indult meg az MSZP süllyedése, akiket Karácsony tartott lélegeztetőgépen.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 531
Pintért hallottuk MP-t ekézni vagy megszólalni az ügyben?
NB2
Pintért nem látod se kampányolni, se talpasoskodni (fórumon látod Szijjártót, Nagy Mártont, Lázárt stb őt soha) se közösségi média jelenlétben, vagy akár csak háztáji sajtónak interjút adni (nyilván valaki elő tud szedni 1-2 interjút vagy megszólalást az elmúlt 15 évből).
6 hónapja
JéBé
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 716

Szerkesztette: JéBé
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na megy megint PiS segget nyalni ...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Értem amúgy az aggodalmat és az a baj, hogy OV kezében minden megvan, hogy fehérorosz 2.0-t csináljon, de azzal itthon teljesen elvágja magát, alapba na 2 és félmillió ellenzékihez ki tudja mennyien csatlakoznának, hogy nah ez már sok! Egy Tisza-párt kinyírása olaj lenne a tűzre, amúgy is hatalmas már az emberekben a feszültség. Ugyanakkor én azt érzem, hogy a Fideszben van egy kör, aki ezt nem fogja hagyná és simán félreállítja OV-t. Ugye folyamatosan jönnek a belső infók MP-nek, én szerintem Pintér lesz az ő embere, lehet ő neki van már tele a töke OV-val. Pintért hallottuk MP-t ekézni vagy megszólalni az ügyben?
NB2
Hát ez bazi nagy wishful thinking. Pintér már rég nyugdíjban lenne, ha el tudta volna engedni a hatalmat és nem félne attól, hogy valemelyik bűntársa, szövetségese, spiclije, ellensége utána nyúl.

Politikai ambíciója kb a Lázár, Menczer, Szentkirályi, Szijjarto vonalnak van. Utóbbi hármat nem is ragozom... Lázár meg hiába tehetséges politikus, ha egy orbitális gyökér aki folyamatosan tudathasadásban van valahol a hűbérúr és a kocsmai alkesz cimbora között

6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 201
Nincs már a Fideszben Orbánon kívüli kör, nem létezik.
Orbán a fidesz.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Értem amúgy az aggodalmat és az a baj, hogy OV kezében minden megvan, hogy fehérorosz 2.0-t csináljon, de azzal itthon teljesen elvágja magát, alapba na 2 és félmillió ellenzékihez ki tudja mennyien csatlakoznának, hogy nah ez már sok! Egy Tisza-párt kinyírása olaj lenne a tűzre, amúgy is hatalmas már az emberekben a feszültség. Ugyanakkor én azt érzem, hogy a Fideszben van egy kör, aki ezt nem fogja hagyná és simán félreállítja OV-t. Ugye folyamatosan jönnek a belső infók MP-nek, én szerintem Pintér lesz az ő embere, lehet ő neki van már tele a töke OV-val. Pintért hallottuk MP-t ekézni vagy megszólalni az ügyben?
6 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 870
Azt hogy a dagadt geci félre álljon, csak abban az egy esetben tudom elképzelni, ha vologyától kifejezetten ezt az utasítást kapja. Kb ahogy ő is “átadta” a hatalmat ugye medve úrnak annó.

Bár azt nem látom, ez miért lenne jó putykónak, ha egyszer kikerül székből OV, semmi nem garantálja hogy valaha visszakerül.
Cowboykarcsi90
Reméljük soha nem kerül vissza (de ha lefordulna a székről végleg, az lenne a legjobb mindenkinek).

max ha Fidesz gyűlésen partvonalra nem állítják
Beki
először és utoljára 95ben mert ellene bárki elindulni elnökjelöltként. szépen háttérbe is vonták utána wachslert és soha többet még parlamenti képviselő sem lehetett
fake.id
Igen, ez a Fityesz jelenleg egy emberes: ha a dagadék bármilyen formában kikerül a képből, ott vége a dalnak. Most h ez megfélemlítés alapon megy-e ott vagy sem, mindegy is: Orbán után ez a Fidesz egy kártyavár szinten fog összeomlani.
Beki
Lézer Jani erős karakter a Fideszen belül is és a fideszesek bírnák a stílusát.
Ha meg pincsit akarnak, akkor meg Szíjjast tehetik még oda.

Én nem félek attól, hogyha váltani "kellene", akkor ne találnának és "építenének fel" valakit pikk-pakk meg még pénz is lenne a szavazás előtt.

Vagy esetleg MP visszalépne, mert a vki megfenyegeti a gyerekei életével vagy akár baleset éri...biztos keresztbe tett az "ukránoknak" alapon.

Vagy megbetegszik, kap egy kis polóniumot.
N+1 lehetséges szcenárió van, a választásokig meg sok idő.
6 hónapja
ezt pofázom már fél éve 😊 a mihazánokosok is rühellik Orbánt
a Jobbiknak elég volt a bukáshoz, hogy egyet balra lépjen
NB2
de vajon az ukrán simogatót vagy orbánt rühellik jobban?

6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
ezt pofázom már fél éve 😊 a mihazánokosok is rühellik Orbánt
a Jobbiknak elég volt a bukáshoz, hogy egyet balra lépjen
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 966
Legkésőbb ősz környékén már látni fogjuk, hogy a Fidesz mennyire veszi komolyan a vereség lehetőségét. (Tippem szerint komolyan fogja venni.)
nagylaza, főpohárnok
A tévedés lehetőségét fenntartom, de szerintem az lehet a vereségtől való félelem legbiztosabb jele, ha szövetséget ajánl a mihazánknak.

Bár az vissza is üthetne, mert a ballib tábort is tovább mobilizálhatná.
Kampman
Mi hazánk szövetségnek csak választások után van értelme, mert az MH szavazók nagy része rühelli Orbánt és a fideszt
Wester
mekkora arcon pörgés lesz a kurucinfón, amikor választhatnak a zsidócigány és egy zsidóukrán jelölt között 26’-ban úgy nemzeti radikálisan. Tele pedofil, korrupt, drogos gyanús jelöltekkel a listán. Mehehehe.

Hiába no, nekünk a náci csürhéből is ez a takony gerincű fajta jutott.
Amadeus az áttelelt poloska
Igen, nekem is az jutott eszembe, hogy Novák Elődnek azért komoly munkája lenne abban, hogy egy ilyen szövetséget tényleges átszavazásokba konvertáljon át és megmagyarázza a közönségnek, hogy ezt miért szükséges mégis.

6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Legkésőbb ősz környékén már látni fogjuk, hogy a Fidesz mennyire veszi komolyan a vereség lehetőségét. (Tippem szerint komolyan fogja venni.)
nagylaza, főpohárnok
A tévedés lehetőségét fenntartom, de szerintem az lehet a vereségtől való félelem legbiztosabb jele, ha szövetséget ajánl a mihazánknak.

Kampman
Mi hazánk szövetségnek csak választások után van értelme, mert az MH szavazók nagy része rühelli Orbánt és a fideszt
Wester
mekkora arcon pörgés lesz a kurucinfón, amikor választhatnak a zsidócigány és egy zsidóukrán jelölt között 26’-ban úgy nemzeti radikálisan. Tele pedofil, korrupt, drogos gyanús jelöltekkel a listán. Mehehehe.

Hiába no, nekünk a náci csürhéből is ez a takony gerincű fajta jutott.
6 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 780 — Jó ötletnek tűnt!
nagylaza, főpohárnok

Kampman

Lesz ez még így se!