Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
De jó lesz hajnali 5-kor kelni melózni, mert ilyen jó fej vagyok, hogy cseréltem kollégával, hogy tudjon ünnepelni 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Oroszok lekapcsolták a netet?apropó, oroszok: hol a Kakadu?
csebi
Mindig jövőre
2 hónapja
Akcidens
188
Az m1en lehalt MP liveja
2 hónapja
a partizán stream rektTisza streammel van a baj, annyian néznék nem bírja el xdd
Negritis, a vajda
2 hónapja
Az M1-en belaggolt a közvetítésAzt hittem lelőtték az adást 😀
Kampman
2 hónapja
Oroszok lekapcsolták a netet?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Telex csak nekünk fagyott le?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Löfli, mikor hirdetsz eredményt? 😄

2 hónapja
a partizán stream rekt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az M1-en belaggolt a közvetítés
2 hónapja
Na, mielőtt totál bebasznék, köszönöm mindenkinek a fórumon a ma estét és az elmúlt pár hónap objektív és normális hozzáállását, már persze amennyire ez lehetséges volt!
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Norbit börtönbe, +1Végre, onnan majd nem tud kommentelni és bántani engemMP küldi is a börtönbe.Lol, az én szavazókörömben fix valami bibi van, már mindenhol össze van számlálva minden, ott meg az egyéni sem.Rájöttek h csaltal
zacknorb
csebi
Kampman
Halleluja
JC6 (Mr. Miele)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
MHM 300 ezer fölöttA Fidesz lista közelíti a 4 évvel ezelőtti MZP-s számokat
2 hónapja
Én is mondtam asszonynak egybőlElképesztő profi kampánycsapat van a Tisza mögött. Ez a színpad, mögötte a Parlamenttel...Pont ezt akartam írni én is, van dramaturgiai érzék. 😊
Le a kalappal!
SBL
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
miért lenne kár?Valahogy úgy csináljátok már a kommentelést, hogy holnap melóban vissza szeretném olvasni az estét.ezért kár bemenned, egész nap olvasni fogsz 😊
Legyetek kegyelmesek!
Köszönöm!!!
akdestroyer
NB2
pénzt kapna ezért és nem égetne szabit
2 hónapja
Én éppen bukom ezen most pénzt de nem bánomJáték, játék...
Negritis, a vajda
Mikey
2 hónapja
Valahogy úgy csináljátok már a kommentelést, hogy holnap melóban vissza szeretném olvasni az estét.ezért kár bemenned, egész nap olvasni fogsz 😊
Legyetek kegyelmesek!
Köszönöm!!!
akdestroyer
2 hónapja
Akkor ezt elkúrták? Nem kicsit, nagyon? 😂Sokat utal vissza régi beszédekre.
warr_b
2 hónapja
Végre, onnan majd nem tud kommentelni és bántani engemMP küldi is a börtönbe.Lol, az én szavazókörömben fix valami bibi van, már mindenhol össze van számlálva minden, ott meg az egyéni sem.Rájöttek h csaltal
zacknorb
csebi
Kampman
Halleluja
2 hónapja
Elképesztő profi kampánycsapat van a Tisza mögött. Ez a színpad, mögötte a Parlamenttel...Pont ezt akartam írni én is, van dramaturgiai érzék. 😊
Le a kalappal!
SBL
2 hónapja
golyóálló mellény van rajta?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Elképesztő profi kampánycsapat van a Tisza mögött. Ez a színpad, mögötte a Parlamenttel... Le a kalappal!
2 hónapja
Akkor ezt elkúrták? Nem kicsit, nagyon? 😂

2 hónapja
gecc, megérkezett a messiás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!