NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Miért lenne? Nem lehet a Btk. időbeli hatálya miatt a vádlottra hátrányosan visszamenőleges hatályú.Ez visszamenőleg is érvényes lesz vagy most kivételesen nem?Az is elmondta, hogy az új törvénycsomagot a tavaszi parlamenti ülésszakban tervezik benyújtani. 20 törvény módosítására tesznek javaslatot, nincs még minden kérdésben döntés. De azt Kocsis Máté elárulta, hogyBeki
tovább szigorodnak a pedofilbűncselekményekre vonatkozó büntetési tételek;
elfogadtatnák, hogy 18 éven aluliak sérelmére elkövetett ilyen bűncselekmények ne évüljenek el soha;
azt is javasolják, hogy ne legyen szabadlábra helyezés ilyen ügyekben, az Alaptörvény pedig azt fogja kizárni, hogy kegyelemben részesülhessenek;
továbbá azt is javasolják, hogy az ilyen elkövetők soha többé ne kaphassanak erkölcsi bizonyítványt.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Kaletánál se volt visszamenőleg érvényes szal ne legyenek illúzióinkEz visszamenőleg is érvényes lesz vagy most kivételesen nem?Az is elmondta, hogy az új törvénycsomagot a tavaszi parlamenti ülésszakban tervezik benyújtani. 20 törvény módosítására tesznek javaslatot, nincs még minden kérdésben döntés. De azt Kocsis Máté elárulta, hogyBeki
elfogadtatnák, hogy 18 éven aluliak sérelmére elkövetett ilyen bűncselekmények ne évüljenek el soha;
azt is javasolják, hogy ne legyen szabadlábra helyezés ilyen ügyekben, az Alaptörvény pedig azt fogja kizárni, hogy kegyelemben részesülhessenek;
továbbá azt is javasolják, hogy az ilyen elkövetők soha többé ne kaphassanak erkölcsi bizonyítványt.
Lúdas Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez visszamenőleg is érvényes lesz vagy most kivételesen nem?Az is elmondta, hogy az új törvénycsomagot a tavaszi parlamenti ülésszakban tervezik benyújtani. 20 törvény módosítására tesznek javaslatot, nincs még minden kérdésben döntés. De azt Kocsis Máté elárulta, hogyBeki
több mint 1 éve
Kocsis Máté: Deutsch Tamást jelöli a Fidesz EP-listavezetőnekA lehető legjobb jelölt! 😀 😀 Tompika tovább kaphatja a jó minőségű kokaint Brüsszelben.
Beki
több mint 1 éve
A sajtótájékoztatón Kocsis Máté közölte, hogy a Fidesz-KDNP államfő-jelöltje Dr. Sulyok Tamás.tegnapi kommentem:
deyell
"Én Trócsányira tippelek vagy egy Horváth Attila szerű, messzemenően elkötelezett, öreg fideszesre az AB/Kúria kispadjáról, akivel nem lesz gond."
Sulyok. A helyi jogász kollektíva írhatna valamit róla, nekem semmi nem jut eszembe - nyilván ez előny volt a jelöltségnél 😀Sulyok Tamás tartott nekem, nekünk fejtágítót olyan 6-7 éve az eltén alkotmányjogból. Akkor, már AB elnökként a népi kezdeményezéseket - actio popularis pl - a demokrácia nemezisének (szó szerint idézem) írta le. Én ott engedtem el a palit.
MC12
Szervilis alak.
több mint 1 éve
Akkor most Vásárhelyit se fogják meghallgatni, hogy szabadlábra helyezzék, vagy ez majd akkor fog érvénybe lépni, amikor ő már kigraszálhat a böriből?Az is elmondta, hogy az új törvénycsomagot a tavaszi parlamenti ülésszakban tervezik benyújtani. 20 törvény módosítására tesznek javaslatot, nincs még minden kérdésben döntés. De azt Kocsis Máté elárulta, hogyBeki
Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
A sajtótájékoztatón Kocsis Máté közölte, hogy a Fidesz-KDNP államfő-jelöltje Dr. Sulyok Tamás.Nem egy reklám arc, mint Katika volt, de tuti, hogy többet fog gondolkozni, mint az elődje. Ez tényleg egy safety megoldás.
deyell
több mint 1 éve
Sulyok. A helyi jogász kollektíva írhatna valamit róla, nekem semmi nem jut eszembe - nyilván ez előny volt a jelöltségnél 😀Ennyire biztonsági döntést hozni, nekem őszintén szólva tetszik. Még hogy képtelen OV az önreflexióra.
MC12

több mint 1 éve
Az is elmondta, hogy az új törvénycsomagot a tavaszi parlamenti ülésszakban tervezik benyújtani. 20 törvény módosítására tesznek javaslatot, nincs még minden kérdésben döntés. De azt Kocsis Máté elárulta, hogy
több mint 1 éve
Sulyok. A helyi jogász kollektíva írhatna valamit róla, nekem semmi nem jut eszembe - nyilván ez előny volt a jelöltségnél 😀
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Akkor felszállt a fehér füst, Sulyok Tamás. Még jól is jöhetnek ki belőle....
több mint 1 éve
A sajtótájékoztatón Kocsis Máté közölte, hogy a Fidesz-KDNP államfő-jelöltje Dr. Sulyok Tamás.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
De legalább kormányozni tudnak, meg a gyúúúcsány még többet lopna, plusz az óvodásokat is átműttetné.hvg.hu/gazdasag/20240222_Jegybanki_alelnok_Magyarorszag_penzugyi_valsag_kuszoben_allt"a modern kori Magyarország történetében egyedülálló módon öt hónapig a jegybank devizatartalékából biztosítottuk a hazánk energiaimportjához szükséges devizát"
trükkök százai
Amadeus von Dollárbaloldal
mindezt azért, hogy megvegyék a rekordárú orosz gázt.
deyell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nem tudom ide vagy máshová rakhatom ezt.Én az öreg helyében inkább a sittem maradnék, mert ha kiengedik idő előtt, akkor abból komolyabb ügy lehet. Esetleg a lincs hangulatot is tovább fokozza. Bár megérdemelné, ha kijönne és jól elpicsáznák
nepszava.hu/3226292_vasarhelyi-janos-pedofilia-szabadlabra-helyezes-bickei-gyermekotthon
Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
na jó, ne mondja senki hogy ez nem valami szatírahang.hu/belfold/momentum-magyar-peter-fidesz-frakcioules-orban-viktor-161853
több mint 1 éve
hvg.hu/gazdasag/20240222_Jegybanki_alelnok_Magyarorszag_penzugyi_valsag_kuszoben_allt"a modern kori Magyarország történetében egyedülálló módon öt hónapig a jegybank devizatartalékából biztosítottuk a hazánk energiaimportjához szükséges devizát"
trükkök százai
Amadeus von Dollárbaloldal
mindezt azért, hogy megvegyék a rekordárú orosz gázt.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
hvg.hu/gazdasag/20240222_Jegybanki_alelnok_Magyarorszag_penzugyi_valsag_kuszoben_allttrükkök százai
több mint 1 éve
Hát ő biztos remekül képviselné a nemzeti egy segget. Csak elég fiatal legyenéna Bélát akarom, bár a csinicsajok neki is gyenge, meg kurvasokbafájna, hogy megcsináljaEgyrészt szerintem nincs már ilyen reputàciója, másrészt ott bekavar a magánélet. Már vált egyszer, most is külön él a feleségétől és a pletykák szerint nem véletlen, hogy mindig vannak friss diplomás - 30 alatti, “szemrevaló” hölgyek a stàbjában. Persze, ez lehet rosszindulatú sejtetés is - én el is határolódom! De egy pedofilbotrányos elnök után, egy szexbotrányos mindenképpen előrelépés lenne.Én azért gondoltam Navracsicsra, mert már egyszer volt száműzetésben és talán még neki van annyi reputációja a társadalomba, hogy egy kicsit megnyugtassa a kedélyeket.Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
Adná magát ez a választás. Vagy Schmidt Mária Terézia, ő is remek választás. Vagy meghúzza a váratlant és a feleségét odateszi. Benne csak bízhat, hiába nő.
... amúgy szerintem Stumpf lesz vagy Martonyi, nem mernek egy vállalhatatlan biodíszletet odarakni mégegyszer.
FLZOLI
Stumpf elég sokszor ment szembe alkotmánybíróként, meg fogalmazott meg különvéleményt a kormány jogalkotási folyamatával szemben, szóval nem hiszem, hogy Orbán akarna a nyakába egy akadékoskodó, jogászkodó, minden lében kanàl - jogászt.
Szerintem egy 50 feletti de 70 alatti férfi lesz, tippre egy második vonalas “öreg harcos” vagy valaki a tudományos élet elefántcsonttornyából. Egy Mádl 2.0.
MC12
KB23
MC12
sutianap
több mint 1 éve
youtu.be/LZDbdc6hPIo?si=qiB5P5CZh8Uevee_Ez a ma műsor elég keményre sikeredett. Főleg a vége
több mint 1 éve
Milyen bájos gondolat, hogy egy autokráciát le lehet győzni választáson.Én, a magam részéről úgy gondolom, hogy a Fidesz kívűlről kikezdhetetlen, az ellenzéknek a leváltására semmilyen esélye nincs, főleg annak tudatában hogy a min 60%-uk be van csatornázva az állampártba.de az a rossz hírem van, hogy Orbánék elzavarásához választást kell nyerni.
A végét 2 dolog hozhatja el:
1: Felmegy a tömeg a karmelitához, kirángatják őket az utcára, és irány a sitt - azaz ahogy a románok megtísztították a saját politikai életüket a 10-es években.
Ebben a helyzetben nagyon nagyon fontos, hogy el kell menni az Apró villába is, különben nem csináltunk semmit.
2: Magába roskad mint egy nagy vörös óriás.
Most hogy a fél országot ellopták, egyre inkább csak egymás cégeit tudják ellopni, illetve az a végtelen pénzeső és világpolitikai nihil sincs már, mint 10 és 19 között.
A pénz egyre kevesebb, a kormány megoldandó problémái meg egyre csak sokasodnak, meg a repedések is.
Amíg 10 éven keresztül úgy érezte az egyszeri Fideszes politikus, hogy mindent lehet mert a párt úgyis összezár, ezért mindenki kussolt egymásról, most azért már jól látszódnak a rendszer eresztékei, esnek ki a csontvázak a szekrényből rendesen.
Ui: Magyar Péter remélem tényleg levadássza Gulyást.
akdestroyer
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ez a videó durva, remélem azért nem mindenki ilyen hülye...Volt néhány teljesen korrekt. Nyilván a nagy átlagban benne vannak a hülyék is, meg a másik oldalon akik nagyon értenek hozzá.
www.youtube.com/watch?v=qSt0AD_MQ-w
NB2
több mint 1 éve
ez a videó durva, remélem azért nem mindenki ilyen hülye...Van még kérdés? 😊
NB2
Magamat tudom ismételni: itt nem Orbán a hülye.
több mint 1 éve
ez a videó durva, remélem azért nem mindenki ilyen hülye...az unió meg a buzik miatt kellett aláírni
NB2
eszem faszom megáll
több mint 1 éve
Martonyinak nem feküdt a NER irányvonala. Nem véletlen lécelt nyugdíjba.Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
Adná magát ez a választás. Vagy Schmidt Mária Terézia, ő is remek választás. Vagy meghúzza a váratlant és a feleségét odateszi. Benne csak bízhat, hiába nő.
... amúgy szerintem Stumpf lesz vagy Martonyi, nem mernek egy vállalhatatlan biodíszletet odarakni mégegyszer.
FLZOLI
Stumpf elég sokszor ment szembe alkotmánybíróként, meg fogalmazott meg különvéleményt a kormány jogalkotási folyamatával szemben, szóval nem hiszem, hogy Orbán akarna a nyakába egy akadékoskodó, jogászkodó, minden lében kanàl - jogászt.
Szerintem egy 50 feletti de 70 alatti férfi lesz, tippre egy második vonalas “öreg harcos” vagy valaki a tudományos élet elefántcsonttornyából. Egy Mádl 2.0.
MC12
Én Trócsányira tippelek vagy egy Horváth Attila szerű, messzemenően elkötelezett, öreg fideszesre az AB/Kúria kispadjáról, akivel nem lesz gond.
Navra hatalmi központot épített anno, ezt nem felejti el OV neki.