NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 213
Az is elmondta, hogy az új törvénycsomagot a tavaszi parlamenti ülésszakban tervezik benyújtani. 20 törvény módosítására tesznek javaslatot, nincs még minden kérdésben döntés. De azt Kocsis Máté elárulta, hogy

tovább szigorodnak a pedofilbűncselekményekre vonatkozó büntetési tételek;
elfogadtatnák, hogy 18 éven aluliak sérelmére elkövetett ilyen bűncselekmények ne évüljenek el soha;
azt is javasolják, hogy ne legyen szabadlábra helyezés ilyen ügyekben, az Alaptörvény pedig azt fogja kizárni, hogy kegyelemben részesülhessenek;
továbbá azt is javasolják, hogy az ilyen elkövetők soha többé ne kaphassanak erkölcsi bizonyítványt.
Beki
Ez visszamenőleg is érvényes lesz vagy most kivételesen nem?
Lúdas Solymi
Miért lenne? Nem lehet a Btk. időbeli hatálya miatt a vádlottra hátrányosan visszamenőleges hatályú.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
Az is elmondta, hogy az új törvénycsomagot a tavaszi parlamenti ülésszakban tervezik benyújtani. 20 törvény módosítására tesznek javaslatot, nincs még minden kérdésben döntés. De azt Kocsis Máté elárulta, hogy

elfogadtatnák, hogy 18 éven aluliak sérelmére elkövetett ilyen bűncselekmények ne évüljenek el soha;
azt is javasolják, hogy ne legyen szabadlábra helyezés ilyen ügyekben, az Alaptörvény pedig azt fogja kizárni, hogy kegyelemben részesülhessenek;
továbbá azt is javasolják, hogy az ilyen elkövetők soha többé ne kaphassanak erkölcsi bizonyítványt.
Beki
Lúdas Solymi
Kaletánál se volt visszamenőleg érvényes szal ne legyenek illúzióink

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882

Beki
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Kocsis Máté: Deutsch Tamást jelöli a Fidesz EP-listavezetőnek
Beki
A lehető legjobb jelölt! 😀 😀 Tompika tovább kaphatja a jó minőségű kokaint Brüsszelben.
több mint 1 éve
A sajtótájékoztatón Kocsis Máté közölte, hogy a Fidesz-KDNP államfő-jelöltje Dr. Sulyok Tamás.
deyell
tegnapi kommentem:

"Én Trócsányira tippelek vagy egy Horváth Attila szerű, messzemenően elkötelezett, öreg fideszesre az AB/Kúria kispadjáról, akivel nem lesz gond."

Sulyok. A helyi jogász kollektíva írhatna valamit róla, nekem semmi nem jut eszembe - nyilván ez előny volt a jelöltségnél 😀
MC12
Sulyok Tamás tartott nekem, nekünk fejtágítót olyan 6-7 éve az eltén alkotmányjogból. Akkor, már AB elnökként a népi kezdeményezéseket - actio popularis pl - a demokrácia nemezisének (szó szerint idézem) írta le. Én ott engedtem el a palit.

Szervilis alak.
több mint 1 éve

Beki
Akkor most Vásárhelyit se fogják meghallgatni, hogy szabadlábra helyezzék, vagy ez majd akkor fog érvénybe lépni, amikor ő már kigraszálhat a böriből?

Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
A sajtótájékoztatón Kocsis Máté közölte, hogy a Fidesz-KDNP államfő-jelöltje Dr. Sulyok Tamás.
deyell
Nem egy reklám arc, mint Katika volt, de tuti, hogy többet fog gondolkozni, mint az elődje. Ez tényleg egy safety megoldás.
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
Sulyok. A helyi jogász kollektíva írhatna valamit róla, nekem semmi nem jut eszembe - nyilván ez előny volt a jelöltségnél 😀
MC12
Ennyire biztonsági döntést hozni, nekem őszintén szólva tetszik. Még hogy képtelen OV az önreflexióra.

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 085

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 085
Kocsis Máté: Deutsch Tamást jelöli a Fidesz EP-listavezetőnek
Simicskó István: A katonai kapcsolatokról elmondta, a kormánypárti frakciók arra jutottak, hogy támogatni fogják Svédország NATO-csatlakozását

Szerkesztette: Beki
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 318

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor felszállt a fehér füst, Sulyok Tamás. Még jól is jöhetnek ki belőle....
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229

buhloone mindstate

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hvg.hu/gazdasag/20240222_Jegybanki_alelnok_Magyarorszag_penzugyi_valsag_kuszoben_allt

trükkök százai
Amadeus von Dollárbaloldal
"a modern kori Magyarország történetében egyedülálló módon öt hónapig a jegybank devizatartalékából biztosítottuk a hazánk energiaimportjához szükséges devizát"

mindezt azért, hogy megvegyék a rekordárú orosz gázt.
deyell
De legalább kormányozni tudnak, meg a gyúúúcsány még többet lopna, plusz az óvodásokat is átműttetné.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nem tudom ide vagy máshová rakhatom ezt.
Én az öreg helyében inkább a sittem maradnék, mert ha kiengedik idő előtt, akkor abból komolyabb ügy lehet. Esetleg a lincs hangulatot is tovább fokozza. Bár megérdemelné, ha kijönne és jól elpicsáznák

nepszava.hu/3226292_vasarhelyi-janos-pedofilia-szabadlabra-helyezes-bickei-gyermekotthon

Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
na jó, ne mondja senki hogy ez nem valami szatíra
 hang.hu/belfold/momentum-magyar-peter-fidesz-frakcioules-orban-viktor-161853

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
 hvg.hu/gazdasag/20240222_Jegybanki_alelnok_Magyarorszag_penzugyi_valsag_kuszoben_allt

trükkök százai
Amadeus von Dollárbaloldal
"a modern kori Magyarország történetében egyedülálló módon öt hónapig a jegybank devizatartalékából biztosítottuk a hazánk energiaimportjához szükséges devizát"

mindezt azért, hogy megvegyék a rekordárú orosz gázt.

buhloone mindstate

több mint 1 éve

trükkök százai
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.
KB23
Semjén már smafu? 🙂
Adná magát ez a választás. Vagy Schmidt Mária Terézia, ő is remek választás. Vagy meghúzza a váratlant és a feleségét odateszi. Benne csak bízhat, hiába nő.

... amúgy szerintem Stumpf lesz vagy Martonyi, nem mernek egy vállalhatatlan biodíszletet odarakni mégegyszer.
FLZOLI
Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊

Stumpf elég sokszor ment szembe alkotmánybíróként, meg fogalmazott meg különvéleményt a kormány jogalkotási folyamatával szemben, szóval nem hiszem, hogy Orbán akarna a nyakába egy akadékoskodó, jogászkodó, minden lében kanàl - jogászt.

Szerintem egy 50 feletti de 70 alatti férfi lesz, tippre egy második vonalas “öreg harcos” vagy valaki a tudományos élet elefántcsonttornyából. Egy Mádl 2.0.
MC12
Én azért gondoltam Navracsicsra, mert már egyszer volt száműzetésben és talán még neki van annyi reputációja a társadalomba, hogy egy kicsit megnyugtassa a kedélyeket.
KB23
Egyrészt szerintem nincs már ilyen reputàciója, másrészt ott bekavar a magánélet. Már vált egyszer, most is külön él a feleségétől és a pletykák szerint nem véletlen, hogy mindig vannak friss diplomás - 30 alatti, “szemrevaló” hölgyek a stàbjában. Persze, ez lehet rosszindulatú sejtetés is - én el is határolódom! De egy pedofilbotrányos elnök után, egy szexbotrányos mindenképpen előrelépés lenne.
MC12
éna Bélát akarom, bár a csinicsajok neki is gyenge, meg kurvasokbafájna, hogy megcsinálja
sutianap
Hát ő biztos remekül képviselné a nemzeti egy segget. Csak elég fiatal legyen

több mint 1 éve
 youtu.be/LZDbdc6hPIo?si=qiB5P5CZh8Uevee_

Ez a ma műsor elég keményre sikeredett. Főleg a vége
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Én, a magam részéről úgy gondolom, hogy a Fidesz kívűlről kikezdhetetlen, az ellenzéknek a leváltására semmilyen esélye nincs, főleg annak tudatában hogy a min 60%-uk be van csatornázva az állampártba.

A végét 2 dolog hozhatja el:

1: Felmegy a tömeg a karmelitához, kirángatják őket az utcára, és irány a sitt - azaz ahogy a románok megtísztították a saját politikai életüket a 10-es években.
Ebben a helyzetben nagyon nagyon fontos, hogy el kell menni az Apró villába is, különben nem csináltunk semmit.

2: Magába roskad mint egy nagy vörös óriás.
Most hogy a fél országot ellopták, egyre inkább csak egymás cégeit tudják ellopni, illetve az a végtelen pénzeső és világpolitikai nihil sincs már, mint 10 és 19 között.
A pénz egyre kevesebb, a kormány megoldandó problémái meg egyre csak sokasodnak, meg a repedések is.

Amíg 10 éven keresztül úgy érezte az egyszeri Fideszes politikus, hogy mindent lehet mert a párt úgyis összezár, ezért mindenki kussolt egymásról, most azért már jól látszódnak a rendszer eresztékei, esnek ki a csontvázak a szekrényből rendesen.

Ui: Magyar Péter remélem tényleg levadássza Gulyást.
akdestroyer
de az a rossz hírem van, hogy Orbánék elzavarásához választást kell nyerni.
nagylaza, főpohárnok
Milyen bájos gondolat, hogy egy autokráciát le lehet győzni választáson.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 677
ez a videó durva, remélem azért nem mindenki ilyen hülye...
 www.youtube.com/watch?v=qSt0AD_MQ-w
NB2
Volt néhány teljesen korrekt. Nyilván a nagy átlagban benne vannak a hülyék is, meg a másik oldalon akik nagyon értenek hozzá.
több mint 1 éve
NB2
Van még kérdés? 😊

Magamat tudom ismételni: itt nem Orbán a hülye.
több mint 1 éve
NB2
az unió meg a buzik miatt kellett aláírni
eszem faszom megáll

több mint 1 éve
Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.
KB23
Semjén már smafu? 🙂
Adná magát ez a választás. Vagy Schmidt Mária Terézia, ő is remek választás. Vagy meghúzza a váratlant és a feleségét odateszi. Benne csak bízhat, hiába nő.

... amúgy szerintem Stumpf lesz vagy Martonyi, nem mernek egy vállalhatatlan biodíszletet odarakni mégegyszer.
FLZOLI
Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊

Stumpf elég sokszor ment szembe alkotmánybíróként, meg fogalmazott meg különvéleményt a kormány jogalkotási folyamatával szemben, szóval nem hiszem, hogy Orbán akarna a nyakába egy akadékoskodó, jogászkodó, minden lében kanàl - jogászt.

Szerintem egy 50 feletti de 70 alatti férfi lesz, tippre egy második vonalas “öreg harcos” vagy valaki a tudományos élet elefántcsonttornyából. Egy Mádl 2.0.
MC12
Martonyinak nem feküdt a NER irányvonala. Nem véletlen lécelt nyugdíjba.

Én Trócsányira tippelek vagy egy Horváth Attila szerű, messzemenően elkötelezett, öreg fideszesre az AB/Kúria kispadjáról, akivel nem lesz gond.

Navra hatalmi központot épített anno, ezt nem felejti el OV neki.