NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Én '98-ban már pont végeztem 😊Anno nálunk még szó nem volt ilyenről, hogy suliban kávéautomata... még a tanároknak se volt, max főztek a tanáriban, esetleg kutyulták a nescafét.'98-'04 között Szegeden a Radnótiban volt KV automata
Persze mi meg gimi harmadiktól a sarki kocsmába jártunk aztán ment a sör-bot-rövid, assejobb...
warr_b
és masszív gócpont volt minden szünetben
felnőtteknek se túl jó dolog általában 😊 főleg olyan mennyiségben ahogy tolják jópárana koffein nem jó dologDe. 😊
Negritis, a vajda
Persze nem gyereknek 😛 któl a sarki kocsmába jártunk aztán ment a sör-bot-rövid, assejobb...
warr_b
tud hasznos lenni nem vitatom, de rengetegen függők tőle
Negritis, a vajda
Általában 2-3 kávét iszok egy nap, de jobbára csak unaloműzésnek, nem állok fejre, ha kimarad. Függőség, hehh 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ez mindig is hülye volt, csak eddig kiokosították.Köszi! Ez a Danika már kezd nagyon meghulyulni. Az agylagyulas komoly probléma, amivel orvoshoz kellene fordulni.Basszus screenshot nincs róla?Na és az megvan, hogy a szupertehetséges deákdánielnek sikerült beleállni a theVR-ba? Bilibe lóg a kezem tudom, de imádnám, ha végre levetkőznék a VR-os srácok ezt a bugyuta semlegességüket, és beállnának a pénteki influencer bosszúállók squadba.elvileg a tweet és a videó is törölve
Hanni
Negritis, a vajda
KB23Komzsik János | TheVR Jani (@thevrjani) on Xennyi van meg discord embedből
@deak_dani Gondoltam itt, nyilvánosan is jelzem neked, hogy legyen nyoma: Szeretnélek megkérni, hogy a ma reggeli Facebook videót, amiben a Happy Hour-ből vágtatok ki jelenetet töröljétek az oldaladról. Ehhez mi semmilyen formában nem adtuk a beleegyezésünket és még véletlenül…
kvázi az volt hogy vmi propaganda videóhoz idéztek tőlük
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
KB23
Most meg el van engedve a keze egy picit, aztán úgy viselkedik mint egy elszabadult hajóágyú.
Mondjuk annyira nem probléma, legalább ássa magát egy kicsit.
több mint 1 éve
Az Orbit seggében lakó megmondó emberek szerint az orbánbalázs meg a deak számítanak okosnak, mindig jól meg is mondják hogy az ellenzékben csak hülyék vannak, bezzeg a fidesz (pénz) körül van a talentum. Mérhetsz bármit, bármennyire, ha hülyék az okosok.
Mondjuk az agyhalott szavazókat ez nem fogja meg sem érinteni.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Köszi! Ez a Danika már kezd nagyon meghulyulni. Az agylagyulas komoly probléma, amivel orvoshoz kellene fordulni.Basszus screenshot nincs róla?Na és az megvan, hogy a szupertehetséges deákdánielnek sikerült beleállni a theVR-ba? Bilibe lóg a kezem tudom, de imádnám, ha végre levetkőznék a VR-os srácok ezt a bugyuta semlegességüket, és beállnának a pénteki influencer bosszúállók squadba.elvileg a tweet és a videó is törölve
Hanni
Negritis, a vajda
@deak_dani Gondoltam itt, nyilvánosan is jelzem neked, hogy legyen nyoma: Szeretnélek megkérni, hogy a ma reggeli Facebook videót, amiben a Happy Hour-ből vágtatok ki jelenetet töröljétek az oldaladról. Ehhez mi semmilyen formában nem adtuk a beleegyezésünket és még véletlenül…
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Anno nálunk még szó nem volt ilyenről, hogy suliban kávéautomata... még a tanároknak se volt, max főztek a tanáriban, esetleg kutyulták a nescafét.'98-'04 között Szegeden a Radnótiban volt KV automata
Persze mi meg gimi harmadiktól a sarki kocsmába jártunk aztán ment a sör-bot-rövid, assejobb...
warr_b
és masszív gócpont volt minden szünetben
felnőtteknek se túl jó dolog általában 😊 főleg olyan mennyiségben ahogy tolják jópárana koffein nem jó dologDe. 😊
Negritis, a vajda
Persze nem gyereknek 😛 któl a sarki kocsmába jártunk aztán ment a sör-bot-rövid, assejobb...
warr_b
tud hasznos lenni nem vitatom, de rengetegen függők tőle
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Basszus screenshot nincs róla?Na és az megvan, hogy a szupertehetséges deákdánielnek sikerült beleállni a theVR-ba? Bilibe lóg a kezem tudom, de imádnám, ha végre levetkőznék a VR-os srácok ezt a bugyuta semlegességüket, és beállnának a pénteki influencer bosszúállók squadba.elvileg a tweet és a videó is törölve
Hanni
Negritis, a vajda
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Basszus screenshot nincs róla?Na és az megvan, hogy a szupertehetséges deákdánielnek sikerült beleállni a theVR-ba? Bilibe lóg a kezem tudom, de imádnám, ha végre levetkőznék a VR-os srácok ezt a bugyuta semlegességüket, és beállnának a pénteki influencer bosszúállók squadba.elvileg a tweet és a videó is törölve
Hanni
Negritis, a vajda
KB23
Komzsik János | TheVR Jani (@thevrjani) on Xennyi van meg discord embedből
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/02/20/menczer-tamas-finnek-nato-csatlakozas/Hátööö...
hát ez vagy így volt, vagy nem. mondjuk ha sorba állítanám az embereket, hogy kinek hiszek jobban a szavában, akkor Menczer eléggé a hátsó részen kullogna.
slowmotion
több mint 1 éve
Hanni
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
De. 😊a koffein nem jó dolog és nyilván rengeteg oka van hogy miért kezd bele egy tinédzser, de ugye ~~17 éve korig fogékonyabbak a drogokra ezért ~100mg per nap ami fölé nem kéne menniNem biztos, hogy a koffein az olyan rossz dolog.minden koffeines cuccra mehetneGyermekek védelmében betiltották ma az energia italokat 18 év alatt. | Ronániában |Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezt adnám itthon is.
ozibozi
KB23
az hogy a kávéautomata a legnépszerűbb a középsuliban elég gáz
Negritis, a vajda
Inkább azon kellene elgondolkozni, hogy miért van erre szüksége a diákoknak.
Ami lehet az, hogy sokáig fent vannak, leszívja az agyukat az iskola vagy rászoktak a koffeinre, esetleg ezek ötvözete.
Lúdas Solymi
nah ha a gyerek megiszik 1 liter kólát akkor már majdnem ott van
www.utphysicians.com/your-teen-and-caffeine/
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6296805/#b10-ophrp-09-287
nyilván itt megint előjön az elavult és szar oktatás mint kiváltó ok, de ott van az a faktor is ami a dohányzásra és alkoholra vezeti őket
ezt látják menőnek
Negritis, a vajda
Persze nem gyereknek 😛
Anno nálunk még szó nem volt ilyenről, hogy suliban kávéautomata... még a tanároknak se volt, max főztek a tanáriban, esetleg kutyulták a nescafét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Stauffenberg
több mint 1 éve
Emellett azért az energiaitallal nem csak az a gond, hogy koffein van benne.a koffein nem jó dolog és nyilván rengeteg oka van hogy miért kezd bele egy tinédzser, de ugye ~~17 éve korig fogékonyabbak a drogokra ezért ~100mg per nap ami fölé nem kéne menniNem biztos, hogy a koffein az olyan rossz dolog.minden koffeines cuccra mehetneGyermekek védelmében betiltották ma az energia italokat 18 év alatt. | Ronániában |Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezt adnám itthon is.
ozibozi
KB23
Negritis, a vajda
Ami lehet az, hogy sokáig fent vannak, leszívja az agyukat az iskola vagy rászoktak a koffeinre, esetleg ezek ötvözete.
Lúdas Solymi
nyilván itt megint előjön az elavult és szar oktatás mint kiváltó ok, de ott van az a faktor is ami a dohányzásra és alkoholra vezeti őket
ezt látják menőnek
Negritis, a vajda
Amúgy koffeinről nem lennének letiltva mert kv-t vehetnek. 😀
több mint 1 éve
Na és az megvan, hogy a szupertehetséges deákdánielnek sikerült beleállni a theVR-ba? Bilibe lóg a kezem tudom, de imádnám, ha végre levetkőznék a VR-os srácok ezt a bugyuta semlegességüket, és beállnának a pénteki influencer bosszúállók squadba.elvileg a tweet és a videó is törölve
Hanni
több mint 1 éve
a koffein nem jó dolog és nyilván rengeteg oka van hogy miért kezd bele egy tinédzser, de ugye ~~17 éve korig fogékonyabbak a drogokra ezért ~100mg per nap ami fölé nem kéne menniNem biztos, hogy a koffein az olyan rossz dolog.minden koffeines cuccra mehetneGyermekek védelmében betiltották ma az energia italokat 18 év alatt. | Ronániában |Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezt adnám itthon is.
ozibozi
KB23
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
ezt látják menőnek
több mint 1 éve
Na és az megvan, hogy a szupertehetséges deákdánielnek sikerült beleállni a theVR-ba? Bilibe lóg a kezem tudom, de imádnám, ha végre levetkőznék a VR-os srácok ezt a bugyuta semlegességüket, és beállnának a pénteki influencer bosszúállók squadba.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/02/20/menczer-tamas-finnek-nato-csatlakozas/hát ez vagy így volt, vagy nem. mondjuk ha sorba állítanám az embereket, hogy kinek hiszek jobban a szavában, akkor Menczer eléggé a hátsó részen kullogna.
több mint 1 éve
Nem biztos, hogy a koffein az olyan rossz dolog.minden koffeines cuccra mehetneGyermekek védelmében betiltották ma az energia italokat 18 év alatt. | Ronániában |Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezt adnám itthon is.
ozibozi
KB23
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
kinek mit intézett...atlatszo.hu/orszagszerte/2024/02/20/godi-akkugyar-88-tonnanyi-magzatkarosito-oldoszer-a-levegoben-nehezfemek-a-dolgozok-szervezeteben/
buhloone mindstate
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/02/20/ellenzek-asz-buntetes-nav-megafon-windisch-laszlo-kampany/Komolyan, egyszerűbb lenne betiltani már az "ellenzéki" pártokat és vasvillával üldözni, mint ezt a kabarét játszani. Az EU-ban is tudják, hogy itt nincs demokrácia, és az utóbbi hetek történései fényében, már felesleges ezt titkolni.
több mint 1 éve
minden koffeines cuccra mehetneGyermekek védelmében betiltották ma az energia italokat 18 év alatt. | Ronániában |Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezt adnám itthon is.
ozibozi
KB23
több mint 1 éve
Gyermekek védelmében betiltották ma az energia italokat 18 év alatt. | Ronániában |Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezt adnám itthon is.
ozibozi
több mint 1 éve
Még nem költözött be a lakásomba Szergej a pszichopata tömeggyilkos. De amúgy már az árnyékuk ránkvetült.Miért, mert most mi van?Hjajj bazzeg...tisztelet a svéd miniszterelnöknek, hogy bevállalta ezt a megaláztatást, mert ő a népet szolgálja, de úgy érzem egyszer meglesz ennek a böjtje.Na annak lesz csak meg igazán a böjtje! Ismét orosz megszállás alá kerülni, az ám a szép jutalom 14 év fidess kormányzás után.
OV-ék már nagyon mérik, hogy milyennek kell lennie a hadügyminiszternek és ez mennyiben áll Bobóra illetve mennyire kell a hadsereget fejleszteni és mit gondolnak az emberek a NATO szövetségről.
Gondolkodhatnak abban, hogy ugyanúgy ahogy a svájciak vagy osztrákok, mi se legyünk tagok
Lúdas Solymi
KB23
Csak annyi a különbség, hogy nem kell tankokkal itt lenni.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Miért, mert most mi van?Hjajj bazzeg...tisztelet a svéd miniszterelnöknek, hogy bevállalta ezt a megaláztatást, mert ő a népet szolgálja, de úgy érzem egyszer meglesz ennek a böjtje.Na annak lesz csak meg igazán a böjtje! Ismét orosz megszállás alá kerülni, az ám a szép jutalom 14 év fidess kormányzás után.
OV-ék már nagyon mérik, hogy milyennek kell lennie a hadügyminiszternek és ez mennyiben áll Bobóra illetve mennyire kell a hadsereget fejleszteni és mit gondolnak az emberek a NATO szövetségről.
Gondolkodhatnak abban, hogy ugyanúgy ahogy a svájciak vagy osztrákok, mi se legyünk tagok
Lúdas Solymi
KB23
Csak annyi a különbség, hogy nem kell tankokkal itt lenni.
több mint 1 éve
Hát mi lesz így Kecellel?Keceli kocsmában verte össze egymást két fideszes városvezető, videó is készült róla
telex.hu/belfold/2024/02/20/agocs-akos-verba-jozsef-verekedes-fidesz