Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Édes faszom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Aki teheti nézze meg Vitya mai tiktokját (Facebook és Instagram sztoriban is fent van)segítek a többieknek, itt a ninjakormány! nem, nem fake a video 😀
Egyszerűen fenomenális
zacknorb
www.tiktok.com/@viktor_a_tiktokon/video/7303946873801362720
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Aki teheti nézze meg Vitya mai tiktokját (Facebook és Instagram sztoriban is fent van)Egyszerűen fenomenális
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Koloman az a jobbikos, aki már a fidesz előtt AFD-s volt, akkori fideszes korában.telex.hu/belfold/2023/11/21/budapest-jobbik-konzervativok-fopolgarmester-jelolt-brenner-kolomanA Jobbik plusz ez a bohóc együtt nem kap 5%-ot.
😃
Amadeus von Dollárbaloldal
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/belfold/2023/11/21/budapest-jobbik-konzervativok-fopolgarmester-jelolt-brenner-kolomanA Jobbik plusz ez a bohóc együtt nem kap 5%-ot.
😃
több mint 2 éve
telex.hu/zacc/2023/11/21/origo-kritika-edes-anna-orkeny-szinhaz-drag-queen-kosztolanyi-dezsoEz is de szép...
több mint 2 éve
Nem értek egyetDonáth: Soproni Tomi is beszédhibás volt nemrég, Gelencsér is jó politikus leszMegnéztem én is a minap a Partizánon a másfél óráig tartó Donáth Anna-interjút. Kb. 1 óra 10 perccel hosszabb volt a kelleténél.
Ehhm’kay
nagylaza, főpohárnok
Első olyan alkalom hogy minimálisan is értelmesnek tűnt egy momentumos interjú során
Nem mond semmit kvázi viszont nem is marad alul
Marci nem is nagyon tud vele mit kezdeni, kicsit olyan volt mint a Dobrev interjúk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A proliknak béremelés, a munkáltatóknak előrehozott adóemelés.
több mint 2 éve
Coronita after?Úgy kedves Őszentsége,hogy 48 órája talpon vagyok úgy 😉....Hogy lehet az, hogy valaki több, mint 13ezer hsz. után annyira balfasz, hogy képtelen normálisan idézni más írását, és így balfaszsága miatt olyat közvetít, amit a másik nem írt?!
ThundersNFL a Jobbágy
Őszentsége Sobri Jóska
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Úgy kedves Őszentsége,hogy 48 órája talpon vagyok úgy 😉....Hogy lehet az, hogy valaki több, mint 13ezer hsz. után annyira balfasz, hogy képtelen normálisan idézni más írását, és így balfaszsága miatt olyat közvetít, amit a másik nem írt?!
ThundersNFL a Jobbágy
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
....Hogy lehet az, hogy valaki több, mint 13ezer hsz. után annyira balfasz, hogy képtelen normálisan idézni más írását, és így balfaszsága miatt olyat közvetít, amit a másik nem írt?!
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Donáth: Soproni Tomi is beszédhibás volt nemrég, Gelencsér is jó politikus leszMegnéztem én is a minap a Partizánon a másfél óráig tartó Donáth Anna-interjút. Kb. 1 óra 10 perccel hosszabb volt a kelleténél.
Ehhm’kay
több mint 2 éve
Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett....Tölts ki azt a rohadt konzultációs szart!
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/11/20/kulonos-szolgalati-rendnek-nevezik-valojaban-fenekestul-forgathatja-fel-a-magyar-honvedseget-egy-uj-jogszabalyEzzel most vajon mit akarnak?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nemzeti konzultáció mi a faszomra jó a semmin kívűl?A politikai kommunikáció szerves része.
ThundersNFL a Jobbágy
Ha ez, így, nem jött le az elmúlt évtizedben, akkor még sok kerdésed lesz a következőkben.
Szerves része a lófaszt....Önmaguk fényezése a sok idióta agyilag zokni embertől......illetve pénzpazarlás
Számomra kiderül, politikát csinálni.Azért majd lassan nem art ha kiderül mit akar. 😀Van egy terve.a Gyurcsányozást még megmagyarázták itt páran, de ezt már tényleg nem értem.Donáth: Soproni Tomi is beszédhibás volt nemrég, Gelencsér is jó politikus leszDícsérjen téged a Donáth Anna!
Ehhm’kay
MC12
Donáth fullba nyomja a márkizait.
---Remélhetőleg.
Van hozzá egy képessége.
---Olyan, amilyen.
És most lelkesen belevetette magát a politikai kommunikációba.
---És ennyi.
Te nem érted, mert neked más a terved, mások a képességeid és más a lelkesültséged, de ő látja, és olybá tűnik, hogy nem is neked kell látnod. Mondjuk nem is nekem.
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
De az is opció, hogy nem elég jó benne.
Mint amikor addig basztatsz egy beragadt csavart -egyértelműen a problémát megoldandó szándékkal-, hogy már soha többé nem tudod kicsavarni. A cél egyértelmű, a megvalósítás, a kepességek, a megoldások meg szarok. Van ilyen.
Szerintem a szándék Donáthnál is egyértelmű, a kivitelezésen lehet vitázni a végtelenségig.
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

több mint 2 éve
Nemzeti konzultáció mi a faszomra jó a semmin kívűl?A politikai kommunikáció szerves része.
ThundersNFL a Jobbágy
Ha ez, így, nem jött le az elmúlt évtizedben, akkor még sok kerdésed lesz a következőkben.
Számomra kiderül, politikát csinálni.Azért majd lassan nem art ha kiderül mit akar. 😀Van egy terve.a Gyurcsányozást még megmagyarázták itt páran, de ezt már tényleg nem értem.Donáth: Soproni Tomi is beszédhibás volt nemrég, Gelencsér is jó politikus leszDícsérjen téged a Donáth Anna!
Ehhm’kay
MC12
---Remélhetőleg.
Van hozzá egy képessége.
---Olyan, amilyen.
---És ennyi.
Te nem érted, mert neked más a terved, mások a képességeid és más a lelkesültséged, de ő látja, és olybá tűnik, hogy nem is neked kell látnod. Mondjuk nem is nekem.
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
De az is opció, hogy nem elég jó benne.
Mint amikor addig basztatsz egy beragadt csavart -egyértelműen a problémát megoldandó szándékkal-, hogy már soha többé nem tudod kicsavarni. A cél egyértelmű, a megvalósítás, a kepességek, a megoldások meg szarok. Van ilyen.
Szerintem a szándék Donáthnál is egyértelmű, a kivitelezésen lehet vitázni a végtelenségig.
több mint 2 éve
Nemzeti konzultáció mi a faszomra jó a semmin kívűl?megy az atutalas a Postanak - lélekeztetőkép
ThundersNFL a Jobbágy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Azért majd lassan nem art ha kiderül mit akar. 😀Van egy terve.a Gyurcsányozást még megmagyarázták itt páran, de ezt már tényleg nem értem.Donáth: Soproni Tomi is beszédhibás volt nemrég, Gelencsér is jó politikus leszDícsérjen téged a Donáth Anna!
Ehhm’kay
MC12
---Remélhetőleg.
Van hozzá egy képessége.
---Olyan, amilyen.
---És ennyi.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Nemzeti konzultáció mi a faszomra jó a semmin kívűl?
Draft

több mint 2 éve
az eu-s kötelező 1 napos matrica 5150Ft lesz.törökök-yugók mikor mennek haza így is azt veszik vagy a havit
ennek ára nem lehet magasabb, mint az éves (D1) jogosultság árának 9 százaléka. Ennek a kívánalomnak a kormány eleget is tesz, hiszen 3 forinttal a maximális összeg alá lőtte be az árát.
a 10 napos matrica 6400 lesz
nesztek b@zmeg, ha valamit nem akarnak bevezetni, akkor elintézik, hogy ne akard megvenni
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
az eu-s kötelező 1 napos matrica 5150Ft lesz.ennek ára nem lehet magasabb, mint az éves (D1) jogosultság árának 9 százaléka. Ennek a kívánalomnak a kormány eleget is tesz, hiszen 3 forinttal a maximális összeg alá lőtte be az árát.
a 10 napos matrica 6400 lesz
nesztek b@zmeg, ha valamit nem akarnak bevezetni, akkor elintézik, hogy ne akard megvenni
több mint 2 éve
Van egy terve.a Gyurcsányozást még megmagyarázták itt páran, de ezt már tényleg nem értem.Donáth: Soproni Tomi is beszédhibás volt nemrég, Gelencsér is jó politikus leszDícsérjen téged a Donáth Anna!
Ehhm’kay
MC12
---Remélhetőleg.
Van hozzá egy képessége.
---Olyan, amilyen.
---És ennyi.
több mint 2 éve
a Gyurcsányozást még megmagyarázták itt páran, de ezt már tényleg nem értem.Donáth: Soproni Tomi is beszédhibás volt nemrég, Gelencsér is jó politikus leszDícsérjen téged a Donáth Anna!
Ehhm’kay
MC12