Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Így van, csudijó leszNyáron Brnoban voltam, valóban ég és föld.
Gyerekek, utazzatok sokat, én most épp Krakkóból írok és egészen félelmetes, hogy ők mennyivel előttünk járnak minden téren. Magyarország választott és a Balkánra meg a Türk tanácsra szavazott, így megy ez.
r.baggio
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/11/08/fovaros-varosliget-beruhazas-zold-terulet-muholdas-elemzes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Hát, ha KariGeri mondja, akkor biztos úgy is van ☺️www.sportmotor.hu/magazin/inrix-felmeres-dugo-2022
warr_b
Ezúttal kereken ötven ország és ezer nagyváros szerepelt az összesítésben, így érthető, ha Budapest 23. helye nem túl impozáns eredmény. Tegyük hozzá, hogy ez így is javulás, hiszen 2021-gyel összevetve néhány százalékkal csökkent a dugóban töltött órák száma.2023. január 17. Hírszerkesztő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hát, ha KariGeri mondja, akkor biztos úgy is van ☺️Karácsony: „Hazugság, hogy egyre több dugó lenne Budapesten”Jah, lehet én járok mindig olyan útvonalakon.Az, hogy a te utvonaladon dugó van az annyira reprezentatív. ( amellett hogy a dugóban nem tudsz túl sok mindent számolni se )Nem a parkolóról beszéltem 😄Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊Áhhh a jóöreg "dehát televan a tesco parkoló, nincs itt semmi gond" féle észrevétel 😀 Ne égess már ki Warr
Egyébként ezt a 20%-os benzinforgalom csökkenést én rohadtul nem látom... lehet hogy vidéken meg a falvakban kevesebbet autóznak, de hogy BP-en nem, az hétszentség.
warr_b
Hanni
De minden nap az araszolás megy a dugóban.
Vagy szerinted 20%-kal kevesebb autó mászkál, mint egy évvel ezelőtt?
warr_b
Minthogy nekem 10 szomszédból 3 eladta az egyik kocsiját szóval 15 kocsiból csak 12 van szóval 20%-kal valóban csökkent az autók száma!
Toca
Csak akár belváros, akár külváros, akár pálya, mindenhol ezt látom.
warr_b
„2022-ben kilenc százalékkal kevesebb időt töltöttek az autóval közlekedők torlódásban Budapesten, mint 2019-ben” – erről Karácsony Gergely közölt adatokat Facebook-oldalán, a TomTom navigációs rendszerek műszeres mérései alapján.
Az adatokból jól látszik, hogy Tarlós István második főpolgármesteri ciklusában meredeken növekedett a kényszerűen eltöltött várakozási idő Budapesten. A mérésből kiderül az hogy az európai fővárosok közül csak Pozsonyban mérséklődtek ennél nagyobb arányban a dugók, ott mintegy tizennégy százalékkal.
enbudapestem.hu/2023/11/02/karacsony-adatokat-kozolt-hazugsag-hogy-egyre-tobb-dugo-lenne-budapesten
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
És fülöp-szigeteki, indiai, srí lankai, ukrán, indonéz meg ki tudja milyen migránsai, akarom mondani vendégmunkásai? Naugye.Na ukrán az mondjuk pont van bőven, itt ők a legnagyobb probléma jelenleg
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
És fülöp-szigeteki, indiai, srí lankai, ukrán, indonéz meg ki tudja milyen migránsai, akarom mondani vendégmunkásai? Naugye.Meg akkugyára?Így van, csudijó leszés Krakkónak van BL résztvevő focicsapata?
Gyerekek, utazzatok sokat, én most épp Krakkóból írok és egészen félelmetes, hogy ők mennyivel előttünk járnak minden téren. Magyarország választott és a Balkánra meg a Türk tanácsra szavazott, így megy ez.
r.baggio
Na ugye lipsikém!
Amadeus von Dollárbaloldal
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Meg akkugyára?Így van, csudijó leszés Krakkónak van BL résztvevő focicsapata?
r.baggio
Na ugye lipsikém!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Így van, csudijó leszés Krakkónak van BL résztvevő focicsapata?
r.baggio
Na ugye lipsikém!
több mint 2 éve
* egy ideigÍgy van, csudijó leszDe ott mi leszünk az éllovasok.
r.baggio
#viszonyítás
Dzsokijuing
több mint 2 éve
jelenleg én reggel a dunakeszi főúton is kevesebb autót látok mint a covid előttkorábban simán az volt hogy mikor megyek a 8.12-es vonatra akkor olyan dugó van hogy gyorsabban sétálok
most jóval kisebbek ezek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Karácsony: „Hazugság, hogy egyre több dugó lenne Budapesten”Jah, lehet én járok mindig olyan útvonalakon.Az, hogy a te utvonaladon dugó van az annyira reprezentatív. ( amellett hogy a dugóban nem tudsz túl sok mindent számolni se )Nem a parkolóról beszéltem 😄Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊Áhhh a jóöreg "dehát televan a tesco parkoló, nincs itt semmi gond" féle észrevétel 😀 Ne égess már ki Warr
Egyébként ezt a 20%-os benzinforgalom csökkenést én rohadtul nem látom... lehet hogy vidéken meg a falvakban kevesebbet autóznak, de hogy BP-en nem, az hétszentség.
warr_b
Hanni
warr_b
Minthogy nekem 10 szomszédból 3 eladta az egyik kocsiját szóval 15 kocsiból csak 12 van szóval 20%-kal valóban csökkent az autók száma!
Toca
warr_b
„2022-ben kilenc százalékkal kevesebb időt töltöttek az autóval közlekedők torlódásban Budapesten, mint 2019-ben” – erről Karácsony Gergely közölt adatokat Facebook-oldalán, a TomTom navigációs rendszerek műszeres mérései alapján.
Az adatokból jól látszik, hogy Tarlós István második főpolgármesteri ciklusában meredeken növekedett a kényszerűen eltöltött várakozási idő Budapesten. A mérésből kiderül az hogy az európai fővárosok közül csak Pozsonyban mérséklődtek ennél nagyobb arányban a dugók, ott mintegy tizennégy százalékkal.
enbudapestem.hu/2023/11/02/karacsony-adatokat-kozolt-hazugsag-hogy-egyre-tobb-dugo-lenne-budapesten
több mint 2 éve
Jah, lehet én járok mindig olyan útvonalakon.Az, hogy a te utvonaladon dugó van az annyira reprezentatív. ( amellett hogy a dugóban nem tudsz túl sok mindent számolni se )Nem a parkolóról beszéltem 😄Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊Áhhh a jóöreg "dehát televan a tesco parkoló, nincs itt semmi gond" féle észrevétel 😀 Ne égess már ki Warr
warr_b
Hanni
warr_b
Toca

több mint 2 éve
Az, hogy a te utvonaladon dugó van az annyira reprezentatív. ( amellett hogy a dugóban nem tudsz túl sok mindent számolni se )Nem a parkolóról beszéltem 😄Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊Áhhh a jóöreg "dehát televan a tesco parkoló, nincs itt semmi gond" féle észrevétel 😀 Ne égess már ki Warr
warr_b
Hanni
warr_b
több mint 2 éve
dugok a Karacsony miatt vannak, nem? foleg december 24. korul.Nem a parkolóról beszéltem 😄Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊Áhhh a jóöreg "dehát televan a tesco parkoló, nincs itt semmi gond" féle észrevétel 😀 Ne égess már ki Warr
warr_b
Hanni
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nem a parkolóról beszéltem 😄Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊Áhhh a jóöreg "dehát televan a tesco parkoló, nincs itt semmi gond" féle észrevétel 😀 Ne égess már ki Warr
warr_b
Hanni

több mint 2 éve
Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊Áhhh a jóöreg "dehát televan a tesco parkoló, nincs itt semmi gond" féle észrevétel 😀 Ne égess már ki Warr
warr_b
több mint 2 éve
Így van, csudijó leszDe ott mi leszünk az éllovasok.
r.baggio
#viszonyítás
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Így van, csudijó leszGyerekek, utazzatok sokat, én most épp Krakkóból írok és egészen félelmetes, hogy ők mennyivel előttünk járnak minden téren. Magyarország választott és a Balkánra meg a Türk tanácsra szavazott, így megy ez.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Yep.Januártól jön majd még rá az a jövedi adós 40-50 forint?Nagyon sokan átjárnak tankolni, mert máshol olcsóbb, az itthoni cégek most takarítják be az ársapka miatt kimaradt profitot, ezért drágább a benya itthon, mint a legtöbb környékbeli országban.Minden rendben.Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊
24.hu/fn/gazdasag/2023/11/08/kiskereskedelem-ksh-elelmiszer-elelmiszer-bolt-uzlet-bevasarlas-statisztika-visszaeses-uzemanyag/
empty taxi
warr_b
empty taxi
warr_b
telex.hu/belfold/2023/11/03/januarban-41-forinttal-emelkednek-az-uzemanyagarak-a-jovedekiado-emeles-miatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Januártól jön majd még rá az a jövedi adós 40-50 forint?Nagyon sokan átjárnak tankolni, mert máshol olcsóbb, az itthoni cégek most takarítják be az ársapka miatt kimaradt profitot, ezért drágább a benya itthon, mint a legtöbb környékbeli országban.Minden rendben.Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊
24.hu/fn/gazdasag/2023/11/08/kiskereskedelem-ksh-elelmiszer-elelmiszer-bolt-uzlet-bevasarlas-statisztika-visszaeses-uzemanyag/
empty taxi
warr_b
empty taxi

több mint 2 éve
Nagyon sokan átjárnak tankolni, mert máshol olcsóbb, az itthoni cégek most takarítják be az ársapka miatt kimaradt profitot, ezért drágább a benya itthon, mint a legtöbb környékbeli országban.Minden rendben.Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊
empty taxi
warr_b

Madden hates me.
több mint 2 éve
“Nem, nem, soha”Kárpátaljáról a szavazók fele azt se tudta, hogy létezik. A másik fele meg azt, hogy hol van.A szó amit keresel: Kárpátalja.Szerited könnyebb volt eladni itthon Putyint mint az ukrán hon védelmét? Mert szerintem nem. Mégis előbbit nyomták le a szavazóik torkán, pedig a fordítottja lett volna a sokkal könnyebb.Én nem úgy látom, hogy ez a felmentés ténylegesen emiatt lenne, hanem azért, amit leírtam, túl nagy balfasz volt, vagyis kvázi ürügy.Igaz, de a törvény elfogadásakor sokan legyintettek, hogy ez csak propaganda és a szélsőjobb leszerelésére szolgáló látszatintézkedés, aminek nem lesz jogi következménye. Egy ideig úgy tűnt, hogy így van. Aztán mégis lett jogi következménye, most pedig a saját oldalon tisztáldozatot is hoznak az "ügy" érdekében. A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a saját őrületébe, a Mi Hazánk közben röhög és köszöni szépen.Már a homofób törvény meglétének is kb. ez a végkicsengése, nem?Csak a végkicsengése mégis az a sztorinak, hogy ezzel a manőverrel a Fidesz (Csák, azaz Orbán) látványosan a Mi Hazánk mellé állt.Ezek nem a főni balhéi.Felkészül Csák. Jövő ilyenkorra már ő se lesz sehol, róla is ki fog derülni, hogy ürgebőrbe varrt békaemberekkel kokettáló rendszerelhajló reakciós, meglásd.igazából erre valók a hasznos hülyék, nem? elviszik a balhét a főni helyett, ha valami nem túl népszerű dolog történik a terminusuk alatt, természetesen megfelelő kompenzáció mellett
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Ezek a balhék pont a hülyék hülyeségei miatt keletkeznek.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
És azt is tartom, amit a törvény elfogadásakor írtam, hogy ez egy tisztán szarházi dolog, de ha majd a tolerancia vagy az elfogadás hoz szavazatot, akkor Orbán lesz az első, aki lelkes lmbtq-szimpatizáns szólamokat fog hangoztatni. Csak most az identitásfaszkodó álkeresztény széljobberkedés jobban hoz.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Kárpátalja azért lett Kárpátalja amiért a migráns migráns.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Kárpátaljáról a szavazók fele azt se tudta, hogy létezik. A másik fele meg azt, hogy hol van.A szó amit keresel: Kárpátalja.Szerited könnyebb volt eladni itthon Putyint mint az ukrán hon védelmét? Mert szerintem nem. Mégis előbbit nyomták le a szavazóik torkán, pedig a fordítottja lett volna a sokkal könnyebb.Én nem úgy látom, hogy ez a felmentés ténylegesen emiatt lenne, hanem azért, amit leírtam, túl nagy balfasz volt, vagyis kvázi ürügy.Igaz, de a törvény elfogadásakor sokan legyintettek, hogy ez csak propaganda és a szélsőjobb leszerelésére szolgáló látszatintézkedés, aminek nem lesz jogi következménye. Egy ideig úgy tűnt, hogy így van. Aztán mégis lett jogi következménye, most pedig a saját oldalon tisztáldozatot is hoznak az "ügy" érdekében. A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a saját őrületébe, a Mi Hazánk közben röhög és köszöni szépen.Már a homofób törvény meglétének is kb. ez a végkicsengése, nem?Csak a végkicsengése mégis az a sztorinak, hogy ezzel a manőverrel a Fidesz (Csák, azaz Orbán) látványosan a Mi Hazánk mellé állt.Ezek nem a főni balhéi.Felkészül Csák. Jövő ilyenkorra már ő se lesz sehol, róla is ki fog derülni, hogy ürgebőrbe varrt békaemberekkel kokettáló rendszerelhajló reakciós, meglásd.igazából erre valók a hasznos hülyék, nem? elviszik a balhét a főni helyett, ha valami nem túl népszerű dolog történik a terminusuk alatt, természetesen megfelelő kompenzáció mellett
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Ezek a balhék pont a hülyék hülyeségei miatt keletkeznek.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
És azt is tartom, amit a törvény elfogadásakor írtam, hogy ez egy tisztán szarházi dolog, de ha majd a tolerancia vagy az elfogadás hoz szavazatot, akkor Orbán lesz az első, aki lelkes lmbtq-szimpatizáns szólamokat fog hangoztatni. Csak most az identitásfaszkodó álkeresztény széljobberkedés jobban hoz.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Kárpátalja azért lett Kárpátalja amiért a migráns migráns.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Minden rendben.Nem baj, minnyá itt a karácsony oszt felpörög 😊
empty taxi

több mint 2 éve
Minden rendben.24.hu/fn/gazdasag/2023/11/08/kiskereskedelem-ksh-elelmiszer-elelmiszer-bolt-uzlet-bevasarlas-statisztika-visszaeses-uzemanyag/

Madden hates me.