Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 505
 infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#

Pont Mol kúton tudtam tankolni hazafelé, ki is volt írva a kasszánál, hogy napi egyszer lehet...
Eddig csak ránéztek a forgalmira, de most ki is vették a tokból és vonalkódolvasóval csekkolták.
warr_b
Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
A második tankolás hatósági áras marad.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
vhsboxer 102

Pont Mol kúton tudtam tankolni hazafelé, ki is volt írva a kasszánál, hogy napi egyszer lehet...
Eddig csak ránéztek a forgalmira, de most ki is vették a tokból és vonalkódolvasóval csekkolták.
warr_b
Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
gumicsővel visszafejtik 😮
slowmotion
ajajajjj, ezt remélem Hernádi jelenti majd be ...
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 891 — Cowboys fan

warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
gumicsővel visszafejtik 😮
több mint 2 éve
Egy elhanyagolt elvadult régi gyümölcsös vagy Szántó is ami művelésből kivonva de gyönyörű örök panorámával a Balatonra néz,
az kb akkor tegnapig 2-10-20 milkó/ 2000 nm2 volt akkor, ha rajta volt a Natura 2000 és az nem volt beépíthető semmiképp, még faházzal sem ha beton alapja van. Persze ‘aranykalászos papír kellett hozza’.

Na most ha ezt sikeresen kipusztítod, majd kinevezed pl gyümölcsösnek miután leszúrsz pár csemetét akkor már 3-5%~ ban beépítheted “présházzal”.
Azt pont tudjuk mit jelent a valóságban. Házikót.
A telket utána vagy eladod Natura 2000 nélkül már min.20-50 bármennyi milkóért, vagy építesz rá vlmt és akkor az már párszáz milkó lesz. Arányaiban nyilván más lesz Balatonakarattyán, Zamárdiban, vagy Tihanyban meg Badacsonyban, de a sarok számok innen indulnak.
Faszán ki van/lett ez találva ha engedni fogják. Vlsz akkor Qrva sok Natura 2000
Volt valakinek betárazva.
ozibozi
És ez így akkor az ország faállományának hány százalékát érinti?
0,01?
Őszentsége Sobri Jóska
Nem csak a fáról van itt szó, hanem a területről, de tudod te ezt, csak úgy látszik megint unatkozol aztán generálod a szövegfolyamot.
Lúdas Solymi
Ezt írtam en is.
Hogy emiatt nem lesz Magyarországból sivatag és nem kell faapokalipszist vízionálni, hisz' csak az üzletmenetet könnyítettek meg maguknak - ahogy mindig.
Őszentsége Sobri Jóska
Maguknak igen, viszont ez rajtuk kívül másra is vonatkozik, aztán hirtelen eltűnhet pár kisebb erdő, ami aztán eladásra kerül, meg aztán nagyobbak is és aztán azt lehet hasznosítani, stb.

Tudod, most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy akkor mit csinálnál, hogyha a te élettered és lehetőségeid kezdenék csökkenteni illetve olyan szinten belemásznának az életedbe, ami már neked is frusztráló lenne...
Lúdas Solymi
Őrá semmi sincs hatással mert mindenre fel van készülve.
Bazzani
különben sem erdőben lakik 😮
több mint 2 éve
vhsboxer 102

warr_b
Életszerűtlen jelenleg
több mint 2 éve
95-ös benzint pedig már Újbudán se nagyon kapni
r.baggio
nekem tegnap a kék-zöldnél sikerült, igaz csak harmadikra. (mondjuk az Etele-Budafoki keresztet nem próbáltam, mert már mentem kifelé a Bocskai, amikor rájöttem, hogy van az is, és akkor már úgy voltam vele, hogy megnézem az Osztapenkónál mindkét oldalon.
a titkos nyertes az őrmezei lett, kérdeztem a gyereket, hogy náluk hogyhogy van 95-ös, mikor az út másik oldalán csak dízel van? azt mondta, hogy még a hétvégén jött nekik kamion, és feltöltöttek.

viszont ez alapján teljesen random, hogy hol mikor van benya, szerintem nézd ki a töltőállomások telefonszámát, és indulás előtt érdeklődj, hogy van-e.
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
Egy elhanyagolt elvadult régi gyümölcsös vagy Szántó is ami művelésből kivonva de gyönyörű örök panorámával a Balatonra néz,
az kb akkor tegnapig 2-10-20 milkó/ 2000 nm2 volt akkor, ha rajta volt a Natura 2000 és az nem volt beépíthető semmiképp, még faházzal sem ha beton alapja van. Persze ‘aranykalászos papír kellett hozza’.

Na most ha ezt sikeresen kipusztítod, majd kinevezed pl gyümölcsösnek miután leszúrsz pár csemetét akkor már 3-5%~ ban beépítheted “présházzal”.
A telket utána vagy eladod Natura 2000 nélkül már min.20-50 bármennyi milkóért, vagy építesz rá vlmt és akkor az már párszáz milkó lesz. Arányaiban nyilván más lesz Balatonakarattyán, Zamárdiban, vagy Tihanyban meg Badacsonyban, de a sarok számok innen indulnak.
Faszán ki van/lett ez találva ha engedni fogják. Vlsz akkor Qrva sok Natura 2000
ozibozi
0,01?
Őszentsége Sobri Jóska
Nem csak a fáról van itt szó, hanem a területről, de tudod te ezt, csak úgy látszik megint unatkozol aztán generálod a szövegfolyamot.
Lúdas Solymi
Ezt írtam en is.
Hogy emiatt nem lesz Magyarországból sivatag és nem kell faapokalipszist vízionálni, hisz' csak az üzletmenetet könnyítettek meg maguknak - ahogy mindig.
Őszentsége Sobri Jóska
Maguknak igen, viszont ez rajtuk kívül másra is vonatkozik, aztán hirtelen eltűnhet pár kisebb erdő, ami aztán eladásra kerül, meg aztán nagyobbak is és aztán azt lehet hasznosítani, stb.

Tudod, most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy akkor mit csinálnál, hogyha a te élettered és lehetőségeid kezdenék csökkenteni illetve olyan szinten belemásznának az életedbe, ami már neked is frusztráló lenne...
Lúdas Solymi
Őrá semmi sincs hatással mert mindenre fel van készülve.

több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
Előre megyünk, nem hátra!!!!!!!!!
 24.hu/fn/gazdasag/2022/08/09/ksh-inflacio-julius/
Beki
Te is csak a rossz oldalát emeled ki. Pedig vannak pozitívumok:

Telefon, internet: - 2.1%
Férfi alsóruházat: - 0.2%
Gyermeklábbeli: - 1.1%
Motorkerékpár: 0%
Mozi: 0%
Telefonálás és telefax-szolgáltatások: -2.4%

Rémhírkeltő.
MC12
Akkor alsógatyában, a gyerek cipőjeben elmotorozhatok a moziba, ahova előre online megvettem a jegyem! Királyság! 😊
somoskovig
Azt a pénzt már régen elkajáltad......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 119

ozibozi
0,01?
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Ezt írtam en is.
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 377
r.baggio
Ha 95-ös az már 27 éves akkor lassan az Óbudán keresendő.
| Bocs. |

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 729 — beers & Packers
r.baggio
Nekem nincs kocsim, engem nem érint.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 970
r.baggio
Jó, de azért a gyerekedet mégse viszik el átműttettni, onnan meg a frontra!
Zsellértelkes Vrij
ha Gyurcsány lenne, akkor Újpesten sem lenne 95-ös benzin.
Amadeus
Az hagyján, de másfajta üzemanyag sem lenne az egész országban.
Gáz az lenne, csak nem úgy.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 970
 444.hu/2022/08/09/teljesen-elszabadult-az-inflacio-magyarorszagon

Még szerencse, hogy nem a leggyakrabban fogyasztott élelmiszerek drágultak a legjobban.
Vagyis...
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 118
r.baggio
Jó, de azért a gyerekedet mégse viszik el átműttettni, onnan meg a frontra!
Zsellértelkes Vrij
ha Gyurcsány lenne, akkor Újpesten sem lenne 95-ös benzin.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 490 — Слава Україні! Героям слава!
r.baggio
Jó, de azért a gyerekedet mégse viszik el átműttettni, onnan meg a frontra! És 4-0-ra vertük az angolokat idegenben!

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 180 — Lucas Scott
r.baggio
mert nincs ra kereslet a burzsuj budan

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 934 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 505
Nem azt kérdezte, hogy lesz-e államcsőd, (igen vagy nem, tehát eldöntendő kérdés). Azt kérdezte, fennáll-e a veszélye. Én erre válaszoltam. Te a fel nem tett kérdésre. 😊
De jobbat mondok, ha lesz megállapodás, akkor is fennáll a veszélye. Csak kisebb lesz.
Lecsó
Nem értünk egyet a kérdés értelmezésében, de annyi baj legyen. (háklis vagyok erre a kérdésre, mert meglepő módon engem is hivogatnak ismerősök, hogy államcsőd, állmacsőd úristen hova tegye a pénzét, amiből annyi derül ki, hogy alap szintű fogalmakkal nincsenek tisztában még relatíve magas társadalmi osztályba tartozó emberek sem)
MC12
Azt értem, hogy te megpróbálsz a kérdező fejével gondolkodni, és arra válaszolni, amit ő szerinted valójában kérdezni akart. Nincs ezzel baj. Csak pont ezért nem értem, hogy ha háklis vagy erre a kérdésre, akkor miért jelented ki kategorikusan, hogy nem lesz? Ugyanannyira nem igaz, mint hogy lesz.
Ha már az edukálás a cél, akkor mindenképpen célravezetőbb azt közölni az ismerőseiddel, hogy az esélye megvan, és valahol nulla és 100% között változik. 😊
De hogy gyakorlati példával éljek: minden forint eszközt likvidálni, átrakni másba ugyanannyira veszélyes, mint mindet abban tartani, mondván, hogy úgysem lesz csőd (ha ugye kizárjuk a magyar államcsődöt, de nem zárjuk ki a többit, akkor lényegében a magyar eszközök kockázata nulla.)
Ráadásul a csőd mint konkrét esemény igazából lényegtelen, mert az oda vezető úton lehet igazán nagyot bukni forintban. Amikor már csődöt jelent az ország, akkor már felesleges menekülni a forintból, mert addigra annyit vesztett az átlag magyar, hogy kb mindegy. Ezért nem az a lényeges kérdés, hogy lesz-e és mikor lesz, hanem hogy az oda vezető úton hol tarunk, és melyik irányba megyünk, illetve mekkora sebességgel. Ennek fényében (is) kell diverzifikálni, venni vagy nem venni a forinteszközöket.
Lecsó
Csak ha visszanézed, én rád reagáltam és nem a kérdezőre az első kommentemben 😊 . Azt írtad: "Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll." (az államcsőd veszélye - MC). Márpedig ilyen összefüggés nincs. Vagy ha van, akkor az a válasz rá, hogy nem áll fenn a veszélye az államcsődnek, ha nincs megegyezés.

Tetszettél volna úgy fogalmazni, hogy "ha mélytorkozik, lesz suska - ha nem, akkor NŐ az államcsőd valószínűsége" - és ebben nem is lett volna vita közöttünk. 😊
MC12
Ok, nyeltannáciskodhatunk 😊 :
"Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll."
A lemélytorkozás és a fenállás nincs összefüggésben. Mint ahogy a kérdezőnél sem volt, én erre próbáltam rávilágítani azzal, hogy megválaszoltam neki ugyanazokkal a nem összefüggő mondatokkal, állításokkal.
Az első mondat önmagában igaz lehet, mint ahogy a második is. Ezért írtam feljebb, hogy ha lemélytorkozza, és lesz suska, akkor is FENNÁLL. Meg előtte is FENNÁLT. Mindig FENNÁLL.

"Államcsőd veszélye fennáll?
Vagy Vityesz lemélytorkozza Brüsszelt és lesz suska?"
Ez a két történés békésen megfér egymás mellett.
Szóval rossz volt a kérdés. Maradjunk annyiban, hogy Thunder tehet mindenről... 😀
Lecsó
Na ebben megegyezhetünk 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 118
azoknak, akik beengedik a politikát az életükbe min. 12.000 lesz óránként a jogsi megszerzése (értsd: vezetés).

Akik nem engedik be az életükbe azoknak is.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
 444.hu/2022/08/09/nem-ugy-lesz-a-gazaremeles-ahogy-nemeth-szilard-bejelentette-az-ev-vegeig-ketszer-emelkedik-az-ara

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
a költségvetés borzasztó szar helyzetbe kerül,
Lecsó
az mar nem ott van jelenleg is?
csebi
mindennek van fele.
Lecsó
tudom, 100 forintnak is
csebi
jah 80, mer mire odaérsz a dalban annyit romlik 😀
Negritis, a vajda
Bohar Dani dislikes this.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 639 — The Mathematician
Lecsó
csebi
mindennek van fele.
Lecsó
tudom, 100 forintnak is
csebi
jah 80, mer mire odaérsz a dalban annyit romlik 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lecsó
csebi
mindennek van fele.
Lecsó
tudom, 100 forintnak is

több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 3 128
Lecsó
csebi
mindennek van fele.
több mint 2 éve
Lecsó