Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Ja, csak ez megint a túltolás.A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
Pont Mol kúton tudtam tankolni hazafelé, ki is volt írva a kasszánál, hogy napi egyszer lehet...
Eddig csak ránéztek a forgalmira, de most ki is vették a tokból és vonalkódolvasóval csekkolták.
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
(2) Hatósági áron való töltés esetén az üzemanyagtöltő állomás üzemeltetője vagy annak képviselője jogosult
a forgalmi engedélyen lévő vonalkód leolvasására vagy a gépjármű rendszámának feljegyzésére és számítógépes
rendszerében a hozzá tartozó bizonylattal visszakereshető módon való tárolására.
vhsboxer
több mint 2 éve
hvg.hu/kkv/20220809_Mol_Tobb_hetre_elegendo_tartalek_van_koolajbolazt tudjuk, hogy OV csonakjaba mar nem jutott eleg 😊
Easy, több hétre elegendő tartalék van. Kérdés mennyi embernek. 😀
Zsellértelkes Vrij
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
hvg.hu/kkv/20220809_Mol_Tobb_hetre_elegendo_tartalek_van_koolajbolEasy, több hétre elegendő tartalék van. Kérdés mennyi embernek. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
telex.hu/gazdasag/2022/08/09/kis-benzinkutak-tankolas-mol-korlatozza-a-szallitott-uzemanyagot-tamogatas-nem-jott
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Akkor tessék (én 56 percet láttam belőle, az sem kevés):Ki kell lépni ebből a mocskos EU-ból!Jönni is fog majd és a hülye magyar szó nélkül kifizeti, mert fel sem fogják h miért tartunk majd ott.A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.A legjobb az egészben már most hozzányúlunk a tartalékokhoz, hogy tudjuk tartani az ársapkát. Majd letolt gatyával állunk, és jöhet a nyugatról a 900 forintos benzin 😀
Szíjjártó:
"Ismét jól számolt a magyar kormány, és az Európai Bizottság rántotta el előbb a kormányt. Ez azt jelenti, hogy Magyarországot semennyire sem fogja érinteni az orosz olajembargó, mivel a csővezetékeken továbbra is szabadon lehet majd szállítani az energiahordozót. Márpedig Magyarországra szinte kizárólag ezeken a csatornákon keresztül érkezik az orosz olaj és gáz."
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD
Tehetségtelen senkiházi csürhe.
Amadeus
Nomac
Beki
Miattuk van az egész, ráadásul a pénzünket se küldik, ami jár nekünk!
Azt akarják elérni, hogy migránsokat meg LMBTQ-sokat fogadjunk be, hogy olyan aberráltak legyünk mint ők!
Lúdas Solymi
www.youtube.com/watch?v=2vX7UBYGNc8
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Ki kell lépni ebből a mocskos EU-ból!Jönni is fog majd és a hülye magyar szó nélkül kifizeti, mert fel sem fogják h miért tartunk majd ott.A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.A legjobb az egészben már most hozzányúlunk a tartalékokhoz, hogy tudjuk tartani az ársapkát. Majd letolt gatyával állunk, és jöhet a nyugatról a 900 forintos benzin 😀
Szíjjártó:
"Ismét jól számolt a magyar kormány, és az Európai Bizottság rántotta el előbb a kormányt. Ez azt jelenti, hogy Magyarországot semennyire sem fogja érinteni az orosz olajembargó, mivel a csővezetékeken továbbra is szabadon lehet majd szállítani az energiahordozót. Márpedig Magyarországra szinte kizárólag ezeken a csatornákon keresztül érkezik az orosz olaj és gáz."
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD
Tehetségtelen senkiházi csürhe.
Amadeus
Nomac
Beki
Miattuk van az egész, ráadásul a pénzünket se küldik, ami jár nekünk!
Azt akarják elérni, hogy migránsokat meg LMBTQ-sokat fogadjunk be, hogy olyan aberráltak legyünk mint ők!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 118
Kurva egyszerű.csak abban az evben tankolunk mikor Jamarcus Russell az 1/1 pedig jovore jonne Peyton Manning.hogy stílusos legyek: tankolunk.Azert az is aggaszto hogy egy ilyen hirnek van aki orul hogy vegre beszoptuk...Mivel ez egy alapvetően sporttal foglalkozó fórum, ezért az nem lehet meglepő, hogy van amikor azért szurkolnak emberek noch dazu sportolók úgy játszanak, hogy kibasszák az edzőt/GM-t stb.
JéBé
Itt is ez a történet. A későbbi, remélhetőleg jobb miatt bevállalják emberek a rövidtávú rosszat.
zinedine5 Uránvárosi Őrgróf
Amadeus
csebi
Megatront kell kihúzni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
csak abban az evben tankolunk mikor Jamarcus Russell az 1/1 pedig jovore jonne Peyton Manning.hogy stílusos legyek: tankolunk.Azert az is aggaszto hogy egy ilyen hirnek van aki orul hogy vegre beszoptuk...Mivel ez egy alapvetően sporttal foglalkozó fórum, ezért az nem lehet meglepő, hogy van amikor azért szurkolnak emberek noch dazu sportolók úgy játszanak, hogy kibasszák az edzőt/GM-t stb.
JéBé
Itt is ez a történet. A későbbi, remélhetőleg jobb miatt bevállalják emberek a rövidtávú rosszat.
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nem tudok kiigazodni a híreken. Most akkor minden rendben van, vagy mégsem?
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
vhsboxer
102
A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
Pont Mol kúton tudtam tankolni hazafelé, ki is volt írva a kasszánál, hogy napi egyszer lehet...
Eddig csak ránéztek a forgalmira, de most ki is vették a tokból és vonalkódolvasóval csekkolták.
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
(2) Hatósági áron való töltés esetén az üzemanyagtöltő állomás üzemeltetője vagy annak képviselője jogosult
a forgalmi engedélyen lévő vonalkód leolvasására vagy a gépjármű rendszámának feljegyzésére és számítógépes
rendszerében a hozzá tartozó bizonylattal visszakereshető módon való tárolására.
több mint 2 éve
Nem tudok kiigazodni a híreken. Most akkor minden rendben van, vagy mégsem?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 118
hogy stílusos legyek: tankolunk.Azert az is aggaszto hogy egy ilyen hirnek van aki orul hogy vegre beszoptuk...Mivel ez egy alapvetően sporttal foglalkozó fórum, ezért az nem lehet meglepő, hogy van amikor azért szurkolnak emberek noch dazu sportolók úgy játszanak, hogy kibasszák az edzőt/GM-t stb.
JéBé
több mint 2 éve
vhsboxer
102
Értem, és ez a logikus kb,de még ez sem működik,hiába a sok hír,de a rémhírek már arról szólnak, hogy 1 napon nem engedett a több tankolás, sem hatósági sem piaci áron. A logikai bukfenc az az,hogy a tankolás után derülhet ki max, hogy már hanyadik alkalom .Fizeted a teljes árat, de ha hőzöngsz és nem akarod kifizetni, akkor lehet nem engednek ki vagy elengednek de rendőrt hívnak (tippre)infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
NB2
több mint 2 éve
Azert az is aggaszto hogy egy ilyen hirnek van aki orul hogy vegre beszoptuk...Mivel ez egy alapvetően sporttal foglalkozó fórum, ezért az nem lehet meglepő, hogy van amikor azért szurkolnak emberek noch dazu sportolók úgy játszanak, hogy kibasszák az edzőt/GM-t stb.
JéBé
több mint 2 éve
jah igaz 😊))De az egyszer tankolhatsz dolgot akkor is megszegted. ha kifizeted a teljes árat! 😀Fizeted a teljes árat, de ha hőzöngsz és nem akarod kifizetni, akkor lehet nem engednek ki vagy elengednek de rendőrt hívnak (tippre)infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
NB2
Lecsó
több mint 2 éve
"a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat."Csak megtudtuk mi is. 😀
Napok óta kussol róla a kurmány, egy külföldi hírügynökségtől kell megtudni.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 118
én amúgy simán 😀ha a megrendelod nem fizet akkor egybol masnap elinditod az fhm-t?Hát izé. Augusztus 3-ig jó volt a véres pénz? 4-én lett véres?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
Kinek mit intézett a kormánya.
www.origo.hu/itthon/20220809-az-ukranok-miatt-leallt-a-baratsag-koolajvezetek.html
Nomac
Amadeus
MC12
csebi
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
Jó lenne tudni ki és mennyi mol részvényen adott túl pénteken, hétfőn...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Az olajfüggésünk, a gázfüggésünk "eredményét" most érezhetjük a bőrünkön. És b+ a rablóhorda az áramtermelés 80%-át egy orosz hitelből, orosz fűtőelemekre méretezett, orosz fődarabokból álló, oroszok által kivitelezett atomerőműben látja megoldottnak.
több mint 2 éve
MC12
6 505
Ahogy én olvasom, a Transznyeft fizetett, de az utalást visszaküldték a szankciók miatt.még véletlen sem az van, hogy nem fizetnek az oroszok.Hát izé. Augusztus 3-ig jó volt a véres pénz? 4-én lett véres?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
www.origo.hu/itthon/20220809-az-ukranok-miatt-leallt-a-baratsag-koolajvezetek.html
Nomac
Amadeus
MC12
Amadeus
".. az ukrán fél előrefizetés után teljesíti a szállítást, ám a legutóbbi tranzitfizetési kísérletnél az utalás visszapattant: a Transnyeft július 22-én utalta át az augusztusi olajtranzit díját, de a pénzt július 28-án visszaküldték - írja a Reuters."
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
De az egyszer tankolhatsz dolgot akkor is megszegted. ha kifizeted a teljes árat! 😀Fizeted a teljes árat, de ha hőzöngsz és nem akarod kifizetni, akkor lehet nem engednek ki vagy elengednek de rendőrt hívnak (tippre)infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
NB2
több mint 2 éve
egyszer otthonhagytam a penztarcam auchan kuton, ott ugye raadasul sorompo van kijaratnal.Fizeted a teljes árat, de ha hőzöngsz és nem akarod kifizetni, akkor lehet nem engednek ki vagy elengednek de rendőrt hívnak (tippre)infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
NB2
mondtam, hogy ott hagyom a forgalmit, bmit, csak hazamegyek a penzert. kiengedett siman, csak hozzatette, hogy ha nem megyek vissza aznap akkor feljelentenek rendorsegen. sztem itt is ez lenne.
több mint 2 éve
ha a megrendelod nem fizet akkor egybol masnap elinditod az fhm-t?Hát izé. Augusztus 3-ig jó volt a véres pénz? 4-én lett véres?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
Nomac
Amadeus
MC12
több mint 2 éve
Fizeted a teljes árat, de ha hőzöngsz és nem akarod kifizetni, akkor lehet nem engednek ki vagy elengednek de rendőrt hívnak (tippre)infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 118
még véletlen sem az van, hogy nem fizetnek az oroszok.Hát izé. Augusztus 3-ig jó volt a véres pénz? 4-én lett véres?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
Nomac
Amadeus
MC12