Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 220
Kiváncsi voltam a házi ellenzéki híradóra/atv : belehúztak a pártok felsoroltak mindenkit merre járt, a Hősök Tere nem fért bele. 3. Hírként idézgetnek, fenti drón totál képek nélkűl, vicc ahogy fosnak ezek is, pedig még van 2 év, nem a mostani dönt, csak előrejelzés max
ozibozi
Szerintem még az sem.
Teljesen más lesz 2026 témája, teljesen más ingerekkel, eltérő ellenkép/ellenség toposszal és aktualitásokkal.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 154
Kiváncsi voltam a házi ellenzéki híradóra/atv : belehúztak a pártok felsoroltak mindenkit merre járt, a Hősök Tere a lead -be vlhogy nem fért bele. 3. Hírként idézgetnek, fenti drón totál képek nélkűl, vicc ahogy fosnak ezek is, pedig még van 2 év, nem a mostani dönt, csak előrejelzés max, de hozzák az elvártat simán
#őfelsége ellenzéke
Nézd meg az RTL kezdését velük szemben./látatlanban

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 413 — beers & Packers
A kérdés nem az, h holnapra ez hoz-e eredményt, hanem, h két évig kitart-e a lendület, ötlettár és lelkesedés v lesznek-e új topikok (mondjuk újabb öntökönlövésekkel a kormányzattól).
Willie Parker
Ahogyan elnézem, nem akármilyen kampánycsapat van mögötte, és egyelőre úgy tűnik, nemcsak ötletből, hanem pénzből sincs hiány. Ha a Kossuth téri tüntetés 28 millióba került, akkor ez a mostani vajon mennyibe? Az Andrássy úton végig vizet osztogattak, önmagában ez sem filléres tétel, és akkor a technikáról, a hangszórókat tartó két daruról, a kivetítőkről, a színpadról, a Hősök terén felállított, magyar zászlóval körbefont állványokról még nem beszéltem.
Viszont: MP tüntetésein eddig - sem március 15-én, az Andrássy út másik oldalán tartott demonstráción, sem április 6-án, a Kossuth téren - nem láttam adománygyűjtő ládát, most azonban igen. Árultak tiszapártos pólót, többféle sálat, zászlót is. Ebből azért lehet bevétel, meg - gondolom - az átutalt támogatásokból is. Aztán, ki tudja, még honnan...
Btw: az emeletünkön szemközt lévő airbnb-s lakásba most érkezett meg két nő és két férfi a Hősök teréről, magyar zászlóval és tiszás pólóban.🙂 Dunaújvárosiak.
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 666 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
olvastam, hogy többen rosszul lettek a melegben, már látom magam előtt a szalagcímet, hogy "A meggondolatlan Magyar Péter a legnagyobb kánikulába szervezte az agresszív beszédét, szinte halálba kergetve szavazóit!"

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 220
A kérdés nem az, h holnapra ez hoz-e eredményt, hanem, h két évig kitart-e a lendület, ötlettár és lelkesedés v lesznek-e új topikok (mondjuk újabb öntökönlövésekkel a kormányzattól).
több mint 1 éve
Aki kint van, az Andrássyn meddig áll a tömeg?
esanders10
Bár már nem vagyok kint: a rendőrség a Kodály köröndig zárta le az Andrássy utat. Azon a szakaszon (jó messze a Hősök terétől) van egy nagy kivetítő, annak a környékén sokan voltak, más részeken ritkásan.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 898
Aki kint van, az Andrássyn meddig áll a tömeg?
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 059 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.facebook.com/share/v/fC4MJZ2Pc2Q4xMj5/?

Mier bancsa mindenkki ezt az embert a oszinte velemenyeer’ es objektiv elemzeseier’?
dankodavid
Kedvencem a kommentje:
Tényleg a kurva életbe már! Menjen mindenki nyugodtan agyhiányos csoportokba egymást erősítgetni, nem kötelező itt lenni. A felvétel persze, hogy a tömeg szélén készült, mivel nem az a kérdés, hogy a színpad előtt mennyire torlódnak föl az emberek, az még egy Kisvárda-meccsen is zsúfoltnak tűnik. Hanem az, hogy meddig ér a tömeg. A tér fele amúgy le van zárva.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 560
 www.facebook.com/share/v/fC4MJZ2Pc2Q4xMj5/?

Mier bancsa mindenkki ezt az embert a oszinte velemenyeer’ es objektiv elemzeseier’?

Pulvis et umbra sumus.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Kedden voltunk Bödőcsön, volt egy mondata amit kifejezetten aktuálisnak érzek, amikor a MP jelenségről volt szó. Fekszik az ember a lavina által betemetve, jön a bernáthegyi mentőkutya, mire emberünk közli, ő nem ilyen izű rumra gondolt...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 031 — The Mathematician
 youtu.be/gLUT32Uo4qg?si=2uXUBFhruZROSf49

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kinéztünk a Hősök terére, beleszagolni a levegőbe. Hát, voltam már jó néhány demonstráción, de ilyet...
Rendkívül profin szervezett, elképesztően látványos, lelkesítő hangulatú: ez a legkevesebb, amit elmondhatok. A Hősök teréig amúgy el se jutottunk, annyian voltak. És több mint fél órával a hivatalos kezdés után is egyre csak jöttek és jöttek az emberek.
Amikor a hangszórókból dübörgő dobszó ütemére a magyar zászlókat lengető hatalmas tömeg skandálni kezdte, hogy "árad a Tisza", akkor szabályosan libabőrös lettem. Nem emlékszem, hogy lett volna részem ehhez hasonló élményben.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 059 — Kinek mit intézett a kormánya
Az a 9es trikolor dominó is elég ötletes sztem MP mellett

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szépen visszaveszi az ellopott/kisajátított nemzeti zászlókat,kokárdát, szimbólumokat, és még a Ria-Ria-Hungária féle rigmusokat is.

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 415 — #NoStress
Lehet csak rossz képet kaptam el, de ez alapjan mintha a Kossuth térin tobben lettek volna.
esanders10
Nem értem miért a Hősök tere közepén van a színpad, így a tér fele üres.
akdestroyer
Pont ezért. A tér fele üres, de mégis olyan képeket lehet csinálni mintha tele lenne a tér.
Tarsi
Vaaaagy... rendezvénytechnikailag így az optimális a crewnak, backstagenek, technikáknak. Arról nem is beszélve, hogy az emlékmű mögött elég hülyén nézne ki.

Mivel a tömeg legalább a Köröndig van, ha a hídra teszik is tele lenne a tér.

több mint 1 éve
Ahogy a margitszigeti nagyrét is le volt választva, és egy Dua Lipa koncertnyi embert el lehetett adni többszázezernek
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 727
Lehet csak rossz képet kaptam el, de ez alapjan mintha a Kossuth térin tobben lettek volna.
esanders10
akdestroyer
Pont ezért. A tér fele üres, de mégis olyan képeket lehet csinálni mintha tele lenne a tér.
több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 905
esanders10

több mint 1 éve
 hvg.hu/itthon/20240608_ungar-peter-szerint-marki-zay-peternek-tavoznia-kell-a-kozeletbol-amiert-nyiltan-meleg-jeloltnek-nevezte-vitezyt

Az előző összellenzéki megváltónk azért hozta magát a finishben.
Amadeus von Dollárbaloldal
Nyilvánvaló volt hogy vkinek be kell ezt dobni, hogy a fidesz szavazók azért tudják hova teszik az X-et. Toroczkai természetesen ezt most nem teheti meg...
gabokocka
Nem csak normális fejjel kell gondolkozni egy választás előtt, agyhalottaknak mind1, arra szavaz amire mondják és kész, de öreg közepes elkötelezettségű fideszesek egy része nem szívesen szavaz ‘buzira’, a meleg szót sem értik, de pl balcsin lent a kocsmában is téma volt délelőtt/ pesti nyaralók is jómódúak inkább nem szavaznak, de ilyenre nem fognak. Most tudták meg hogy Vitézi is olyanféle.
Kell az info, nem véletlen mondatták ezt el vele/MZP/ oldalról

több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 898
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 776
Mégse egy Feri évértékelő, de azért az ATV adhatná a rendezvényt.
csipkelli
A nemNER-es médiumok adják. (Telex, Partizán)
Őszentsége Sobri Jóska
a telexről nem vagyok meggyőzödve
Pedig adják:

www.youtube.com/live/vAsEQkkV-ro?si=_pt9qifdthlc6ezD
Őszentsége Sobri Jóska
mármint, hogy nem neres.
Ha már bennük is a nert látod, akkor tényleg nincs sok remény.
Van még olyan, akiben nem?

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 575
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
Pedig adják:

Őszentsége Sobri Jóska
mármint, hogy nem neres.
több mint 1 éve
Kurva hosszú lesz a vasárnap este.
Tactful Cactus
Eredménykövetővel várunk, a legjobb választási kampánydalok mennek majd a topikban egész este, a Listen to Your Heart-tól a 2006-os Igen igen MSZP-ig.
Kampman
legjobb kampánydal valaha. Mai napig rajta van a setlistemen.
MC12
kemény, hogy azt az mszp-t így földbe tudták állítani
Gyurcsók
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 975 — no es importante
Nem előre, csak hátra

youtu.be/ZGhwPOG3m5o?si=vtrSA6sEv8PSWq4v

Posztmodern, ugyan már...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 415 — #NoStress
csipkelli
Őszentsége Sobri Jóska
Pedig adják: