Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
"Holoda helyzetértékelése szerint a turisztikai szezon, valamint a nyári mezőgazdasági munkák közepette a Molnak főhet a feje, hogy hogyan lesz képes biztosítani az üzemanyag-ellátást. Holoda szerint kérdéses, hogy hozzányúl-e a magyar kormány a stratégiai nyersolaj-készlethez. Ez 90 napra elegendő, nagyjából 640 ezer tonna feldolgozásra váró, többnyire orosz nyers olajat jelent."Kíváncsi leszek mennyit áldozunk fel ebből a tartalékból. A cikk alapján fel sem készültek arra hogy az Adria vezetéket kéne használni.
telex.hu/gazdasag/2022/08/09/benzin-arsapka-arstop-baratsag-adria-koolajvezetek-holoda-attila
több mint 2 éve
Aug.1-ig a shell jobbik gázolaja valamiért hatósági ár alá esett. Tankolok, elkérik a forgalmit, vonalkód leolvas, majd kifizettetetik velem a piaci árat.A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
Pont Mol kúton tudtam tankolni hazafelé, ki is volt írva a kasszánál, hogy napi egyszer lehet...
Eddig csak ránéztek a forgalmira, de most ki is vették a tokból és vonalkódolvasóval csekkolták.
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
(2) Hatósági áron való töltés esetén az üzemanyagtöltő állomás üzemeltetője vagy annak képviselője jogosult
a forgalmi engedélyen lévő vonalkód leolvasására vagy a gépjármű rendszámának feljegyzésére és számítógépes
rendszerében a hozzá tartozó bizonylattal visszakereshető módon való tárolására.
vhsboxer
-Miért is?
-Mert elseje óta nem hatósági áras.
-akkor miért kérted el a forgalmit?
-mert kötelező
Tejesen elvesztettem a fonalat.
több mint 2 éve
origo kiemelt hír:Az ukránok miatt leállt a barátság kőolajvezeték
Oroszország bejelentette, hogy leállítják a szállítást a barátság kőolajvezeték déli ágán, az ukránok miatt. Ellentmondásos hírek jönnek, de a lényeg, hogy egy szakaszon az oroszoknak kellene tranzitdíjat fizetni, az ukránok - ahogy fogalmaztak - nem fogadják el a véres pénzt. Az ukránok célja nyilvánvalóan a Barátság Kőolajvezeték leállítása. Úgy tudjuk, a MOL felajánlotta, hogy kifizetik a tranzitdíjat az oroszok helyett, de nem kaptak választ az ukránoktól.
több mint 2 éve
de az akciós ár csak a készlet erejéig érvényesZsír, akkor 2026 áprilisáig 480 marad az üzemanyag 😀hu.wikipedia.org/wiki/Taxisblok%C3%A1d4. Egy 700 forintos benzin nagy segítség lenne, csak azt most nem merik meglépni, mert már így is sok van a rovásukon, nem akarják feszíteni a húrtEzt meg tudja magyarázni nekem valaki hogy miért nem?
NB2
Romokban az ellenzék, messze minden választás, NYÁR van ( mindenki szabadságon poshad), még nem ütött be a rezsiszarság sem, mi a | szartól | félnek?
bobi0092
Lecsó
bobi0092
több mint 2 éve
bobi0092
4 377
Zsír, akkor 2026 áprilisáig 480 marad az üzemanyag 😀hu.wikipedia.org/wiki/Taxisblok%C3%A1d4. Egy 700 forintos benzin nagy segítség lenne, csak azt most nem merik meglépni, mert már így is sok van a rovásukon, nem akarják feszíteni a húrtEzt meg tudja magyarázni nekem valaki hogy miért nem?
NB2
Romokban az ellenzék, messze minden választás, NYÁR van ( mindenki szabadságon poshad), még nem ütött be a rezsiszarság sem, mi a | szartól | félnek?
bobi0092
Lecsó
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
hu.wikipedia.org/wiki/Taxisblok%C3%A1d4. Egy 700 forintos benzin nagy segítség lenne, csak azt most nem merik meglépni, mert már így is sok van a rovásukon, nem akarják feszíteni a húrtEzt meg tudja magyarázni nekem valaki hogy miért nem?
NB2
bobi0092
több mint 2 éve
bobi0092
4 377
4. Egy 700 forintos benzin nagy segítség lenne, csak azt most nem merik meglépni, mert már így is sok van a rovásukon, nem akarják feszíteni a húrtEzt meg tudja magyarázni nekem valaki hogy miért nem?
NB2
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 118
valami hasonló volt (nem pesti rk).bp7kerrkpkukacemailpontcom?ebben az országban ilyenen fennakadni? Ahol egy rendőrség gmailen kommunikál veled? 😀😀a tároláshoz nincs gdpr kötelezettség?Ja, csak ez megint a túltolás.A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
Pont Mol kúton tudtam tankolni hazafelé, ki is volt írva a kasszánál, hogy napi egyszer lehet...
Eddig csak ránéztek a forgalmira, de most ki is vették a tokból és vonalkódolvasóval csekkolták.
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
(2) Hatósági áron való töltés esetén az üzemanyagtöltő állomás üzemeltetője vagy annak képviselője jogosult
a forgalmi engedélyen lévő vonalkód leolvasására vagy a gépjármű rendszámának feljegyzésére és számítógépes
rendszerében a hozzá tartozó bizonylattal visszakereshető módon való tárolására.
vhsboxer
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
Amadeus
csebi
1 percig néztük tátott szájjal az irodában, hogy mi van, aztán kegyetlenül elkezdtünk röhögni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Dehooogy, ez is Brüsszel miatt van, mert miattuk nincs nekünk benzinünk, amúgy nem lenne itt gáz, hisz Petya meg a Vitya lezsíroztak mindent.Nem a benzin kevés, a kocsik tankja nagy.vakon vagyok.A piaci ár az, ahol a kereslet és a kínálat kiegyenlítődik. Ha az ár nem piaci ár, akkor ez az egyensúly felborul. Ha a kereslet nagyobb mint a kínálat, akkor hiány van.
miert lesz benzin hiany?
arsapka es mindenki tankol mint allat es nem jon az oroszoktol utanpotlas? mas orszagban nincsgazvagyis ott nincs hiany, nem is lesz vagy varhato?
YoungZeeZee
A hatósági ár megöli az importot. Senki nem akar egy veszteséges üzletbe beszállítani.
Lecsó
nagylaza, főpohárnok
Mondom, ki kell lépni az EU-ból...
Miért tankoljunk mi többért vagy mozogjunk kevesebbet, csak azért, mert a brüsszelék úgy akarják?
Küldenék a pénzt, egyből jobb lenne itt minden.
A forintunkat is a Soros sortolta tutira, mert utál minket a zsidaja.
Folytassam még, tudnék még okokat találni, hogy itt amúgy miért lenne minden fasza, csak ugye azok a fránya körülmények.
több mint 2 éve
vakon vagyok.1. Szerintem egyrészt amikor mindenki itt tankolt nálunk jobban megcsappantak a készletek
miert lesz benzin hiany?
arsapka es mindenki tankol mint allat es nem jon az oroszoktol utanpotlas? mas orszagban nincsgazvagyis ott nincs hiany, nem is lesz vagy varhato?
YoungZeeZee
2. Bárki bárhova megy itt tankol Mo-n. Lemész az Adrirára, teleltöltöd a kocsit Pesten, majd Kanizsa-Letenye benzinkúton még rátöltesz, hogy ha pl az Isztriára mész magyaráron megjárd az egészet, hogy hazafelé újra Letenye-Kanizsa vonalon töltsd tele a kocsidat
3. Sokan járnak (járunk) autóval
4. Egy 700 forintos benzin nagy segítség lenne, csak azt most nem merik meglépni, mert már így is sok van a rovásukon, nem akarják feszíteni a húrt
több mint 2 éve
Nem a benzin kevés, a kocsik tankja nagy.vakon vagyok.A piaci ár az, ahol a kereslet és a kínálat kiegyenlítődik. Ha az ár nem piaci ár, akkor ez az egyensúly felborul. Ha a kereslet nagyobb mint a kínálat, akkor hiány van.
miert lesz benzin hiany?
YoungZeeZee
A hatósági ár megöli az importot. Senki nem akar egy veszteséges üzletbe beszállítani.
Lecsó
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
vakon vagyok.A piaci ár az, ahol a kereslet és a kínálat kiegyenlítődik. Ha az ár nem piaci ár, akkor ez az egyensúly felborul. Ha a kereslet nagyobb mint a kínálat, akkor hiány van.
miert lesz benzin hiany?
YoungZeeZee
Szerkesztette: Lecsó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 656
vakon vagyok.miert lesz benzin hiany?
arsapka es mindenki tankol mint allat es nem jon az oroszoktol utanpotlas? mas orszagban nincs
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
www.valaszonline.hu/2022/08/09/oroszorszag-ukrajna-eu-szankcio-elemzes/
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
vhsboxer
102
Nem ,akkor válik nyilvánvalóvá ,ha a forgalmiban ellenőrizte az üzembentartó bejegyzést és az magánszemély . Ekkor jogosult a kedvezményre ,a csippantás az ellenőrzést követően történik es az már csak egy adatrögzítés.Nem vagyok jogász, de a "hatósági áron való tankolás" esete az akkor válik a kutas számára nyilvánvalóvá, miután már leolvasta a vonalkódot. Utána kiderülhet, hogy nem volt jogosult leolvasni? 😀 Csak nekem logikai bukfenc ez a rendelet?A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
vhsboxer
Bár miután végighallgattam a hétvégén Ruszik 3 órás előadását a KATA megszüntetéséről, már semmin nem csodálkozom. Ami kupleráj van abban a rendelkezéshalmazban, az szerintem ritkaság még a szarabb országokban is...
Lecsó
A közlönyben is az idézett pontot megelőzi az ellenőrzésre jogosíto pont.
több mint 2 éve
bp7kerrkpkukacemailpontcom?ebben az országban ilyenen fennakadni? Ahol egy rendőrség gmailen kommunikál veled? 😀😀a tároláshoz nincs gdpr kötelezettség?Ja, csak ez megint a túltolás.A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
vhsboxer
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Viktorék azért könnyű helyzetben vannak.háború van
Itt már nem kell egy új őszödi beszéd.
Ez basszus már tényleg látszik a Holdról is.
Mondjuk bármilyen beismerést várni ezektől a tróger tolvajoktól teljesen felesleges.
Bazzani
(a hívek elhiszik)
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
Nem vagyok jogász, de a "hatósági áron való tankolás" esete az akkor válik a kutas számára nyilvánvalóvá, miután már leolvasta a vonalkódot. Utána kiderülhet, hogy nem volt jogosult leolvasni? 😀 Csak nekem logikai bukfenc ez a rendelet?A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
vhsboxer
Bár miután végighallgattam a hétvégén Ruszik 3 órás előadását a KATA megszüntetéséről, már semmin nem csodálkozom. Ami kupleráj van abban a rendelkezéshalmazban, az szerintem ritkaság még a szarabb országokban is...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 118
ebben az országban ilyenen fennakadni? Ahol egy rendőrség gmailen kommunikál veled? 😀😀a tároláshoz nincs gdpr kötelezettség?Ja, csak ez megint a túltolás.A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
vhsboxer
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Viktorék azért könnyű helyzetben vannak.Itt már nem kell egy új őszödi beszéd.
Ez basszus már tényleg látszik a Holdról is.
Mondjuk bármilyen beismerést várni ezektől a tróger tolvajoktól teljesen felesleges.
több mint 2 éve
nyilvan minden tankoloval alairatjak, hogy tajekoztatjak oket egyenkent, hogy meddig taroljak az adatokat.a tároláshoz nincs gdpr kötelezettség?Ja, csak ez megint a túltolás.A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
vhsboxer
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
gondolom azért egy adatkezelésit tudtak írnia tároláshoz nincs gdpr kötelezettség?Ja, csak ez megint a túltolás.A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
vhsboxer
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
a tároláshoz nincs gdpr kötelezettség?Ja, csak ez megint a túltolás.A módosított rendelt engedi a forgalmi vonalkód leolvasását, a leolvasott tartalom tárolását.Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
vhsboxer
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!