Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
Amúgy az érdekes az, hogy ki hova lövi be a kockázatot.Én a technikai államcsőd (vagyis hogy az állam a lejáró külső tartozásait nem tudja időben fizetni) esélyét max kb 5%-ra teszem. Annak az esélyét viszont, hogy a megállapodások és az eu-s pénzek elmaradása miatt, a költségvetés borzasztó szar helyzetbe kerül, és a belső tartozások kiegyenlítése kerül veszélybe (itt nem az állampapírokra gondolok, hanem az elosztórendszerekben vállalt kötelezettségekre), azt már JELENLEG olyan 30-35%-ra teszem. Ez ugye nem jelent államcsődöt, de az átlag magyar ember számára sajnos a következményei sokban nem különböznek.
Szerkesztette: Lecsó
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
Ok, nyeltannáciskodhatunk 😊 :Csak ha visszanézed, én rád reagáltam és nem a kérdezőre az első kommentemben 😊 . Azt írtad: "Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll." (az államcsőd veszélye - MC). Márpedig ilyen összefüggés nincs. Vagy ha van, akkor az a válasz rá, hogy nem áll fenn a veszélye az államcsődnek, ha nincs megegyezés.Azt értem, hogy te megpróbálsz a kérdező fejével gondolkodni, és arra válaszolni, amit ő szerinted valójában kérdezni akart. Nincs ezzel baj. Csak pont ezért nem értem, hogy ha háklis vagy erre a kérdésre, akkor miért jelented ki kategorikusan, hogy nem lesz? Ugyanannyira nem igaz, mint hogy lesz.Nem azt kérdezte, hogy lesz-e államcsőd, (igen vagy nem, tehát eldöntendő kérdés). Azt kérdezte, fennáll-e a veszélye. Én erre válaszoltam. Te a fel nem tett kérdésre. 😊Nem értünk egyet a kérdés értelmezésében, de annyi baj legyen. (háklis vagyok erre a kérdésre, mert meglepő módon engem is hivogatnak ismerősök, hogy államcsőd, állmacsőd úristen hova tegye a pénzét, amiből annyi derül ki, hogy alap szintű fogalmakkal nincsenek tisztában még relatíve magas társadalmi osztályba tartozó emberek sem)
De jobbat mondok, ha lesz megállapodás, akkor is fennáll a veszélye. Csak kisebb lesz.
Lecsó
MC12
Ha már az edukálás a cél, akkor mindenképpen célravezetőbb azt közölni az ismerőseiddel, hogy az esélye megvan, és valahol nulla és 100% között változik. 😊
De hogy gyakorlati példával éljek: minden forint eszközt likvidálni, átrakni másba ugyanannyira veszélyes, mint mindet abban tartani, mondván, hogy úgysem lesz csőd (ha ugye kizárjuk a magyar államcsődöt, de nem zárjuk ki a többit, akkor lényegében a magyar eszközök kockázata nulla.)
Ráadásul a csőd mint konkrét esemény igazából lényegtelen, mert az oda vezető úton lehet igazán nagyot bukni forintban. Amikor már csődöt jelent az ország, akkor már felesleges menekülni a forintból, mert addigra annyit vesztett az átlag magyar, hogy kb mindegy. Ezért nem az a lényeges kérdés, hogy lesz-e és mikor lesz, hanem hogy az oda vezető úton hol tarunk, és melyik irányba megyünk, illetve mekkora sebességgel. Ennek fényében (is) kell diverzifikálni, venni vagy nem venni a forinteszközöket.
Lecsó
Tetszettél volna úgy fogalmazni, hogy "ha mélytorkozik, lesz suska - ha nem, akkor NŐ az államcsőd valószínűsége" - és ebben nem is lett volna vita közöttünk. 😊
MC12
"Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll."
A lemélytorkozás és a fenállás nincs összefüggésben. Mint ahogy a kérdezőnél sem volt, én erre próbáltam rávilágítani azzal, hogy megválaszoltam neki ugyanazokkal a nem összefüggő mondatokkal, állításokkal.
Az első mondat önmagában igaz lehet, mint ahogy a második is. Ezért írtam feljebb, hogy ha lemélytorkozza, és lesz suska, akkor is FENNÁLL. Meg előtte is FENNÁLT. Mindig FENNÁLL.
"Államcsőd veszélye fennáll?
Vagy Vityesz lemélytorkozza Brüsszelt és lesz suska?"
Ez a két történés békésen megfér egymás mellett.
Szóval rossz volt a kérdés. Maradjunk annyiban, hogy Thunder tehet mindenről... 😀
több mint 2 éve
MC12
6 505
Csak ha visszanézed, én rád reagáltam és nem a kérdezőre az első kommentemben 😊 . Azt írtad: "Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll." (az államcsőd veszélye - MC). Márpedig ilyen összefüggés nincs. Vagy ha van, akkor az a válasz rá, hogy nem áll fenn a veszélye az államcsődnek, ha nincs megegyezés.Azt értem, hogy te megpróbálsz a kérdező fejével gondolkodni, és arra válaszolni, amit ő szerinted valójában kérdezni akart. Nincs ezzel baj. Csak pont ezért nem értem, hogy ha háklis vagy erre a kérdésre, akkor miért jelented ki kategorikusan, hogy nem lesz? Ugyanannyira nem igaz, mint hogy lesz.Nem azt kérdezte, hogy lesz-e államcsőd, (igen vagy nem, tehát eldöntendő kérdés). Azt kérdezte, fennáll-e a veszélye. Én erre válaszoltam. Te a fel nem tett kérdésre. 😊Nem értünk egyet a kérdés értelmezésében, de annyi baj legyen. (háklis vagyok erre a kérdésre, mert meglepő módon engem is hivogatnak ismerősök, hogy államcsőd, állmacsőd úristen hova tegye a pénzét, amiből annyi derül ki, hogy alap szintű fogalmakkal nincsenek tisztában még relatíve magas társadalmi osztályba tartozó emberek sem)
De jobbat mondok, ha lesz megállapodás, akkor is fennáll a veszélye. Csak kisebb lesz.
Lecsó
MC12
Ha már az edukálás a cél, akkor mindenképpen célravezetőbb azt közölni az ismerőseiddel, hogy az esélye megvan, és valahol nulla és 100% között változik. 😊
De hogy gyakorlati példával éljek: minden forint eszközt likvidálni, átrakni másba ugyanannyira veszélyes, mint mindet abban tartani, mondván, hogy úgysem lesz csőd (ha ugye kizárjuk a magyar államcsődöt, de nem zárjuk ki a többit, akkor lényegében a magyar eszközök kockázata nulla.)
Ráadásul a csőd mint konkrét esemény igazából lényegtelen, mert az oda vezető úton lehet igazán nagyot bukni forintban. Amikor már csődöt jelent az ország, akkor már felesleges menekülni a forintból, mert addigra annyit vesztett az átlag magyar, hogy kb mindegy. Ezért nem az a lényeges kérdés, hogy lesz-e és mikor lesz, hanem hogy az oda vezető úton hol tarunk, és melyik irányba megyünk, illetve mekkora sebességgel. Ennek fényében (is) kell diverzifikálni, venni vagy nem venni a forinteszközöket.
Lecsó
Tetszettél volna úgy fogalmazni, hogy "ha mélytorkozik, lesz suska - ha nem, akkor NŐ az államcsőd valószínűsége" - és ebben nem is lett volna vita közöttünk. 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
Azt értem, hogy te megpróbálsz a kérdező fejével gondolkodni, és arra válaszolni, amit ő szerinted valójában kérdezni akart. Nincs ezzel baj. Csak pont ezért nem értem, hogy ha háklis vagy erre a kérdésre, akkor miért jelented ki kategorikusan, hogy nem lesz? Ugyanannyira nem igaz, mint hogy lesz.Nem azt kérdezte, hogy lesz-e államcsőd, (igen vagy nem, tehát eldöntendő kérdés). Azt kérdezte, fennáll-e a veszélye. Én erre válaszoltam. Te a fel nem tett kérdésre. 😊Nem értünk egyet a kérdés értelmezésében, de annyi baj legyen. (háklis vagyok erre a kérdésre, mert meglepő módon engem is hivogatnak ismerősök, hogy államcsőd, állmacsőd úristen hova tegye a pénzét, amiből annyi derül ki, hogy alap szintű fogalmakkal nincsenek tisztában még relatíve magas társadalmi osztályba tartozó emberek sem)
Lecsó
MC12
De hogy gyakorlati példával éljek: minden forint eszközt likvidálni, átrakni másba ugyanannyira veszélyes, mint mindent abban tartani, mondván, hogy úgysem lesz csőd (ha ugye kizárjuk a magyar államcsődöt, de nem zárjuk ki a többit, akkor lényegében a magyar eszközök kockázata nulla.)
több mint 2 éve
www.valaszonline.hu/2022/08/09/oroszorszag-ukrajna-eu-szankcio-elemzes/?fbclid=IwAR0AQDPUhHhoOeDjn5otUas881S1gEgyYJx9jBQzOXZ7JBFDA_VxQhHhM5k
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
MC12
6 505
Nem azt kérdezte, hogy lesz-e államcsőd, (igen vagy nem, tehát eldöntendő kérdés). Azt kérdezte, fennáll-e a veszélye. Én erre válaszoltam. Te a fel nem tett kérdésre. 😊Nem értünk egyet a kérdés értelmezésében, de annyi baj legyen. (háklis vagyok erre a kérdésre, mert meglepő módon engem is hivogatnak ismerősök, hogy államcsőd, állmacsőd úristen hova tegye a pénzét, amiből annyi derül ki, hogy alap szintű fogalmakkal nincsenek tisztában még relatíve magas társadalmi osztályba tartozó emberek sem)
Lecsó
több mint 2 éve
Matolcsy személyében top3 szarházi őrködik-e fölött szóval van ok a pánikra.Ja, hát így nézve a veszélye mindennek fennáll. Egy aszteroida becsapódásnak is, meg hogy holnap elüt egy autó.A veszélye fennáll. Mivel a piacon semminek nincs 100%-os esélye. Ha találsz ilyet, szólj, tolom az all in-t.Dehogy áll. Elég részletes adataink vannak 2008-9-ből amikor tényleg fennált, jelenleg a környékén sem vagyunk. Ha nem egyezünk meg, akkor majd 15-20%-os kamat mellett lesz kötvénykibocsájtás, nyilván annak minden következményével, de lesz finanszírozás a nemzetközi pénzpiacokon. Legrosszab esetben meg, ha már annyira akarja az IMF akkor ideadhatja a rohadt pénzét, hajlandóak leszünk elkölteni 😀 De csak mert ők kérik!Államcsőd veszélye fennáll?Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll. 😊
Vagy Vityesz lemélytorkozza Brüsszelt és lesz suska?
ThundersNFL a Jobbágy
Ez kb olyan kérdés, hogy egy hónapos időtávon merre megy az EURHUF. Erre még szakavatottak sem válaszolnak. Ki tudja?
Amúgy ha megnézed az árfolyam tökölését az elmúlt időszakban, kb mindenki erre vár. Amúgy sztem az államcsődtől messze vagyunk. Technikailag nem tudunk csődbe menni mert annyi forintot nyomtatunk, amennyit kell. A piac meg majd beárazza.
Lecsó
MC12
Ugyanezt írtam az utolsó sorban. Technikailag (de jure) nem nagyon tudunk csődbe menni. De facto könyebben, de az is messze van. De hogy ne lenne valamennyi kockázata? Mindennek van kockázata. Az a kérdés, kezelhető-e, vagy inkább, hogy érdemes-e kezelni, vagy hagyni kell a faszba.
Na mikor sokan mondják azt, hogy hagyni kell a faszba, akkor megyünk csődbe.
Csebi:
Én is azt gondolom, hogy valamennyi pénzt biztosan bukunk, a kérdés, hogy mennyit.
Lecsó
Abban a kontextusban, ahogy Thunders írta - Mélytorok Brüsszelnek vagy államcsőd - nem áll fenn. Ha nem lesz megállapodás abból nem következik az államcsőd. Megnehezül a finanszírozás meg megdrágul, de államcsőd nem lesz belőle.
MC12
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
Nem azt kérdezte, hogy lesz-e államcsőd, (igen vagy nem, tehát eldöntendő kérdés). Azt kérdezte, fennáll-e a veszélye. Én erre válaszoltam. Te a fel nem tett kérdésre. 😊De jobbat mondok, ha lesz megállapodás, akkor is fennáll a veszélye. Csak kisebb lesz.
több mint 2 éve
www.reddit.com/link/wjk55y/video/dp2fmw7c0kg91/playermi a faszról maradtam le? 😀Dani posztjat lattam, hogy hat a forint sikeres meneteleserol nem szamol be a nem kormanyparti sajto. be is linkeltem neki hirtelen egyet. meg nem tiltott ki 😊kijott a Christmas video es senki semmi? hat mit kell az indexnek tenni, hogy beszeljunk errol? talan mar senkit sem erdekel az index???Bohár Daninak lesz pár posztja a következő hetekben, oda tudlak irányítani. Vagy a Trombihoz.
Nemzetes és vitézlő csebi
Gyurma Pappa
csebi
Negritis, a vajda
Szerkesztette: vpi
több mint 2 éve
MC12
6 505
Ja, hát így nézve a veszélye mindennek fennáll. Egy aszteroida becsapódásnak is, meg hogy holnap elüt egy autó.A veszélye fennáll. Mivel a piacon semminek nincs 100%-os esélye. Ha találsz ilyet, szólj, tolom az all in-t.Dehogy áll. Elég részletes adataink vannak 2008-9-ből amikor tényleg fennált, jelenleg a környékén sem vagyunk. Ha nem egyezünk meg, akkor majd 15-20%-os kamat mellett lesz kötvénykibocsájtás, nyilván annak minden következményével, de lesz finanszírozás a nemzetközi pénzpiacokon. Legrosszab esetben meg, ha már annyira akarja az IMF akkor ideadhatja a rohadt pénzét, hajlandóak leszünk elkölteni 😀 De csak mert ők kérik!Államcsőd veszélye fennáll?Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
Ez kb olyan kérdés, hogy egy hónapos időtávon merre megy az EURHUF. Erre még szakavatottak sem válaszolnak. Ki tudja?
Amúgy ha megnézed az árfolyam tökölését az elmúlt időszakban, kb mindenki erre vár. Amúgy sztem az államcsődtől messze vagyunk. Technikailag nem tudunk csődbe menni mert annyi forintot nyomtatunk, amennyit kell. A piac meg majd beárazza.
Lecsó
MC12
Ugyanezt írtam az utolsó sorban. Technikailag (de jure) nem nagyon tudunk csődbe menni. De facto könyebben, de az is messze van. De hogy ne lenne valamennyi kockázata? Mindennek van kockázata. Az a kérdés, kezelhető-e, vagy inkább, hogy érdemes-e kezelni, vagy hagyni kell a faszba.
Csebi:
Én is azt gondolom, hogy valamennyi pénzt biztosan bukunk, a kérdés, hogy mennyit.
Lecsó
Abban a kontextusban, ahogy Thunders írta - Mélytorok Brüsszelnek vagy államcsőd - nem áll fenn. Ha nem lesz megállapodás abból nem következik az államcsőd. Megnehezül a finanszírozás meg megdrágul, de államcsőd nem lesz belőle.
több mint 2 éve
mi a faszról maradtam le? 😀Dani posztjat lattam, hogy hat a forint sikeres meneteleserol nem szamol be a nem kormanyparti sajto. be is linkeltem neki hirtelen egyet. meg nem tiltott ki 😊kijott a Christmas video es senki semmi? hat mit kell az indexnek tenni, hogy beszeljunk errol? talan mar senkit sem erdekel az index???Bohár Daninak lesz pár posztja a következő hetekben, oda tudlak irányítani. Vagy a Trombihoz.
Gyurma Pappa
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Végülis EU tagországot nem vett még Kína kilóra, meg pár ilyen hónap, és minket egészen diszkont áron megkaphat.A veszélye fennáll. Mivel a piacon semminek nincs 100%-os esélye. Ha találsz ilyet, szólj, tolom az all in-t.Dehogy áll. Elég részletes adataink vannak 2008-9-ből amikor tényleg fennált, jelenleg a környékén sem vagyunk. Ha nem egyezünk meg, akkor majd 15-20%-os kamat mellett lesz kötvénykibocsájtás, nyilván annak minden következményével, de lesz finanszírozás a nemzetközi pénzpiacokon. Legrosszab esetben meg, ha már annyira akarja az IMF akkor ideadhatja a rohadt pénzét, hajlandóak leszünk elkölteni 😀 De csak mert ők kérik!Államcsőd veszélye fennáll?Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
Lecsó
MC12
Na mikor sokan mondják azt, hogy hagyni kell a faszba, akkor megyünk csődbe,
LecsóÉn is azt gondolom, hogy valamennyi pénzt biztosan bukunk, a kérdés, hogy mennyit.MC12csebi
több mint 2 éve
Lecsó
3 128
A veszélye fennáll. Mivel a piacon semminek nincs 100%-os esélye. Ha találsz ilyet, szólj, tolom az all in-t.Dehogy áll. Elég részletes adataink vannak 2008-9-ből amikor tényleg fennált, jelenleg a környékén sem vagyunk. Ha nem egyezünk meg, akkor majd 15-20%-os kamat mellett lesz kötvénykibocsájtás, nyilván annak minden következményével, de lesz finanszírozás a nemzetközi pénzpiacokon. Legrosszab esetben meg, ha már annyira akarja az IMF akkor ideadhatja a rohadt pénzét, hajlandóak leszünk elkölteni 😀 De csak mert ők kérik!Államcsőd veszélye fennáll?Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
Lecsó
MC12
Csebi:
több mint 2 éve
A szotyi nem drága ez kamu!Azt se kellene elhallgatni, hogy a maginflációt tekintve Európa élmezőnyében vagyunk.Előre megyünk, nem hátra!!!!!!!!!Te is csak a rossz oldalát emeled ki. Pedig vannak pozitívumok:
24.hu/fn/gazdasag/2022/08/09/ksh-inflacio-julius/
Beki
Telefon, internet: - 2.1%
Férfi alsóruházat: - 0.2%
Gyermeklábbeli: - 1.1%
Motorkerékpár: 0%
Mozi: 0%
Telefonálás és telefax-szolgáltatások: -2.4%
Rémhírkeltő.
MC12
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Minden valamire való szittya férfi évekig hord egy alsógatyát így az nem releváns.Előre megyünk, nem hátra!!!!!!!!!Te is csak a rossz oldalát emeled ki. Pedig vannak pozitívumok:
Beki
Rémhírkeltő.
MC12
Gondolom sikerült kivenni a mobilcegek reklamjaibol az alacsonyabb árat így jött ki a csökkenés kamu statisztikát hazudunk intezetnél
több mint 2 éve
Azt se kellene elhallgatni, hogy a maginflációt tekintve Európa élmezőnyében vagyunk.Előre megyünk, nem hátra!!!!!!!!!Te is csak a rossz oldalát emeled ki. Pedig vannak pozitívumok:
Beki
Rémhírkeltő.
MC12
több mint 2 éve
Akkor alsógatyában, a gyerek cipőjeben elmotorozhatok a moziba, ahova előre online megvettem a jegyem! Királyság! 😊Előre megyünk, nem hátra!!!!!!!!!Te is csak a rossz oldalát emeled ki. Pedig vannak pozitívumok:
Beki
Rémhírkeltő.
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 505
Előre megyünk, nem hátra!!!!!!!!!Te is csak a rossz oldalát emeled ki. Pedig vannak pozitívumok:
Beki
Rémhírkeltő.
több mint 2 éve
Előre megyünk, nem hátra!!!!!!!!!Szép - szép de én még többet érzek ebben a taktikában, a fiúk most jöttek csak vissza az alapozásból
Beki
több mint 2 éve
ja jo 😊 hat igen, akkor tenyleg csak azert koltjuk el, mert ok ragaszkodnak hozza. meg hat kellene penz arra is, hogy tenyleg eredeti Fuego inget vegyen maganak a fonok.Én már a hazai kommunikációt írtam 😊 az ugye általában nem egyezik a külföldivel.az IMF kolcson azert nem ugy mukodik. akkor lesznek keresek. mint, ha a keresztapa kerne 😊Dehogy áll. Elég részletes adataink vannak 2008-9-ből amikor tényleg fennált, jelenleg a környékén sem vagyunk. Ha nem egyezünk meg, akkor majd 15-20%-os kamat mellett lesz kötvénykibocsájtás, nyilván annak minden következményével, de lesz finanszírozás a nemzetközi pénzpiacokon. Legrosszab esetben meg, ha már annyira akarja az IMF akkor ideadhatja a rohadt pénzét, hajlandóak leszünk elkölteni 😀 De csak mert ők kérik!Államcsőd veszélye fennáll?Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
Lecsó
MC12
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Előre megyünk, nem hátra!!!!!!!!!24.hu/fn/gazdasag/2022/08/09/ksh-inflacio-julius/
több mint 2 éve
MC12
6 505
Én már a hazai kommunikációt írtam 😊 az ugye általában nem egyezik a külföldivel.az IMF kolcson azert nem ugy mukodik. akkor lesznek keresek. mint, ha a keresztapa kerne 😊Dehogy áll. Elég részletes adataink vannak 2008-9-ből amikor tényleg fennált, jelenleg a környékén sem vagyunk. Ha nem egyezünk meg, akkor majd 15-20%-os kamat mellett lesz kötvénykibocsájtás, nyilván annak minden következményével, de lesz finanszírozás a nemzetközi pénzpiacokon. Legrosszab esetben meg, ha már annyira akarja az IMF akkor ideadhatja a rohadt pénzét, hajlandóak leszünk elkölteni 😀 De csak mert ők kérik!Államcsőd veszélye fennáll?Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
Lecsó
MC12
több mint 2 éve
az IMF kolcson azert nem ugy mukodik. akkor lesznek keresek. mint, ha a keresztapa kerne 😊Dehogy áll. Elég részletes adataink vannak 2008-9-ből amikor tényleg fennált, jelenleg a környékén sem vagyunk. Ha nem egyezünk meg, akkor majd 15-20%-os kamat mellett lesz kötvénykibocsájtás, nyilván annak minden következményével, de lesz finanszírozás a nemzetközi pénzpiacokon. Legrosszab esetben meg, ha már annyira akarja az IMF akkor ideadhatja a rohadt pénzét, hajlandóak leszünk elkölteni 😀 De csak mert ők kérik!Államcsőd veszélye fennáll?Ha lemélytorkozza, lesz suska. Ha nem, akkor fennáll. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
Lecsó
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 428
Államcsőd veszélye fennáll?Hát a most esedékes pályázatokat átdobták tavaszra, ebből ítélve lóf@sz lesz, nem zseton.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Dani posztjat lattam, hogy hat a forint sikeres meneteleserol nem szamol be a nem kormanyparti sajto. be is linkeltem neki hirtelen egyet. meg nem tiltott ki 😊kijott a Christmas video es senki semmi? hat mit kell az indexnek tenni, hogy beszeljunk errol? talan mar senkit sem erdekel az index???Bohár Daninak lesz pár posztja a következő hetekben, oda tudlak irányítani. Vagy a Trombihoz.
Gyurma Pappa