Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 719 — beers & Packers
Gondolj bele, még 1938-ban az amerikai Time magazin Hitlert az év emberének választotta, Sztálint 42-ben (meg 39-ben is), a politika ilyen.
Őszentsége Sobri Jóska
Tegyék. De ha utólag nem kérnek ezért kéztördelve elnézést az olvasó tábortól, akkor értelmes ember nem fizet a lapjukért többé egy centet sem. Csak a hülyék.
Orbán is mondhat bármit. De ha utólag nem kér kéztördelve elnézést amikor a korábbi hülyesége helyett a szöges ellentéte hülyeséget mondja, akkor onnantól kezdve csak a hülyék hisznek el neki bármit is. Csak a hülyék.
peterk2005 udvari bolond
Ne csináljátok már... Random cikk:
A tévhittel ellentétben az Év Emberének nem azt választják, aki a legpozitívabb dolgokat tette az adott évben, hanem azt, akinek a személye a legerősebben formálta a híreket világszerte. Így lehetséges, hogy egyszer Adolf Hitler, kétszer pedig Joszif Visszarionovics Sztálin érdemelte ki ezt a titulust.
több mint 2 éve
topin New England Patriots 2 028
Alkalmazkodni kell a változó körülményekhez.
Őszentsége Sobri Jóska
Valóban változtak azok a körülmények? Mert ami változott az annyi, hogy nincs választási időszak. Ha meg csak amiatt volt, akkor az hazugság. Ha meg nem tudták ezt akkor, az meg alkalmatlanság.
topin
Hívhatod hazugságnak, de egy politikusnak az igazmondás béklyó, így önmagát egyik se béklyózza, nem lenne túl hatékony.
Van abban új információ, hogy egy politikus hazudik a hatalomért?
Mert ez most olyan, mintha valami novum lenne, hogy nahát, még maga Orbán is hazudik, pedig róla még te se gondoltad volna...
Mintha pókerasztalnál megkérdeznéd az ellenféltől, hogy "mid van?", ő mond valamit, és ha kiderül, hogy nem volt őszinte, akkor megbántva éreznéd magad, hogy hazudott neked.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha kiderül, hogy cinkelt lapokkal játszottunk, vagy kevert paklival, ne adj isten UV jeles kártyával. Miközben váltig állította minden észrevételemnél, amikor ennek a jeleire utaltam, hogy én egy fasz vagyok és rágalmazok meg micsoda egy görény viselkedés ez. Mindezt nagy nyilvánosság előtt, magát az egekbe emelve, engem lejáratva. Akkor azt hiszem joggal neheztelnék és érezném magam megbántva. Mert itt nem blöffökről van szó, hanem konkrét csalásról, meg átbaszásról.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 654
Amugy oruljunk.
Gibraltaron nem volt viz nem reg..most meg ejfel es 7 kozott nem is lesz, elzarjak.fasza vilag.
Ott a power cut-ok is kb mindennaposak.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gondolj bele, még 1938-ban az amerikai Time magazin Hitlert az év emberének választotta, Sztálint 42-ben (meg 39-ben is), a politika ilyen.
Őszentsége Sobri Jóska
Tegyék. De ha utólag nem kérnek ezért kéztördelve elnézést az olvasó tábortól, akkor értelmes ember nem fizet a lapjukért többé egy centet sem. Csak a hülyék.
Orbán is mondhat bármit. De ha utólag nem kér kéztördelve elnézést amikor a korábbi hülyesége helyett a szöges ellentéte hülyeséget mondja, akkor onnantól kezdve csak a hülyék hisznek el neki bármit is. Csak a hülyék.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 746 — #NoStress
Őszentsége Sobri Jóska
Valóban változtak azok a körülmények? Mert ami változott az annyi, hogy nincs választási időszak. Ha meg csak amiatt volt, akkor az hazugság. Ha meg nem tudták ezt akkor, az meg alkalmatlanság.
topin
Hívhatod hazugságnak, de egy politikusnak az igazmondás béklyó, így önmagát egyik se béklyózza, nem lenne túl hatékony.
Van abban új információ, hogy egy politikus hazudik a hatalomért?
Mert ez most olyan, mintha valami novum lenne, hogy nahát, még maga Orbán is hazudik, pedig róla még te se gondoltad volna...
Mintha pókerasztalnál megkérdeznéd az ellenféltől, hogy "mid van?", ő mond valamit, és ha kiderül, hogy nem volt őszinte, akkor megbántva éreznéd magad, hogy hazudott neked.

több mint 2 éve
O.V. választás előtt (2021. 11. 19): "de például azt mondani, amit most hallok a baloldaltól, hogy a rezsit úgy kell csökkenteni, hogy kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, meg kevesebb gázt kell használni, ilyenkor van egy szó, amit az ember mond, csak az édesanyák iránti tiszteletből nem mondja hangosan"

O.V. választás után (2022. 07. 29): "Aki efölött van, annak gondoskodnia kell arról, hogy vagy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy a piaci, lakossági piaci árát, tehát a nem támogatott árát ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti energiarésznek"

aranyhalak országa vagyunk.
Zsellértelkes Vrij
Valaki számolja még, hányadszorra mond ellent saját magának az ember?
Mikey
Rugalmas.
Én is ellentmondok saját magamnak, ha egyszer azt mondom fázok, mondjuk télen, máskor meg azt, hogy melegem van, mondjuk nyáron. Vagy azt, hogy most éhes vagyok, de egy óra múlva, ha ettem meg már nem. És én még csak nem is vagyok politikus.
Őszentsége Sobri Jóska
Huhh ez most nagyon gyengére sikerült.
Tudsz te jobbat.
Bazzani
Pedig egy politikus nem tud ellentmondani saját magának, mert mindig azt mondja, amiről ott és akkor úgy véli, hogy a leghasznosabb számára.
Persze tévedhet, de akkor meg pláne mielőbb korrigálnia kell, vagyis mást mondania, mint előtte.
Én nem kedvelem azokat az embereket, akik mindig ugyanazt mondják, akár esik, akár fúj, akár süt a nap, mivel nem rugalmasak. Politikusban pláne nincs, aki ugyanazt mondja hónapokig, évekig, fura is lenne, ha akadna.

több mint 2 éve
topin New England Patriots 2 028
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 746 — Axel Foley
O.V. választás előtt (2021. 11. 19): "de például azt mondani, amit most hallok a baloldaltól, hogy a rezsit úgy kell csökkenteni, hogy kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, meg kevesebb gázt kell használni, ilyenkor van egy szó, amit az ember mond, csak az édesanyák iránti tiszteletből nem mondja hangosan"

O.V. választás után (2022. 07. 29): "Aki efölött van, annak gondoskodnia kell arról, hogy vagy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy a piaci, lakossági piaci árát, tehát a nem támogatott árát ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti energiarésznek"

Zsellértelkes Vrij
Mikey
Rugalmas.
Én is ellentmondok saját magamnak, ha egyszer azt mondom fázok, mondjuk télen, máskor meg azt, hogy melegem van, mondjuk nyáron. Vagy azt, hogy most éhes vagyok, de egy óra múlva, ha ettem meg már nem. És én még csak nem is vagyok politikus.
Őszentsége Sobri Jóska
Huhh ez most nagyon gyengére sikerült.
Tudsz te jobbat.

több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 654

Zsellértelkes Vrij
Mikey
Rugalmas.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapjaraton olyan mint a szerelem h meg szeretlek de mar nem.
Semmi sem allando es ebben igazad van de ezt mar lehetett tudni aprilisban is meg utana is csak tagadtak.lenyegeben mint 2006-ban es ez atbaszas szagu.
több mint 2 éve

Zsellértelkes Vrij
Mikey
Rugalmas.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 966

Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 966
 www.facebook.com/185770441563258/posts/pfbid0YpCjEZFG2gkcjpFeB8BHoxjJFb5pgboBfVzPwxZ1t8WJsc7Xvd7cxEp2dtXpoBG2l/
gabokocka
Lehet, hogy ez az atya nekiáll átfejtegetni a benzint - meg vidéken lesznek még akik megcsinálják - de nem hiszem, hogy népi játék lenne ebből. Nem akkora a különbség, hogy megérje szenvedni vele. Céges autóba elszámolni se lehet költségként az átfejtett benyát.

Eleve az egész csak egy propaganda fogás. A magán autósok 90%-a számára az, hogy 480 vagy 700 forint a benzin, alig észrevehető. Az átlagos autó nem megy havi 1000 km-t se, havi 1-2 ezer forintról beszélünk. És olyan emberekről, akik meg tudnak venni egy autót, hizetni a biztosítást, adót, karbantartást, amortizációt, stb. Az egész dolog egy jelképes sztori. Szavazatokat hozott, és ennyi. Azon túl egy baromság. Fenntartani is, meg ügyeskedni is vele.
peterk2005 udvari bolond
Hát én ismerek nem egy, nem két embert, aki vérre menne a 480-as benzinért, pedig nem megy egy hónapban szerintem 700-800 km-t sem. És aki pedig hajlandó 95-ös helyett 100-as benzint tankolni, azt nettó hülyének tartják, mert hát az sokkal drágább, és szerintük semmit nem számít az autónak hogy 95-öst vagy 100-ast tankolsz.
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 488 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.facebook.com/185770441563258/posts/pfbid0YpCjEZFG2gkcjpFeB8BHoxjJFb5pgboBfVzPwxZ1t8WJsc7Xvd7cxEp2dtXpoBG2l/
gabokocka
Lehet, hogy ez az atya nekiáll átfejtegetni a benzint - meg vidéken lesznek még akik megcsinálják - de nem hiszem, hogy népi játék lenne ebből. Nem akkora a különbség, hogy megérje szenvedni vele. Céges autóba elszámolni se lehet költségként az átfejtett benyát.

Eleve az egész csak egy propaganda fogás. A magán autósok 90%-a számára az, hogy 480 vagy 700 forint a benzin, alig észrevehető. Az átlagos autó nem megy havi 1000 km-t se, havi 1-2 ezer forintról beszélünk. És olyan emberekről, akik meg tudnak venni egy autót, hizetni a biztosítást, adót, karbantartást, amortizációt, stb. Az egész dolog egy jelképes sztori. Szavazatokat hozott, és ennyi. Azon túl egy baromság. Fenntartani is, meg ügyeskedni is vele.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Szijjártó:
A külügyminiszter az esztergomi MCC Fesztiválon arról beszélt, hogy csak ott lehet alacsony adó, ahol „a politika nem a népszerűséghajhász osztogatáson alapul
Akkor nálunk miért nem ? 😀
Toca
Csak nem egy újkori full fanatikus neohimmler felemelkedését láthatjuk?
FLZOLI
Himmler nem volt igazi fanatikus, inkább egy opportunista fajta, csak úgy mint Göring.
Göbbels inkább volt az, amire te gondolsz.
Kampman
Szerintem Himmler elég nagy fanatikus volt. Ahnenerbe, Lebensborn, Tibet expedíciók/árja faj keresése, okkultizmusa.

Goebbels mondta róla: "Himmler kinevezték a német rendőrség főnökének. Ez jól van így. Ő okos, energikus, és nem ismer megalkuvást."

Plusz "a náci párt jatalomra jutásakor a német spiritiszta és francia okkultista hagyományokat az SS révén főként Himmler ültette át a Harmadik Birodalom gyakorlatába. Az SS tagjait kezdetben különböző genetikai, ideológiai, és fizikai alapon válogatták ki a nemzetiszocializmusnak elkötelezettek közül. Himmler külön vallást, szimbólumrendszert, rituálékat és mítoszt teremtett számukra, hiszen úgy tervezte a jövőben majd ők fogják meghódítani a világot " Rubicon 2006 /10.szám.

ON
Zsellértelkes Vrij
Ideológiailag lehet, hogy fanatikus volt, én inkább arra gondoltam, hogy a bukás előtt pár nappal simán elmenekült, aztán meg különbékét akart kötni a nyugatiakkal, megszegve Hitler parancsát. Szóval azért felismerte az ideológián túlmutató személyes érdekeit is.

Nem volt meg benne az a göbbelsi őrület, hogy saját magát, pláne a családját is feláldozza.
Kampman
Sejtettem, hogy erre gondolsz, és ebből a nézőpontból igazad is van. 😊 Goebbels sokkal őrültebb volt.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 375 — Do Your Job
 www.youtube.com/watch?v=vp2kzCnrLz0

geci, az usákok 300 km-re lőnek 5 méteres pontossággal, ezek meg csattogtatják lóháton a karikás ostort.

Nekem kínos, elképesztő.
Amadeus
Ez a dísz-egység mi bajod velük? Az a dolguk, hogy ilyen historizáló, díszelgő dolgokat csináljanak. Van ilyen az usákoknak is, meg minden országnak és pont ugyanezt csináljak. Én kifejezetten kedvelem az MH Központi Zenekaràt, pedig a szó szoros értelemben nehéz őket katonának hívni. Vagy a honvéd díszzászlóalj-nak kellene 300 km-re lövöldözni?
MC12
Trombitáljanak el 300 km-re!
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 814
Szijjártó:
A külügyminiszter az esztergomi MCC Fesztiválon arról beszélt, hogy csak ott lehet alacsony adó, ahol „a politika nem a népszerűséghajhász osztogatáson alapul
Toca
FLZOLI
Himmler nem volt igazi fanatikus, inkább egy opportunista fajta, csak úgy mint Göring.
Kampman
Szerintem Himmler elég nagy fanatikus volt. Ahnenerbe, Lebensborn, Tibet expedíciók/árja faj keresése, okkultizmusa.

Goebbels mondta róla: "Himmler kinevezték a német rendőrség főnökének. Ez jól van így. Ő okos, energikus, és nem ismer megalkuvást."

Plusz "a náci párt jatalomra jutásakor a német spiritiszta és francia okkultista hagyományokat az SS révén főként Himmler ültette át a Harmadik Birodalom gyakorlatába. Az SS tagjait kezdetben különböző genetikai, ideológiai, és fizikai alapon válogatták ki a nemzetiszocializmusnak elkötelezettek közül. Himmler külön vallást, szimbólumrendszert, rituálékat és mítoszt teremtett számukra, hiszen úgy tervezte a jövőben majd ők fogják meghódítani a világot " Rubicon 2006 /10.szám.

ON
Zsellértelkes Vrij
Ideológiailag lehet, hogy fanatikus volt, én inkább arra gondoltam, hogy a bukás előtt pár nappal simán elmenekült, aztán meg különbékét akart kötni a nyugatiakkal, megszegve Hitler parancsát. Szóval azért felismerte az ideológián túlmutató személyes érdekeit is.

Nem volt meg benne az a göbbelsi őrület, hogy saját magát, pláne a családját is feláldozza.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 275 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én nem aggódom Ukrajna megtámadása miatt Viktor urunk által, ugyanis fontosabb a Fradi szereplése a csoportkörben 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 505

geci, az usákok 300 km-re lőnek 5 méteres pontossággal, ezek meg csattogtatják lóháton a karikás ostort.

Nekem kínos, elképesztő.
Amadeus
Ez a dísz-egység mi bajod velük? Az a dolguk, hogy ilyen historizáló, díszelgő dolgokat csináljanak. Van ilyen az usákoknak is, meg minden országnak és pont ugyanezt csináljak. Én kifejezetten kedvelem az MH Központi Zenekaràt, pedig a szó szoros értelemben nehéz őket katonának hívni. Vagy a honvéd díszzászlóalj-nak kellene 300 km-re lövöldözni?

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan

Nekem kínos, elképesztő.
Amadeus
Mi 5 km-re lövünk 300 méteres pontossággal. Ezért inkább lovaglunk. Mi ebben a bonyolult?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 110

Nekem kínos, elképesztő.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Szijjártó:
Toca
FLZOLI
Kampman

ON

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 754 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 746 — Axel Foley
Szijjártó:
Toca
Szerintem ezek már komolyan trollkodnak, hogy ki tud bármilyen következmény nélkül nagyobb faszságot mondani.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 602 — Colts Fan