Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Nálam se...semmit nem mond, csak ő már akkor védte az országot, amikor még senki, meg ismeri a youtube-ot..nem igazán értem mitől lenne olyan jó...persze alapvetően rossz se, mert érthetően beszél és nem ugrál a témák közöttToro behuzza ezt a vitat is.Nem nálam.
Kenny
Eazzy
több mint 1 éve
Szerintem a fidess birkakon kívül, akik nézik ezt, itt csak a fidess veszít és a többiek nyernek.
több mint 1 éve
Toro behuzza ezt a vitat is.Nem nálam.
Kenny
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Ők és MZP jók, Bruti vicces, Róna meg értelmesebb mint az összes többi együttvéve a terembenIgen, Toroczkaival ketten.Fontos kérdés.Bruti 😀Nade kivel szexelnek
warr_b
csebi
Ez a MoMo-s fickó is jó amúgy.
warr_b
csebi
több mint 1 éve
Én azért átlag m1-et néző agyát megvizsgálnám, hogy mégis mit szól az igazságokhoz? 😊Azok már 8kor javában alszanak befrontinozva
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én azért átlag m1-et néző agyát megvizsgálnám, hogy mégis mit szól az igazságokhoz? 😊Dajcs lemos mindenkit, a többi meg lipsy vistozás és hazudozás - kb ezt gondolják
NB2
több mint 1 éve
Igen, Toroczkaival ketten.Fontos kérdés.Bruti 😀Nade kivel szexelnek
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Fontos kérdés.Bruti 😀Nade kivel szexelnek
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Bruti és Toro egymást is húzzák fel amúgy
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.origo.hu/itthon/2024/05/europai-parlamenti-valasztas-2024-vitaezt nem hiszem el geci, mintha egy alsóst ültettek volna be, hogy írjon csúfolódó mondatokat. 😀
Hibátlan
vpi
több mint 1 éve
Hetek óta nyomja. Kicsit érthető, hogy maga is unja már. Így is talán O nyer ezzel, és mzp. Na meg brutiNem tudok vitatkozni ezzel, de kicsivel energikusabbnak vartam.MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.most azt a szerepet kell hoznia, hogy ő egy békés, nyugodt figura, nem egy hőzöngő agresszív alak, ahogy a fidesz propaganda lefesti.
Beki
deyell
Beki
több mint 1 éve
volt pár elszólása, amit majd lehoz a fidesz média. nincs a topon úgy tűnik.Nem tudok vitatkozni ezzel, de kicsivel energikusabbnak vartam.MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.most azt a szerepet kell hoznia, hogy ő egy békés, nyugodt figura, nem egy hőzöngő agresszív alak, ahogy a fidesz propaganda lefesti.
Beki
deyell
Beki
built for this shit
több mint 1 éve
Én azért átlag m1-et néző agyát megvizsgálnám, hogy mégis mit szól az igazságokhoz? 😊
több mint 1 éve
Sajnos Torockai is jó, ők is inkább nyernek ezzel a "vitával"
több mint 1 éve
Ha nem jut be az MKKP, töröljék el a választásokat.A listavezetőjük nem véletlen nem jött vitára...sajnos nem mindenki ilyen...különben mindenképp övék lenne a szavazatom.
csipkelli
több mint 1 éve
Bruti 😀Nade kivel szexelnek
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nem tudok vitatkozni ezzel, de kicsivel energikusabbnak vartam.MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.most azt a szerepet kell hoznia, hogy ő egy békés, nyugodt figura, nem egy hőzöngő agresszív alak, ahogy a fidesz propaganda lefesti.
Beki
deyell
több mint 1 éve
Ha nem jut be az MKKP, töröljék el a választásokat.Ha bejut akkor pedig ingyen sört mindenkinek
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha nem jut be az MKKP, töröljék el a választásokat.
több mint 1 éve
Bruti 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
www.origo.hu/itthon/2024/05/europai-parlamenti-valasztas-2024-vitaAztakurva…. 😊
Hibátlan
vpi
több mint 1 éve
Basszameg, Bruti most úgy vicces hogy majdnem elsírom magam attól mekkora igazság
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ebből a vitából Bruti viszi a szavazókat