NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
55
8
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Tegnap este szarul voltam, magas vérnyomás, láz, ilyesmi...Pont két hete csapott engem is pofán. Műtét lesz a vége asszonynak, október 19-re kapott időpontot. Addig bírja ki és még így is a fájdalmak miatt “előre vették”. És az a pláne, hogy magánban sem csinálják meg hamarabb, mert ott sincs kapacitás…és ez egy nem olcsó egészségügy…
Reggel háziorvos, vizsgálat, gyógyszer felírás, beutaló a pulmonológiára, kardiológiára, szerdán menjek vissza.
Telefonos időpont foglalás (X. kerület): pulmonológia: max egy hónapra adnak időpontot, minden hónap 10-én, sajnos elfogyott. Hívjam őket október 10-én, hátha... Kardiológia: leghamarabbi időpont március, Sajnos csak egy orvos maradt....
És akkor minek menjek vissza szerdán?
Szembe jött a magyar egészségügy! 😕
zemanla
több mint 2 éve
Tegnap este szarul voltam, magas vérnyomás, láz, ilyesmi...Reggel háziorvos, vizsgálat, gyógyszer felírás, beutaló a pulmonológiára, kardiológiára, szerdán menjek vissza.
Telefonos időpont foglalás (X. kerület): pulmonológia: max egy hónapra adnak időpontot, minden hónap 10-én, sajnos elfogyott. Hívjam őket október 10-én, hátha... Kardiológia: leghamarabbi időpont március, Sajnos csak egy orvos maradt....
És akkor minek menjek vissza szerdán?
Szembe jött a magyar egészségügy! 😕

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Mindig lesz utánpótlás, bár Torgyán vagy Szanyi hiányát azóta sem sikerült pótolni.amugy ez a fajta humor nagyon fog hianyozni a magyar politikabol, amikor a fidesz eltunik a sullyesztoben.Niedermüller ellen Deutsch indulhat a kerületi pm címért.Minden pofon jó helyre megy 😊
😀dd
Amadeus von Dollárbaloldal
MC12
csebi
több mint 2 éve
amugy ez a fajta humor nagyon fog hianyozni a magyar politikabol, amikor a fidesz eltunik a sullyesztoben.Niedermüller ellen Deutsch indulhat a kerületi pm címért.Minden pofon jó helyre megy 😊
😀dd
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Niedermüller ellen Deutsch indulhat a kerületi pm címért.Minden pofon jó helyre megy 😊
😀dd
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Niedermüller ellen Deutsch indulhat a kerületi pm címért.hú az nagyon beteg, ott lenne esèly vmi civil összefogásra ha találnának vkit csak az meg aztán nem tudna működni...
😀dd
több mint 2 éve
húbazz.Bassza meg, kitöltök a héten egy lottót 😆😆😆Szerintem ez túlmutat a rosszon és unalmason. Ahogy alákérdeznek Dézsivel kapcsolatban vagy az a kérdés hogy “2019-Ben egy magánéletével kapcsolatos botrányba bukott bele. Mi volt ennek a tanulsága?”Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
Ezek nem, hogy nem rossz kérdések - hanem ellenkezőleg, tanítják politikai kommunikációban, hogy ilyen interjúkban, ilyen kérdésekkel kell újrapozícionàlni, újraépíteni egy bukott politikust. Már várom a feleség interjúját, amiben elmondja, hogy a közös ima és egy kis faluban élő, öreg pap tanácsaival újították meg házasságukat, ami erősebb mint valaha.
Csakhát ezt nem újságírásnak hívják, pláne nem olyannak aminek a 24 szereti beállítani magát. Ez tőrőlmetszett személyes propaganda.
MC12
“Borkai Zsolt politikus feleségével, Borkainé Havassy Myrtillel a Heti Napló stábja készített exkluzív interjút. A beszélgetésből kiderült, hogy mit érzett az egykori győri polgármester szexbotránya után, valamint az is, hogy mindezek ellenére hogyan sikerült megmenteni a házasságukat…..
Beszélt arról is, hogy egy darabig azt érezte, gyűlöli a férjét, és el is akarta hagyni őt. Azonban mind a ketten meg akarták menteni házasságukat, ezért a botrány kirobbanása után nem sokkal felkeresték Várszegi Asztrik egykori pannonhalmi főapátot, hogy segítsen nekik…..”
(Jó, Asztrik atya nem kis falusi pap, de ennyi belefér 😊 )
MC12
most jutottam el a cikkig. már értem, Borkai miért kúrta meg a lánya osztálytársát, meg a két szőke csajszit.
több mint 2 éve
Niedermüller ellen Deutsch indulhat a kerületi pm címért.😀dd
több mint 2 éve
vágod mondja ezt a családbuzi párt vezetője, aki 13 éve hatalmon van és csak a kihalás felé zakatol a népe.Vannak olyan liberális emberek, akik szerint a világon a legfontosabb az individuum, és abból felelősség, közösség, család, gyerek nem leszok
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Vannak olyan liberális emberek, akik szerint a világon a legfontosabb az individuum, és abból felelősség, közösség, család, gyerek nem leszok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
vhsboxer
104
Megint saját példa, mert mást nem tudok, a ciciről levéve egy idő után a Nőben is kezd előjönni az igény,hogy visszatérjen a felnőttek világába.A feleségem is szomjazott már arra,hogy az agyát is használhassa.( magas beosztásban dolgozik)Ez való igaz, de amikor 3 évesen óvodába kell mennie nem viselné meg ugyanannyira?Az Édesanyának a legrázósabb elszakadni , nálunk 2 éves korig cici (is) , 2,5 évesen bölcsi, de láttam a feleségemen ,hogy megviseli lelkileg nagyon .Same here. 1,5 évesen az összes bölcsis volt, szóval 4es minta alapján mondom, hogy jó ezde egy 2 évesnél fiatalabb gyereket bölcsödébe adni, hát nem egyszerű egyik félnek sem.Nagyon sok országban pedig ez teljesen természetes.
Jughead
Sőt, személyes tapasztalat alapján nálunk nagyon jól működött, pl az oviba is sokkal gördülékenyebb volt utána. Ezen felül nyilván nem mindegy az a pénz, ami a plusz kereset, kifejezetten jól jött.
gabokocka
Gyurma Pappa
vhsboxer
gabokocka
A cicizés fontos ebben a kérdésben, mert ha az nincs vagy csak rövid ideig, más a helyzet az elszakadásánál azt gondolom.
Nálunk mindkét srác 2-2,5 éves korig cicin is volt, kézzelfogható is ,hogy micsoda szerelem van az anyjukkal.
És én roppant büszke vagyok a feleségemre,hogy cumi nélkül , anyatejen nőtt fel mindkettő.
több mint 2 éve
Ez való igaz, de amikor 3 évesen óvodába kell mennie nem viselné meg ugyanannyira?Az Édesanyának a legrázósabb elszakadni , nálunk 2 éves korig cici (is) , 2,5 évesen bölcsi, de láttam a feleségemen ,hogy megviseli lelkileg nagyon .Same here. 1,5 évesen az összes bölcsis volt, szóval 4es minta alapján mondom, hogy jó ezde egy 2 évesnél fiatalabb gyereket bölcsödébe adni, hát nem egyszerű egyik félnek sem.Nagyon sok országban pedig ez teljesen természetes.
Jughead
Sőt, személyes tapasztalat alapján nálunk nagyon jól működött, pl az oviba is sokkal gördülékenyebb volt utána. Ezen felül nyilván nem mindegy az a pénz, ami a plusz kereset, kifejezetten jól jött.
gabokocka
Gyurma Pappa
vhsboxer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Ezt most nem értem, kire gondolsz? Finkelstein nem volt kifejezetten zsoldos, nagyon kedvelte Orbánt és nagyra tartotta, magánéletben is összejártak olykor olykor, 2010 után meg mondjuk úgy, inkább tiszteletből fizette a párt, nem kifejezetten a tudása miatt. Ron Werber, na az zsoldos volt… 😊van amúgy spin doktoréknál pártszimpátia vagy zsoldosmeló, mint Finki volt?Ismerni az elméletet egy dolog, a valóságban megcsinálni, főleg a politikában, ahol azonnal éles a dolog, meg egy másik.Pedig aki csinálja - még nem kérdeztem utána, de nem olyan nagy ez a szakma - az ezután a meló után hosszú pihenőre tud menni. Itt olyan vastagon foghat a toll, amilyen vastagon egyszer lehet egy tanácsadó életben 😊USA-ban politológia szakon, kb másodéves szinten alap dolog olvasni/ismerni a Primary Colors-t + meg a releváns Carville-doktrínákat.
MC12
Elég vicces, ha ezért komoly összeget el lehet kérni itthon... de mivel politika, nyilván nem lep meg.
Igor
Meg kell védeném a kollégákat, idehaza annyira kevés lehetőség van bármit élesben csinálni, amire egy amerikai tanácsadónak kb. minden hétvégén lehetősége van, hogy bevállalni ezt a Borkait - bárki is csinálja - tökös dolog és szakmailag abszolút szűz terep itthon. Ami most zajlik az be fog kerülni idehaza a politológus oktatásba pár éven belül - ha nem hamarabb - , ebben biztos vagyok. (Ahogy abban is, hogy pártunk vadul agyon méri a közvetlen/közvetett hatást, véleményt, benyomást táboron innen és túl, és tonna adatuk lesz arról, hogy egy ilyen kampány idehaza mit visz/hoz)
És mondjuk úgy, ha nekem kellett volna csinálni, én is eladtam volna ezt a kampányt egy olyan szemérmetlen összegért, hogy az egyes mögött annyi nulla nincs is 😊 (ráadásul _tudod_ hogy bármennyit ki tudnak fizetni, akkor miért csináld apróért?)
MC12
több mint 2 éve
vhsboxer
104
Az Édesanyának a legrázósabb elszakadni , nálunk 2 éves korig cici (is) , 2,5 évesen bölcsi, de láttam a feleségemen ,hogy megviseli lelkileg nagyon .Same here. 1,5 évesen az összes bölcsis volt, szóval 4es minta alapján mondom, hogy jó ezde egy 2 évesnél fiatalabb gyereket bölcsödébe adni, hát nem egyszerű egyik félnek sem.Nagyon sok országban pedig ez teljesen természetes.
Jughead
gabokocka
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Same here. 1,5 évesen az összes bölcsis volt, szóval 4es minta alapján mondom, hogy jó ezde egy 2 évesnél fiatalabb gyereket bölcsödébe adni, hát nem egyszerű egyik félnek sem.Nagyon sok országban pedig ez teljesen természetes.
Jughead
gabokocka

több mint 2 éve
van amúgy spin doktoréknál pártszimpátia vagy zsoldosmeló, mint Finki volt?Ismerni az elméletet egy dolog, a valóságban megcsinálni, főleg a politikában, ahol azonnal éles a dolog, meg egy másik.Pedig aki csinálja - még nem kérdeztem utána, de nem olyan nagy ez a szakma - az ezután a meló után hosszú pihenőre tud menni. Itt olyan vastagon foghat a toll, amilyen vastagon egyszer lehet egy tanácsadó életben 😊USA-ban politológia szakon, kb másodéves szinten alap dolog olvasni/ismerni a Primary Colors-t + meg a releváns Carville-doktrínákat.
MC12
Elég vicces, ha ezért komoly összeget el lehet kérni itthon... de mivel politika, nyilván nem lep meg.
Igor
Meg kell védeném a kollégákat, idehaza annyira kevés lehetőség van bármit élesben csinálni, amire egy amerikai tanácsadónak kb. minden hétvégén lehetősége van, hogy bevállalni ezt a Borkait - bárki is csinálja - tökös dolog és szakmailag abszolút szűz terep itthon. Ami most zajlik az be fog kerülni idehaza a politológus oktatásba pár éven belül - ha nem hamarabb - , ebben biztos vagyok. (Ahogy abban is, hogy pártunk vadul agyon méri a közvetlen/közvetett hatást, véleményt, benyomást táboron innen és túl, és tonna adatuk lesz arról, hogy egy ilyen kampány idehaza mit visz/hoz)
És mondjuk úgy, ha nekem kellett volna csinálni, én is eladtam volna ezt a kampányt egy olyan szemérmetlen összegért, hogy az egyes mögött annyi nulla nincs is 😊 (ráadásul _tudod_ hogy bármennyit ki tudnak fizetni, akkor miért csináld apróért?)
MC12
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 2 éve
Asszem Te is azt írtad a kivágott részben, hogy tankönyvi alapanyag amúgy 😊Ismerni az elméletet egy dolog, a valóságban megcsinálni, főleg a politikában, ahol azonnal éles a dolog, meg egy másik.Pedig aki csinálja - még nem kérdeztem utána, de nem olyan nagy ez a szakma - az ezután a meló után hosszú pihenőre tud menni. Itt olyan vastagon foghat a toll, amilyen vastagon egyszer lehet egy tanácsadó életben 😊USA-ban politológia szakon, kb másodéves szinten alap dolog olvasni/ismerni a Primary Colors-t + meg a releváns Carville-doktrínákat.
MC12
Igor
MC12
Éles a dolog, de ugyanakkor meg nem éles... mert úgy az összképet tekintve nem fog osztni/szorozni ez a Borkai-kampány. Meglepne, ha 10% fölé menne Borkai (szerintem végigtolja, mert be akar tartani a Fidesznek - az már más kérdés, hogy Pintér + Borkai 5-10%-a is kevés az üdvösséghez, szóval sok minden nem lesz a dologból...)
Nyilván akkor, ha a jelenlegi helyzet változatlan, és Dézsi nem csinál valami hülyeséget (vagy nincs róla is valami bomba a tarsolyban.)
Kezdésnek egy nagyobb név/karakteresebb figura kellett volna Győrbe, az lett volna az első lépes, Pintér ehhez kevés lesz. Borkai ide vagy oda.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Ismerni az elméletet egy dolog, a valóságban megcsinálni, főleg a politikában, ahol azonnal éles a dolog, meg egy másik.Pedig aki csinálja - még nem kérdeztem utána, de nem olyan nagy ez a szakma - az ezután a meló után hosszú pihenőre tud menni. Itt olyan vastagon foghat a toll, amilyen vastagon egyszer lehet egy tanácsadó életben 😊USA-ban politológia szakon, kb másodéves szinten alap dolog olvasni/ismerni a Primary Colors-t + meg a releváns Carville-doktrínákat.
MC12
Igor
több mint 2 éve
Pedig aki csinálja - még nem kérdeztem utána, de nem olyan nagy ez a szakma - az ezután a meló után hosszú pihenőre tud menni. Itt olyan vastagon foghat a toll, amilyen vastagon egyszer lehet egy tanácsadó életben 😊USA-ban politológia szakon, kb másodéves szinten alap dolog olvasni/ismerni a Primary Colors-t + meg a releváns Carville-doktrínákat.
MC12
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Épp ezt akartam beírni, hogy más országokban valahogy ezt mégis megoldják. Az USA-ban meg van max 12 hét fizetetlen maternity leave, amit a szülés előtt és után együttesen lehet kivenni, ez elég sarkallatos példa, de létező és ott is megoldják valahogy...de egy 2 évesnél fiatalabb gyereket bölcsödébe adni, hát nem egyszerű egyik félnek sem.Nagyon sok országban pedig ez teljesen természetes.
Jughead
gabokocka
Sőt az én szüleim generációja is meg tudta oldani, én is voltam bölcsödében 2 éves korom előtt, mivel a nagyszülők nem tudták vállalni, hogy vigyázzanak rám, édesanyámnak meg vissza kellett menni dolgozni, mert 1 fiatal tanári fizetésből 2 kis gyerekkel nem lehetett volna megoldani máshogy. A Gyes meg már akkor is kevés volt, a Gyed pedig csak 85-ben jött, mire én 2 éves lettem. Csak akkoriban még sok gyárban volt bölcsöde, nálunk a vasút is tartott fenn egyet, a kórház is, stb....

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Borkai 3-7% tud elvinniDe a százalékokat nem a Fidesztől viszi el, hanem az ellenzéktől.
MC12
Aki a Fideszre szavaz az a Fideszre szavaz. Csak a maradék tortát lehet szabdalgatni.
Miert ne lenne jó Borkai függetlenként indulása a Fidesznek?
több mint 2 éve
Sajnos nem, csak abból indulok ki amit én csinálnék (ami most zajlik egyébént egy sima, tankönyvi politika rebranding, Amerikában ez mindennapos, nálunk a khm. “politikai sajátosságok” miatt - eufemizmus arra, hogy idehaza nincs szükség erre a tudásra, hiszen idehaza nem tud, vagy nagyon nehezen megbukni egy politikus, tehát nincs szüksége rebrandigre - nem látunk ilyet)Engem nem versz át. Az egészet te komponalod mint Borkai kommunikációs tanácsadója.Bassza meg, kitöltök a héten egy lottót 😆😆😆Szerintem ez túlmutat a rosszon és unalmason. Ahogy alákérdeznek Dézsivel kapcsolatban vagy az a kérdés hogy “2019-Ben egy magánéletével kapcsolatos botrányba bukott bele. Mi volt ennek a tanulsága?”Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
Ezek nem, hogy nem rossz kérdések - hanem ellenkezőleg, tanítják politikai kommunikációban, hogy ilyen interjúkban, ilyen kérdésekkel kell újrapozícionàlni, újraépíteni egy bukott politikust. Már várom a feleség interjúját, amiben elmondja, hogy a közös ima és egy kis faluban élő, öreg pap tanácsaival újították meg házasságukat, ami erősebb mint valaha.
Csakhát ezt nem újságírásnak hívják, pláne nem olyannak aminek a 24 szereti beállítani magát. Ez tőrőlmetszett személyes propaganda.
MC12
“Borkai Zsolt politikus feleségével, Borkainé Havassy Myrtillel a Heti Napló stábja készített exkluzív interjút. A beszélgetésből kiderült, hogy mit érzett az egykori győri polgármester szexbotránya után, valamint az is, hogy mindezek ellenére hogyan sikerült megmenteni a házasságukat…..
Beszélt arról is, hogy egy darabig azt érezte, gyűlöli a férjét, és el is akarta hagyni őt. Azonban mind a ketten meg akarták menteni házasságukat, ezért a botrány kirobbanása után nem sokkal felkeresték Várszegi Asztrik egykori pannonhalmi főapátot, hogy segítsen nekik…..”
MC12
csebi
Pedig aki csinálja - még nem kérdeztem utána, de nem olyan nagy ez a szakma - az ezután a meló után hosszú pihenőre tud menni. Itt olyan vastagon foghat a toll, amilyen vastagon egyszer lehet egy tanácsadó életben 😊
több mint 2 éve
Azt az egyet én is kizárom (jó, nem teljesen, hanem 99 százalékig), hogy ez valamiféle fideszes trükk lenne. Erre semmilyen épkézláb magyarázatom nincs. Ha netán Dézsit akarnák megizzasztani, akkor lennének más módszerek (egyszerűen belengetik, hogy indítanak valaki mást), Borkai mögé pedig nem fognak beállni se formálisan, sem informálisan.Hogy ez a Borkai saját kampánya, amihez asszisztál az ellenzéki (vagy ál-ellenzéki) média, nyilván pénzért és nézettsègért, kattintásért. Illetve Borkaié és a körülötte levőké. Azért ha elkezded összeadni, komoly vagyon van ott, tízmilliárdos nagyságrend, abból lehet csinálni egy pr kampányt simán.Kérdésem: ha a 24.hu benyalós pr-interjút csinált Borkaival, akkor mit mondasz az ATV-re?Bassza meg, kitöltök a héten egy lottót 😆😆😆Szerintem ez túlmutat a rosszon és unalmason. Ahogy alákérdeznek Dézsivel kapcsolatban vagy az a kérdés hogy “2019-Ben egy magánéletével kapcsolatos botrányba bukott bele. Mi volt ennek a tanulsága?”Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
MC12
nagylaza, főpohárnok
Hogy miért, az jó kérdés. Ezügyben a saját ismerőseim a pártból is csak a fejüket vakarják, szóval erősen kétlem, hogy ez valami Rogán-féle “mesterterv”. Jelenleg ez a Fidesznek nem rossz, én neutrálisnak mondanám, igazából ez mèg csak politikai bulvár, az meg nem baj, ha eltereli a figyelmet ugye más dolgokról.
Az a belső kutatás amit a HVG közölt a Borkai - Dézsi kettősről győrben nemrég az nem pontos. Összekeverték a szimpátia indexet a szavazási hajlandósággal (nyilván nem véletlenül), valóban fej-fej mellett vannak abban, hogy ki a szimpatikus (ez önmagában szórakoztató), de ha szavazni kell, a fideszesek leszavaznak arra, aki mellett ott a logó, Borkai 3-7% tud elvinni, jelenleg, úgy, hogy el se kezdte senki nyírni. Hogy ez elég-e, hogy nyerjen az ellenzéki jelölt, hát, inkább nem, mint igen, de szorosabb lenne, ha indulna Borkai - szerintem nem fog, itt valami alku lesz a háttérben előbb utóbb, és a választások előtt nem sokkal bejelenti, hogy visszalép eü-okoból, családi okokból fene tudja, amikor megvan a deal. Neki az fáj, hogy a Fidesz mindenki mással szemben a múltból - az út szélén hagyta. Hogy mit kér, vagy kérnek a körülötte lévők, ez majd kiderül.
MC12
Azt se hiszem, hogy Borkai paktálna azzal a DK-val, amelyet felelőssé tesz a botrány kirobbantásáért. Az ellenzékben azonban vannak más pártok is, ki tudja... Magamban arra jutottam, hogy majd akkor leszek okosabb, ha látom az ellenzék mozgását.
Részemről is benne van a pakliban, hogy Borkai vissza fog lépni. Én az "ellene indult nemtelen lejárató kampányra" gondoltam hivatkozásként, de bármi lehet. Ha történetesen így lesz, akkor se tiszta, hogy mit akar elérni. Ha végül mégis elindul, akkor még kevésbé az.
több mint 2 éve
Engem nem versz át. Az egészet te komponalod mint Borkai kommunikációs tanácsadója.Bassza meg, kitöltök a héten egy lottót 😆😆😆Szerintem ez túlmutat a rosszon és unalmason. Ahogy alákérdeznek Dézsivel kapcsolatban vagy az a kérdés hogy “2019-Ben egy magánéletével kapcsolatos botrányba bukott bele. Mi volt ennek a tanulsága?”Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.