Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 648
Ugyanitt dinamót keresekBántóan sokan elfelejtették már a kerékpáros zászlóaljakat, akik Kárpátalja 1939-es felszabadításában is elévülhetetlen érdemeket szereztek.Az orosz Korotcsenko lényegében ugyanígy értelmezte, csak épp pozitív előjellel: „Budapest lényegében bejelentette, hogy kész katonai műveletet indítani Kárpátaljában, hogy megvédje a 150 ezres magyar kisebbséget…Ezek a szavak ismét bizonyítják, hogy a mi katonai hadműveletünk célja igazságos. Ha Magyarországnak nagyobb mozgástere lenne, ugyanilyen műveletet hajtana végre Zelenszkij ellen” – jelentette ki az orosz elemző.Szinte látom magam előtt ahogy a négy működő tankkal elindulunk Kárpátaljára.
telex.hu/kulfold/2022/07/29/fogolycsererol-targyal-oroszorszag-es-az-usa-az-ukranok-szerint-belaruszbol-is-raketazzak-oketor
Amadeus
Mikey
Kampman
több mint 2 éve
Willie Parker
15 648
Tankathlonban jók a magyarok
több mint 2 éve
andree
1 744
Sajnos már kialakultak a bicikli-rossz-Karácsony szinapszisok, így ez is bukó.Bántóan sokan elfelejtették már a kerékpáros zászlóaljakat, akik Kárpátalja 1939-es felszabadításában is elévülhetetlen érdemeket szereztek.Az orosz Korotcsenko lényegében ugyanígy értelmezte, csak épp pozitív előjellel: „Budapest lényegében bejelentette, hogy kész katonai műveletet indítani Kárpátaljában, hogy megvédje a 150 ezres magyar kisebbséget…Ezek a szavak ismét bizonyítják, hogy a mi katonai hadműveletünk célja igazságos. Ha Magyarországnak nagyobb mozgástere lenne, ugyanilyen műveletet hajtana végre Zelenszkij ellen” – jelentette ki az orosz elemző.Szinte látom magam előtt ahogy a négy működő tankkal elindulunk Kárpátaljára.
telex.hu/kulfold/2022/07/29/fogolycsererol-targyal-oroszorszag-es-az-usa-az-ukranok-szerint-belaruszbol-is-raketazzak-oketor
Amadeus
Mikey
Kampman
több mint 2 éve
Meg aztán ott vannak a huszárok is.Bántóan sokan elfelejtették már a kerékpáros zászlóaljakat, akik Kárpátalja 1939-es felszabadításában is elévülhetetlen érdemeket szereztek.Az orosz Korotcsenko lényegében ugyanígy értelmezte, csak épp pozitív előjellel: „Budapest lényegében bejelentette, hogy kész katonai műveletet indítani Kárpátaljában, hogy megvédje a 150 ezres magyar kisebbséget…Ezek a szavak ismét bizonyítják, hogy a mi katonai hadműveletünk célja igazságos. Ha Magyarországnak nagyobb mozgástere lenne, ugyanilyen műveletet hajtana végre Zelenszkij ellen” – jelentette ki az orosz elemző.Szinte látom magam előtt ahogy a négy működő tankkal elindulunk Kárpátaljára.
Amadeus
Mikey
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Kampman
28 813
Bántóan sokan elfelejtették már a kerékpáros zászlóaljakat, akik Kárpátalja 1939-es felszabadításában is elévülhetetlen érdemeket szereztek.Az orosz Korotcsenko lényegében ugyanígy értelmezte, csak épp pozitív előjellel: „Budapest lényegében bejelentette, hogy kész katonai műveletet indítani Kárpátaljában, hogy megvédje a 150 ezres magyar kisebbséget…Ezek a szavak ismét bizonyítják, hogy a mi katonai hadműveletünk célja igazságos. Ha Magyarországnak nagyobb mozgástere lenne, ugyanilyen műveletet hajtana végre Zelenszkij ellen” – jelentette ki az orosz elemző.Szinte látom magam előtt ahogy a négy működő tankkal elindulunk Kárpátaljára.
Amadeus
Mikey
több mint 2 éve
Jelenleg úgy néz ki h üzemanyag se lenne beléjük …Az orosz Korotcsenko lényegében ugyanígy értelmezte, csak épp pozitív előjellel: „Budapest lényegében bejelentette, hogy kész katonai műveletet indítani Kárpátaljában, hogy megvédje a 150 ezres magyar kisebbséget…Ezek a szavak ismét bizonyítják, hogy a mi katonai hadműveletünk célja igazságos. Ha Magyarországnak nagyobb mozgástere lenne, ugyanilyen műveletet hajtana végre Zelenszkij ellen” – jelentette ki az orosz elemző.Szinte látom magam előtt ahogy a négy működő tankkal elindulunk Kárpátaljára.
Amadeus
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mikey
18 960
telex.hu/gazdasag/2022/07/29/hernadi-mol-uzemanyag-ellatasai-problemak-lehetnekSzerintem nincs egy hónapja hogy azt mondta, nem érti a rettegtetést, mert van minden és nem lesznek ellátási gondok. Mi változott?
több mint 2 éve
Amiből kettő lerobban Nyírségben.Az orosz Korotcsenko lényegében ugyanígy értelmezte, csak épp pozitív előjellel: „Budapest lényegében bejelentette, hogy kész katonai műveletet indítani Kárpátaljában, hogy megvédje a 150 ezres magyar kisebbséget…Ezek a szavak ismét bizonyítják, hogy a mi katonai hadműveletünk célja igazságos. Ha Magyarországnak nagyobb mozgástere lenne, ugyanilyen műveletet hajtana végre Zelenszkij ellen” – jelentette ki az orosz elemző.Szinte látom magam előtt ahogy a négy működő tankkal elindulunk Kárpátaljára.
Amadeus
Mikey
több mint 2 éve
Amúgy is tankoltam volna holnap (versenyre megyünk) de inkább megoldottam ma.Na én is megtankoltam.Bedőltél te is a rémhírterjesztőknek.
Ha vége az ársapkának a szemét Brüsszel, MZP és Gyurcsány miatt, akkor újra a fideszre szavazok, amúgy is háború és Soros.
Bazzani
Miattatok (és 2 délután megivott sör miatt) nem tudom majd teletankolni reggel a kocsimat.
kittli
Miért akartál amúgy Vásárhelyen tankolni?
Szerkesztette: Bazzani
több mint 2 éve
Mikey
18 960
Az orosz Korotcsenko lényegében ugyanígy értelmezte, csak épp pozitív előjellel: „Budapest lényegében bejelentette, hogy kész katonai műveletet indítani Kárpátaljában, hogy megvédje a 150 ezres magyar kisebbséget…Ezek a szavak ismét bizonyítják, hogy a mi katonai hadműveletünk célja igazságos. Ha Magyarországnak nagyobb mozgástere lenne, ugyanilyen műveletet hajtana végre Zelenszkij ellen” – jelentette ki az orosz elemző.Szinte látom magam előtt ahogy a négy működő tankkal elindulunk Kárpátaljára.
Amadeus
több mint 2 éve
Reggel a sörtől már lehetne. De minek? 😀Nagyon durva maligánfoka lehet nálatok a sörnek, hogy még reggel sem tudsz vele vezetni.....Na én is megtankoltam.Bedőltél te is a rémhírterjesztőknek.
Ha vége az ársapkának a szemét Brüsszel, MZP és Gyurcsány miatt, akkor újra a fideszre szavazok, amúgy is háború és Soros.
Bazzani
Miattatok (és 2 délután megivott sör miatt) nem tudom majd teletankolni reggel a kocsimat.
kittli
csi77
több mint 2 éve
bobi0092
4 373
Megivott 2 x 30l keg sört, így is a szóvivője írja be a hozzászólásait 😀Nagyon durva maligánfoka lehet nálatok a sörnek, hogy még reggel sem tudsz vele vezetni.....Na én is megtankoltam.Bedőltél te is a rémhírterjesztőknek.
Bazzani
kittli
csi77
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Nagyon durva maligánfoka lehet nálatok a sörnek, hogy még reggel sem tudsz vele vezetni.....Na én is megtankoltam.Bedőltél te is a rémhírterjesztőknek.
Bazzani
kittli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Én is mentem egy kort mondjuk az meglepett hogy a Hungárián az OMVben már totál nem volt benzin.Akkor este még megtankolok 😊Visszamenőleges hatállyal rosszul emlékszel, augusztus 1. lesz az!www.origo.hu/auto/20220728-igy-kell-uzemanyagtakarekosan-vezetni.htmlElvielg legutóbb október 1-ig lett meghosszabbítva, ha jól emlékszem...?
Az origo üzemanyag spórolási tippeket ad, szóval bye bye üzemanyag árstop.
cartman023
warr_b
VanillaSky
😉
warr_b
több mint 2 éve
Na én is megtankoltam.Bedőltél te is a rémhírterjesztőknek.
Bazzani
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 099
ja olvastam, hogy órbánviktór váltsa le és adja ki Horvátországnak.Nyugi, most épp Hernádi fejét akarják venni és rohadt szemét MOL hogy nem akar 480as ár mellé szolgáltatni. 😀 😀Na én is megtankoltam.megérdemlik.
Bazzani
Mindannyian.
Pont most mondtam egy hebegő, habogó vidéki fideszes ismerősnek, hogy mégis mi a fasz baja van? Erre szavazott. Én nem erre szavaztam, mégsem elégedetlenkedem.
Amadeus
bobi0092
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
bobi0092
4 373
Nyugi, most épp Hernádi fejét akarják venni és rohadt szemét MOL hogy nem akar 480as ár mellé szolgáltatni. 😀 😀Na én is megtankoltam.megérdemlik.
Bazzani
Mindannyian.
Pont most mondtam egy hebegő, habogó vidéki fideszes ismerősnek, hogy mégis mi a fasz baja van? Erre szavazott. Én nem erre szavaztam, mégsem elégedetlenkedem.
Amadeus
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 099
Na én is megtankoltam.megérdemlik.
Bazzani
Mindannyian.
több mint 2 éve
Na én is megtankoltam.Ha vége az ársapkának a szemét Brüsszel, MZP és Gyurcsány miatt, akkor újra a fideszre szavazok, amúgy is háború és Soros.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 099
Az orosz Korotcsenko lényegében ugyanígy értelmezte, csak épp pozitív előjellel: „Budapest lényegében bejelentette, hogy kész katonai műveletet indítani Kárpátaljában, hogy megvédje a 150 ezres magyar kisebbséget…Ezek a szavak ismét bizonyítják, hogy a mi katonai hadműveletünk célja igazságos. Ha Magyarországnak nagyobb mozgástere lenne, ugyanilyen műveletet hajtana végre Zelenszkij ellen” – jelentette ki az orosz elemző.telex.hu/kulfold/2022/07/29/fogolycsererol-targyal-oroszorszag-es-az-usa-az-ukranok-szerint-belaruszbol-is-raketazzak-oketor
több mint 2 éve
Most hogy Hegedűs visszaszivta amit mondott, a lakájmédia is visszaszívja hogy a semmiért tett el csilliardokat? Vagy ez a rész maradhat?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
ozibozi
17 706
Ha a tények zavarnak az csak egyet jelent.Itt leginkább te zsidózol már jóideje."Hegedüs Zsuzsa: Nem vonom vissza a lemondásomat, már szóltak, hogy ki kell pakolni"A pénz a slomo klánnàl marad.
Amadeus
Ez a lényeg.
Baszik ez a zsidózásra, ahogy az is
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Mindig is Eurázsia ellen háborúztunk.Visszamenőleges hatállyal rosszul emlékszel, augusztus 1. lesz az!www.origo.hu/auto/20220728-igy-kell-uzemanyagtakarekosan-vezetni.htmlElvielg legutóbb október 1-ig lett meghosszabbítva, ha jól emlékszem...?
cartman023
warr_b
VanillaSky
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 229
Sajnos én már túl vagyok rajta, ma már nem vezethetek.Akkor este még megtankolok 😊Visszamenőleges hatállyal rosszul emlékszel, augusztus 1. lesz az!www.origo.hu/auto/20220728-igy-kell-uzemanyagtakarekosan-vezetni.htmlElvielg legutóbb október 1-ig lett meghosszabbítva, ha jól emlékszem...?
cartman023
warr_b
VanillaSky
😉
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
"Hernádi Rogánnal egyeztetett: üzemanyaghiány lehet, ha marad az ársapka"www.origo.hu/auto/20220728-igy-kell-uzemanyagtakarekosan-vezetni.htmlElvielg legutóbb október 1-ig lett meghosszabbítva, ha jól emlékszem...?
cartman023
warr_b
Már biztos megy a nagy agyalás a béke minisztériumban a részletekről
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal