NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
2
2
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
- Megfelelő lehetőséget a gyermekeseknek, ne járjon rosszabbul az, aki gyermeket vállal, annál, mint aki lemond erről.Mindenféle trollkodás nélkül, engem tényleg érdekelne, hogy jelenleg miben jár rosszabbul egy gyerekes, mint az, aki lemond róla?
...
- Versenyképes köznevelés, szakképzés, felsőoktatás és egészségmegőrzés.
Beki
Katikának meg szólhatna valaki, hogy az utolsó ponttal kapcsolatban a legnagyobb pusztítást pont azok tették eddig, akik őt megválasztották, így talán nem kéne úgy tennie, mintha nem miattuk nem lenne versenyképes...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
“ Pesty László legtöbb cége ellen adóhivatali végrehajtás indult, van, ami még mindig hatályos”Ha csak úgy nem…
Szerintem nincs még egy olyan szerv, amelyik ennyire aktívan plántálta el a fideszbe vetett hitet a hírességekben, mint a NAV.
több mint 2 éve
Feri 20 évre tervez, OV 2034-ig….és hát nem úgy néz ki, hogy az új politikai generáció bármit is tudna (ha akarna egyáltalán) tenni ez ellen.Van új politikai generáció? Én azt látom, hogy a politikai eliten belül is feudalizmus van. Aki nem illik bele, azt ütni kezdik azonnal mindkét irányból.
MC12
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
magyarepitok.hu/iparagi-hirek/2023/09/hatalmas-energetikai-fejlesztesi-programot-jelentett-be-a-kormany
több mint 2 éve
A kormányfő végül azt is közölte, hogy össze kell állítani a magyar családpolitika 2.0 programját, megemlítve, hogy a négygyermekes anyák adómentességét kiterjeszthetik a háromgyermekesekre is, csak várják a pillanatot, amikor a pénzügyminiszter ellankad.Végülis ez is egy módja a gyermekvállalás ösztönzésének, közös teherviselés címszóval a többinek a k*rvaanyja...
Beki
több mint 2 éve
Meg az összes kormány...Novák ezt követően ismertette a magyar családok szabadságarcának 12 pontját 0(csak az érdekesebbek):nagyon helyes! takarodjon el az összes vallás a gyerekeinktől... vagy nem jól értettem?
- Kívánják a nevelés szabadságát, a gyerek nevelése a szülők joga, felelőssége, kötelezettsége, itt nincs helye semmiféle ideológiának.
Beki
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A kormányfő végül azt is közölte, hogy össze kell állítani a magyar családpolitika 2.0 programját, megemlítve, hogy a négygyermekes anyák adómentességét kiterjeszthetik a háromgyermekesekre is, csak várják a pillanatot, amikor a pénzügyminiszter ellankad.
több mint 2 éve
Novák ezt követően ismertette a magyar családok szabadságarcának 12 pontját 0(csak az érdekesebbek):nagyon helyes! takarodjon el az összes vallás a gyerekeinktől... vagy nem jól értettem?
- Kívánják a nevelés szabadságát, a gyerek nevelése a szülők joga, felelőssége, kötelezettsége, itt nincs helye semmiféle ideológiának.
Beki

több mint 2 éve
www.portfolio.hu/befektetes/20230914/fel-ev-alatt-tobb-mint-200-milliardos-profit-az-mvm-nel-639677Rohadt g.ci multikat csak a profit érdekli....hol az extraprofitadó?!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Novák ezt követően ismertette a magyar családok szabadságarcának 12 pontját 0(csak az érdekesebbek):- Kívánják a nevelés szabadságát, a gyerek nevelése a szülők joga, felelőssége, kötelezettsége, itt nincs helye semmiféle ideológiának.
- Aki kislánynak született, nőhessen fel lányként, aki kisfiúnak, fiúként.
- Megfelelő lehetőséget a gyermekeseknek, ne járjon rosszabbul az, aki gyermeket vállal, annál, mint aki lemond erről.
- Védjék meg a saját otthon biztonságát, segítsék a fiatalokat az otthonteremtésben.
- Versenyképes köznevelés, szakképzés, felsőoktatás és egészségmegőrzés.
több mint 2 éve
Feri 20 évre tervez, OV 2034-ig….és hát nem úgy néz ki, hogy az új politikai generáció bármit is tudna (ha akarna egyáltalán) tenni ez ellen.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
amugy ez megint tipikusan olyan dolog, hogy ez mashol is elofordul, es lenyegeben csak akarat kerdese, hogy ezt vizsgalja-e a Bizottsag. hat nekunk sikerult elerni, hogy legyen akarat ...24.hu/fn/gazdasag/2023/09/14/ursula-von-der-leyen-eu-akkugyar-akkumulatorgyar-catl-kina-e-auto-elektromos-auto-jarmuipar-vam-orban-kormany-szubvencio-allami-tamogatas/most akartam linkelni...
Beki
ismét jó helyre raktuk a tétjeinket
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2023/09/14/ursula-von-der-leyen-eu-akkugyar-akkumulatorgyar-catl-kina-e-auto-elektromos-auto-jarmuipar-vam-orban-kormany-szubvencio-allami-tamogatas/most akartam linkelni...
Beki
ismét jó helyre raktuk a tétjeinket
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2023/09/13/szollosi-gyorgy-nemzeti-sport-egyesult-allamok-vizum-vizumbotrany/az hát. addig sem itt rontja a levegőt.
Igen, Szőlő a baszott nagy diplomata, országunk érdeke hogy kiutazzon
zacknorb
ki tudja, lehet eltéved Csikágóban, oszt' valami történik vele. de én nem sugalmazok semmit, meg tényleg senkinek nem akarok rosszat 😮
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2023/09/13/szollosi-gyorgy-nemzeti-sport-egyesult-allamok-vizum-vizumbotrany/Igen, Szőlő a baszott nagy diplomata, országunk érdeke hogy kiutazzon
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ezzel 😂 egészen biztos vagyok benneJaja, Beja, már az ezredfordulón is kb együtt voltak. A Beja másod-harmadéves volt, amikor megismertem őket, Bumbi meg... meg csak ötödéves, de már akkor lehetett tudni, hogy egyszer ő fogja vezetni a Számvitel tsz-et.24.hu/kozelet/2023/09/13/quaestor-fovarosi-torvenyszek-itelotabla-igazsagugyi-szakerto-tarsoly-csaba/Faszság. Lakatos az egyik legjobb szakember az országban, nem hiszem, hogy túlszámlázott. Ha tényleg x db emberrel együtt dolgozott, az indokolhatja. Nem tudom ezen a szinten hogy működik, én egyedül dolgoztam csak.
Gyurmának kellett volna szólni Bumbi helyett
amúgy Gyurma, mennyire releváns az az indoklás, amit a tábla írt, jelesülA kiszámlázott munkaórák egyáltalán nincsenek egymással arányban (…) a vádirat tanulmányozása Lakatos László Péter egyetemi docens esetében 20,83 karakter/percnek felel meg, miközben egy elsőosztályos május végére 70 szótag/perc tempóval tud olvasnigondolom azon felül, hogy ez szó szerint véve igaz, ez csak egy jól hangzó faszság, mert nem elolvasni kell a vádiratot, hanem még meg is érteni, és át is vizsgálni
slowmotion
Abszolút nem ismerem az ügyet sem, de elképzelhető, hogy ez az összeg nem indokolatlan.
Bea (Lakatos felesége) nagyon jó barátom, együtt végeztünk a könyvvizsgálón, szóval elfogult vagyok, ez is tény.
Gyurma Pappa
Egyik gólyabál előtt volt szerencsém velük (LLP meg még pár számvitel szakirányos végzős) sorszámozni a belépőket. Rányomtunk egy sorszámot, néha ránéztek, és mondták a számlatükör vonatkozó sorának a megnevezését. Hát... azt nem kérdeztem azért meg tőlük, hogy buliban is ezzel szórakoznak-e 😮
slowmotion

több mint 2 éve
Nincs pénz. Ennél kevesebb szakértői díjon is geciznek. Ugye GH kéne, hogy előlegezze a jogerőig.24.hu/kozelet/2023/09/13/quaestor-fovarosi-torvenyszek-itelotabla-igazsagugyi-szakerto-tarsoly-csaba/Faszság. Lakatos az egyik legjobb szakember az országban, nem hiszem, hogy túlszámlázott. Ha tényleg x db emberrel együtt dolgozott, az indokolhatja. Nem tudom ezen a szinten hogy működik, én egyedül dolgoztam csak.
amúgy Gyurma, mennyire releváns az az indoklás, amit a tábla írt, jelesülA kiszámlázott munkaórák egyáltalán nincsenek egymással arányban (…) a vádirat tanulmányozása Lakatos László Péter egyetemi docens esetében 20,83 karakter/percnek felel meg, miközben egy elsőosztályos május végére 70 szótag/perc tempóval tud olvasnigondolom azon felül, hogy ez szó szerint véve igaz, ez csak egy jól hangzó faszság, mert nem elolvasni kell a vádiratot, hanem még meg is érteni, és át is vizsgálni
slowmotion
Abszolút nem ismerem az ügyet sem, de elképzelhető, hogy ez az összeg nem indokolatlan.
Bea (Lakatos felesége) nagyon jó barátom, együtt végeztünk a könyvvizsgálón, szóval elfogult vagyok, ez is tény.
Gyurma Pappa
Ennyi a történet.
több mint 2 éve
Jaja, Beja, már az ezredfordulón is kb együtt voltak. A Beja másod-harmadéves volt, amikor megismertem őket, Bumbi meg... meg csak ötödéves, de már akkor lehetett tudni, hogy egyszer ő fogja vezetni a Számvitel tsz-et.24.hu/kozelet/2023/09/13/quaestor-fovarosi-torvenyszek-itelotabla-igazsagugyi-szakerto-tarsoly-csaba/Faszság. Lakatos az egyik legjobb szakember az országban, nem hiszem, hogy túlszámlázott. Ha tényleg x db emberrel együtt dolgozott, az indokolhatja. Nem tudom ezen a szinten hogy működik, én egyedül dolgoztam csak.
slowmotion
Gyurma Pappa
Egyik gólyabál előtt volt szerencsém velük (LLP meg még pár számvitel szakirányos végzős) sorszámozni a belépőket. Rányomtunk egy sorszámot, néha ránéztek, és mondták a számlatükör vonatkozó sorának a megnevezését. Hát... azt nem kérdeztem azért meg tőlük, hogy buliban is ezzel szórakoznak-e 😮
több mint 2 éve
24.hu/kozelet/2023/09/13/quaestor-fovarosi-torvenyszek-itelotabla-igazsagugyi-szakerto-tarsoly-csaba/Faszság. Lakatos az egyik legjobb szakember az országban, nem hiszem, hogy túlszámlázott. Ha tényleg x db emberrel együtt dolgozott, az indokolhatja. Nem tudom ezen a szinten hogy működik, én egyedül dolgoztam csak.
slowmotion

több mint 2 éve
A kedvedért az e-nyelv.hu alapján leírom az átvitt értelemben használt "pikáns" jelző pontos jelentését: botrányosan érdekes.Csakhogy Borkai ténykedése nem szorítkozik a sportra. Az pedig eléggé pikáns, hogy valaki egy ilyen típusú (országos) botrány után újra szeretne polgármester lenni, és elindul a választáson.Miért lenne pikáns?
nagylaza, főpohárnok
Amit tett, annak nem a teljes elhallgatottság a büntetése.
Miért ne akarhatna bármi lenni, ami jogilag lehet?
Pláne egy választott tisztség, amiről többtízezer ember dönt.
Ha nem akarják, akkor nem nyeri el. Ha akarják és elnyeri, akkor miért ne akarhatta volna?
Mert nem a nejével kúrt? Végülis ezt nem a mi dolgunk megítélni. Nem törvénytelen a házasságon kívüli szexkapcsolat. Ha a nejének jó így, az ő dolguk.
Mert kokózott? Nem bizonyították rá.
Mert korrupt? Nem bizonyosodott be. Szerintem nem is fog, mert ügyes fidesznyikként mindvégig törvényesen ügyködött. Hogy ilyenek a törvények, az más lapra tartozik.
Mert miatta szopott a Fidesz 19-ben? Ez legyen a Fidesz baja, ha most is "összeborkaizza" a Fideszt, annak meg csak örülhetsz.
Őszentsége Sobri Jóska
Ennyit állítottam. Örülök, hogy egyetlen szó ilyen sok - dicséretes módon általad rögtön meg is válaszolt - kérdést generált benned, csak ezeknek nincs közük ahhoz, amit írtam.
több mint 2 éve
Ha Marciban lenne egy kis Rolando McClain, akkor mondhatná, hogy 617.000 oka van arra, hogy megcsinálta az interjút.Én is szívesen készítenék vele interjút.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)Számomra ez a nem érthető az egészben. Partizánostul. Mi a f***om van ebben a Borkaiban, hogy hirtelen mikrofont kellett az orra alá dugni? Foglalkozzanak vele a sportágon belül, mégiscsak olimpiai bajnok, azt megérdemli, de azon kívül csak egy bukott f*szkalap a sokból.
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
Egy érdekes karakter, akire kiváncsi vagyok, és akire sokan kiváncsiak. (Partizános 5+ órás interjú is 600ezer! feletti megtekintésnél jár.)
Az, hogy interjúvolható, az egy jó dolog, és nonszensz, hogy felmerül benned, hogy ne kérdezzék.
Az viszont tény, hogy én nem ezeket kérdezném.
De akkor nem kerülne adásba, nem lenne belőle kontent.
Még régen volt egy színházi interjúműsorom, ami szándékoltan belemenős, provokatív volt. Elvileg egy évad lett volna, szeptembertől májusig, kéthetente. A negyedik alkalomra már mindhárom vendég lemondta, a továbbiakban már el se jött senki. 😊
Csakhogy Borkai ténykedése nem szorítkozik a sportra. Az pedig eléggé pikáns, hogy valaki egy ilyen típusú (országos) botrány után újra szeretne polgármester lenni, és elindul a választáson.Miért lenne pikáns?
nagylaza, főpohárnok
Ha nem akarják, akkor nem nyeri el. Ha akarják és elnyeri, akkor miért ne akarhatta volna?
Mert nem a nejével kúrt? Végülis ezt nem a mi dolgunk megítélni. Nem törvénytelen a házasságon kívüli szexkapcsolat. Ha a nejének jó így, az ő dolguk.
Mert korrupt? Nem bizonyosodott be. Szerintem nem is fog, mert ügyes fidesznyikként mindvégig törvényesen ügyködött. Hogy ilyenek a törvények, az más lapra tartozik.
Mert miatta szopott a Fidesz 19-ben? Ez legyen a Fidesz baja, ha most is "összeborkaizza" a Fideszt, annak meg csak örülhetsz.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Én is szívesen készítenék vele interjút.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)Számomra ez a nem érthető az egészben. Partizánostul. Mi a f***om van ebben a Borkaiban, hogy hirtelen mikrofont kellett az orra alá dugni? Foglalkozzanak vele a sportágon belül, mégiscsak olimpiai bajnok, azt megérdemli, de azon kívül csak egy bukott f*szkalap a sokból.
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
Egy érdekes karakter, akire kiváncsi vagyok, és akire sokan kiváncsiak. (Partizános 5+ órás interjú is 600ezer! feletti megtekintésnél jár.)
Az, hogy interjúvolható, az egy jó dolog, és nonszensz, hogy felmerül benned, hogy ne kérdezzék.
Az viszont tény, hogy én nem ezeket kérdezném.
De akkor nem kerülne adásba, nem lenne belőle kontent.
Még régen volt egy színházi interjúműsorom, ami szándékoltan belemenős, provokatív volt. Elvileg egy évad lett volna, szeptembertől májusig, kéthetente. A negyedik alkalomra már mindhárom vendég lemondta, a továbbiakban már el se jött senki. 😊
Csakhogy Borkai ténykedése nem szorítkozik a sportra. Az pedig eléggé pikáns, hogy valaki egy ilyen típusú (országos) botrány után újra szeretne polgármester lenni, és elindul a választáson.Miért lenne pikáns?
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
keresztény, családbarát ország, tudunk megbocsátani.Hesteg következményeknélküliországCsakhogy Borkai ténykedése nem szorítkozik a sportra. Az pedig eléggé pikáns, hogy valaki egy ilyen típusú (országos) botrány után újra szeretne polgármester lenni, és elindul a választáson.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)Számomra ez a nem érthető az egészben. Partizánostul. Mi a f***om van ebben a Borkaiban, hogy hirtelen mikrofont kellett az orra alá dugni? Foglalkozzanak vele a sportágon belül, mégiscsak olimpiai bajnok, azt megérdemli, de azon kívül csak egy bukott f*szkalap a sokból.
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
több mint 2 éve
Hesteg következményeknélküliországCsakhogy Borkai ténykedése nem szorítkozik a sportra. Az pedig eléggé pikáns, hogy valaki egy ilyen típusú (országos) botrány után újra szeretne polgármester lenni, és elindul a választáson.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)Számomra ez a nem érthető az egészben. Partizánostul. Mi a f***om van ebben a Borkaiban, hogy hirtelen mikrofont kellett az orra alá dugni? Foglalkozzanak vele a sportágon belül, mégiscsak olimpiai bajnok, azt megérdemli, de azon kívül csak egy bukott f*szkalap a sokból.
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok