NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
240
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
117
21
22:25
RedZone week 16
88
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230912_arveres_iskola_Qualitas_Gimnazium_vegrehajtokNyilván a gyerekek szívnak, de azért én megismerném az egész sztorit, mert az nem úgy működik, hogy pikk-pakk jön a végrehajtó, annak előzménye van.Persze, több év mire árverésig jut a sztori.
NB2
Amadeus von Dollárbaloldal
Itt egy kicsit több infó van, úgy érzem itt egy igazi magyaros építési színjáték végső lépését láthatjuk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Nyilván a gyerekek szívnak, de azért én megismerném az egész sztorit, mert az nem úgy működik, hogy pikk-pakk jön a végrehajtó, annak előzménye van.Persze, több év mire árverésig jut a sztori.
NB2
több mint 2 éve
Nyilván a gyerekek szívnak, de azért én megismerném az egész sztorit, mert az nem úgy működik, hogy pikk-pakk jön a végrehajtó, annak előzménye van.
több mint 2 éve
Kb. igen"Úgyse mernek majd kirakni"444.hu/2023/09/12/tanora-kozben-jelentette-be-a-vegrehajto-a-soroksari-gimnaziumnal-hogy-elarvereztek-az-epuletetAzért komoly, hogy ennek az iskolának így is kiadták az éves engedélyt (ha jól rémlik az önkormányzat adja), pedig erről azért tudomással kellett volna bírni.
Itt kell élned.
Jughead
StormST
Nem jött be a balkáni tempó.
több mint 2 éve
"Úgyse mernek majd kirakni"444.hu/2023/09/12/tanora-kozben-jelentette-be-a-vegrehajto-a-soroksari-gimnaziumnal-hogy-elarvereztek-az-epuletetAzért komoly, hogy ennek az iskolának így is kiadták az éves engedélyt (ha jól rémlik az önkormányzat adja), pedig erről azért tudomással kellett volna bírni.
Itt kell élned.
Jughead

több mint 2 éve
youtu.be/eTdFCquV57k?si=QdsSqUUc_5Li8dcsÉn meg csak a 80-ás 90-és évekről.Hidd el nem véletlen írtam, amit írtam.Csak füvezett, vagyis a kilencvenes években inkább hasis volt a fű helyett.Mert maga is sokáig kokszolt?sosem értettem, hogy Orbán miért tűr meg drogosokat a csapatában.www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki
empty taxi
empty taxi
A világ csak később gyorsult fel😉
ozibozi
empty taxi
Utána simán bármi…
ozibozi
több mint 2 éve
Én meg csak a 80-ás 90-és évekről.Hidd el nem véletlen írtam, amit írtam.Csak füvezett, vagyis a kilencvenes években inkább hasis volt a fű helyett.Mert maga is sokáig kokszolt?sosem értettem, hogy Orbán miért tűr meg drogosokat a csapatában.www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki
empty taxi
empty taxi
ozibozi
empty taxi
Utána simán bármi…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Hidd el nem véletlen írtam, amit írtam.Csak füvezett, vagyis a kilencvenes években inkább hasis volt a fű helyett.Mert maga is sokáig kokszolt?sosem értettem, hogy Orbán miért tűr meg drogosokat a csapatában.www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki
empty taxi
empty taxi
ozibozi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Csak füvezett, vagyis a kilencvenes években inkább hasis volt a fű helyett.Mert maga is sokáig kokszolt?sosem értettem, hogy Orbán miért tűr meg drogosokat a csapatában.www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki
empty taxi
empty taxi
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
444.hu/2023/09/12/tanora-kozben-jelentette-be-a-vegrehajto-a-soroksari-gimnaziumnal-hogy-elarvereztek-az-epuletetAzért komoly, hogy ennek az iskolának így is kiadták az éves engedélyt (ha jól rémlik az önkormányzat adja), pedig erről azért tudomással kellett volna bírni.
Itt kell élned.
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.A kampányánal donoroknal fel kellene tüntetnie az újságot, mert ez többet ér minden pénznél. Nem
MC12
Is értem ebbe miért mentek bele, hogy nulla korrupciós kérdés volt pl. Meg ez a rengeteg eufemizmus a kérdésekben …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2023/09/12/tanora-kozben-jelentette-be-a-vegrehajto-a-soroksari-gimnaziumnal-hogy-elarvereztek-az-epuletetItt kell élned.
több mint 2 éve
Mert maga is sokáig kokszolt?sosem értettem, hogy Orbán miért tűr meg drogosokat a csapatában.www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki
empty taxi

Madden hates me.
több mint 2 éve
sosem értettem, hogy Orbán miért tűr meg drogosokat a csapatában.www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki
empty taxi
több mint 2 éve
rtl.hu/belfold/2023/09/12/budapest-auto-dugo-tomegkozlekedes-fejlesztes-karacsony-megafon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
24.hu/kozelet/2023/09/12/kele-janos-ungar-peter-reakcio-orban-viktor-korrupcio-adriai-nyaralas-milliardosgyerek-ellenzek/"Érzem (…) az elkényeztetett, címeres pólyába született milliárdosgyerekekre jellemző fennhéjázó gőgöt, a mély intellektuális megvetést és lenézést. Ő jobban tudja. Ő látta, ő találkozott vele, ő hallotta beszélni. Ő levonta a kovetkeztetést. Ő, ő, ő. A világ közepe. A bezzeggyerek."
Mellettem eléggé elment ez az Ungár sztori. Tudok a családról, a zseni történész mamával meg a gyerekekkel, de nem igazán foglalkoztattak. A partizán interjút viszont nem is tudom miért, de megnéztem, és gyakorlatilag éppen az volt utána a benyomásom amit ez a Kele a fenti mondatban leírt. (A Kelét sem ismerem, csak az interjút láttam most meg ebbe a cikkbe olvastam bele.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Visítottam: "A gazdaságfejlesztési miniszter szerint épp reglobalizáció zajlik, csak épp nem a piac, hanem a politika osztja újra a lapokat"www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki
empty taxi
Bárcsak így lenne (nyilván miután a leggazdagabb 1% vagyonát újraosztották), de nagyon nem így van.

több mint 2 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki

Madden hates me.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127
több mint 2 éve
jaja. az új seprűnek muszáj valami látható dolgot csinálni kezdésnek, neki ez eddig hiányzott.24.hu/belfold/2023/09/11/szalay-bobrovniczky-kristof-petofi-laktanya-atnevezes-maria-terez-uzenet-anyaknak-noknek/"Te, Kristóf, te már miniszter vagy?"
first things first. majd pontosabban lőnek tőle. meg ezzel biztos tényleg le lehet hatni az anyákra, főleg azokra, akiknek a porontya nem ott fog szolgálni.
még véletlenül sem a hagyományok meg minden.
slowmotion
"Aha, már pár hónapja"
"Neveztél már át valamit?"
"Még nem"
"Akkor lófasz vagy te, nem miniszter"
StormST
van pl az a fószer, aki most átvette/átveszi az egykori akadémiai kutatóhálózatot. na ugye amikor anno leválasztották ezeket (meg az ingatlanokat) az Akadémiáról, akkor ELKH-nak nevezték el. most jött valami új vezető, és az ELKH-t átnevezik Magyar Kutatási Hálózattá, meg a mailszervert is átnevezik ek-cerről hunrenre.
az már elég látható, és komolyságot sugárzó változás, nem?
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/11/szalay-bobrovniczky-kristof-petofi-laktanya-atnevezes-maria-terez-uzenet-anyaknak-noknek/"Te, Kristóf, te már miniszter vagy?"
first things first. majd pontosabban lőnek tőle. meg ezzel biztos tényleg le lehet hatni az anyákra, főleg azokra, akiknek a porontya nem ott fog szolgálni.
slowmotion
"Aha, már pár hónapja"
"Neveztél már át valamit?"
"Még nem"
"Akkor lófasz vagy te, nem miniszter"

több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/11/szalay-bobrovniczky-kristof-petofi-laktanya-atnevezes-maria-terez-uzenet-anyaknak-noknek/first things first. majd pontosabban lőnek tőle. meg ezzel biztos tényleg le lehet hatni az anyákra, főleg azokra, akiknek a porontya nem ott fog szolgálni.