NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
2
2
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Csakhogy Borkai ténykedése nem szorítkozik a sportra. Az pedig eléggé pikáns, hogy valaki egy ilyen típusú (országos) botrány után újra szeretne polgármester lenni, és elindul a választáson.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)Számomra ez a nem érthető az egészben. Partizánostul. Mi a f***om van ebben a Borkaiban, hogy hirtelen mikrofont kellett az orra alá dugni? Foglalkozzanak vele a sportágon belül, mégiscsak olimpiai bajnok, azt megérdemli, de azon kívül csak egy bukott f*szkalap a sokból.
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Á, semmi különös.KorképX évvel ezelőtt: Köln, dómtól nem messze becsületkasszás nyilvános WC, magyar buszos turistacsoport beszabadul, hasonló eredmény. Egy tagbaszakadt rasta néger WC-s bácsi volt, aki az eseménysort látva egyszer csak tökéletes kiejtéssel annyit mond magyarul: "A kurva isten faszát!"
index.hu/belfold/2023/09/13/zoldseg-becsuletkassza-bataszek-penz-gyumolcs-bezaras/
csi77
empty taxi
2016-ban mentünk Marseillebe a válogatott meccsre, Népligetben ülünk a buszon, egyik delikvens már issza a sört, elindul a busz, majd feláll, hogy akkor ő most menne WC-re a buszon...ami nem működött (külföldre tartón ugyan mér is kellene, de ez most mellékes).
Kérdeztük, hogy miért nem ment el még a Népligetben...azért fizetni kell...
Majdnem ugyanez Szlovéniában a benzinkútnál, megyünk WC-re, ott a kapu, fizetős, kb. 50 cent volt vagy 1 eur, tudomisén...többen visszafordultak, hogyhátőkezértnemfizetnekmilyenezmárpfejj...
Nem csak gazdaságilag vagyunk elmaradva...
több mint 2 éve
Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)Számomra ez a nem érthető az egészben. Partizánostul. Mi a f***om van ebben a Borkaiban, hogy hirtelen mikrofont kellett az orra alá dugni? Foglalkozzanak vele a sportágon belül, mégiscsak olimpiai bajnok, azt megérdemli, de azon kívül csak egy bukott f*szkalap a sokból.
nagylaza, főpohárnok

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
24.hu/kozelet/2023/09/13/quaestor-fovarosi-torvenyszek-itelotabla-igazsagugyi-szakerto-tarsoly-csaba/Gyurmának kellett volna szólni Bumbi helyett
amúgy Gyurma, mennyire releváns az az indoklás, amit a tábla írt, jelesül
A kiszámlázott munkaórák egyáltalán nincsenek egymással arányban (…) a vádirat tanulmányozása Lakatos László Péter egyetemi docens esetében 20,83 karakter/percnek felel meg, miközben egy elsőosztályos május végére 70 szótag/perc tempóval tud olvasnigondolom azon felül, hogy ez szó szerint véve igaz, ez csak egy jól hangzó faszság, mert nem elolvasni kell a vádiratot, hanem még meg is érteni, és át is vizsgálni
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Je suis Szöllősi György
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
telex.hu/kulfold/2023/09/13/szerbia-vajdasag-cirill-iras-utjelzo-tablahvg.hu/vilag/20230912_Kijev_targyalas_magyar_nyelvtorveny_unios_csatlakozas
külhöni magyarok barátai vs ellenségei
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Romkertben ment egy időben, az volt a trükk benne, hogy ingyen volt a mosdó becsületkasszával, de papírt a wc-s nénitől kellett kérni és kapni hozzá.KorképX évvel ezelőtt: Köln, dómtól nem messze becsületkasszás nyilvános WC, magyar buszos turistacsoport beszabadul, hasonló eredmény. Egy tagbaszakadt rasta néger WC-s bácsi volt, aki az eseménysort látva egyszer csak tökéletes kiejtéssel annyit mond magyarul: "A kurva isten faszát!"
index.hu/belfold/2023/09/13/zoldseg-becsuletkassza-bataszek-penz-gyumolcs-bezaras/
csi77
empty taxi
több mint 2 éve
KorképX évvel ezelőtt: Köln, dómtól nem messze becsületkasszás nyilvános WC, magyar buszos turistacsoport beszabadul, hasonló eredmény. Egy tagbaszakadt rasta néger WC-s bácsi volt, aki az eseménysort látva egyszer csak tökéletes kiejtéssel annyit mond magyarul: "A kurva isten faszát!"
csi77

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Újabb döntés a Kúriától: nem lehet népszavazást tartani az akkumulátorgyárakról telex.hu/belfold/2023/09/13/nepszavazas-akkumulatorgyar-dontes-magyar-kozlony

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/09/12/a-rendorseg-szerint-semmi-kirivo-nincs-abban-hogy-a-torok-elnok-testorei-megvertek-egy-magyar-allampolgartJa, akkor jóvanakkor...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Korképindex.hu/belfold/2023/09/13/zoldseg-becsuletkassza-bataszek-penz-gyumolcs-bezaras/
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
444.hu/2023/09/12/a-soroksari-gimnazium-igazgatoja-bevallotta-mar-augusztus-vegen-is-jart-naluk-a-vegrehajto-megsem-szolt-a-diakoknak-es-a-tanaroknak"... és akkor miből éltem volna azóta, mert olyan tróger igazgatót, aki alól elárverezik az épületet nem vesznek fel sehová, legalább így volt pár jó évem még"
Az igazgató szerint jól tette, hogy nem szólt előre a diákoknak-szülőknek,mert ha szólt volna, „akkor eleve be kellett volna zárnom az iskolát már több éve.”
😀😀😀DDDDDDD
Amadeus von Dollárbaloldal

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
444.hu/2023/09/12/a-soroksari-gimnazium-igazgatoja-bevallotta-mar-augusztus-vegen-is-jart-naluk-a-vegrehajto-megsem-szolt-a-diakoknak-es-a-tanaroknakEddig ez a legjobb analógia az egész országra nézve. A több millió marha "nem mer farkast kiáltani", úgy teszünk, mintha minden rendben lenne, aztán az oroszok után egyszer csak megjelennek majd a kínaiak is az ELADVA táblával, az EU pedig felteszi a kezét, hiszen az ország szuverén (értsd alapítványi)
Az igazgató szerint jól tette, hogy nem szólt előre a diákoknak-szülőknek,mert ha szólt volna, „akkor eleve be kellett volna zárnom az iskolát már több éve.”
😀😀😀DDDDDDD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Novák Katalin: A családközpontú gondolkodásnak mi vagyunk a MekkájaAmennyiben a saját családjaikról beszél, akkor végül is nem mond hülyeséget!
Jaj, nekem!
nagylaza, főpohárnok
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nekem tényleg nem ez hiányzik h kitargyalna a jachtozas eseményeit, kit érdekel már.Nem vitatkozom veled, ezért írtam, hogy nem "csak" benyalós. Az is biztos, hogy erősen elfogult Dézsivel szemben (teljesen mindegy, hogy jogosan, vagy sem).Szerintem ez túlmutat a rosszon és unalmason. Ahogy alákérdeznek Dézsivel kapcsolatban vagy az a kérdés hogy “2019-Ben egy magánéletével kapcsolatos botrányba bukott bele. Mi volt ennek a tanulsága?”Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
Ezek nem, hogy nem rossz kérdések - hanem ellenkezőleg, tanítják politikai kommunikációban, hogy ilyen interjúkban, ilyen kérdésekkel kell újrapozícionàlni, újraépíteni egy bukott politikust. Már várom a feleség interjúját, amiben elmondja, hogy a közös ima és egy kis faluban élő, öreg pap tanácsaival újították meg házasságukat, ami erősebb mint valaha.
Csakhát ezt nem újságírásnak hívják, pláne nem olyannak aminek a 24 szereti beállítani magát. Ez tőrőlmetszett személyes propaganda.
MC12
Legfeljebb azzal nem értek egyet, hogy egy tudatos politikai marketing termékét látjuk (úgy értem, az újságíró részéről, Borkai részéről nyilván az). Nem feltétlenül a szándék szülte a silány produktumot. Bőven el tudom képzelni, hogy Borkai az interjú feltételéül szabta, hogy ne menjenek bele részletesen néhány kényes kérdésbe, pl. a kurvázásába. Az újságíró pedig úgy gondolta, istenkém, engedjük el, elég sok szó esett már erről. Kompromisszumnak hitte a vállalhatatlan opportunizmust. Ez sült ki belőle. Foshalom.
Győr egyébként érdekes hely, roppant mód kíváncsi leszek az önkoris eredményre. Számomra az se tiszta, hogy Borkai miért indul egyáltalán. Elhiszi, hogy nyerni fog? Vagy csak be akar tenni Dézsinek? Aztán: kit indít a Fidesz? Dézsit, vagy valaki mást? És kit indít az ellenzék? Beállnak az Ungár-birodalomból érkező újságíró mögé?
nagylaza, főpohárnok
Hanem az h egy büdös szó nem esik arról a rengeteg korrupciós ügyről amiben részt vett. Ha feltétel volt h erről nem beszél akkor minek az interjú? Minek vállalni ezt?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2023/09/12/a-soroksari-gimnazium-igazgatoja-bevallotta-mar-augusztus-vegen-is-jart-naluk-a-vegrehajto-megsem-szolt-a-diakoknak-es-a-tanaroknakAz igazgató szerint jól tette, hogy nem szólt előre a diákoknak-szülőknek,mert ha szólt volna, „akkor eleve be kellett volna zárnom az iskolát már több éve.”
😀😀😀DDDDDDD
több mint 2 éve
Ezek a görények is mind a Napkeltében szocializálódtak meg a többi hasonló helyen szívták magukba az etikát, akkor mégis mitől lennének ma mások, mikor ugyanazok fizetik őket ma is, csak kevesebbet kevesebbért.
több mint 2 éve
Novák Katalin: A családközpontú gondolkodásnak mi vagyunk a MekkájaJaj, nekem!
több mint 2 éve
Nem vitatkozom veled, ezért írtam, hogy nem "csak" benyalós. Az is biztos, hogy erősen elfogult Dézsivel szemben (teljesen mindegy, hogy jogosan, vagy sem).Szerintem ez túlmutat a rosszon és unalmason. Ahogy alákérdeznek Dézsivel kapcsolatban vagy az a kérdés hogy “2019-Ben egy magánéletével kapcsolatos botrányba bukott bele. Mi volt ennek a tanulsága?”Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
Ezek nem, hogy nem rossz kérdések - hanem ellenkezőleg, tanítják politikai kommunikációban, hogy ilyen interjúkban, ilyen kérdésekkel kell újrapozícionàlni, újraépíteni egy bukott politikust. Már várom a feleség interjúját, amiben elmondja, hogy a közös ima és egy kis faluban élő, öreg pap tanácsaival újították meg házasságukat, ami erősebb mint valaha.
Csakhát ezt nem újságírásnak hívják, pláne nem olyannak aminek a 24 szereti beállítani magát. Ez tőrőlmetszett személyes propaganda.
MC12
Legfeljebb azzal nem értek egyet, hogy egy tudatos politikai marketing termékét látjuk (úgy értem, az újságíró részéről, Borkai részéről nyilván az). Nem feltétlenül a szándék szülte a silány produktumot. Bőven el tudom képzelni, hogy Borkai az interjú feltételéül szabta, hogy ne menjenek bele részletesen néhány kényes kérdésbe, pl. a kurvázásába. Az újságíró pedig úgy gondolta, istenkém, engedjük el, elég sok szó esett már erről. Kompromisszumnak hitte a vállalhatatlan opportunizmust. Ez sült ki belőle. Foshalom.
Győr egyébként érdekes hely, roppant mód kíváncsi leszek az önkoris eredményre. Számomra az se tiszta, hogy Borkai miért indul egyáltalán. Elhiszi, hogy nyerni fog? Vagy csak be akar tenni Dézsinek? Aztán: kit indít a Fidesz? Dézsit, vagy valaki mást? És kit indít az ellenzék? Beállnak az Ungár-birodalomból érkező újságíró mögé?
több mint 2 éve
Azért ez a sztori komoly aggályokat vet fel. Annó mikor először megadták az engedélyt, akkor az ingatlan állapotát, férőhelyeit, kialakítását, nagyságát stb. is fel kellett mérni. Ennek első lépése az, hogy megnézik a tulajdoni lapot a tulajdoni viszonyok és esetleges terhek miatt. Na az alapítvány elmondása szerint azon már akkor ott szerepelt egy végrehajtási jog, ezután nem lehetett volna továbbmenni a kérelem elbírálásában…Pontosan tudod h miért engedtek. Halvány lila gőzük volt a dologról. Lehet kaptak értesítést, de az Marika volt a második emeleten. Elfelejtette továbbítani Pistanak a harmadik emeletre csak berakta a fiókba. Ennyi. És ott porosodottLényeg:hvg.hu/itthon/20230912_arveres_iskola_Qualitas_Gimnazium_vegrehajtokNyilván a gyerekek szívnak, de azért én megismerném az egész sztorit, mert az nem úgy működik, hogy pikk-pakk jön a végrehajtó, annak előzménye van.Persze, több év mire árverésig jut a sztori.
NB2
Itt egy kicsit több infó van, úgy érzem itt egy igazi magyaros építési színjáték végső lépését láthatjuk...
StormST
- évek óta tartó vh
- korábbi tulajdonos = terhelten vette meg/vette át ingyen az alapítvány az ingatlant.
Azaz pontosan tudták, hogy mi van.
Egy kérdésem lenne: miért engedi a kormányhivatal, hogy jelzáloggal terhelt ingatlanban közoktatási tevékenységet lehessen folytatni?
csebi
több mint 2 éve
Pontosan tudod h miért engedtek. Halvány lila gőzük volt a dologról. Lehet kaptak értesítést, de az Marika volt a második emeleten. Elfelejtette továbbítani Pistanak a harmadik emeletre csak berakta a fiókba. Ennyi. És ott porosodottLényeg:hvg.hu/itthon/20230912_arveres_iskola_Qualitas_Gimnazium_vegrehajtokNyilván a gyerekek szívnak, de azért én megismerném az egész sztorit, mert az nem úgy működik, hogy pikk-pakk jön a végrehajtó, annak előzménye van.Persze, több év mire árverésig jut a sztori.
NB2
Itt egy kicsit több infó van, úgy érzem itt egy igazi magyaros építési színjáték végső lépését láthatjuk...
StormST
- évek óta tartó vh
- korábbi tulajdonos = terhelten vette meg/vette át ingyen az alapítvány az ingatlant.
Egy kérdésem lenne: miért engedi a kormányhivatal, hogy jelzáloggal terhelt ingatlanban közoktatási tevékenységet lehessen folytatni?
több mint 2 éve
Te is fiam MC12.Szerintem ez túlmutat a rosszon és unalmason. Ahogy alákérdeznek Dézsivel kapcsolatban vagy az a kérdés hogy “2019-Ben egy magánéletével kapcsolatos botrányba bukott bele. Mi volt ennek a tanulsága?”Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Nem férünk mi bele a szekértáborosdiba.
több mint 2 éve
Szerintem ez túlmutat a rosszon és unalmason. Ahogy alákérdeznek Dézsivel kapcsolatban vagy az a kérdés hogy “2019-Ben egy magánéletével kapcsolatos botrányba bukott bele. Mi volt ennek a tanulsága?”Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.Azt hittem, hogy túlzol. De nem. Valójában nem is csak benyalós, hanem egész egyszerűen: unalmas és szar. (Megértem, ha valakinek a többedik Borkai-interjú - különösképpen a Partizán - után nem jutnak eszébe eredeti kérdések. Akkor viszont nem kell interjút készíteni.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Lényeg:hvg.hu/itthon/20230912_arveres_iskola_Qualitas_Gimnazium_vegrehajtokNyilván a gyerekek szívnak, de azért én megismerném az egész sztorit, mert az nem úgy működik, hogy pikk-pakk jön a végrehajtó, annak előzménye van.Persze, több év mire árverésig jut a sztori.
NB2
StormST
- évek óta tartó vh