Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
A Bilderberg csoport elnöke is biztosan ukrán zsidó.444.hu/2023/05/19/a-fideszes-kepviselo-gyerekkent-latta-hogy-56-ot-80-ban-ukranok-vertek-leLassan kiderül hogy Hitler és Mussolini is ukrán volt. Sőt az ujgurokat "átnevelő" kínaiak is ukránok!
és nem lehet eldönteni, hogy ezt most kiadják neki vagy tényleg ennyire gyökér,
mondjuk az első esetben is az
Tactful Cactus
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Az a baj, hogy ez miatt szopik minden olyan értelmes ember (azaz a nemlétező középosztály), aki nem tud a problémák fölé lépni milliós fizetéssel vagy nem tud/akar elmenni vmi jólkereső kétkezi szakmát művelni, hogy megszedje magát.– Vagyis, ha Orbán és csapata lop, akkor az megbocsátható?Kádár népe.
– Én megbocsátom. Mi a Fidesszel vagyunk.
– Ha Orbán mondja, hogy a szankció miatt drága, akkor az úgy is van – morogja István, majd megáll: De nem tudom ám, mi az a szankció, csak azt, hogy Brüsszel csinálja.
– A szankciók miatt drága minden. Brüsszel háborút akar, de Orbán nem – jelenti ki Szabolcs, húga bólogatásával kísérve, majd így folytatja: – Ez a legjobb rendszer, másutt mindent ellopnak.
– Itt nincsenek is lopások? – vetem közbe.
– Jaj, dehogy nincsenek, elvisznek mindent.
– Az ellenzék és Brüsszel szerint a kormányhoz közel állók lopnak.
– Lehet, de nem érdekel, vigyék csak! – egy legyintéssel ad nyomatékot a szavainak.
– A szankcióktól drága minden. Én nem tudom ugyan, mi az a szankció, a lényeg az, hogy az Orbán azt mondta, már pedig akkor az úgy is van.
Megjegyzem neki, hogy Orbán is megszavazta a szankciókat, ő elcsodálkozik:
– Nézze, nem értek hozzá, de hiszek neki, mert ő mindig csak ad nekünk.
– Azon azért sokszor gondolkodom, hogy nyugaton is vannak ugye, ezek a szankciók, még sincs ekkora infláció.
– Még se a szankciók okozzák az inflációt?
– Nem tudom. Orbán biztos nem hazudik.
¯\_(ツ)_/¯
nepszava.hu/3194600_lelegeztetogep-transparency-international
Zsellértelkes Vrij
Ezt érdemlik.
Amadeus von Dollárbaloldal
Kádár népének meg az kell, hogy legyen kenyér az asztalon, meglegyen a rövide/söre, ki tudja fizetni a számlákat, a többi nem érdekli. Ja, de. Mindig legyen valaki más, akit hibáztatni lehet.
több mint 2 éve
444.hu/2023/05/19/a-fideszes-kepviselo-gyerekkent-latta-hogy-56-ot-80-ban-ukranok-vertek-leLassan kiderül hogy Hitler és Mussolini is ukrán volt. Sőt az ujgurokat "átnevelő" kínaiak is ukránok!
és nem lehet eldönteni, hogy ezt most kiadják neki vagy tényleg ennyire gyökér,
Tactful Cactus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
– Vagyis, ha Orbán és csapata lop, akkor az megbocsátható?Kádár népe.
– Ha Orbán mondja, hogy a szankció miatt drága, akkor az úgy is van – morogja István, majd megáll: De nem tudom ám, mi az a szankció, csak azt, hogy Brüsszel csinálja.
– A szankciók miatt drága minden. Brüsszel háborút akar, de Orbán nem – jelenti ki Szabolcs, húga bólogatásával kísérve, majd így folytatja: – Ez a legjobb rendszer, másutt mindent ellopnak.
– Lehet, de nem érdekel, vigyék csak! – egy legyintéssel ad nyomatékot a szavainak.
– A szankcióktól drága minden. Én nem tudom ugyan, mi az a szankció, a lényeg az, hogy az Orbán azt mondta, már pedig akkor az úgy is van.
– Azon azért sokszor gondolkodom, hogy nyugaton is vannak ugye, ezek a szankciók, még sincs ekkora infláció.
¯\_(ツ)_/¯
Zsellértelkes Vrij
Ezt érdemlik.
több mint 2 éve
444.hu/2023/05/19/a-fideszes-kepviselo-gyerekkent-latta-hogy-56-ot-80-ban-ukranok-vertek-leés nem lehet eldönteni, hogy ezt most kiadják neki vagy tényleg ennyire gyökér,
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
444.hu/2023/05/19/nem-az-a-baj-hogy-kamaszkent-karlenditett-hanem-hogy-ugy-is-maradtAkkora náci volt, mint bármelyik túltolt hormonzavaros elkényeztetett elfojtott meleg takony 16 éves. Azóta meg ebből él.
@Gyurma 😄

több mint 2 éve
ilyen az ha valaki buta mint a segg. a saját száján kimondott ellentmondásokat sem képes értelmezni. viktor nem véletlen gyúr arra, hogy ezek szaporodjanak mint a nyulak. erőforrás ráfordítás nélküli betonbiztos szavazóbázis.– Vagyis, ha Orbán és csapata lop, akkor az megbocsátható?Ilyen ez ha valaki hisz... a tények és az érvek nem bizonytalanítják el!
¯\_(ツ)_/¯
Zsellértelkes Vrij
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
– Vagyis, ha Orbán és csapata lop, akkor az megbocsátható?Ilyen ez ha valaki hisz... a tények és az érvek nem bizonytalanítják el!
¯\_(ツ)_/¯
Zsellértelkes Vrij
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
– Vagyis, ha Orbán és csapata lop, akkor az megbocsátható?– Én megbocsátom. Mi a Fidesszel vagyunk.
¯\_(ツ)_/¯
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Eszerint van olyan szaudi, ghánai vagy jordán egyetem, ami (a listából nem derül ki milyen szempont alapján, de) jobb, mint mondjuk az NCAA első két osztályában fociprogramot futtató egyetemek némelyike.Bevallom most lusta voltam rákeresni, de egy régebbi hasonló listán emlékeim szerint meghatározó szempont volt az, hogy mennyit publikálnak az adott egyetemről, és azokat a publikációkat/cikkeket/kutatásokat hányszor hivatkozzák máshol. Szóval ilyen szempontrendszer mellett simán el tudom képzelni, hogy ez a lista teljesen legit.
Én valahogy nem tudom racionalizalni, hogy melyik egyetemnél jobb mondjuk egy ghánai.
Igazából nem is gondolom, hogy van ilyen.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
444.hu/2023/05/19/nem-az-a-baj-hogy-kamaszkent-karlenditett-hanem-hogy-ugy-is-maradt@Gyurma 😄
több mint 2 éve
Nekem az indiai volt nagy számú. 53 dbNumber of universities from top 1000:Eszerint van olyan szaudi, ghánai vagy jordán egyetem, ami (a listából nem derül ki milyen szempont alapján, de) jobb, mint mondjuk az NCAA első két osztályában fociprogramot futtató egyetemek némelyike.
🇺🇸US: 154
🇸🇦Saudi Arabia: 18
🇬🇭Ghana: 4
🇯🇴Jordan: 3
Magyarország szomszédai is listán
ozibozi
Én valahogy nem tudom racionalizalni, hogy melyik egyetemnél jobb mondjuk egy ghánai.
Őszentsége Sobri Jóska
*Fináncial statistik twitter oldalán volt
A szempontok lehet a zsetonnal voltak kapcsolatban.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Number of universities from top 1000:Eszerint van olyan szaudi, ghánai vagy jordán egyetem, ami (a listából nem derül ki milyen szempont alapján, de) jobb, mint mondjuk az NCAA első két osztályában fociprogramot futtató egyetemek némelyike.
ozibozi
több mint 2 éve
1000-947= a maradék akinek 1 v 2 van csak?Ez a lista a 3-nál végződik.és csak 947 az összeg. de azért amikor ilyen Ghánák meg Libanonok előznek meg, akkor azért lehet tapintani, hogy valami nem frankó.
ozibozi
slowmotion
több mint 2 éve
Egyszer kitévedtem egy mészáros-féle projecthez. Ott láttam olyat, hogy az ablakosok vágtak valami talált rozsdás szögvasból pár darabkát, rácsavarozták a keretre, majd ahhoz az ablakot. Ez nem azért van, mert Lőrinc-Viktor-Merkel ellopta az alapanyagot, hanem simán csak ha verseny nélkül kering baromi sok pénz, akkor a gátlástalanság lesz a legfontosabb rendező elv a rendszeren belül.Wow nem mintha meglepő lenne ès nem is mulatságos...értitek, korlátlanul kap megrendelést, a szar befektetésein is nyereséget realizál, amikor átveszi tőle az állam, erre még a munkát sem képes normális minőségben kivitelezni.
telex.hu/belfold/2023/05/18/szabad-europa-meszaros-lorinc-cege-tobb-helyen-is-kihagyta-a-vasat-a-vasbetonbol-a-mav-vonalain
dande2
de majd tutira előveszik az alvállalkozót, vagy a konzorciumi társat.
slowmotion
Amúgy baromi nagy bajban van a vasipar. Sok cég hónapok óta alig talál melót, és nem tudsz olyan alacsony árat mondani, hogy egy másik cég ne vállalja be annak a töredékéért. Évekig brutálisan túl volt pörgetve az egész, szinte könyörögtek a megrendelők, hogy építs csarnokot, így kevesen fejlesztettek, vagy kerestek határon túli lehetőségeket. Persze ez egy prosperáló időszak volt, mindenki a pénzénél lesz kivéve az átlag dolgozót, aki fölött fénysebességgel rohan el az infláció, miközben esélye sincs emelést kérni, mert örül, hogy még nem küldték el ebből a fél éve tartó nihilből.
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2023/05/18/eu-penz-eu-forras-unios-tamogatas-navracsics-tibor-brusszel-ginop-eu-palyazat-gyermekvedelmi-torveny-operativ-program/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez a lista a 3-nál végződik.és csak 947 az összeg. de azért amikor ilyen Ghánák meg Libanonok előznek meg, akkor azért lehet tapintani, hogy valami nem frankó.
ozibozi
több mint 2 éve
Ez a lista a 3-nál végződik.
több mint 2 éve
2 benne szokott lenni, az Eötvös és a Semmelweis.Number of universities from top 1000:nem fért be egy sem a top 1000-be?
🇬🇧UK: 94
🇨🇳China: 59
🇮🇹Italy: 49
🇩🇪Germany: 49
🇦🇺Australia: 44
🇮🇳India: 38
🇪🇸Spain: 36
🇫🇷France: 36
🇯🇵Japan: 33
🇨🇦Canada: 32
🇮🇷Iran: 29
🇰🇷South Korea: 18
🇹🇼Taiwan: 16
🇷🇺Russia: 15
🇨🇭Switzerland: 15
🇵🇰Pakistan: 14
🇳🇱Netherlands: 13
🇪🇬Egypt: 13
🇫🇮Finland: 12
🇧🇪Belgium: 12
🇸🇪Sweden: 11
🇹🇷Turkey: 10
🇵🇹Portugal: 10
🇿🇦South Africa: 9
🇦🇪UAE: 8
🇮🇪Ireland: 8
🇦🇹Austria: 7
🇭🇰Hong Kong: 7
🇧🇷Brazil: 7
🇳🇴Norway: 7
🇲🇾Malaysia: 6
🇩🇰Denmark: 6
🇬🇷Greece: 6
🇹🇭Thailand: 5
🇳🇿New Zealand: 5
🇷🇴Romania: 4
🇮🇱Israel: 4
🇮🇸Iceland: 4
🇵🇱Poland: 4
🇱🇧Lebanon: 4
🇷🇸Serbia: 3
🇨🇿Czechia: 3
🇨🇱Chile: 3
ozibozi
több mint 2 éve
www.valaszonline.hu/2023/05/18/erdogan-torok-valasztas-egeresi-zoltan-podcast/
több mint 2 éve
Number of universities from top 1000:nem fért be egy sem a top 1000-be?
🇬🇧UK: 94
🇨🇳China: 59
🇮🇹Italy: 49
🇩🇪Germany: 49
🇦🇺Australia: 44
🇮🇳India: 38
🇪🇸Spain: 36
🇫🇷France: 36
🇯🇵Japan: 33
🇨🇦Canada: 32
🇮🇷Iran: 29
🇰🇷South Korea: 18
🇹🇼Taiwan: 16
🇷🇺Russia: 15
🇨🇭Switzerland: 15
🇵🇰Pakistan: 14
🇳🇱Netherlands: 13
🇪🇬Egypt: 13
🇫🇮Finland: 12
🇧🇪Belgium: 12
🇸🇪Sweden: 11
🇹🇷Turkey: 10
🇵🇹Portugal: 10
🇿🇦South Africa: 9
🇦🇪UAE: 8
🇮🇪Ireland: 8
🇦🇹Austria: 7
🇭🇰Hong Kong: 7
🇧🇷Brazil: 7
🇳🇴Norway: 7
🇲🇾Malaysia: 6
🇩🇰Denmark: 6
🇬🇷Greece: 6
🇹🇭Thailand: 5
🇳🇿New Zealand: 5
🇷🇴Romania: 4
🇮🇱Israel: 4
🇮🇸Iceland: 4
🇵🇱Poland: 4
🇱🇧Lebanon: 4
🇷🇸Serbia: 3
🇨🇿Czechia: 3
🇨🇱Chile: 3
ozibozi
több mint 2 éve
Number of universities from top 1000:Tökre ledöbbentem pár dolgon ebben a listában. Leginkább mondjuk Iránon. Mindig sír a lelkem, hogy micsoda gyöngyszem lehetett volna az az ország egy picit szerencsésebb történelmi fordulatokkal.
ozibozi
Szerkesztette: Hanni
több mint 2 éve
Másnak is tetszik operettország műsora:
több mint 2 éve
Wow nem mintha meglepő lenne ès nem is mulatságos...értitek, korlátlanul kap megrendelést, a szar befektetésein is nyereséget realizál, amikor átveszi tőle az állam, erre még a munkát sem képes normális minőségben kivitelezni.
telex.hu/belfold/2023/05/18/szabad-europa-meszaros-lorinc-cege-tobb-helyen-is-kihagyta-a-vasat-a-vasbetonbol-a-mav-vonalain
dande2
de majd tutira előveszik az alvállalkozót, vagy a konzorciumi társat.
több mint 2 éve
Number of universities from top 1000:De ezek dollárlibelárislmbtq egyetemek, nem igazi nemzetipolgárikeresztény egyetemek.
ozibozi
Ilyen kamuegyetemekkel ne provokálj.