Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
A Sanna Marin fanclub nem lájkolja ezt 😊Egyébként ez nagyon igaz.Igazából bármilyen politikust lehetne ütni. Az egész világon.Nekem amúgy tetszene, most rossz vagyok?De azért ha most balosok vernék Viktorékat, az tetszene?De vártam már 😄
NB2
Amadeus von Dollárbaloldal
Mikey
Nemes samu09
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Egyébként ez nagyon igaz.Igazából bármilyen politikust lehetne ütni. Az egész világon.Nekem amúgy tetszene, most rossz vagyok?De azért ha most balosok vernék Viktorékat, az tetszene?De vártam már 😄
NB2
Mikey
Nemes samu09
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
De azért ha most balosok vernék Viktorékat, az tetszene?Én egyáltalán nem ragaszkodom ahhoz, hogy balosok legyenek.
NB2
több mint 2 éve
Igazából bármilyen politikust lehetne ütni. Az egész világon.Nekem amúgy tetszene, most rossz vagyok?De azért ha most balosok vernék Viktorékat, az tetszene?De vártam már 😄
NB2
Mikey
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=-KeCg7CN1Zg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Akkor háromra egyszerre lepődjünk meg:telex.hu/belfold/2023/04/28/alkotmanybirosag-itelet-elutasitas-panasz

több mint 2 éve
De azért ha most balosok vernék Viktorékat, az tetszene?Miért tetszene? A terrorizmus az terrorizmus. Egy politikai közösség megfélemlítésével elért bármilyen politikai siker a demokrácia ellentéte. Nyilván ez a Mi hazánk táborát nem zavarja. Elég sok tagjuk elmondta már, hogy nem hisznek a demokráciában.
NB2
Btw nemrég felmerült, hogy balosok vertek jobbosokat, és még azt is bezárták aki ott sem volt.
Szerkesztette: andree
több mint 2 éve
Nekem amúgy tetszene, most rossz vagyok?De azért ha most balosok vernék Viktorékat, az tetszene?De vártam már 😄
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
De azért ha most balosok vernék Viktorékat, az tetszene?De vártam már 😄
NB2
több mint 2 éve
De azért ha most balosok vernék Viktorékat, az tetszene?
több mint 2 éve
"Novák nem kegyelmet gyakorolt, hanem politikai döntést hozott, amellyel kimondatlanul egyetértett a Budaházy György vezette hungarista terrorszervezet céljaival, döntése pedig bátorítás a szélsőjobboldalnak. Az alkotmányos rend és az emberi élet ellen elkövetett terrorcselekmények bocsánatos bűnnek számítanak, ha azokat a baloldaliak és a liberálisok ellen követik el. Ezt üzeni a Novák által aláírt kegyelem, ami nyilvánvalóan nem az ő döntése, hanem Orbán Viktoré, mint minden más esetben. Ez az ország megfélemlítése."nepszava.us/novak-olyan-terroristaknak-adott-kegyelmet-akik-a-fidesz-hatalomra-jutasat-akartak-segiteni/
több mint 2 éve
Kicsit molotov koktéloztak pár szoci arc ingatlanjánál, meg megverték Csintalant 😀Az nemzetegyesítő lenne, ha az elmúlt 30 korrupt politikusait leültetnék (nem populizmus, vannak erre kelet-közép-európai példák).szürreális baszd megamugy este gondolkoztam, hogy ez amugy egy normalis orszagban egy tok jo nemzetegyesito dolog lehetne. ezzel Novak Katalin olyat erhetett volan el, amit nagyon regen tudott bki. mert hat nem ordogtol valo a gondolat, hogy ennek az elnoki kegyelem elutasitottsagaban tarsadalmi konszenzus alakulhatna ki. de nem vagyok naiv igy tudom, hogy nalunk ugysem ez van.
csebi
De ez a csávó, ha jól tudom, fizikai erőszakban utazott neki nem tetsző közéleti szereplők irányába.
Viszont Böjte atya szentté avatásánál az egyik vatikáni csodabizonyíték ez lesz. Imádkozott, bejött. Megkérdezem tőle a lottóötös jövő heti számait.
Dzsokijuing

több mint 2 éve
Az nemzetegyesítő lenne, ha az elmúlt 30 korrupt politikusait leültetnék (nem populizmus, vannak erre kelet-közép-európai példák).szürreális baszd megamugy este gondolkoztam, hogy ez amugy egy normalis orszagban egy tok jo nemzetegyesito dolog lehetne. ezzel Novak Katalin olyat erhetett volan el, amit nagyon regen tudott bki. mert hat nem ordogtol valo a gondolat, hogy ennek az elnoki kegyelem elutasitottsagaban tarsadalmi konszenzus alakulhatna ki. de nem vagyok naiv igy tudom, hogy nalunk ugysem ez van.
csebi
De ez a csávó, ha jól tudom, fizikai erőszakban utazott neki nem tetsző közéleti szereplők irányába.
Viszont Böjte atya szentté avatásánál az egyik vatikáni csodabizonyíték ez lesz. Imádkozott, bejött. Megkérdezem tőle a lottóötös jövő heti számait.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
szürreális baszd megamugy este gondolkoztam, hogy ez amugy egy normalis orszagban egy tok jo nemzetegyesito dolog lehetne. ezzel Novak Katalin olyat erhetett volan el, amit nagyon regen tudott bki. mert hat nem ordogtol valo a gondolat, hogy ennek az elnoki kegyelem elutasitottsagaban tarsadalmi konszenzus alakulhatna ki. de nem vagyok naiv igy tudom, hogy nalunk ugysem ez van.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Na és közben a szétütött Neptun üzenetek senki?
több mint 2 éve
Böjte meghekkelte a rendszert. Isten(Haza,család)>Bíróság.
több mint 2 éve
szürreális baszd meg
több mint 2 éve
a sitten a Gyurik száma állandóGyuri is szabadul, Elnök asszonynak arany szíve van.Ezt akarta a nép. Jó tudni h mostantól bki ilyet tehet kb egy hónapig lesz jogerősen elítélve letöltendőre. Jó kis példát mutat …
csipkelli
csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Gyuri is szabadul, Elnök asszonynak arany szíve van.Ezt akarta a nép. Jó tudni h mostantól bki ilyet tehet kb egy hónapig lesz jogerősen elítélve letöltendőre. Jó kis példát mutat …
csipkelli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Gyuri is szabadul, Elnök asszonynak arany szíve van.
több mint 2 éve
Madárfejű Szandikához mondtukPont ezért merik oda mert nem aktív és nem kerül a megafon közelébeTarlós pár napja szintén Szandrát ajánlgatta a Pártnak.Ugyanitt Tarlóst alig mérték Karácsony mögé úgy, hogy nem is aktív
csipkelli
ozibozi
csebi
több mint 2 éve
Pont ezért merik oda mert nem aktív és nem kerül a megafon közelébeTarlós pár napja szintén Szandrát ajánlgatta a Pártnak.Ugyanitt Tarlóst alig mérték Karácsony mögé úgy, hogy nem is aktív
csipkelli
ozibozi
több mint 2 éve
Ez még sci-finek is túl elrugaszkodott. Szerintem a Fidesz részéről ha valamennyire komolyan venné az egészet akkor Vitézyt kéne indítania.Karácsony az ellenzék esszenciája.Tarlós pár napja szintén Szandrát ajánlgatta a Pártnak.Ugyanitt Tarlóst alig mérték Karácsony mögé úgy, hogy nem is aktív
csipkelli
ozibozi
Egy alapvetően Fidesz-ellenes, működőképes nagyvárosban, nulla fideszes erőközponttal, nulla felépített fideszes karakterrel épphogy képes a legnépszerűbb lenni úgy, hogyha rajta múlna (nem a választók alappreferenciáin), akkor simán kikapna.
Ha én Fidesz lennék, megállapodnék Puzsérral (aki rühelli annyira Karácsonyt, hogy bele is menne), és őt indítanám, igérnék/adnék pénzt neki a Sétáló Budapest programjára, csinálja is meg (kapjon csak idegbajt a sok belpesti, autózgató értelmiségi), aztán röhögnék a sok balfasz Niedermülleren, Sopronin, Szaniszlón, Baranyin meg Horváth Csabán.
Egy demokráciába simán beleférnének ilyen dealek, de nálunk a Fidesz, Orbán kb. szarik a fővárosra, még rendesen kibaszni se akar velük.
Őszentsége Sobri Jóska
De hát tudjuk, hogy itt is inkább majd jó pár fekáliaágyút fognak beröffenteni egy teljesen jellegtelen, de kinézetre és retorikára vállalható jelölttel.
több mint 2 éve
Mi lett a Hack Péterrel? Valamikor egy normális fazon volt. A Hitgyüli is beállt a NER mögé, hát akkor nosza beállt ő is? Sőt, adjunk akkor már neki, álljunk be konspirálni is? Szomorú.Hack Péter a HGY kb. második embere, de minimum nagyon elől van a sorban.
peterk2005 udvari bolond
Egyébként a színfalak mögött sosem volt normális. Ő egy jobban managelt Schiffer András, akiről elhiszi a magyar közvélemény, hogy normális értelmiségi.