Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
oke tegyuk fel h nem adjak fel (ellentetben MC gondolataval).De nem adják fel...ez 1 marhaság. Miért érné meg feladni? Hogy nézne ki, ha feladnák? Miben merül ki az hogy az EP-re készülnek? Arra nem kell készülni, az csak lesz. Ez a választás az önkormányzatiról fog szólni, és arról hogy az átlag paraszt megértse a különbséget az EP meg az önkori közt.nem tudom h kell. en arra reagaltam h nem is csinaltak semmit szemmel lathatolag, es most is ahogy MC irta feladjak az onkormanyzatit.Érdeklődök.Hogyan kell vidéken építkezni? Ti hogy csinálnátok? 😊attól hogy nem tudok wellington bélszínt csinálni még megtudom ítélni hogy finom-e vagy sem
am attól mert mc(vagy akárki) tényként kezel valamit, az még nem lesz automatikusan igaz
thebeke
azt látjuk hoigy amit most csinálnak nem működik, de nem is próbálnak mást, sőt
Negritis, a vajda
Évekig szoptam azzal, hogy valamit felépítsünk Miskolcon, gyak 0 eredménnyel.
Kíváncsi vagyok mit csináltunk rosszul, vagy mik voltak azok a mindenkinek evidens patika mérlegen kimérhető lépések amiket az ostoba, tesiből felmentett, körúton belüli lipsik (vicces ezt így Lyukóból olvasni) nem vettek észre.
thebeke
nem evidens ez, de ok dontottek ugy, hogy elmennek politizalni akkor nekik tudniuk kellene. vagy legalabb megprobalni.
csebi
thebeke
te mit lattal, hogy az utobbi 1 evben az ellenzeki partok hogyan probaltak epitkezni videken?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hmm. Például ha helyben megtaláltátok a témát - pl akkumlátorgyár építése Debrecenben, akkor azt nem továbbvinni országos szintre, hanem helyi témaként felhasználva az önkormányzati választásokig forrón tartani.Érdeklődök.Hogyan kell vidéken építkezni? Ti hogy csinálnátok? 😊attól hogy nem tudok wellington bélszínt csinálni még megtudom ítélni hogy finom-e vagy sem
am attól mert mc(vagy akárki) tényként kezel valamit, az még nem lesz automatikusan igaz
thebeke
Negritis, a vajda
Kíváncsi vagyok mit csináltunk rosszul, vagy mik voltak azok a mindenkinek evidens patika mérlegen kimérhető lépések amiket az ostoba, tesiből felmentett, körúton belüli lipsik (vicces ezt így Lyukóból olvasni) nem vettek észre.
thebeke
Így kellett volna:
1. Akku gyár bejelentése
2. Téma felvetése
3. Tiltakozás
4. Helyi arc(ok) felépítése a témára (max 2fő), szakértő politikusi imidzzsel
5. Helyi népszavazás kezdeményezése (úgysem engedik)
6. Tiltakozás
7. Aláírások gyüjtése (lista építés)
8. Tiltakozás, esetleg radikálisabb lépésekkel
9. A helyi önk-i választást az akkumlátorgyárról való népszavazássá minősíteni
10. Minden helyi Fideszest belekeverni, hogy az akksi gyár pártján áll
11. Tiltakozás, aláírás gyüjtése
12. Kampány
13. Bejutni az önkormányzatba (sajnos valószinűleg nem tudod megnyerni)
14. Az önkormányzatban szakértően ügyeket vinni, végigvinni
Így történt:
1. Akku gyár bejelentése
2. Téma felvetése
3. Tiltakozás
4. Helyi népszavazás kezdeményezése (nem engedték)
5. Országos népszavazás kezdeményezése (nem engedték)
6. Sajtótájékoztató a fehérház előtt (résztvevők MTI + Telex)
7. Facebook poszt (a mindent vivő), esetleg 5.000 Ft-tal megkampányolva
8. Milyen debreceni akkumlátorgyár?
Ez egy példa, ebből helyben kell keresni még minimum 20-at. Ugyanígy végigmelózni vele a következő 5 évet. Tudom, hosszú idő, sajnos gyorsabban nem megy.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A minisztérium válaszában megismételte, hogy két héttel április 30. előtt döntenek hivatalosan az árstopról. Mindemellett azonban azt válaszolták: "Az árstop a magyar lakosságot védi a brüsszeli szankciók okozta áremelkedéstől. A kormány fenntartja mindazokat az intézkedéseket, amelyek az infláció csökkenését szolgálják."
A válasz minden szava kincs.
több mint 2 éve
De nem adják fel...ez 1 marhaság. Miért érné meg feladni? Hogy nézne ki, ha feladnák? Miben merül ki az hogy az EP-re készülnek? Arra nem kell készülni, az csak lesz. Ez a választás az önkormányzatiról fog szólni, és arról hogy az átlag paraszt megértse a különbséget az EP meg az önkori közt.nem tudom h kell. en arra reagaltam h nem is csinaltak semmit szemmel lathatolag, es most is ahogy MC irta feladjak az onkormanyzatit.Érdeklődök.Hogyan kell vidéken építkezni? Ti hogy csinálnátok? 😊attól hogy nem tudok wellington bélszínt csinálni még megtudom ítélni hogy finom-e vagy sem
thebeke
Negritis, a vajda
thebeke
nem evidens ez, de ok dontottek ugy, hogy elmennek politizalni akkor nekik tudniuk kellene. vagy legalabb megprobalni.
csebi
több mint 2 éve
nem tudom h kell. en arra reagaltam h nem is csinaltak semmit szemmel lathatolag, es most is ahogy MC irta feladjak az onkormanyzatit.Érdeklődök.Hogyan kell vidéken építkezni? Ti hogy csinálnátok? 😊attól hogy nem tudok wellington bélszínt csinálni még megtudom ítélni hogy finom-e vagy sem
thebeke
Negritis, a vajda
thebeke
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Érdeklődök.Hogyan kell vidéken építkezni? Ti hogy csinálnátok? 😊attól hogy nem tudok wellington bélszínt csinálni még megtudom ítélni hogy finom-e vagy sem
thebeke
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Hogyan kell vidéken építkezni? Ti hogy csinálnátok? 😊attól hogy nem tudok wellington bélszínt csinálni még megtudom ítélni hogy finom-e vagy sem
thebeke
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hogyan kell vidéken építkezni? Ti hogy csinálnátok? 😊am attól mert mc(vagy akárki) tényként kezel valamit, az még nem lesz automatikusan igaz
több mint 2 éve
EP választási sikerre lehet építeni helyi politikát, de ezt kb csak 1x és csak annyira hogy "nézzétek tényezők vagyunk"az megvolt, másodjára már nem fog működni
és az hogy megint arra mennek csak azt mutatja hogy fingjuk sincs mit kellene csinálni
és nem kell hogy tisztán autoriter módon működjön, de kell valaki/valakik akik rendes irányt csinálnak
és utána azért felelősséget vállalnak és eltakarodnak, sztem ez április után nem történt meg
az önkori után pedig az egész párt felszívja magát a saját seggén keresztül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ez nem felhaborito. nyilvan vannak olyan helyzetek mikor lehet es kell is demokrata eszkozokhoz nyulni, de az esetek egy jo reszeben ez nem kifizetodo.Mondok egy felháborítót: szerintem pártot/céget/szervezetet nem is lehet demokrata módon vezetni.Az a politikai döntés nehéz és komoly, hogy akkor én most beleállok egy háborúba egy amúgy is szétöredezett, népszerűtlen és ezer helyről ütött ellenzéki oldalon. Mert amit a DK csinál az ez, háború a többiek ellen. Néhol tárgyalással, néhol erővel. Helyben építkezni az nem CSAK egy döntés, mert az ellenzéki elkötelezett az elég ritka ott, pláne aki bele is megy abba, hogy a többi helyi ellenzékivel összevesszen emiatt, tehát szűk a merítés.de epp te valaszolod meg ezt az egeszet a masodik bekezdesedben, hogy ez nem nehez kerdes. a munkat baszki nem lehet kivaltani. ahogy a toritanarom mondta, mikor osztalytarsaim kerdeztek, hogy mit tegyenek miutan kaptak a karokat az esszeikre. a beleolt orat nem tudod kisporolni. a tanulashoz (munkahoz) ido kell, mint a hus leveshez. azt is felteheted te a legjobb alapanyagokbol, de ha nem fo eleg idot akkor nem lesz belole semmi. marpedig, ahogy te is leirod itt minden mindennel IS osszefugg most, egyszeruen munka nelkul nem tudsz videken epitkezni. ha nem epitkezel videken akkor az kihat a fovarosi jeloltallitasokra is. szoval nem tudom oket sajnalni, hogy 'ez rohadt nehez', mert nem vegeztek el az ehhez szukseges munkat. mert az nem munka, hogy 2 hetente kordont bontok a varban. erre nemhogy, Sarvaron nem kivancsi senki hanem mar a 15. keruletben sem. az meg kulon vicces, hogy allamtitkar utan rohangal a Gelencser, hogy fogja fel a momentum tablajat. akkor mar telleg tobb ertelme lett volna kapalni.Nehéz kérdés ez nagyon. Már politikai szempontból. Szerintem egyszerűen nincs meg a szürkeállomány ahhoz, hogy ezt megoldják, de tényleg, ezt nem bántásból írom, egyszerűen nincs/nagyon kevés az a koponya aki stratégiai szinten képes gondolkodni ÉS azt képes végre is hajtatni.meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
Fejvakarós nekem, amit a dk-n kívüli ellenzék csinál, ahogy látom, hallom, a dk eléggé pörög már önkori szinten a többiek meg ledermedve nézik és azon filozik az lmp hogy 1 vagy 2 helyet kérjen Ferencvárosban.
MC12
Amadeus von Dollárbaloldal
nagyon nagy hibanak tartom, hogy igy feladjak fovarosi keruleteket, nagyon komoly visibilityt lehet csinalni egy ugyes polgarmesterrel, raadasul forrasokat is lehet felhasznalni, elokesziteni a terepet egy jeloltnek 2026ra. egyszeruen celtevesztes az EPre koncentralni, mert az maximum annyira jo, hogy 2-3 kepviselo meg a szuk stabja rohadt jol keres, es eleldegel a strasbourgi/brusszeli mocsarban. de annyira nem latvanyos nalunk az EP kepviseloseg, hogy aki ezt tartja prioritasnak a fovarosi keruletek vezetesevel szemben, az nyiltan feladja, hogy akar vmit kezdeni a magyar politikaban ...
csebi
Ráadásul ők tettek egy gyenge kísérletet KariGeri irányába, hogy álljanak bele az anti-dk szerepbe, tehát fogjon össze mindenki és úgy nyomják le Ferit Pesten, de akkor meg jöttek a vidéki polgik és önkori képviselők, amikből van azért néhány, hogyha ez így lesz, akkor say hello a vidéki városoknak, mert a DK mindenhol rájuk indít - nyer a fidesz. A dk nélkül nem tud győzni az ellenzék szint sehol. De a dk úgy gondolja, hogy sok helyen képes győzni vagy azzal, hogy átigazoltatja a képviselőket, vagy azzal, hogy visszalépteti őket a sajátjuk javára más pozit ajánlva vagy csak simán erőből.
A dk-n kívül továbbra sem építkezett senki vidéken (konkrétan semmi, nulla, zéró, ennyit értek az egy éve mindenkitől elhangzott "le kell menni vidékre" címszavak), viszont a dk elég sok ellenzéki közepes figurát igazolt az elmúlt hetekben, akik helyben bírnak erővel. Igen, továbbra is az ellenzék tortaszeletét szeletelik tovább, de azt a szeletet egyre inkább a dk birtokolja.
MC12
csebi
Plusz azért vegyük észre, egyszerűbb úgy háborúzni, hogy egy darab vezető eldönti a háborút (Feri) és a szervezete vakon követi, mint egy bizottsággal, elnökséggel, választmánnyal meg mindenféle demokratikus fék és ellensúly-rendszerekkel terhelt pártban elnöknek lenni (Gelencsér). Arról nem is beszélve, hogy nem hittem volna, hogy tud a Momentum károsabb elnököt választani önmagára nézve, mint Fegyőr, de úgy néz ki, sikerült. Gelencsér az a politikai antitálentum aki azt hiszi, hogy ehhez ő tökre ért és milyen faszán megy neki - és ezt a képet látványos elbaszások se törik össze 😊
Igazad van, hogy elbaszta ezt az egy évet a DK-n kívül mindenki, de igazából a Momentumon kívüli releváns pártok (Mi Hazánk, DK, Fidesz) mind mind autokrata vezetésű pártok, a Momo nem az. És ennek isszák a levét.
MC12
es igen ertelek MC, de tovabbra is azt mondom, hogy ne mentsuk fel oket. akkor Gelencser maradjon a kapanal, ne jelentkezzen partelnoknek. azt, hogy itt haboru lesz ott lehetett latni, hogy aprilis 3an este Feri latvanyosan nem engedte, hogy bmien DKs szemely elmenjen az eredmenyvarora (szerk.: sot vszeg belul ezt mar hamarabb lehetett latni). tehat azt a dontest, hogy beleallunk-e a haboruba azt aprilis 4en kellett meghozni. igen, erre van akkor az, hogy le kell menni a helyi kepviselohoz es ezt megertetni vele. nem fogja mind elfogadni azt ertem. de azt meg igenis jol latom, hogy ha ebbe nem all bele a helyi kepviselo akkor minek is van o ott nekunk? mert csak azert, hogy elmondjuk h ott van vki (de amugy magasan szarik a part erdekeire) azert felesleges.
raadasul ne sajnaljuk mar oket, hogy nehez es komoly dontes. kutyafasza ez a dontes ahhoz kepest, ha kormanyra kerulnenek es mar miniszterkent kellene dontest hozniuk. jelenlegi MoMo egyre inkabb tunik nekem egy ilyen romkocsmas tarsasagnak, akiknek tetszik a penz, de a felelosseg mar nem, es megy a haritas. pontosan ebbe illik bele az a kep is, hogy akkor ok most az EPre koncentralnak. mert bar nekem van talan a legjobb velemenyem az EProl itt, de azert annak is megvannak a korlatjai.
Szerkesztette: csebi
több mint 2 éve
Mondok egy felháborítót: szerintem pártot/céget/szervezetet nem is lehet demokrata módon vezetni.Igazad van, hogy elbaszta ezt az egy évet a DK-n kívül mindenki, de igazából a Momentumon kívüli releváns pártok (Mi Hazánk, DK, Fidesz) mind mind autokrata vezetésű pártok, a Momo nem az. És ennek isszák a levét.de epp te valaszolod meg ezt az egeszet a masodik bekezdesedben, hogy ez nem nehez kerdes. a munkat baszki nem lehet kivaltani. ahogy a toritanarom mondta, mikor osztalytarsaim kerdeztek, hogy mit tegyenek miutan kaptak a karokat az esszeikre. a beleolt orat nem tudod kisporolni. a tanulashoz (munkahoz) ido kell, mint a hus leveshez. azt is felteheted te a legjobb alapanyagokbol, de ha nem fo eleg idot akkor nem lesz belole semmi. marpedig, ahogy te is leirod itt minden mindennel IS osszefugg most, egyszeruen munka nelkul nem tudsz videken epitkezni. ha nem epitkezel videken akkor az kihat a fovarosi jeloltallitasokra is. szoval nem tudom oket sajnalni, hogy 'ez rohadt nehez', mert nem vegeztek el az ehhez szukseges munkat. mert az nem munka, hogy 2 hetente kordont bontok a varban. erre nemhogy, Sarvaron nem kivancsi senki hanem mar a 15. keruletben sem. az meg kulon vicces, hogy allamtitkar utan rohangal a Gelencser, hogy fogja fel a momentum tablajat. akkor mar telleg tobb ertelme lett volna kapalni.Nehéz kérdés ez nagyon. Már politikai szempontból. Szerintem egyszerűen nincs meg a szürkeállomány ahhoz, hogy ezt megoldják, de tényleg, ezt nem bántásból írom, egyszerűen nincs/nagyon kevés az a koponya aki stratégiai szinten képes gondolkodni ÉS azt képes végre is hajtatni.meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
Fejvakarós nekem, amit a dk-n kívüli ellenzék csinál, ahogy látom, hallom, a dk eléggé pörög már önkori szinten a többiek meg ledermedve nézik és azon filozik az lmp hogy 1 vagy 2 helyet kérjen Ferencvárosban.
MC12
nagyon nagy hibanak tartom, hogy igy feladjak fovarosi keruleteket, nagyon komoly visibilityt lehet csinalni egy ugyes polgarmesterrel, raadasul forrasokat is lehet felhasznalni, elokesziteni a terepet egy jeloltnek 2026ra. egyszeruen celtevesztes az EPre koncentralni, mert az maximum annyira jo, hogy 2-3 kepviselo meg a szuk stabja rohadt jol keres, es eleldegel a strasbourgi/brusszeli mocsarban. de annyira nem latvanyos nalunk az EP kepviseloseg, hogy aki ezt tartja prioritasnak a fovarosi keruletek vezetesevel szemben, az nyiltan feladja, hogy akar vmit kezdeni a magyar politikaban ...
csebi
Ráadásul ők tettek egy gyenge kísérletet KariGeri irányába, hogy álljanak bele az anti-dk szerepbe, tehát fogjon össze mindenki és úgy nyomják le Ferit Pesten, de akkor meg jöttek a vidéki polgik és önkori képviselők, amikből van azért néhány, hogyha ez így lesz, akkor say hello a vidéki városoknak, mert a DK mindenhol rájuk indít - nyer a fidesz. A dk nélkül nem tud győzni az ellenzék szint sehol. De a dk úgy gondolja, hogy sok helyen képes győzni vagy azzal, hogy átigazoltatja a képviselőket, vagy azzal, hogy visszalépteti őket a sajátjuk javára más pozit ajánlva vagy csak simán erőből.
A dk-n kívül továbbra sem építkezett senki vidéken (konkrétan semmi, nulla, zéró, ennyit értek az egy éve mindenkitől elhangzott "le kell menni vidékre" címszavak), viszont a dk elég sok ellenzéki közepes figurát igazolt az elmúlt hetekben, akik helyben bírnak erővel. Igen, továbbra is az ellenzék tortaszeletét szeletelik tovább, de azt a szeletet egyre inkább a dk birtokolja.
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
Kiegészíteném a listádat még azzal hogy: a felelősség nem vállallása, döntésképtelenség és szimpla, egyszerű emberek közötti érzelmi és értelmi viszonyok, különbségek.Van az úgy, hogy a "demokratikus döntéshozatalra" való hivatkozás nem több a tehetetlenség és a töketlenség leplezésénél. A Momentum jó példa erre.Az a politikai döntés nehéz és komoly, hogy akkor én most beleállok egy háborúba egy amúgy is szétöredezett, népszerűtlen és ezer helyről ütött ellenzéki oldalon. Mert amit a DK csinál az ez, háború a többiek ellen. Néhol tárgyalással, néhol erővel. Helyben építkezni az nem CSAK egy döntés, mert az ellenzéki elkötelezett az elég ritka ott, pláne aki bele is megy abba, hogy a többi helyi ellenzékivel összevesszen emiatt, tehát szűk a merítés.de epp te valaszolod meg ezt az egeszet a masodik bekezdesedben, hogy ez nem nehez kerdes. a munkat baszki nem lehet kivaltani. ahogy a toritanarom mondta, mikor osztalytarsaim kerdeztek, hogy mit tegyenek miutan kaptak a karokat az esszeikre. a beleolt orat nem tudod kisporolni. a tanulashoz (munkahoz) ido kell, mint a hus leveshez. azt is felteheted te a legjobb alapanyagokbol, de ha nem fo eleg idot akkor nem lesz belole semmi. marpedig, ahogy te is leirod itt minden mindennel IS osszefugg most, egyszeruen munka nelkul nem tudsz videken epitkezni. ha nem epitkezel videken akkor az kihat a fovarosi jeloltallitasokra is. szoval nem tudom oket sajnalni, hogy 'ez rohadt nehez', mert nem vegeztek el az ehhez szukseges munkat. mert az nem munka, hogy 2 hetente kordont bontok a varban. erre nemhogy, Sarvaron nem kivancsi senki hanem mar a 15. keruletben sem. az meg kulon vicces, hogy allamtitkar utan rohangal a Gelencser, hogy fogja fel a momentum tablajat. akkor mar telleg tobb ertelme lett volna kapalni.Nehéz kérdés ez nagyon. Már politikai szempontból. Szerintem egyszerűen nincs meg a szürkeállomány ahhoz, hogy ezt megoldják, de tényleg, ezt nem bántásból írom, egyszerűen nincs/nagyon kevés az a koponya aki stratégiai szinten képes gondolkodni ÉS azt képes végre is hajtatni.meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
csebi
Plusz azért vegyük észre, egyszerűbb úgy háborúzni, hogy egy darab vezető eldönti a háborút (Feri) és a szervezete vakon követi, mint egy bizottsággal, elnökséggel, választmánnyal meg mindenféle demokratikus fék és ellensúly-rendszerekkel terhelt pártban elnöknek lenni (Gelencsér). Arról nem is beszélve, hogy nem hittem volna, hogy tud a Momentum károsabb elnököt választani önmagára nézve, mint Fegyőr, de úgy néz ki, sikerült. Gelencsér az a politikai antitálentum aki azt hiszi, hogy ehhez ő tökre ért és milyen faszán megy neki - és ezt a képet látványos elbaszások se törik össze 😊
Igazad van, hogy elbaszta ezt az egy évet a DK-n kívül mindenki, de igazából a Momentumon kívüli releváns pártok (Mi Hazánk, DK, Fidesz) mind mind autokrata vezetésű pártok, a Momo nem az. És ennek isszák a levét.
MC12
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Van az úgy, hogy a "demokratikus döntéshozatalra" való hivatkozás nem több a tehetetlenség és a töketlenség leplezésénél. A Momentum jó példa erre.Az a politikai döntés nehéz és komoly, hogy akkor én most beleállok egy háborúba egy amúgy is szétöredezett, népszerűtlen és ezer helyről ütött ellenzéki oldalon. Mert amit a DK csinál az ez, háború a többiek ellen. Néhol tárgyalással, néhol erővel. Helyben építkezni az nem CSAK egy döntés, mert az ellenzéki elkötelezett az elég ritka ott, pláne aki bele is megy abba, hogy a többi helyi ellenzékivel összevesszen emiatt, tehát szűk a merítés.de epp te valaszolod meg ezt az egeszet a masodik bekezdesedben, hogy ez nem nehez kerdes. a munkat baszki nem lehet kivaltani. ahogy a toritanarom mondta, mikor osztalytarsaim kerdeztek, hogy mit tegyenek miutan kaptak a karokat az esszeikre. a beleolt orat nem tudod kisporolni. a tanulashoz (munkahoz) ido kell, mint a hus leveshez. azt is felteheted te a legjobb alapanyagokbol, de ha nem fo eleg idot akkor nem lesz belole semmi. marpedig, ahogy te is leirod itt minden mindennel IS osszefugg most, egyszeruen munka nelkul nem tudsz videken epitkezni. ha nem epitkezel videken akkor az kihat a fovarosi jeloltallitasokra is. szoval nem tudom oket sajnalni, hogy 'ez rohadt nehez', mert nem vegeztek el az ehhez szukseges munkat. mert az nem munka, hogy 2 hetente kordont bontok a varban. erre nemhogy, Sarvaron nem kivancsi senki hanem mar a 15. keruletben sem. az meg kulon vicces, hogy allamtitkar utan rohangal a Gelencser, hogy fogja fel a momentum tablajat. akkor mar telleg tobb ertelme lett volna kapalni.Nehéz kérdés ez nagyon. Már politikai szempontból. Szerintem egyszerűen nincs meg a szürkeállomány ahhoz, hogy ezt megoldják, de tényleg, ezt nem bántásból írom, egyszerűen nincs/nagyon kevés az a koponya aki stratégiai szinten képes gondolkodni ÉS azt képes végre is hajtatni.meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
Az a politikai döntés nehéz és komoly, hogy akkor én most beleállok egy háborúba egy amúgy is szétöredezett, népszerűtlen és ezer helyről ütött ellenzéki oldalon. Mert amit a DK csinál az ez, háború a többiek ellen. Néhol tárgyalással, néhol erővel. Helyben építkezni az nem CSAK egy döntés, mert az ellenzéki elkötelezett az elég ritka ott, pláne aki bele is megy abba, hogy a többi helyi ellenzékivel összevesszen emiatt, tehát szűk a merítés.de epp te valaszolod meg ezt az egeszet a masodik bekezdesedben, hogy ez nem nehez kerdes. a munkat baszki nem lehet kivaltani. ahogy a toritanarom mondta, mikor osztalytarsaim kerdeztek, hogy mit tegyenek miutan kaptak a karokat az esszeikre. a beleolt orat nem tudod kisporolni. a tanulashoz (munkahoz) ido kell, mint a hus leveshez. azt is felteheted te a legjobb alapanyagokbol, de ha nem fo eleg idot akkor nem lesz belole semmi. marpedig, ahogy te is leirod itt minden mindennel IS osszefugg most, egyszeruen munka nelkul nem tudsz videken epitkezni. ha nem epitkezel videken akkor az kihat a fovarosi jeloltallitasokra is. szoval nem tudom oket sajnalni, hogy 'ez rohadt nehez', mert nem vegeztek el az ehhez szukseges munkat. mert az nem munka, hogy 2 hetente kordont bontok a varban. erre nemhogy, Sarvaron nem kivancsi senki hanem mar a 15. keruletben sem. az meg kulon vicces, hogy allamtitkar utan rohangal a Gelencser, hogy fogja fel a momentum tablajat. akkor mar telleg tobb ertelme lett volna kapalni.Nehéz kérdés ez nagyon. Már politikai szempontból. Szerintem egyszerűen nincs meg a szürkeállomány ahhoz, hogy ezt megoldják, de tényleg, ezt nem bántásból írom, egyszerűen nincs/nagyon kevés az a koponya aki stratégiai szinten képes gondolkodni ÉS azt képes végre is hajtatni.meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
csebi
több mint 2 éve
de epp te valaszolod meg ezt az egeszet a masodik bekezdesedben, hogy ez nem nehez kerdes. a munkat baszki nem lehet kivaltani. ahogy a toritanarom mondta, mikor osztalytarsaim kerdeztek, hogy mit tegyenek miutan kaptak a karokat az esszeikre. a beleolt orat nem tudod kisporolni. a tanulashoz (munkahoz) ido kell, mint a hus leveshez. azt is felteheted te a legjobb alapanyagokbol, de ha nem fo eleg idot akkor nem lesz belole semmi. marpedig, ahogy te is leirod itt minden mindennel IS osszefugg most, egyszeruen munka nelkul nem tudsz videken epitkezni. ha nem epitkezel videken akkor az kihat a fovarosi jeloltallitasokra is. szoval nem tudom oket sajnalni, hogy 'ez rohadt nehez', mert nem vegeztek el az ehhez szukseges munkat. mert az nem munka, hogy 2 hetente kordont bontok a varban. erre nemhogy, Sarvaron nem kivancsi senki hanem mar a 15. keruletben sem. az meg kulon vicces, hogy allamtitkar utan rohangal a Gelencser, hogy fogja fel a momentum tablajat. akkor mar telleg tobb ertelme lett volna kapalni.Nehéz kérdés ez nagyon. Már politikai szempontból. Szerintem egyszerűen nincs meg a szürkeállomány ahhoz, hogy ezt megoldják, de tényleg, ezt nem bántásból írom, egyszerűen nincs/nagyon kevés az a koponya aki stratégiai szinten képes gondolkodni ÉS azt képes végre is hajtatni.meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
Russia added Hungary to the list of "unfriendly countries", the Russian ambassador in Budapest Evgeny Stanislavov said.😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Lezárták a forgalmat az Astoriánál, mert jött egy magasrangú konvoj, de lassan.Na azt nem teszik zsebre, amit kaptak az autósoktól😅
Lehúzták az ablakokat s uvoltottek nekik ahogy gurultak el mellettük: A K ANYÁTOKAT, NEKEM DOLGOZNI KELLENE!!! TAKARODJATOK!!!!!
Izomból, minden irányból hangos dudaszó, MENJETEK MÁR A F… MÁÁÁÁR!!!
Szarrá röhögtem magam😃
több mint 2 éve
Lényegében a DK politizál egyedül az ellenzéki oldalon. Mert valahol ez - is - a politika, hogy van egy elképzelésed és azt szervezeti szinten megvalósítod. Sosem értettem ezt a Gyurcsány köpködést, hogy pártot épít, meg embereket igazol. Mégis mit csináljon? A MoMo-t már leírtam itt egy párszor, egyszerűen ennyit tudnak, szerintem nekik 1-2 cikluson belül végük van.Nehéz kérdés ez nagyon. Már politikai szempontból. Szerintem egyszerűen nincs meg a szürkeállomány ahhoz, hogy ezt megoldják, de tényleg, ezt nem bántásból írom, egyszerűen nincs/nagyon kevés az a koponya aki stratégiai szinten képes gondolkodni ÉS azt képes végre is hajtatni.meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
MSZP gatya, nem kár értük. Többiek dettó.
Három párt politizál érdemben és épít pártot az országban: Fidesz, DK, Mi Hazánk. Ezek a professzionális pártok, érdemben ezek közül lehet választani.
több mint 2 éve
Nehéz kérdés ez nagyon. Már politikai szempontból. Szerintem egyszerűen nincs meg a szürkeállomány ahhoz, hogy ezt megoldják, de tényleg, ezt nem bántásból írom, egyszerűen nincs/nagyon kevés az a koponya aki stratégiai szinten képes gondolkodni ÉS azt képes végre is hajtatni.meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
több mint 2 éve
Arányaiban van annyi, mint amennyi Trump-fan a Mason-Dixon-vonaltól délre.Nincs olyan körzet az országban, ahol a Fidesz 35% alatt kapott volna tavaly.Szerintem szóltak neki,illetve ő is látta, hogy Budapestet elengedte a Fidesz, már csak a redneckekben bíznak, mint Trump, Putyin vagy Lukasenka.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalszarul alltak a szamai, eleve csak a fopolgarmesteri cimig vallta volna, felidoben lecsereltek volna ugyis. igy eloremenekul. azert a fidesz cegbol nem nagyon szoktak kimenni a maganszektorba hacsak nem csinalsz vmit nagyon rosszul (es meg akkor sem mindig).
ejnye.
csebi
Dzsokijuing
Ennyi redneck a világon nincs.
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Csak annyira, amennyire az ellenzék ezt az egészet 😀Volt már pár hasonló kommented...ezeket komolyan is gondolod? 😀Gondolom valami minimálisan azért a látszatra adni akarnak.csak akkor felesleges "korbeplakatolni" az orszagot egy sziluettel, hogy majd ok megoldanak mindent Magyarorszagon. akkor mar tobb ertelme van azt a penzt kiszervezni vmi DKs hattercegnek ahogy MZP is tette.Szerintem pont ennyi a céljuk és nem több... miért lenne bármi más? Majd hadakoznak a nehezített pályán a fidesz ellen? Minek...?meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
warr_b
csebi
warr_b
thebeke

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Volt már pár hasonló kommented...ezeket komolyan is gondolod? 😀Gondolom valami minimálisan azért a látszatra adni akarnak.csak akkor felesleges "korbeplakatolni" az orszagot egy sziluettel, hogy majd ok megoldanak mindent Magyarorszagon. akkor mar tobb ertelme van azt a penzt kiszervezni vmi DKs hattercegnek ahogy MZP is tette.Szerintem pont ennyi a céljuk és nem több... miért lenne bármi más? Majd hadakoznak a nehezített pályán a fidesz ellen? Minek...?meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
warr_b
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Gondolom valami minimálisan azért a látszatra adni akarnak.csak akkor felesleges "korbeplakatolni" az orszagot egy sziluettel, hogy majd ok megoldanak mindent Magyarorszagon. akkor mar tobb ertelme van azt a penzt kiszervezni vmi DKs hattercegnek ahogy MZP is tette.Szerintem pont ennyi a céljuk és nem több... miért lenne bármi más? Majd hadakoznak a nehezített pályán a fidesz ellen? Minek...?meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
warr_b
csebi

több mint 2 éve
csak akkor felesleges "korbeplakatolni" az orszagot egy sziluettel, hogy majd ok megoldanak mindent Magyarorszagon. akkor mar tobb ertelme van azt a penzt kiszervezni vmi DKs hattercegnek ahogy MZP is tette.Szerintem pont ennyi a céljuk és nem több... miért lenne bármi más? Majd hadakoznak a nehezített pályán a fidesz ellen? Minek...?meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Szerintem pont ennyi a céljuk és nem több... miért lenne bármi más? Majd hadakoznak a nehezített pályán a fidesz ellen? Minek...?meg kb mki masnak, talan az LMPt hagyja meg akkor Feri, mint uj szadesz.Ez kb a MoMo halálos ítélete.A momentum jelenlegi állapotát látva - plusz ahogy én hallom, minden erejüket az EP-re akarják tolni és kvázi csak Soproniért fognak melózni Pesten (ha így lesz, ez szerintem óriási hiba) - pedig ez lesz. Az MSZP elvisz még 1-2-t, ha addig nem olvad be a dk-ba, talán még Bárányi, Pikó és ennyi. (Plusz a fideszesek nyilván)Amúgy a jelenlegi ellenzéknek akkor lesz vége ha engedik h a DK elvigye a kerületeket. Onnantól kezdve nincs értelme akkor semminek. Készülhetünk egy nosztalgia vonatra az országgyűlési választásokon.Pedig ha gyurcsók ráindít a Karácsonyra, simán nyerhet egy fürjes féle.Miért indítana rà bárkit? Anélkül is simán meglesz a DK-s többség a fővárosban. Onnantól meg kb. mindegy ki a főpolgi. Az a dk-nak rossz, ha mindneki rá mutogatna, hogy miatta nem ellenzéki a föpolg. Valahol szépen támogatásukról fogjàk biztosítani Karácsonyt, ami annyit jelent, hogy nem indítanak rá senkit. Nem többet.
ozibozi
MC12
csebi
MC12
csebi