Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
privatbankar.hu/cikkek/makro/tobb-tucat-alapveto-elelmiszer-afajat-torlik-el.htmlNem fér ez bele a
Spoiler: Portugáliában
Nálunk meg a 30 alatti gyermeket vállaló nők kapnak szja mentességet.
warr_b
több mint 2 éve
privatbankar.hu/cikkek/makro/tobb-tucat-alapveto-elelmiszer-afajat-torlik-el.htmlSpoiler: Portugáliában
Nálunk meg a 30 alatti gyermeket vállaló nők kapnak szja mentességet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Meg ugye Rácz Zsófika óta tudjuk, hogy a végzettség nem szükséges feltétel.most nem feltétlenül kell az IM-t vinnie. lehet ő nő ügyi miniszter vagy fiatalügyi miniszter vagy valami hasonló. lényeg hogy legyen egy eye candynem hiszem el h ez a csaj jogasz. vagy ha jobban visszaemlekezek par evfolyamtarsamra, semmi meglepo nincsen benne.Mivel BÁRMILYEN jelöltnek 25%-a van Karácsony ellen, ezért olyat fognak indítani, aki nyer ebből valamit. Alexandra valószínűleg az új jó nő lesz a kormányban, miután szerintem VJ félidőben távozni fog, hogy a gyerekeire tudjon koncentrálni a válás után.Tényleg, most, hogy mondod, én is hallottam emlegetni. Azt hittem, nem komoly.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
Amadeus von Dollárbaloldal
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
most nem feltétlenül kell az IM-t vinnie. lehet ő nő ügyi miniszter vagy fiatalügyi miniszter vagy valami hasonló. lényeg hogy legyen egy eye candynem hiszem el h ez a csaj jogasz. vagy ha jobban visszaemlekezek par evfolyamtarsamra, semmi meglepo nincsen benne.Mivel BÁRMILYEN jelöltnek 25%-a van Karácsony ellen, ezért olyat fognak indítani, aki nyer ebből valamit. Alexandra valószínűleg az új jó nő lesz a kormányban, miután szerintem VJ félidőben távozni fog, hogy a gyerekeire tudjon koncentrálni a válás után.Tényleg, most, hogy mondod, én is hallottam emlegetni. Azt hittem, nem komoly.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
csebi

több mint 2 éve
pedig lehet, hogy keményen megküzdött azért a diplomáért ám! (de nem implikálok semmit.)nem hiszem el h ez a csaj jogasz. vagy ha jobban visszaemlekezek par evfolyamtarsam, semmi meglepo nincsen benne.Mivel BÁRMILYEN jelöltnek 25%-a van Karácsony ellen, ezért olyat fognak indítani, aki nyer ebből valamit. Alexandra valószínűleg az új jó nő lesz a kormányban, miután szerintem VJ félidőben távozni fog, hogy a gyerekeire tudjon koncentrálni a válás után.Tényleg, most, hogy mondod, én is hallottam emlegetni. Azt hittem, nem komoly.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
csebi
több mint 2 éve
ez a helyhatósági duatlon?10 km bringázás után 1 bödön pacalaz osszes pacal elfogyna a fovamternel ...Füstölt nyúlja evő verseny, mint főpolgármester-jelölti challenge?
csebi
MC12
aki nyer az a polgi 😀
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
nem hiszem el h ez a csaj jogasz. vagy ha jobban visszaemlekezek par evfolyamtarsamra, semmi meglepo nincsen benne.Mivel BÁRMILYEN jelöltnek 25%-a van Karácsony ellen, ezért olyat fognak indítani, aki nyer ebből valamit. Alexandra valószínűleg az új jó nő lesz a kormányban, miután szerintem VJ félidőben távozni fog, hogy a gyerekeire tudjon koncentrálni a válás után.Tényleg, most, hogy mondod, én is hallottam emlegetni. Azt hittem, nem komoly.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mivel BÁRMILYEN jelöltnek 25%-a van Karácsony ellen, ezért olyat fognak indítani, aki nyer ebből valamit. Alexandra valószínűleg az új jó nő lesz a kormányban, miután szerintem VJ félidőben távozni fog, hogy a gyerekeire tudjon koncentrálni a válás után.Tényleg, most, hogy mondod, én is hallottam emlegetni. Azt hittem, nem komoly.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Tetszik:Magyar innováció: a görgethető lombkorona sétány!
— ketfarkukutya (@ketfarkukutya) March 28, 2023
Tarvágás esetén elég arrébb tolni fás területre. pic.twitter.com/4wG4K3DzWP
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Tényleg, most, hogy mondod, én is hallottam emlegetni. Azt hittem, nem komoly.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
több mint 2 éve
10 km bringázás után 1 bödön pacalaz osszes pacal elfogyna a fovamternel ...Füstölt nyúlja evő verseny, mint főpolgármester-jelölti challenge?
csebi
MC12
aki nyer az a polgi 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Füstölt nyúlja evő verseny, mint főpolgármester-jelölti challenge?az osszes pacal elfogyna a fovamternel ...Én adnám, zseniális, végigröhögős kampány lenne (Alexandrával meg borzasztó unalmas). De mondjuk én bírtam volna ha Kövér lett volna a közt. elnök szóval sajnálatos, hogy nem az én preferenciáim mentén választ OV.Kubatov pár hónapja egy interjúban körülírta azt, hogy nem emberarcú fideszes jelöltet akar, inkább külvárosi keménylegényt. Remélem Szilárd lesz 😀róla azt sem tudja az átlagos szavazó, hogy ki. Értem, hogy Tarlós mellett dolgozott, de egy senki.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
Én őszintén Fürjest vártam főpolgi jelöltnek.
csipkelli
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
az osszes pacal elfogyna a fovamternel ...Én adnám, zseniális, végigröhögős kampány lenne (Alexandrával meg borzasztó unalmas). De mondjuk én bírtam volna ha Kövér lett volna a közt. elnök szóval sajnálatos, hogy nem az én preferenciáim mentén választ OV.Kubatov pár hónapja egy interjúban körülírta azt, hogy nem emberarcú fideszes jelöltet akar, inkább külvárosi keménylegényt. Remélem Szilárd lesz 😀róla azt sem tudja az átlagos szavazó, hogy ki. Értem, hogy Tarlós mellett dolgozott, de egy senki.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csipkelli
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Én adnám, zseniális, végigröhögős kampány lenne (Alexandrával meg borzasztó unalmas). De mondjuk én bírtam volna ha Kövér lett volna a közt. elnök szóval sajnálatos, hogy nem az én preferenciáim mentén választ OV.Kubatov pár hónapja egy interjúban körülírta azt, hogy nem emberarcú fideszes jelöltet akar, inkább külvárosi keménylegényt. Remélem Szilárd lesz 😀róla azt sem tudja az átlagos szavazó, hogy ki. Értem, hogy Tarlós mellett dolgozott, de egy senki.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csipkelli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalszarul alltak a szamai, eleve csak a fopolgarmesteri cimig vallta volna, felidoben lecsereltek volna ugyis. igy eloremenekul. azert a fidesz cegbol nem nagyon szoktak kimenni a maganszektorba hacsak nem csinalsz vmit nagyon rosszul (es meg akkor sem mindig).
ejnye.
több mint 2 éve
ezt tenyleg beneztem, rosszul emlekeztem, konkretan Maltan a legalacsonyabb a rata 😊mondjuk epp mult heten lattam, hogy Malta nepessege no, amit nem igazan tudok hova tenni. oke nincs semmilyen abortusz (monduk abortusz turizmus meg van Sziciliaba vagy UKba), de asszem a nok hires rataja boven 2.1 felett van, ami azt jelenti, hogy migracio nelkul is nonenek.Európában egyedül Feröeren van 2.1-nél magasabb TFR.
csebi
Peszinter Ferenc
akkor viszont csak a 'migracio' miatt nohet Malta lakossaga, tiz ev alatt 25% a novekedes.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Ezért lesz maga a pártigazgató úr a jelölt 😊Egy városiasított vadparaszt esélytelen még a híg komposzt KariGeri ellen is,Kubatov pár hónapja egy interjúban körülírta azt, hogy nem emberarcú fideszes jelöltet akar, inkább külvárosi keménylegényt. Remélem Szilárd lesz 😀róla azt sem tudja az átlagos szavazó, hogy ki. Értem, hogy Tarlós mellett dolgozott, de egy senki.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csipkelli
legyen az a csepeli dagadék vagy újpesti neoproli.
FLZOLI
Ennyi szórakozás jár a népnek!
több mint 2 éve
Egy városiasított vadparaszt esélytelen még a híg komposzt KariGeri ellen is,Kubatov pár hónapja egy interjúban körülírta azt, hogy nem emberarcú fideszes jelöltet akar, inkább külvárosi keménylegényt. Remélem Szilárd lesz 😀róla azt sem tudja az átlagos szavazó, hogy ki. Értem, hogy Tarlós mellett dolgozott, de egy senki.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csipkelli
legyen az a csepeli dagadék vagy újpesti neoproli.
több mint 2 éve
www.intelligenceonline.com/government-intelligence/2023/03/23/informal-fidesz-lobby-starts-to-take-shape-in-brussels,109926920-artElőfizu kell hozzá, mi a lényeg?
elég komoly dekonspiráció, ha igaz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
mondjuk epp mult heten lattam, hogy Malta nepessege no, amit nem igazan tudok hova tenni. oke nincs semmilyen abortusz (monduk abortusz turizmus meg van Sziciliaba vagy UKba), de asszem a nok hires rataja boven 2.1 felett van, ami azt jelenti, hogy migracio nelkul is nonenek.Európában egyedül Feröeren van 2.1-nél magasabb TFR.
csebi
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Kubatov pár hónapja egy interjúban körülírta azt, hogy nem emberarcú fideszes jelöltet akar, inkább külvárosi keménylegényt. Remélem Szilárd lesz 😀róla azt sem tudja az átlagos szavazó, hogy ki. Értem, hogy Tarlós mellett dolgozott, de egy senki.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
több mint 2 éve
www.intelligenceonline.com/government-intelligence/2023/03/23/informal-fidesz-lobby-starts-to-take-shape-in-brussels,109926920-artelég komoly dekonspiráció, ha igaz.
több mint 2 éve
róla azt sem tudja az átlagos szavazó, hogy ki. Értem, hogy Tarlós mellett dolgozott, de egy senki.Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Utoljára egy Fidesz-közeli telefonos közvélemény-kutató Budapest-ügyben Szentkirályi Alexandráról kérdezgetett, én hülye meg válaszolgattam.m.hvg.hu/itthon/20230327_Lemondott_Furjes_Balazs_allamtitkar_szakit_a_politikavalMeglepő. Ez vajon azt jelenti, hogy nem lesz főpolgijelölt? Vagy valami trükk?
ejnye.
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Nem kell azt megvenni. Bele kell írni egy szabályba, hogy kötelesek kiírni az árak elé, hogy az elmúlt évben X ezer forintot spóroltunk meg neked a rezsi.... akarom mondani az inflációcsökkentéssel.„Újabb lépés az infláció leszorításához: létrejött az online árfigyelő rendszert előkészítő munkacsoport”- jelentette be a Nagy Márton vezette Gazdaságfejlesztési Minisztérium hétfőn.De jó is lesz, aztán majd miután kijön valami botrány alkalmazás, felvásárolják az árukeresőt.
Beki
Jughead

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)