Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
„Újabb lépés az infláció leszorításához: létrejött az online árfigyelő rendszert előkészítő munkacsoport”- jelentette be a Nagy Márton vezette Gazdaságfejlesztési Minisztérium hétfőn.
Beki
Ők azok, azok akik a szőlőzsírt kenik a flufferek szájára

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
„Újabb lépés az infláció leszorításához: létrejött az online árfigyelő rendszert előkészítő munkacsoport”- jelentette be a Nagy Márton vezette Gazdaságfejlesztési Minisztérium hétfőn.
Beki
De jó is lesz, aztán majd miután kijön valami botrány alkalmazás, felvásárolják az árukeresőt.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Beki
Már csak munkacsoport, semmi akciócsoport? Ejj ejj, mi lesz így velünk...
warr_b
dolgoznak, nem akcioznak ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Beki
Már csak munkacsoport, semmi akciócsoport? Ejj ejj, mi lesz így velünk...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
1-on-1 a kedvenc náculásom az ilyen, mindig megkérdem, hogy miért nem költöznek oda, ha ott ilyen fényes jó világ van.
Gyurma Pappa
És nem kaptad meg rá az ultimate választ?
"Mert én magyar vagyok!"
Őszentsége Sobri Jóska
Még nem, de kitalálok valami frappánsat rá, most hogy mondtad.
Gyurma Pappa
"Ez miért is számít?"
empty taxi
Valami bántót szeretnék 😀
Gyurma Pappa
Idézőjelben van, gondolom akkor ez is egy opcionális válasz lesz az eredeti kérdésre. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
1-on-1 a kedvenc náculásom az ilyen, mindig megkérdem, hogy miért nem költöznek oda, ha ott ilyen fényes jó világ van.
Gyurma Pappa
"Mert én magyar vagyok!"
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
"Ez miért is számít?"
empty taxi
Valami bántót szeretnék 😀

több mint 2 éve
 magyarnemzet.hu/belfold/2023/03/kettos-gazdalkodas-gyanuja-a-dollarbaloldalon

azert ezt igy kiemelnem:

"Nem tudja tartani az Állami Számvevőszék a törvényben előírt, a tavalyi választáson egy százalék feletti eredményt elért pártok kampányköltéseinek ellenőrzési határidejét,"

azert ez eleg komoly dolgokat vet fel. csak ugy megkerdeznem, hogy az ASZ hogyan varja el, hogy az altala ellenorzott szerveknek be kell tartaniuk a torvenyt, ha mint szervezet nem tartja be?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Gyurma Pappa
"Mert én magyar vagyok!"
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
"Ez miért is számít?"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Gyurma Pappa
"Mert én magyar vagyok!"
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Gyurma Pappa
"Mert én magyar vagyok!"

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 204
A többi dologban igazad van, az LMTBQ összekapcsolása a gyerekvédelemmel a Fidesz zseniális (és undorító) húzása volt.
Gyurma Pappa
Szerintem ezek nem vagylagos témák beszélnek erről is, meg arról is.
MC12
Sőt!
Én egy negyvenes, vezetőbeosztásu egyébként kedves, nem konfrontatív félismerőssel beszélgetve a következő arukapcsolásba futottam. Próbálom szó szerint visszaadni.
- Kibaszott drága minden a buzilobbi miatt.
- Nincs is buzilobbi.
- Akkor mégis, mitől kurva drága minden?!
És itt a kommunikációs ablak be is zárul, mondhatsz bármit, rákérdezhetsz ok-okozatiságra, mondhatsz tényeket, szart se számít.
Mivel ez hitkérdés.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem ez teljesen új. Mi köze lehet a buzilobbista, gendermaffiás, szivárványterrorista pedofilbandának a sajt vagy a kenyér árához? Nem a valóságban, hanem a félismerősöd agytekervényében. Mire gondolhatott a költő?
nagylaza, főpohárnok
A buzi az uj zsido.

Ha liberalis zsido buzi, akkor az meg rosszabb.

Meg a gyikembereknel is.
Lúdas Solymi
És a legjobb ilyenkor az álszent védekezés, az én nem vagyok a melegek ellen, DE...
FLZOLI
Mint amikor orbánistaként elítéled a homofób törvényt, de azért orbánista maradsz.

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez egy olyan szakadék, aminek nincs feneke.
több mint 2 éve
 444.hu/2023/03/27/bencsik-andras-jo-hirkent-unnepelte-hogy-ugandaban-halalra-lehet-itelni-a-melegeket-ha-osszehazasodnak

Bubu

Ha Orbán tudná nem tudná, meg amúgy is csak szavazatszerzés.
Amadeus von Dollárbaloldal
Mit is várhatunk a rendszer egy különösen gennyes lepedékétől
FLZOLI
Hihetetlen, de ez tényleg csak arról szól, hogy a söpredék ráránthasson arra, hogy vannak még olyan fényességes pontjai a világnak, ahol kivégzik a melegeket. 1-on-1 a kedvenc náculásom az ilyen, mindig megkérdem, hogy miért nem költöznek oda, ha ott ilyen fényes jó világ van.

Szerintem a Bencsiket annyira érdekli más neki élete, mint téged vagy engem.

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
Mondjuk a Vitézy családnál kevés NER beágyazottabb család létezik de mégis létezhet olyan, hogy valaki olyan területen lesz szakértő és csinálja is becsülettel ami nem a lopással kapcsolatos.... Kár, hogy végül elengedte az államtitkári posztot amikor az egész Palkovics group távozott.

Szoros meccs lenne a Ki a nagyobb rohadék versenyben a Palkovics VS Lázár derby de előbbi legalább hagyta dolgozni az embereit a maga pragmatikus stílusával míg az utóbbi valahogy állandóan a tyúkszaros gumicsizmájában és Rolex órával a kézen óbégatja valamelyik vidéki putri kultúrgettó kocsmájának átadóján, hogy itt most bezzeg a jövő épül...
FLZOLI
Palkónál nagyobb áruló kevesebb volt az akadémiai közegben.
nekem akademikus ismeroseim elegge kettos dolgokat emlegettek Palkorol. nem volt annyira egyertelmu ez a tortenet, viszont az ITMbol csak jot hallottam rola: allamtitkari szinttol (ez siman lehetett kamu) ugyintezoi (ez biztosan nem volt kamu) szintig bezarolag.

Lazarrol talan tobbszor is leirtam: ugyintezoi szint szerint elkepesztoen kemeny ember, de nagyon profi. amit en lattam tole egyezteteseken, hogy hiaba nem volt lenyegeben semmilyen pozija 18-22 kozott, de az egyezteteseket uralta, o vezette, lehetett ott bmien HAT vagy akar 'kisebb' AT. azokon tenyleg nagyon profi volt, direkt, kerulte a mezesmadzagot, nem kontorfalazott.
csebi
Kemeny, de igazsagos…pont mint Orban vagy Matyas kiraly…epul ez, na.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A többi dologban igazad van, az LMTBQ összekapcsolása a gyerekvédelemmel a Fidesz zseniális (és undorító) húzása volt.
Gyurma Pappa
MC12
Sőt!
Én egy negyvenes, vezetőbeosztásu egyébként kedves, nem konfrontatív félismerőssel beszélgetve a következő arukapcsolásba futottam. Próbálom szó szerint visszaadni.
- Nincs is buzilobbi.
És itt a kommunikációs ablak be is zárul, mondhatsz bármit, rákérdezhetsz ok-okozatiságra, mondhatsz tényeket, szart se számít.
Mivel ez hitkérdés.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem ez teljesen új. Mi köze lehet a buzilobbista, gendermaffiás, szivárványterrorista pedofilbandának a sajt vagy a kenyér árához? Nem a valóságban, hanem a félismerősöd agytekervényében. Mire gondolhatott a költő?
nagylaza, főpohárnok
A buzi az uj zsido.

Meg a gyikembereknel is.
Lúdas Solymi
És a legjobb ilyenkor az álszent védekezés, az én nem vagyok a melegek ellen, DE...

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
Gyurma Pappa
MC12
Sőt!
- Nincs is buzilobbi.
Mivel ez hitkérdés.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
A buzi az uj zsido.

Meg a gyikembereknel is.
több mint 2 éve
 444.hu/2023/03/27/bencsik-andras-jo-hirkent-unnepelte-hogy-ugandaban-halalra-lehet-itelni-a-melegeket-ha-osszehazasodnak

Bubu

Mit is várhatunk a rendszer egy különösen gennyes lepedékétől

több mint 2 éve

Bubu

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 2 éve
 444.hu/2023/03/27/meg-a-valasztasok-elott-belenyulna-a-fidesz-a-kampanyfinanszirozasi-szabalyokba

„Úgy fair, ha lehetőség szerint minden szereplő azonos feltételekkel indul a választáson”
Hogy Kosa felett nem szakadt le a plafon, nem ertem.
csebi
Szerintem az ürülékből felszabaduló metánhoz lehet köze

több mint 2 éve
 444.hu/2023/03/27/meg-a-valasztasok-elott-belenyulna-a-fidesz-a-kampanyfinanszirozasi-szabalyokba

„Úgy fair, ha lehetőség szerint minden szereplő azonos feltételekkel indul a választáson”
Hogy Kosa felett nem szakadt le a plafon, nem ertem.

több mint 2 éve
Mondjuk a Vitézy családnál kevés NER beágyazottabb család létezik de mégis létezhet olyan, hogy valaki olyan területen lesz szakértő és csinálja is becsülettel ami nem a lopással kapcsolatos.... Kár, hogy végül elengedte az államtitkári posztot amikor az egész Palkovics group távozott.

Szoros meccs lenne a Ki a nagyobb rohadék versenyben a Palkovics VS Lázár derby de előbbi legalább hagyta dolgozni az embereit a maga pragmatikus stílusával míg az utóbbi valahogy állandóan a tyúkszaros gumicsizmájában és Rolex órával a kézen óbégatja valamelyik vidéki putri kultúrgettó kocsmájának átadóján, hogy itt most bezzeg a jövő épül...
FLZOLI
nekem akademikus ismeroseim elegge kettos dolgokat emlegettek Palkorol. nem volt annyira egyertelmu ez a tortenet, viszont az ITMbol csak jot hallottam rola: allamtitkari szinttol (ez siman lehetett kamu) ugyintezoi (ez biztosan nem volt kamu) szintig bezarolag.

Lazarrol talan tobbszor is leirtam: ugyintezoi szint szerint elkepesztoen kemeny ember, de nagyon profi. amit en lattam tole egyezteteseken, hogy hiaba nem volt lenyegeben semmilyen pozija 18-22 kozott, de az egyezteteseket uralta, o vezette, lehetett ott bmien HAT vagy akar 'kisebb' AT. azokon tenyleg nagyon profi volt, direkt, kerulte a mezesmadzagot, nem kontorfalazott.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Every day I'm Schadling...
 telex.hu/belfold/2023/03/27/schadl-volner-iskola-kutya-gazdi-robert

vol. 2.0  24.hu/fn/gazdasag/2023/03/27/schadl-gyorgy-vegrehajto-engedely/

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Kár, hogy végül elengedte az államtitkári posztot amikor az egész Palkovics group távozott.
FLZOLI
Elengedte?
Önként, dalolva?
Úgy einsandolták a területeit, háttérintézményét, hogy nem nagyon volt más választása.
Igaz, aztán megsértődött.
(Az erősebb kutya....bár ez az ÉKM nem annyira erős....😊 )

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
 24.hu/fn/gazdasag/2023/03/27/langos-balaton-aremelkedes/

buzilobbi.
több mint 2 éve

FLZOLI