Politika

64 feliratkozó

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 398 — Keep pounding
Sztem ez azért elég nagy hazárdjáték, mert ha MP nem fakad ki, akkor viszont ipari méretű öngól, mert lesz egy rakat felvétel róla, hogy a fideszesek elmebeteg módjára óbégatnak, míg ő meg tűri. Egy agresszív pszichopata nem ilyen...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 13 197 — SB 50 Champion @ Grund
 magyarnarancs.hu/belpol/a-tisza-csak-vitezy-david-fopolgarmester-helyettesi-kinevezeset-tudna-tamogatni-272890

Sobrinak való posztmodern: az 'újellenzék' egyben az 'újfidesz' is 😊
ender1112
Miért támogatná egy ellenzéki párt Karácsony Gergő emberét? Nekik a saját pozíciójuk erősítése és akaratuk érvényesítése az érdek, nem pedig Karácsony Gergő kiszolgálása.
Jughead
És azzal a saját pozíciójukat erősítik a fideszt leváltani akarók szemében, hogy az egyébként általuk is fideszesként számontartott Vitézyt támogatják? Ebben azért nem lennék annyira biztos...

Szerintem az lesz előbb vagy utóbb a baj, ha fenntartják a mostani helyzetet, hogy elveszítenek BP-en más ellenzéki jelöltekkel és listákkal szemben szavazatokat, mert konkrétan nem azért dolgoznak jelenleg, hogy a város működjön (amire a szavazatokat elvileg kapták), hanem hogy ők maguk legyenek a középpontban azzal, hogy mindenkinek IS az asztalára szarnak...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 2 337
Tyűűűű, Menczer mai performansza ugye már a politikai mélypont?
Szokol
 telex.hu/belfold/2024/12/03/magyar-peter-pecsi-gyermekotthon-latogatas-menczer-tamas-fidesz-kommunikacios-igazgato
Buta a Fidesz, ez teljesen kontrapoduktív.
Dzsokijuing
Ezzel nem akarnak szavazatot nyerni. Ahigy többen leírtak már: cél h Magyar vmikor elpattanjon. Tudjak sztem belül h vannak dühkitörései és ezt akarjak kamera előtt kihozni. Ha közben Menczer vállalhatatlan lesz hat sokat nem veszítenek, ő már enélkül is az volt.
csebi
..és az a helyzet, hogy 1.5 év alatt elég, ha 1x megtörténik...
Amíg oneman show van, míg a másik oldalon minden héten mást küldenek...ezt nem lehet fizikailag és mentálisan bírni...szerintem.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 908
 magyarnarancs.hu/belpol/a-tisza-csak-vitezy-david-fopolgarmester-helyettesi-kinevezeset-tudna-tamogatni-272890

ender1112
Miért támogatná egy ellenzéki párt Karácsony Gergő emberét? Nekik a saját pozíciójuk erősítése és akaratuk érvényesítése az érdek, nem pedig Karácsony Gergő kiszolgálása.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 908

ender1112
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 534 — Lucas Scott
Szokol
 telex.hu/belfold/2024/12/03/magyar-peter-pecsi-gyermekotthon-latogatas-menczer-tamas-fidesz-kommunikacios-igazgato
Dzsokijuing
Ezzel nem akarnak szavazatot nyerni. Ahigy többen leírtak már: cél h Magyar vmikor elpattanjon. Tudjak sztem belül h vannak dühkitörései és ezt akarjak kamera előtt kihozni. Ha közben Menczer vállalhatatlan lesz hat sokat nem veszítenek, ő már enélkül is az volt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 314 — Saturday Night Lights
Szokol

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 424 — Steelers fan
több mint 1 éve

ender1112
Én ezt már múlt héten kérdeztem egy Tisza-szimpatizáns barátomtól, hogy a Bajnai kormányban (tehát nem Gyurcsánynál) 1 évig államtitkár Kiss miért fér bele kevésbé, mint a fidesz alatt 4 évig BKK vezető és fél-fél évig államtitkár és kormánybiztos Vitézy, ha már tényleg a mai rendszert akarják leváltani, annyi választ kaptam csak, hogy "hát de Kiss Ambrusra nem szavazott senki, Vitézyre meg sokan"...
StormST
Jól mondja Kovács Gergő, a városvezetés nekik büdös, de aki irányítaná, azt meg akadályozzák.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 870 — Víí veeer dö cseempjönsz.

ender1112
Én ezt már múlt héten kérdeztem egy Tisza-szimpatizáns barátomtól, hogy a Bajnai kormányban (tehát nem Gyurcsánynál) 1 évig államtitkár Kiss miért fér bele kevésbé, mint a fidesz alatt 4 évig BKK vezető és fél-fél évig államtitkár és kormánybiztos Vitézy, ha már tényleg a mai rendszert akarják leváltani, annyi választ kaptam csak, hogy "hát de Kiss Ambrusra nem szavazott senki, Vitézyre meg sokan"...
StormST
És mit szólt ahhoz, hogy Rogánnak sms-ezget?
több mint 1 éve

ender1112

több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 679 — I like the Texans, I like who we are
Matthew99
Jó most hirtelen nekem se ugrott be hogy 13ban vagy 14ben lett e meg az első 😃
Nemes samu09
Az a szemét háború téged is ennyire nyomaszt?
StormST
visszamenőleg is!
slowmotion
Már akkor 😣
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 870 — Víí veeer dö cseempjönsz.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 475 — Cowboys fan
Matthew99
Nemes samu09
StormST
visszamenőleg is!
több mint 1 éve

Matthew99
Nemes samu09
StormST
Azt hittem h ez hír csárda … (mondjuk h ez kérdés legyen egy kormanyinfon is …)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve

Matthew99
Nemes samu09

több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 679 — I like the Texans, I like who we are

Matthew99
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 574 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nagyon sok befolyásos embert pl qrvára zavar a
Mostani nyomvonal, újat tervezni meg nem nagyon lehet már.
Ha nem is direkt ellene, de nem a megépítésért lobbiznak sokan /fű alatt egyéni érdekből./ elég megnézni a térképen a tervezett nyomvonalat.
Gondolj bele ültök esténként a sokszáz milliós időnként milliárd feletti Tájvédelmi körzetbe belógó ingatlanban, este átjönnek a haverok | inni-cuccozn | i bográcsozni és csak hallod a folyamatos autópálya morajlást -hiába van zajvédő fal- főleg este messzire bemegy madárcsicsergés helyett.. Mindig rossz irányból fúj majd a szél,
Pénz nincs úgyse rá, ahogy igazi akarat se, így még könnyebb tologatni, a zöldek pedig még akcióba sem léptek hogy majd jól felgyorsítsák az építkezést.

ozibozi
Igen ott üröm egyik legjobban felkapott része mellett-alatt menne pl ahol vannak nerbe bekötött emberek.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 934
Nagyon sok befolyásos embert pl qrvára zavar a
Mostani nyomvonal, újat tervezni meg nem nagyon lehet már.
Ha nem is direkt ellene, de nem a megépítésért lobbiznak sokan /fű alatt egyéni érdekből./ elég megnézni a térképen a tervezett nyomvonalat.
Gondolj bele ültök esténként a sokszáz milliós időnként milliárd feletti Tájvédelmi körzetbe belógó ingatlanban, este átjönnek a haverok | inni-cuccozn | i bográcsozni és csak hallod a folyamatos autópálya morajlást -hiába van zajvédő fal- főleg este messzire bemegy madárcsicsergés helyett.. Mindig rossz irányból fúj majd a szél,
Pénz nincs úgyse rá, ahogy igazi akarat se, így még könnyebb tologatni, a zöldek pedig még akcióba sem léptek hogy majd jól felgyorsítsák az építkezést.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 887 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/kulfold/2024/12/02/szijjarto-peter-moszkva-szergej-lavrov-oroszorszag-magyarorszag-ukrajna-orosz-ukran-haboru

Hülye fasz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Az M0 kamionforgama jelentős részben a logisztikai központok forgalma! Azzal már nem lehet mit csinálni.
A nyugati gyűrű jórészt a föld alatt, alagútban menne. De a fel és lehajtást ott is meg kellene oldani plusz az alagutak szellőztetését úgy, hogy ne a lakóövezeteket terhelje koncentráltan.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
 www.youtube.com/watch?v=kMXh0XVKCHk&t=192s Anti ideges.
Porsan
Ugyanaz, mint a külügyér, amint jön a bizonyíték, a testtartás megváltozik és jön a fenyegetés.
Dzsokijuing
picit mas. egyik el akarta tetetni a bizonyitekot, masik meg h vegye elo ujra. raadasul sztem itt Toni nem szerepelt rosszul. nem veletlen, hogy a 444 meg nem is tette ki a videot errol. nehez is lesz ezt megvagni ugy h ne jojjenek ki ebbol rosszul.
csebi
Ez igaz, de a lényeg, hogy tudjuk, volt ilyen találkozó.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 905 — The Mathematician
Porsan
Ugyanaz, mint a külügyér, amint jön a bizonyíték, a testtartás megváltozik és jön a fenyegetés.
Dzsokijuing
picit mas. egyik el akarta tetetni a bizonyitekot, masik meg h vegye elo ujra. raadasul sztem itt Toni nem szerepelt rosszul. nem veletlen, hogy a 444 meg nem is tette ki a videot errol. nehez is lesz ezt megvagni ugy h ne jojjenek ki ebbol rosszul.
csebi
mondjuk ha ennyire gáz hogy fotózzák a telefonját hogy a faszba hagyja?
bárki megtudja csinálni ha a 444nek meg ezeknek sikerül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Porsan
Dzsokijuing