Politika
68 feliratkozó
több mint 1 éve
nekem inkább úgy tűnik mintha valakinek lenne 6 reddit accountja és azzal tolná a glazing-etvmi 70-es evekbeli part gyules lehetett ilyen a helyi tsz-ben.es meg az EP-re mondjak azt h sohivatal ...borzalmas
csebi
Negritis, a vajda
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A Kőbányai és a hamutartó ott volt a hátsó kisasztalonvmi 70-es evekbeli part gyules lehetett ilyen a helyi tsz-ben.es meg az EP-re mondjak azt h sohivatal ...borzalmas
csebi
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
A bónuszt is most szavazzák meg maguknak a tagtársak?most igy h napi 1 millio EUR-t kell utalni az EUnak sztem nem lesz vastag az a csekk.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
vmi 70-es evekbeli part gyules lehetett ilyen a helyi tsz-ben.es meg az EP-re mondjak azt h sohivatal ...borzalmas
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
A bónuszt is most szavazzák meg maguknak a tagtársak?
több mint 1 éve
Venezuelának is elvitték a békét
több mint 1 éve
es meg az EP-re mondjak azt h sohivatal ...borzalmas
csebi
több mint 1 éve
es meg az EP-re mondjak azt h sohivatal ...
több mint 1 éve
Jé! Pelle Andrea is itt van?
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Azért aki a kihúzott Szandra után képes volt Karácsonyra is X-elni, azt megkérném, hogy többet ne szavazzon 😊
több mint 1 éve
Nem jogosult az NVB bizonyítási eljárás lefolytatására. A becsatolt okiratok alapján döntenek, önmagában már a névjegyzékek összevetése is neccesen fér bele a jogosítványokba (kivéve, ha Vitézy-ék voltak olyan előrelátóak, hogy azokat csatolták, amit én ezt megtettem volna a helyükben).epp mondta Fazekas Tomi, hogy nem alairt nyilatkozatok is kerultek becsatolasra. mivel nincs bizonyitasi eljaras, ezert el kell fogadni, mert becsatoltak? 😊
Jughead
több mint 1 éve
ezek a csavok a versenyszferaban tul sokat nem elnenek meg😃😃Ablakos mémet tudom elképzelni hozzájuk
Kenny
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
TASZ, utána Helsinki.Aki most beszél amúgy legalább értelmesen, összefoglalja mi volt a baj.ha Tamasra gondolsz, ot nagyra becsulum szakmailag. rengeteget targyaltam vele menekultugyben, es mindig korrekt volt, sosem sulyedt bizonyos szint ala.
Tarsi
csebi
több mint 1 éve
Aki most beszél amúgy legalább értelmesen, összefoglalja mi volt a baj.ha Tamasra gondolsz, ot nagyra becsulum szakmailag. rengeteget targyaltam vele menekultugyben, es mindig korrekt volt, sosem sulyedt bizonyos szint ala.
Tarsi
több mint 1 éve
Aki most beszél amúgy legalább értelmesen, összefoglalja mi volt a baj.
több mint 1 éve
Köszönöm! Köszönöm! KÖSZÖNÖM!Én ezt most Fidesz győzelemnek látom és Magyarnak annyira nem kedvez a bigger pictureben
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
anno összefűztem egy "győztünk, de miért, csak" láncotSelmeczi Gabriella szerint csakcoub.com/view/fzh69Mert megváltoztatták?viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.nem értem hogy ez miért nincs így
pont ezert kellene mindent ujra szamolni, ami 1%on belul van automatikusan.
csebi
Negritis, a vajda
Willie Parker
Negritis, a vajda
Willie Parker
de fingom sincs már hol van
több mint 1 éve
A lényeg, hogy minden faszaha meg egszer vki elmondja, hogy peldaerteku szakmai munka, egyuttmukodes akkor foldet rajuk.De hát megtapsolták magukat. Mit nem értesz ezen.
csebi
Tarsi
több mint 1 éve
Selmeczi Gabriella szerint csakcoub.com/view/fzh69Mert megváltoztatták?viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.nem értem hogy ez miért nincs így
csebi
Negritis, a vajda
Willie Parker
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ezek a csavok a versenyszferaban tul sokat nem elnenek meg😃😃legalabb lattak volna a ponyvaregenyt:
Kenny
több mint 1 éve
Köszönöm! Köszönöm! KÖSZÖNÖM!Majdnem elfelejtettem mondani: K Ö S Z Ö N Ö M!!!
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ezek a csavok a versenyszferaban tul sokat nem elnenek meg😃😃Ablakos mémet tudom elképzelni hozzájuk
Kenny
több mint 1 éve
coub.com/view/fzh69Mert megváltoztatták?viszont ennek a csavonak is igaza van: azert nonszensz h az ervenytelen szavazatok 2%-a ervenyes.nem értem hogy ez miért nincs így
csebi
Negritis, a vajda
Willie Parker
több mint 1 éve
bazz én nem dadogok ennyire 1000 ember előtt
" class="embed">