Politika
66 feliratkozó
9 órája
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
dollár média 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20221212/eldolni-latszik-szamos-adokedvezmeny-sorsa-komoly-atalakulas-johet-magyarorszagon-1131925Forrás?nem csakwww.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
Amadeus von Dollárbaloldal
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Szja módosítás jön. Ugrik a házaskedvezmény és a 25 alatti mentesség.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Tankolni kellett, bementem az Ömv kútra, de semmilyen benya nem volt, se 95-ös, se 100-as, csak gázolaj 😫🙁Mehettem át a drágább Mol kútra, ott volt minden, de a hat kútoszlop mindegyikénél 3-4 autó állt sorba...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Forrás?nem csakwww.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
nem csakwww.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
több mint 3 éve
Pedig hogy nevettünk amikor a Szomszédokban Taki bácsi meg Alma megtalálták Lenke néni beraktározott kristálycukorkészletét az ágyneműtartóban... a történelem tényleg egy spirál 😀 😕Eurofamilykben amúgy kb mindig van, viszont egyszerre egy ember csak egy kilót vehet.Volt a Tecsóban egy halom kristálycukor, kihasználtuk a maximálisan vásárolható két kilót 😄Kb. két hónapja nem tudunk kristálycukrot venni se (Inter)sparban, se Lidlben, se Aldiban, csak kockacukrot.
warr_b
Egy hete nyílt nálunk az út túloldalán egy Aldi, tegnap befáradtam megnézni, mégis milyen lett - meglepetés: pont úgy néz ki mint egy Aldi! - és nem volt se cukor, se liszt kint. Cserébe vettem frankfurti virslit egy kisebb vagyonért. 😀
Kinek mit intézett a kormánya.
Mikey
warr_b
több mint 3 éve
Eurofamilykben amúgy kb mindig van, viszont egyszerre egy ember csak egy kilót vehet.Volt a Tecsóban egy halom kristálycukor, kihasználtuk a maximálisan vásárolható két kilót 😄Kb. két hónapja nem tudunk kristálycukrot venni se (Inter)sparban, se Lidlben, se Aldiban, csak kockacukrot.
warr_b
Egy hete nyílt nálunk az út túloldalán egy Aldi, tegnap befáradtam megnézni, mégis milyen lett - meglepetés: pont úgy néz ki mint egy Aldi! - és nem volt se cukor, se liszt kint. Cserébe vettem frankfurti virslit egy kisebb vagyonért. 😀
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Volt a Tecsóban egy halom kristálycukor, kihasználtuk a maximálisan vásárolható két kilót 😄Kb. két hónapja nem tudunk kristálycukrot venni se (Inter)sparban, se Lidlben, se Aldiban, csak kockacukrot.
warr_b
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
adóemelések kormánya 😔
több mint 3 éve
most má tudom hogy kik a cringebaitesek 😀www.youtube.com/watch?v=xYUVHhY0YYY
a beszélgetés érdekes
több mint 3 éve
És a legtöbb ember ezen röhög és elfogadja, bele se gondol, hogy ez mekkora gáz, sőt!Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
m.hvg.hu/itthon/20221212_Orban_most_sem_valaszolt_a_kritikus_kerdesekre_Ember_most_jovok_ki_a_templombol
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Igazi zsivány, faszagyerek, van vér a pucájában, hogy megmutatta neki, stb., tényleg mint egy TSZ-elnök...
Hofi ha élne most is folyamatosan telt házzal menne, lenne elég anyag a műsorhoz, nagyon változtatnia se kellene a szövegen, berendezésen.
több mint 3 éve
Nekem inkább a korrupciós méme hozta ki a szekundert. Persze ez is erős versenyző😀Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
m.hvg.hu/itthon/20221212_Orban_most_sem_valaszolt_a_kritikus_kerdesekre_Ember_most_jovok_ki_a_templombol
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
miért, amit pár éve tolt, az nem volt nettó szekunder szégyen?Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
azonnali kérdéseknél valaki kérdezett tőle valamit (csak egyet lehet), visszaböfögte, hogy nem érti teljesen. kérdező megismételte a kérdést, mire az volt a válasz, hogy ez már a második kérdés, úgyhogy nem válaszol rá.
több mint 3 éve
Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ember, most irok a forumra.Mindent tudok a művészetről embeeeeeeer
csebi
több mint 3 éve
az a fej közben.Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
r.baggio
NSZKK Pozitív.
több mint 3 éve
telex.hu/video/2022/12/12/orban-viktor-matolcsy-gyorgy-oktatas-tuntetesek-interjuEmber, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ember, most irok a forumra.Jelentem, sikerült. 😀
csebi
több mint 3 éve
Ember, most irok a forumra.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
444.hu/2022/12/12/420-forint-az-euro420 felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/12/11/segitett-elindulni-vegrehajtoknak-majd-az-osztalekbol-reszesedest-kapott-schadl-gyorgy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...