Politika
66 feliratkozó
5 órája
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
A 94-ben az MSZP-re szavazókat nem hülyézném le, a rendszerváltással a biztos középszart kellett felcserélniük a bizonytalan nagyonszarral, rengetegen elvesztették az állásukat.Rendben de akkor kit lehet lehülyézni? A 2022-ben a Fideszre szavazókat nem lehet, mert a biztos dolgot nem akarják bizonytalanra cserélni. Ha egyenként kezdesz el nézni egy "hülyének nézett" csoportot, kiderül, hogy az egyénnek mindig van egy jó érve arra amit tesz, csak csoportként tűnik hülyeségnek? Ugyanis a választásokon is egyének vannak, nem csoportok.
Akik még élnek közülük, jórészt Fidesz-szavazók, állambácsi mindent visz. Ha ez a rendszer is megroggyan, majd megint váltanak.
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Ma megint meghallgattam, hogy az amerikaik felvásárolták az ukránokat és ők csinálják az egész balhét stb stb stb...inkább hallgattam 😛Nekem tegnapról hasonló kedvencem, hogy azért nincs benzin, mert valahol robbanás történt (persze elhallgatták, mert nem akartak pánikot). ha rendbehozzák a facilitit, újra lesz mindenhol üzemanyag.
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Ma megint meghallgattam, hogy az amerikaik felvásárolták az ukránokat és ők csinálják az egész balhét stb stb stb...inkább hallgattam 😛
több mint 3 éve
A 94-ben az MSZP-re szavazókat nem hülyézném le, a rendszerváltással a biztos középszart kellett felcserélniük a bizonytalan nagyonszarral, rengetegen elvesztették az állásukat.Szerintem amúgy régen is hasonlóan sokan voltak hülyék, illetve én inkább úgy mondanám, hogy hülyeségre hajlandóak, csak az internet előtt sokkal kisebb szeletét láttad a társadalomnak, ugyanúgy léteztek tolvajok, bűnözők, besúgók, spiclik, fusizók és gyárból cuccokat hazalopkodó emberek stb.Az a szomorú helyzet hogy egyre hülyébbek az emberek, és a social media segitsegevel egyre könnyebben hűlyithetők. Régebben sokkal színvonalasabb volt az oktatás, jóval inkább gondolkodásra voltak késztetve az emberek, az 1 bites panelek jóval nehezebben jutottak el tömegekhez.Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Előtte okosak voltak?
Ki erti ezt.
gabokocka
MC12
Ehhez nyilván nincs köze a nernek, vagy egészen pontosan nem minden részéhez, de szerintem kézzel fogható az elhülyülés.
gabokocka
Én nem éltem akkor, de miután "megbukott a rendszer" 1989-90-ben amiben ha nem tévedek az MSZMP volt hatalmon jó sokáig, akkor mégis hogyan tudott 1994-ben visszajönni MSZP néven? NÉGY év alatt, nem NEGYVEN év alatt. 1.7 millió ember szavazott rájuk, 4 évvel a rendszerváltás után.
Tudom, hogy nem ilyen végtelenül egyszerűek a dolgok, és MSZMP nem egyenlő MSZP stb. stb., csak ne romantizáljuk túl azt, hogy régen sokkal kevesebb hülye volt. Szerintem ugyanannyi vagy legalábbis "hülyeségre hajlandóból" ugyanannyi volt, legfeljebb másokban mutatkozott ez meg.
Különben meg a tegnap tankolók között is mindenkinek lesz egy jó érve arra, hogy miért állt be a sorba. Például hogy: valaki nem hiszi el, hogy helyre áll az ellátásrend a közeljövőben. Miért kellene elhinnie azt hogy minden rendben lesz, amikor látjuk, hogy amit 2-án elmondanak, abból 6-án már az ellenkezője válik valóra?
bobi0092
Akik még élnek közülük, jórészt Fidesz-szavazók, állambácsi mindent visz. Ha ez a rendszer is megroggyan, majd megint váltanak.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Az a baj, hogy szamadatok vannak arra, hogy szarul csinaljak.Persze, emberileg érthető az, hogy csak a szubjektív érzéseiddel tudsz azonosulni, és miattam aztán nem is kell mással, de egy folyamat tényleges értelmezéséhez elengedhetetlen a külső, elfogulatlan, nem bevonódott nézőpont, rátekintés.Ha eltekintesz attól, hogy a te ertelmezésed, véleményed szerint az ország számára szarul csináljakPriceless
Őszentsége Sobri Jóska
Vhogy nem tudok ettől eltekinteni.
Es nyilvan orban nyerne a valasztasokat, hétvégén én is lenyomtam a gyerekemet fociban, pedig full szarul jatszottam.
gabokocka
Mint a pszichológus, akit szubjektíven bizonyára undorít, taszít egy pszichopata ember, de ha mondjuk kikérik a szakvéleményét, akkor hasznosabb ha tárgyilagos, objektív, tényszerű marad.
De ez nem csak a te "hibád", rengeteg ember nem képes a megélésétől különböző módon szemlélni egy eseménysort, vagy egy másik embert. És tulajdonképpen a legtöbbjüknek nem is kell.
Őszentsége Sobri Jóska
Az meg objektiv.
De nalad ezek a fogalmak keverednek, ezeken parszor mar vegigmentunk.
Azaltal hogy megnyerik a valasztasokat, nalad geniussza valnak.
Nalam nem.
En akkor gondolkodnek hasonloan, ha ezt a valasztasi teljesitmenyt az orszag iranyitasara is at tudnak ultetni.
Sajnos ez eddig nem sikerult.
Akkor leszarnam mennyit lopnak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Én laktam vidéken eleget, ezekből az élményekből táplálkozom, nem felmérésekből, vagy statisztikákból...Óriási tévút ez a gondolkodás. A vidékiek hülyék és már délelőtt kocsmában isznak 😊 nemrég láttam egy kutatást, részben a közmédiáról is volt felmérés, vidéken a tévénézők 13%-a nézi rendszeresen a közmédiát ez az arány Pesten 19%. Mindkét csoportban az RTL vezet egyébént. De a legutóbbi választási eredmények szerint sincs Budapest/Vidék ellentét (maximum a kormány kommunikációs stratégiájában), Pesten a Fidesz óriásit javított a négy évvel korábbi eredményéhez képest, pár % volt közte és az ellenzék között, a panelosabb, szegényebb részeken pedig meg is verte (kivéve Angyalföld dehàt az egy más világ 😊 listán. Szóval az emberek többsége idióta, függetlenül attól, hogy Pesten vagy Alsóörsön lakik.Színvonalasabb volt az oktatás, több volt az értelmes országos újság, a helyi lapok se voltak 1 kézben és minőségibbek voltak (gondolom a cenzúra hiánya miatt) és az állami rádiók-tvk se voltak ekkora trágyahalmok. Márpedig az egyszeri, főleg a vidéki, fogyasztók ezekből tájékozódnak, már akik nem a kocsmában másodhallásból...Az a szomorú helyzet hogy egyre hülyébbek az emberek, és a social media segitsegevel egyre könnyebben hűlyithetők. Régebben sokkal színvonalasabb volt az oktatás, jóval inkább gondolkodásra voltak késztetve az emberek, az 1 bites panelek jóval nehezebben jutottak el tömegekhez.Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Előtte okosak voltak?
Ki erti ezt.
gabokocka
MC12
Ehhez nyilván nincs köze a nernek, vagy egészen pontosan nem minden részéhez, de szerintem kézzel fogható az elhülyülés.
gabokocka
StormST
MC12
Én nem gondolom, hogy a vidékiek hülyék, nem is írtam szerintem ilyet, én a tájékoztatás és tájékozódás formáiról írtam, Hogy te hogy gondolkodsz róluk, vagy szerinted mások hogyan gondolkodnak, azt légy szíves ne vetísd le rám...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Szerintem amúgy régen is hasonlóan sokan voltak hülyék, illetve én inkább úgy mondanám, hogy hülyeségre hajlandóak, csak az internet előtt sokkal kisebb szeletét láttad a társadalomnak, ugyanúgy léteztek tolvajok, bűnözők, besúgók, spiclik, fusizók és gyárból cuccokat hazalopkodó emberek stb.Az a szomorú helyzet hogy egyre hülyébbek az emberek, és a social media segitsegevel egyre könnyebben hűlyithetők. Régebben sokkal színvonalasabb volt az oktatás, jóval inkább gondolkodásra voltak késztetve az emberek, az 1 bites panelek jóval nehezebben jutottak el tömegekhez.Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Előtte okosak voltak?
Ki erti ezt.
gabokocka
MC12
gabokocka
Én nem éltem akkor, de miután "megbukott a rendszer" 1989-90-ben amiben ha nem tévedek az MSZMP volt hatalmon jó sokáig, akkor mégis hogyan tudott 1994-ben visszajönni MSZP néven? NÉGY év alatt, nem NEGYVEN év alatt. 1.7 millió ember szavazott rájuk, 4 évvel a rendszerváltás után.
Tudom, hogy nem ilyen végtelenül egyszerűek a dolgok, és MSZMP nem egyenlő MSZP stb. stb., csak ne romantizáljuk túl azt, hogy régen sokkal kevesebb hülye volt. Szerintem ugyanannyi vagy legalábbis "hülyeségre hajlandóból" ugyanannyi volt, legfeljebb másokban mutatkozott ez meg.
Különben meg a tegnap tankolók között is mindenkinek lesz egy jó érve arra, hogy miért állt be a sorba. Például hogy: valaki nem hiszi el, hogy helyre áll az ellátásrend a közeljövőben. Miért kellene elhinnie azt hogy minden rendben lesz, amikor látjuk, hogy amit 2-án elmondanak, abból 6-án már az ellenkezője válik valóra?
több mint 3 éve
Óriási tévút ez a gondolkodás. A vidékiek hülyék és már délelőtt kocsmában isznak 😊 nemrég láttam egy kutatást, részben a közmédiáról is volt felmérés, vidéken a tévénézők 13%-a nézi rendszeresen a közmédiát ez az arány Pesten 19%. Mindkét csoportban az RTL vezet egyébént. De a legutóbbi választási eredmények szerint sincs Budapest/Vidék ellentét (maximum a kormány kommunikációs stratégiájában), Pesten a Fidesz óriásit javított a négy évvel korábbi eredményéhez képest, pár % volt közte és az ellenzék között, a panelosabb, szegényebb részeken pedig meg is verte (kivéve Angyalföld dehàt az egy más világ 😊 listán. Szóval az emberek többsége idióta, függetlenül attól, hogy Pesten vagy Alsóörsön lakik.Színvonalasabb volt az oktatás, több volt az értelmes országos újság, a helyi lapok se voltak 1 kézben és minőségibbek voltak (gondolom a cenzúra hiánya miatt) és az állami rádiók-tvk se voltak ekkora trágyahalmok. Márpedig az egyszeri, főleg a vidéki, fogyasztók ezekből tájékozódnak, már akik nem a kocsmában másodhallásból...Az a szomorú helyzet hogy egyre hülyébbek az emberek, és a social media segitsegevel egyre könnyebben hűlyithetők. Régebben sokkal színvonalasabb volt az oktatás, jóval inkább gondolkodásra voltak késztetve az emberek, az 1 bites panelek jóval nehezebben jutottak el tömegekhez.Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Előtte okosak voltak?
Ki erti ezt.
gabokocka
MC12
gabokocka
StormST
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Persze, emberileg érthető az, hogy csak a szubjektív érzéseiddel tudsz azonosulni, és miattam aztán nem is kell mással, de egy folyamat tényleges értelmezéséhez elengedhetetlen a külső, elfogulatlan, nem bevonódott nézőpont, rátekintés.Ha eltekintesz attól, hogy a te ertelmezésed, véleményed szerint az ország számára szarul csináljakPriceless
Őszentsége Sobri Jóska
Es nyilvan orban nyerne a valasztasokat, hétvégén én is lenyomtam a gyerekemet fociban, pedig full szarul jatszottam.
gabokocka
Mint a pszichológus, akit szubjektíven bizonyára undorít, taszít egy pszichopata ember, de ha mondjuk kikérik a szakvéleményét, akkor hasznosabb ha tárgyilagos, objektív, tényszerű marad.
De ez nem csak a te "hibád", rengeteg ember nem képes a megélésétől különböző módon szemlélni egy eseménysort, vagy egy másik embert. És tulajdonképpen a legtöbbjüknek nem is kell.
több mint 3 éve
Én még hagyom nyerni, hadd nyerjen egy góllal 😀Ha eltekintesz attól, hogy a te ertelmezésed, véleményed szerint az ország számára szarul csináljakPriceless
Őszentsége Sobri Jóska
gabokocka

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A 2019-es önkorit is elbukta, szóval igen.Szóval azt mondod van esélye annak hogy a fidesz elveszti a következő választást?Sajna ezeket nem lehet megúszni, a rezsicsökkentéssel is csak a garantált alapjövedelmet lehetett volna szembeszegezni. Populizmus nélkül ma már lehetetlen választást nyerni, ha már nincsen egy centrista polgári párt az országban.A 10 kilós krumplis csomagok 😕S mi a garancia, hogy nem ezen csapat nyeri a valasztast? Mindenki ocsarolja oket, majd hirtelen mégis lesz nehany százezer, millio szavazojuk.Én kicsit össze vagyok zavarodva. Ez a vétó kb arra jó, hogy kisebb eséllyel kapjunk pénzt az EU-tól, ami persze belpolitikailag nagy előny a kormánypártnak, mert továbbra is lehet Brüsszel felé mutogatni, a hibák elismerése helyett. Ha kapnánk pénzt, többet kéne vállalni a válság felelősségéből. Ez kb tiszta, viszont a NER-t működtetni kell, és annak egyetlen módja a beáramló pénz. Szerintem a Fidesz van olyan erős, hogy nem tud választást bukni, viszont ha a rendszeren belül gyűlnek fel a sérelmek és indul a marakodás a kevesebbért, az sokkal komolyabb kockázat, mint egy elhúzódó válság.Következő választás 2026-ban. Addig a szűkülő tortából nagyobb szeleteket vágnak le, a benzinválság valahogyan megoldódik, a gyerekeik többsége egyházi suliba jár, ársapkán felüli a fogyasztói kosaruk, az EU-pénz pedig, ha csordogálva is, de jönni fog.
Most vagy kényszerhelyzetben vannak valami általam maximum sejtett külső befolyás miatt, van valami eddig nem ismert nagy terv(pl Kínával), vagy tudják, hogy a pénz nagy részét így is-úgy is megkapják. A Hübriszt, meg a hülyeséget nem számolom bele, mert ennél azért okosabb ez a kormányzat. Egyéb ötlet?
andree
Négy év hosszú idő, addig majd csak történik valami, ami kedvező nekik. Akár még az oroszok is nyerhetnek háborút.
Dzsokijuing
Ventura
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Dzsokijuing
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
a gyozelmet sosem kell megmagyarazni. gratula a W-ert.Ha eltekintesz attól, hogy a te ertelmezésed, véleményed szerint az ország számára szarul csináljakPriceless
Őszentsége Sobri Jóska
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ha eltekintesz attól, hogy a te ertelmezésed, véleményed szerint az ország számára szarul csináljakPriceless
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Színvonalasabb volt az oktatás, több volt az értelmes országos újság, a helyi lapok se voltak 1 kézben és minőségibbek voltak (gondolom a cenzúra hiánya miatt) és az állami rádiók-tvk se voltak ekkora trágyahalmok. Márpedig az egyszeri, főleg a vidéki, fogyasztók ezekből tájékozódnak, már akik nem a kocsmában másodhallásból...Az a szomorú helyzet hogy egyre hülyébbek az emberek, és a social media segitsegevel egyre könnyebben hűlyithetők. Régebben sokkal színvonalasabb volt az oktatás, jóval inkább gondolkodásra voltak késztetve az emberek, az 1 bites panelek jóval nehezebben jutottak el tömegekhez.Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Előtte okosak voltak?
Ki erti ezt.
gabokocka
MC12
gabokocka

több mint 3 éve
Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Ez nem meglepődés, csak a tipikus "tudtam, de nem hittem" metodika.
Ki erti ezt.
gabokocka
8-10 évente, ha a szar már az állukig ér (kb. a netadó volt az utolsó ilyen jellegű helyzet, amikor az átlagemberek nagy része ténylegesen benyüffögött), akkor legfeljebb odébblépnek párat, a köztes években meg tökéletesen megfelel számukra a "hülyék az emberek" alapvetés gyakorlati kiaknázása.
Ráadásul ez a mostani sasszé a narratívába is könnyen illeszthető (köcsög szankciók, szemét Brüsszel), így egy potenciálisan eszkalálódható méregfog kihúzva.
Ha eltekintesz attól, hogy a te ertelmezésed, véleményed szerint az ország számára szarul csináljak, akkor ügyesen csinálják, nem? Nemhogy visszavezették a piaci árat, hanem ráadásul ennek a felelősét is megnevezték. Akik nem ők.
Gondolom nem fogsz meglepődni, ha a következő "ha most vasárnap lennének a választások..." kutatáson megint az fog kijönni, hogy Orbán nyerne.
több mint 3 éve
Az a szomorú helyzet hogy egyre hülyébbek az emberek, és a social media segitsegevel egyre könnyebben hűlyithetők. Régebben sokkal színvonalasabb volt az oktatás, jóval inkább gondolkodásra voltak késztetve az emberek, az 1 bites panelek jóval nehezebben jutottak el tömegekhez.Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Előtte okosak voltak?
Ki erti ezt.
gabokocka
MC12
több mint 3 éve
Nem értek a gazdasághoz. Akkor most olcsóbb lesz a kenyér?Nem, csak drágább lesz elmenni érte...
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
Nem értek a gazdasághoz. Akkor most olcsóbb lesz a kenyér?
több mint 3 éve
2010 elott igen (irony on).Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Előtte okosak voltak?
Ki erti ezt.
gabokocka
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Előtte okosak voltak?
Ki erti ezt.
gabokocka
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Vicces ez a meglepődünk hogy hülyék az emberek helyzet amikor az elmult masfel evtizedben erre epitettek fel a teljes politikajukat.Ki erti ezt.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 3 éve
ha tele tudtam volna tankolni az autót, én se rohanok. De egy helyen 20, egy másikon 10 litert kaptam...a többi helyen nem volt, még 100-as seÉrdekes, ezeket az infókat én is tudtam, gyerekem is van, minden nap járok az autóval, mégse rohantam 10 litert tankolni.Speciel én nem kaptam ilyen linket, de amikor azzal találkozik az ember, hogy:Írtam már, mert idióták 😊 az egyik ismerősöm Facebookon kapott egy linket múlt héten, hogy valakinek a valakije a battai finomítóban dolgozik, és ott mondta valaki, hogy kész, vége a finomító leáll és nem is indul újra februárig. Nosza, az összes családi autóval elment tankolni, noha szükség nem volt rá. Egy Facebook link miatt.Az a kérdés, miért nem hittek a normál menetrendben. Tippelek, járnak boltba is. És látnak ezt-azt. Vagyis nem látnak.Hogyne. Mindneki egyszerre. Tegnapelőtt dumáltam a kutassal, azt mondta, a baj abból van - volt - hogy megjelentek tömegesen az 5-10-15 litert tankolók, dehogy valami elképesztő számban. Ha ugyanezek az agyatlanok normál menetrendben - mint bármikor máskor - tankoltak volna, a káosz nem lett volna közel sem ekkora.Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
csi77
MC12
csipkelli
Se a MOL se a kormány kommunikációs csapata nem kap egyébént dícséretet az elmúlt két hét teljesítményéért, gyatra volt a kríziskommunikációjuk, az emberek idiotizmusa mellett mindkét csapat szar teljesítménye is kellett a kialakult helyzethez. ( az nem megy, hogy a MOL paraztat mindenkit, hogy nem lesz benya, aztán csodálkozik, hogy az emberek pánikvásárlást csinálnak)
MC12
-a battai finomító karbantartás miatt nem üzemel teljes hatásfokkal
-több benzinkúton korlátozzák 5-10-20 literben a kiadható benzin mennyiségét
-több benzinkút csak nem hatósági áras benzint árul
Nos ezek után az ember Facebook bejegyzések nélkül is azt mondja, hogy van a családban két kocsi, két héten belül mindkettőbe tankolni kell, ha tele van akkor is, na akkor lépjük meg minél hamarabb.
Klaci79
MC12
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Most a Cargopedia fuvarozási portál adatai alapján mutatjuk, miként alakultak a külföldi árak. A portál legutóbb december 5-én frissítette az adatait, ahol az látható, hogy a szomszédos országokban is többé-kevésbé hasonló piaci árakat találunk. Ausztriában a 95-ös benzint 640, a gázolajat 717 forintnak megfelelő átlagáron,
Horvátországban a benzint 652, a gázolajat 739 forintnak megfelelő átlagáron,
Romániában a benzint 604, a gázolajat 704 forintnak megfelelő átlagáron,
Szerbiában a benzint 617, a gázolajat 723 forintnak megfelelő átlagáron,
Szlovákiában a benzint 644, a gázolajat 712 forintnak megfelelő átlagáron,
Szlovéniában a benzint 565, a gázolajat 643 forintnak megfelelő átlagáron,
Ukrajnában pedig a benzint 541, a gázolajat 585 forintnak megfelelő átlagáron adják.
index.hu