Politika
66 feliratkozó
5 órája
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Érdekes, ezeket az infókat én is tudtam, gyerekem is van, minden nap járok az autóval, mégse rohantam 10 litert tankolni.Speciel én nem kaptam ilyen linket, de amikor azzal találkozik az ember, hogy:Írtam már, mert idióták 😊 az egyik ismerősöm Facebookon kapott egy linket múlt héten, hogy valakinek a valakije a battai finomítóban dolgozik, és ott mondta valaki, hogy kész, vége a finomító leáll és nem is indul újra februárig. Nosza, az összes családi autóval elment tankolni, noha szükség nem volt rá. Egy Facebook link miatt.Az a kérdés, miért nem hittek a normál menetrendben. Tippelek, járnak boltba is. És látnak ezt-azt. Vagyis nem látnak.Hogyne. Mindneki egyszerre. Tegnapelőtt dumáltam a kutassal, azt mondta, a baj abból van - volt - hogy megjelentek tömegesen az 5-10-15 litert tankolók, dehogy valami elképesztő számban. Ha ugyanezek az agyatlanok normál menetrendben - mint bármikor máskor - tankoltak volna, a káosz nem lett volna közel sem ekkora.Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
csi77
MC12
csipkelli
Se a MOL se a kormány kommunikációs csapata nem kap egyébént dícséretet az elmúlt két hét teljesítményéért, gyatra volt a kríziskommunikációjuk, az emberek idiotizmusa mellett mindkét csapat szar teljesítménye is kellett a kialakult helyzethez. ( az nem megy, hogy a MOL paraztat mindenkit, hogy nem lesz benya, aztán csodálkozik, hogy az emberek pánikvásárlást csinálnak)
MC12
-a battai finomító karbantartás miatt nem üzemel teljes hatásfokkal
-több benzinkúton korlátozzák 5-10-20 literben a kiadható benzin mennyiségét
-több benzinkút csak nem hatósági áras benzint árul
Nos ezek után az ember Facebook bejegyzések nélkül is azt mondja, hogy van a családban két kocsi, két héten belül mindkettőbe tankolni kell, ha tele van akkor is, na akkor lépjük meg minél hamarabb.
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Speciel én nem kaptam ilyen linket, de amikor azzal találkozik az ember, hogy:Írtam már, mert idióták 😊 az egyik ismerősöm Facebookon kapott egy linket múlt héten, hogy valakinek a valakije a battai finomítóban dolgozik, és ott mondta valaki, hogy kész, vége a finomító leáll és nem is indul újra februárig. Nosza, az összes családi autóval elment tankolni, noha szükség nem volt rá. Egy Facebook link miatt.Az a kérdés, miért nem hittek a normál menetrendben. Tippelek, járnak boltba is. És látnak ezt-azt. Vagyis nem látnak.Hogyne. Mindneki egyszerre. Tegnapelőtt dumáltam a kutassal, azt mondta, a baj abból van - volt - hogy megjelentek tömegesen az 5-10-15 litert tankolók, dehogy valami elképesztő számban. Ha ugyanezek az agyatlanok normál menetrendben - mint bármikor máskor - tankoltak volna, a káosz nem lett volna közel sem ekkora.Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
csi77
MC12
csipkelli
Se a MOL se a kormány kommunikációs csapata nem kap egyébént dícséretet az elmúlt két hét teljesítményéért, gyatra volt a kríziskommunikációjuk, az emberek idiotizmusa mellett mindkét csapat szar teljesítménye is kellett a kialakult helyzethez. ( az nem megy, hogy a MOL paraztat mindenkit, hogy nem lesz benya, aztán csodálkozik, hogy az emberek pánikvásárlást csinálnak)
MC12
-a battai finomító karbantartás miatt nem üzemel teljes hatásfokkal
-több benzinkúton korlátozzák 5-10-20 literben a kiadható benzin mennyiségét
-több benzinkút csak nem hatósági áras benzint árul
Nos ezek után az ember Facebook bejegyzések nélkül is azt mondja, hogy van a családban két kocsi, két héten belül mindkettőbe tankolni kell, ha tele van akkor is, na akkor lépjük meg minél hamarabb.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Oké, ezek voltak a kamu hülyeségek, amik paráztatták az embert. De a Mol nem szállít a kis benzinkutaknak az pár hetes hír. És nem a "normál menetrend" felé löki az állampolgárt.Írtam már, mert idióták 😊 az egyik ismerősöm Facebookon kapott egy linket múlt héten, hogy valakinek a valakije a battai finomítóban dolgozik, és ott mondta valaki, hogy kész, vége a finomító leáll és nem is indul újra februárig. Nosza, az összes családi autóval elment tankolni, noha szükség nem volt rá. Egy Facebook link miatt.Az a kérdés, miért nem hittek a normál menetrendben. Tippelek, járnak boltba is. És látnak ezt-azt. Vagyis nem látnak.Hogyne. Mindneki egyszerre. Tegnapelőtt dumáltam a kutassal, azt mondta, a baj abból van - volt - hogy megjelentek tömegesen az 5-10-15 litert tankolók, dehogy valami elképesztő számban. Ha ugyanezek az agyatlanok normál menetrendben - mint bármikor máskor - tankoltak volna, a káosz nem lett volna közel sem ekkora.Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
csi77
MC12
csipkelli
MC12
Szerkesztette: csipkelli
több mint 3 éve
Írtam már, mert idióták 😊 az egyik ismerősöm Facebookon kapott egy linket múlt héten, hogy valakinek a valakije a battai finomítóban dolgozik, és ott mondta valaki, hogy kész, vége a finomító leáll és nem is indul újra februárig. Nosza, az összes családi autóval elment tankolni, noha szükség nem volt rá. Egy Facebook link miatt.Az a kérdés, miért nem hittek a normál menetrendben. Tippelek, járnak boltba is. És látnak ezt-azt. Vagyis nem látnak.Hogyne. Mindneki egyszerre. Tegnapelőtt dumáltam a kutassal, azt mondta, a baj abból van - volt - hogy megjelentek tömegesen az 5-10-15 litert tankolók, dehogy valami elképesztő számban. Ha ugyanezek az agyatlanok normál menetrendben - mint bármikor máskor - tankoltak volna, a káosz nem lett volna közel sem ekkora.Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
csi77
MC12
csipkelli
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
foleg h ment a paraztatas ezerrrel mar nyaron is h nem lesz benzin..inkabb rakjak fullra es abbol hasznal mint felig aztan porzik.foleg ha napi szinten kell autozniAz a kérdés, miért nem hittek a normál menetrendben. Tippelek, járnak boltba is. És látnak ezt-azt. Vagyis nem látnak.Hogyne. Mindneki egyszerre. Tegnapelőtt dumáltam a kutassal, azt mondta, a baj abból van - volt - hogy megjelentek tömegesen az 5-10-15 litert tankolók, dehogy valami elképesztő számban. Ha ugyanezek az agyatlanok normál menetrendben - mint bármikor máskor - tankoltak volna, a káosz nem lett volna közel sem ekkora.Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
csi77
MC12
csipkelli
de itt nem az emberek a hibasak ha az egeszet nezzuk
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Az a kérdés, miért nem hittek a normál menetrendben. Tippelek, járnak boltba is. És látnak ezt-azt. Vagyis nem látnak.Hogyne. Mindneki egyszerre. Tegnapelőtt dumáltam a kutassal, azt mondta, a baj abból van - volt - hogy megjelentek tömegesen az 5-10-15 litert tankolók, dehogy valami elképesztő számban. Ha ugyanezek az agyatlanok normál menetrendben - mint bármikor máskor - tankoltak volna, a káosz nem lett volna közel sem ekkora.Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
csi77
MC12
több mint 3 éve
Hogyne. Mindneki egyszerre. Tegnapelőtt dumáltam a kutassal, azt mondta, a baj abból van - volt - hogy megjelentek tömegesen az 5-10-15 litert tankolók, dehogy valami elképesztő számban. Ha ugyanezek az agyatlanok normál menetrendben - mint bármikor máskor - tankoltak volna, a káosz nem lett volna közel sem ekkora.Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
csi77
több mint 3 éve
Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.Vagy kifogytak az üzemanyagból
MC12
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Elmentem 3 kút mellett - mindehol hosszú sorok. Az emberek idióták.
több mint 3 éve
szoval en ebben nem latok semmi rosszat.nem minositettem, csak tenykent megallapitottam.
undisputedly
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Pedig nincs. Én maximum szomorú vagyok ha erre gondolok, vagy erről beszélgetünk, de amúgy boldogan élem az életem, ők meg szabályosan stresszelnek a baloldal aktuális gonoszságain, a meleglobbi előretörésén, a zsidó összeesküvés globális nyomásán, vagy Ursula aktuális magyarellenes lépésén. A normális ellenzéki nem a Fideszt, vagy a fél országot gyűlöli, hanem valami előremutató változásra vágyik, aminek maximum része, az hogy elhajtaná ezt a csapnivaló kormányt a halálba(vagy a börtönbe aki oda való), de alapvetően pozitív dolgokra vágyik, ami lelkileg simán üti a full negatív gyűlölködést, meg állandó háborús feszültséget.kedvenc XD XDSzámomra egyébként örök dilemma, ha tényleg 100%-ig elhiszi valaki, hogy mindig harcban állunk és nyerünk folyamatosan (mint az 1984 végén az a könnycsepp ugye) akkor összességében nem él-e boldogabb életet, és mondjuk amikor odakerül, hogy meghal, akkor összességében tekintve az egész életét, lehet hogy kijön neki az, hogy tök jól érezte magát. Ez igaz lehet bármilyen korra: lehet hogy az átkos alatt vérkomcsi volt, mégis boldog, a gondolkodó fajta, aki nem fogadja el az egyszerű válaszokat az életben történt dolgokra, gondolkodik próbál tájékozódni: állandó kétségben van.
Zsellértelkes Vrij
Néha irigylem azokat akik elfogadják az egyszerű válaszokat, meg hisznek ebben a folyamatosan nyerünk, győztünk harcban felül kerekedünk, továbbá csak mi vagyunk aki jó irányban megy az autópályán, mindenki más tönkretenné ezt az országot stb.
Hiszen változtatni a dolgokon ugyanannyira nem tud mint mondjuk én, mégis lehet, hogy egymilliószor jobb kedve van.
bobi0092
A kemény magnál már jobban állsz. A maradék 1-1,5 milla Fidesz szavazó jelentős része meg politikából totál kiábrándult, szép lassan visszacsúszó átlagember, aki alapvetően totál szarul éli meg az életét, csak nem lát alternatívát az aktuális választáson. Persze az aktuális kampány mindig felspannolja nagy részüket, piros lesz a paradicsom pár hónapra, de aztán visszatérnek a szürke hétköznapok, amikor hónap végén ugyan úgy érzik mekkora lófaszt kaptak a kormánytól.
Van kb egy fél millás réteg, aki tényleg maximálisan elégedett mindennel az életétől a politikáig, és persze minden oka meg is van rá, hogy egy szép országot és fényes jövőt hazudjon magának, de valahogy a magabiztos ostobaságot sose tudtam irigyelni.
Szerkesztette: andree
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
amugy nem tudom mi a baj a benzin araval.ma is 5ezer ft-ert tankoltam 😀
több mint 3 éve
Relativ, hogy mi a fontos es mi nem, hiszen ez szubjektiv mindenki szamara. Az uzemanyag aranak fe- illetve kifagyasztasa komoly hatassal van az emberek eletere illetve meg van benne a potencial, hogy a gazdasag egeszere is, raadasul ezek a folyamatok azonnal, real idoben erzodnek az emberek penztarcajan, a tankolashoz szukseges idon, utazastervezesben stb.Ritka szorakoztato volt tegnap este a topic, minden masodik kommenten fetrengtem.de itt is ez erte el jobban az ingerkuszobot, mint mas fontosabb dolgok.
Elkepzelem milyen forgatokonyvet vazolt fel a MOL OV-nek, hogy 24 oran belul lemondtak a "rezsidemon" elleni egyik pillerrol. Mondjuk ironikus, hogy az emberek birka magatartasa okozott nekik problemat, hiszen pont az ilyen birka magatartas tartja oket hatalmon.
undisputedly
csebi
Nyilvan egy ilyen esemeny prioritas hosszabb tavon hatast kifelyto folyamatokkal szemben, szoval en ebben nem latok semmi rosszat.
Amugy meg populizmust elunk, nincs igeny uriaskodni mindenfajta komplex koncepciokkal, szoval ezt a realitast el kell fogadni.
több mint 3 éve
Ha rá akarnánk vetíteni a pedagógusok eddigi munkabeszüntetését a benzinkutakra:Én írtam tegnap arról is, hogy a pedagógusszakszervezet pert nyert a kifizetetlen túlórák miatt, de arra valóban nem jött egyetlen reakció sem :-/ 😀Ritka szorakoztato volt tegnap este a topic, minden masodik kommenten fetrengtem.de itt is ez erte el jobban az ingerkuszobot, mint mas fontosabb dolgok.
Elkepzelem milyen forgatokonyvet vazolt fel a MOL OV-nek, hogy 24 oran belul lemondtak a "rezsidemon" elleni egyik pillerrol. Mondjuk ironikus, hogy az emberek birka magatartasa okozott nekik problemat, hiszen pont az ilyen birka magatartas tartja oket hatalmon.
undisputedly
csebi
warr_b
kijelenthető hogy az országban lévő 2000 kútból 10-20-nál nem tudsz tankolni 2 napig ársapkás üzemanyagot (gyerekfelügyelet volt, tehát premiumot tudsz tankolni).
Képzeljük el micsoda felháborodást váltana ez ki az emberekből. Nah körülbelül ennyit vált ki, amikor az 1%-ot sem éri el a munkabeszüntetők száma.
több mint 3 éve
Én írtam tegnap arról is, hogy a pedagógusszakszervezet pert nyert a kifizetetlen túlórák miatt, de arra valóban nem jött egyetlen reakció sem :-/ 😀Ritka szorakoztato volt tegnap este a topic, minden masodik kommenten fetrengtem.de itt is ez erte el jobban az ingerkuszobot, mint mas fontosabb dolgok.
undisputedly
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ritka szorakoztato volt tegnap este a topic, minden masodik kommenten fetrengtem.de itt is ez erte el jobban az ingerkuszobot, mint mas fontosabb dolgok.
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ritka szorakoztato volt tegnap este a topic, minden masodik kommenten fetrengtem.Elkepzelem milyen forgatokonyvet vazolt fel a MOL OV-nek, hogy 24 oran belul lemondtak a "rezsidemon" elleni egyik pillerrol. Mondjuk ironikus, hogy az emberek birka magatartasa okozott nekik problemat, hiszen pont az ilyen birka magatartas tartja oket hatalmon.
több mint 3 éve
Állítom amúgy, hogy ezek trollok és csak megjátszák, hogy ők így gondolkodnak.Asszem erről szól az a híres "boldogok a lelki szegények" kitétel...adom. az üvegtigrisben van egy jelenet ahogy lali a sörrel a kezében nézi ahogy sanyi játszik a fűben és a fejét csóválva sóhajtva mondja, hogy de szép az élet 😊kedvenc XD XDSzámomra egyébként örök dilemma, ha tényleg 100%-ig elhiszi valaki, hogy mindig harcban állunk és nyerünk folyamatosan (mint az 1984 végén az a könnycsepp ugye) akkor összességében nem él-e boldogabb életet, és mondjuk amikor odakerül, hogy meghal, akkor összességében tekintve az egész életét, lehet hogy kijön neki az, hogy tök jól érezte magát. Ez igaz lehet bármilyen korra: lehet hogy az átkos alatt vérkomcsi volt, mégis boldog, a gondolkodó fajta, aki nem fogadja el az egyszerű válaszokat az életben történt dolgokra, gondolkodik próbál tájékozódni: állandó kétségben van.
Zsellértelkes Vrij
Néha irigylem azokat akik elfogadják az egyszerű válaszokat, meg hisznek ebben a folyamatosan nyerünk, győztünk harcban felül kerekedünk, továbbá csak mi vagyunk aki jó irányban megy az autópályán, mindenki más tönkretenné ezt az országot stb.
Hiszen változtatni a dolgokon ugyanannyira nem tud mint mondjuk én, mégis lehet, hogy egymilliószor jobb kedve van.
bobi0092
peach
warr_b
Modern szerepjáték, kockacsörgések nélkül.
Így nézve elég élvezetes lehet belemerülni egy ilyen világba és folyamatosan vadabbnál vadabb, de még elképzelhető dolgokat konteózva.
több mint 3 éve
vhsboxer
104
Nem ,egyelőre ezt nem látom .A vevők többsége mintha mi sem történt volna ,hozzák be és adják a forgalmikat nálunk .És titeket szídnak, mikor rájönnek, hogy off a hatósági ár?
vhsboxer
warr_b
több mint 3 éve
vhsboxer
104
Most már kaphatnak supershop pontot ,mert a 480-nál meg az volt a bajuk ,hogy nem kapják.A vevők többsége mintha mi sem történt volna ,hozzák be és adják a forgalmikat nálunk .remelem kapnak vmi kedvezmenyt legalabb 😊
vhsboxer
csebi
(Technikailag nem volt kivitelezhető)
több mint 3 éve
A vevők többsége mintha mi sem történt volna ,hozzák be és adják a forgalmikat nálunk .És titeket szídnak, mikor rájönnek, hogy off a hatósági ár?
vhsboxer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nem kell ujat gyartani, eleg ha eloveszik a regi 'Eljen a párt' matricakat."aki bemutatja a forgalmiját ajándékba kap egy éljen a fidesz! matricát"A vevők többsége mintha mi sem történt volna ,hozzák be és adják a forgalmikat nálunk .remelem kapnak vmi kedvezmenyt legalabb 😊
vhsboxer
csebi
peach
több mint 3 éve
"aki bemutatja a forgalmiját ajándékba kap egy éljen a fidesz! matricát"A vevők többsége mintha mi sem történt volna ,hozzák be és adják a forgalmikat nálunk .remelem kapnak vmi kedvezmenyt legalabb 😊
vhsboxer
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
A vevők többsége mintha mi sem történt volna ,hozzák be és adják a forgalmikat nálunk .remelem kapnak vmi kedvezmenyt legalabb 😊
vhsboxer