Politika
66 feliratkozó
3 órája
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
480 vs 640-el többet fognak nyerni, mint ha erősödik 10 el a HUF-EURSzombatarsam dollárt akart venni, hogy ki fog lőni, de megfejtettük, hogy nem.Miért lőne ki? Ez most erősíti a forintot.
Viszont a MOL részvény reggel jó ötlet lehet tippmix helyett.
zacknorb
MC12

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ezt írta ő is, hogy nem fog.Szombatarsam dollárt akart venni, hogy ki fog lőni, de megfejtettük, hogy nem.Miért lőne ki? Ez most erősíti a forintot.
zacknorb
MC12
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
- Mekkora veszteséget okozott a MOL-nak az árstop?😁
- Nagyot.
😆😆😆😆😆
jobbágy#JC6
Ezek ketten nem fognak a sajttáj után leülni egy sörre 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Politikusnak készülsz?Nézd, lepittyentették a hatósági áras tankolásnál a forgalmikat, visszamenőleg is beszedhetnék a különbözetet 😜Azért akik mondjuk este 10-kor már aludtak és holnap reggel mennek tankolni, nagyon meg fognak lepődni 😄Ez a kiszamithato jogalkotas 😀
warr_b
undisputedly
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Szombatarsam dollárt akart venni, hogy ki fog lőni, de megfejtettük, hogy nem.Miért lőne ki? Ez most erősíti a forintot.
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
- Mekkora veszteséget okozott a MOL-nak az árstop?- Nagyot.
😆😆😆😆😆
több mint 3 éve
Nézd, lepittyentették a hatósági áras tankolásnál a forgalmikat, visszamenőleg is beszedhetnék a különbözetet 😜Azért akik mondjuk este 10-kor már aludtak és holnap reggel mennek tankolni, nagyon meg fognak lepődni 😄Ez a kiszamithato jogalkotas 😀
warr_b
undisputedly

több mint 3 éve
Szombatarsam dollárt akart venni, hogy ki fog lőni, de megfejtettük, hogy nem.Viszont a MOL részvény reggel jó ötlet lehet tippmix helyett.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Azért akik mondjuk este 10-kor már aludtak és holnap reggel mennek tankolni, nagyon meg fognak lepődni 😄Ez a kiszamithato jogalkotas 😀
warr_b
több mint 3 éve
íííííí Fábián Tomi mekkorát rakottés némileg respect, hogy Gulyás nem hárította el (teljesen)
több mint 3 éve
Azért akik mondjuk este 10-kor már aludtak és holnap reggel mennek tankolni, nagyon meg fognak lepődni 😄

több mint 3 éve
Ezt a Fidesz frakciótól kell megkérdezni!De on a tagja ennek a frakciónak!
De már nem a vezetője…
Sírok öcsém
😆😆😆😆😆
több mint 3 éve
Hát mire tippelsz a vastagított é betű helyett mi lehetett ékezet nélkül? 😂Mit irtam? 😀Iszkiri, van még 7 perc, gyorsan verjétek tele!Javítottam neked, nehogy baj legyen tesómsz
Ventura
Hanni
Ventura
Ámbár, ha direkt úgy írtad, elnézést, nem kívánok senkit szexuális önkifejezésében korlátozni.
több mint 3 éve
Én már azt is értékelem, hogy ilyen kérdések még elhangozhattakAki menthetetlen az úgy is menthetetlen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
telexes csocsesz beforgatta Hernadit, de Gerit nem lehet😃
több mint 3 éve
a szép idők. 2018 körül még 330-350 körül tankoltam, ha jól emlékszem. de szerintem sem lesz nagyon kevesebb. a black friday is rekordokat döntögetett.Lófaszt, egy darab autóval nem lesz kevesebb az utakon.Mondjuk legalább tényleg csak az lesz mostantól az utakon, akinek actual dolga van.Azér az nem akkor baj...
shawnka
nagir
warr_b
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
A kormánygépbe van kerozin 😁Hazajött, és aláírta a rendeletet 😂Gondolom a fekete kisbusszal xDdd
warr_b
gamerkr

több mint 3 éve
Szürreális ez a kormányinfó. Egy másik univerzum öcsémVedd fel a brüsszeli szemüveged! 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Hazajött, és aláírta a rendeletet 😂Gondolom a fekete kisbusszal xDdd
warr_b
több mint 3 éve
Hat akkor megy is a Jezuskanak az uj Level. Remelem jo voltam es adsz nekem 40l 95-öst. Ha rossz akkor legalabb 50 mázsa Szenet. Mind1 jol jönne. Köszi
több mint 3 éve
Hazajött, és aláírta a rendeletet 😂

több mint 3 éve
Szürreális ez a kormányinfó. Egy másik univerzum öcsém
több mint 3 éve
A mol vezérigazgatóját nem kérdezik meg, a politikai döntés nem szakmai, én meg már csak egy kávét kérek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Telex😆
több mint 3 éve
Mit irtam? 😀Iszkiri, van még 7 perc, gyorsan verjétek tele!Javítottam neked, nehogy baj legyen tesómsz
Ventura
Hanni
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------