Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
De😎 listás /győztesek felé kedvezMeg kell lenni az ajánlóknak, mert afidesz érdeke a minél több induló, mivel az 5%~ot nem elérő pártok szavazatait a győztes, tehát ők kapják meg. /ezért ha kell bármennyi ívet átadnak, ha kell/Az 5%-ot nem elérő pártok szavazatait senki más nem kapja meg.
ozibozi
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Meg kell lenni az ajánlóknak, mert afidesz érdeke a minél több induló, mivel az 5%~ot nem elérő pártok szavazatait a győztes, tehát ők kapják meg. /ezért ha kell bármennyi ívet átadnak, ha kell/Az 5%-ot nem elérő pártok szavazatait senki más nem kapja meg.
ozibozi
több mint 2 éve
Meg kell lenni az ajánlóknak, mert afidesz érdeke a minél több induló, mivel az 5%~ot nem elérő pártok szavazatait a győztes, tehát ők kapják meg. /ezért ha kell bármennyi ívet átadnak, ha kell/
több mint 2 éve
Hmm, az LMP is fenn van, mint ami állíthat önálló listát (bejelentve státusszal)A Momentum még mindig sehol
több mint 2 éve
Kár, hogy nem fotóztam ma a Móriczon..pár napja a Klára asszony beszélgetett valamelyik konkurens standot vivő személlyel.
MOMO vagy mi a tököm a Gattyános párt 😀 a padon egy kövér cigány csaj cigizett a pólójukban, mellette egy kb 18 éves szitén roma csak szét csúszva a padon, terpeszben, szintén MOMO-s pólóban, mellettük egy csöves.. 😀
- JC6
kedden Szandika volt a Deákon, de uralkodtam magamon, nem mondtam neki, hogy álmaimban aláírok neki, ő meg megszeretget 😮
több mint 2 éve
444.hu/2024/05/02/dobrev-ha-orban-kisebbsegbe-szorul-elorehozott-valasztasok-johetnekés még azt mondták róla, hogy értelmes személy
Klára, 2/3-os parlamenti frakcióval miért lenne előválasztás jún. 9 után?
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
GyökerekÉn egyáltalán nem furcsállom.Kár, hogy nem fotóztam ma a Móriczon..Azt furcsálltam, hogy meglett nekik a listára
MOMO vagy mi a tököm a Gattyános párt 😀 a padon egy kövér cigány csaj cigizett a pólójukban, mellette egy kb 18 éves szitén roma csak szét csúszva a padon, terpeszben, szintén MOMO-s pólóban, mellettük egy csöves.. 😀
- JC6
Bár vannak olyan infók, hogy aláírásért 2000-et fizettek (nem eurot)
zacknorb
Jelzem, a momentum még mindig nem adta le 😊
MC12

több mint 2 éve
Én egyáltalán nem furcsállom.Kár, hogy nem fotóztam ma a Móriczon..Azt furcsálltam, hogy meglett nekik a listára
- JC6
zacknorb
Jelzem, a momentum még mindig nem adta le 😊
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 2 éve
Kár, hogy nem fotóztam ma a Móriczon..Product ✅
- JC6
Price ✅
Place ✅
Promotion ✅
Célközönségnek meg van, ami kell, tökéletes marketing mix.

több mint 2 éve
Kár, hogy nem fotóztam ma a Móriczon..Azt furcsálltam, hogy meglett nekik a listára
- JC6
több mint 2 éve
Kár, hogy nem fotóztam ma a Móriczon..MOMO vagy mi a tököm a Gattyános párt 😀 a padon egy kövér cigány csaj cigizett a pólójukban, mellette egy kb 18 éves szitén roma csak szét csúszva a padon, terpeszben, szintén MOMO-s pólóban, mellettük egy csöves.. 😀
több mint 2 éve
Az árnyékkormány volt az egyetlen értelmes ötletük egyébként, jellemző, hogy azt is elbohóckodták.maga az árnyék kormány nem lenne annyira fos ötleta DK-slepp megint a legkreténebb vonalon támad, aminek semmi haszna és értelmeMeg az árnyékkormány, lájkvadászat a banyatankos követők között
évek óta nyomják és sehova se jutnak vele
ugyanaz a szintű faszság mint a közvetlen KTE választás
Negritis, a vajda
r.baggio
az ahogy csinálják az az
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
maga az árnyék kormány nem lenne annyira fos ötleta DK-slepp megint a legkreténebb vonalon támad, aminek semmi haszna és értelmeMeg az árnyékkormány, lájkvadászat a banyatankos követők között
Negritis, a vajda
r.baggio
az ahogy csinálják az az
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A DK megint pont elég baromságot beszél ahhoz, hogy ülhessenek tovább a meleg posvány közepén, nehogy felüsse a fejét bármi felelősség veszélye...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 2 éve
18. ker már biztos.Három külső kerületi dk-vezette kerületről is pletykáltak, meg egy Fidesz és két dk-s vezetésűről is. Ami közös volt, hogy a minimum helyen (3) fog polgit indítani.de akkor kell legalább három kerületben polgármesterjelöltet állítania a Tisza Pártnak, hogy legyen fővárosi listájuk, nem? nem tudom melyik három kerület lesz az, de ott eléggé lenullázhatják ezzel az ellenzék esélyét.Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.Jelen pillanatban kevés szórakoztatóbb helyszín látszik politikai értelemben, mint a fővárosi közgyűlés a választások után.
Magyar Péter tehát azt ígéri, hogy fővárosi listát állítanak, és „akármennyire nem tetszik” ez a DK-nak és a Fidesznek, elérnek egy olyan eredményt, hogy nélkülük se a kormánynak, se az ellenzéknek nem lehet majd többsége a fővárosi közgyűlésben.
deyell
Ugye megnyeri Geri, neki vannak a haverjai, Feri meg a többiek 😊 legyenek mondjuk 9en, aztán a Fidesz is összeszed ennyit, az 18, szerintem Vitézy miatt bemegy az lmp is 3-4 fővel, ide a momo is bejut szerintem 2-3 fővel, benn lesznek a kutyák, szinten 2-3 fővel, talán a mi hazánk is 1-2 fővel, és akkor mondjuk 5-6 fővel bemegy a Tisza is. (Szerintem Pesten lesz szavazatmegosztás rendesen. Momentumosok, akik leszavaznak Ep-n a Tiszára, de önkorin a momora, vagy fordítva, és ugyanez a kutyáknál)
17 szavazat kell a többséghez, Gerinek ez nem lesz sétagalopp - de elsőre remek mozinak néz ki 😊
MC12
deyell
Szerintem MP jelenleg leszarja, hogy kinek és hol nullázza az esélyeit.
MC12
Balogh Balázs a TISZA Párt színeiben ma felvette az ajánlóíveket a XVIII. kerületben.
built for this shit
több mint 2 éve
a DK-slepp megint a legkreténebb vonalon támad, aminek semmi haszna és értelmeMeg az árnyékkormány, lájkvadászat a banyatankos követők között
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
a DK-slepp megint a legkreténebb vonalon támad, aminek semmi haszna és értelmeévek óta nyomják és sehova se jutnak vele
több mint 2 éve
444.hu/2024/05/02/dobrev-ha-orban-kisebbsegbe-szorul-elorehozott-valasztasok-johetnekA Fidesz veszít az EP választáson --> a megrettent, meghasonlott képviselők megtagadják Viktort (aki eddig az Imperio átokkal gyakorolt felettük hatalmat), és mind átállnak a hatalmas győzelmet arató DK frakciójába --> a DK-nak sima parlamenti többsége lesz, de annyira demokratikusak, hogy nem akarnak beleülni a NER-be, hanem előrehozott választásokat tartanak.
Klára, 2/3-os parlamenti frakcióval miért lenne előválasztás jún. 9 után?
Amadeus von Dollárbaloldal
Egyúttal bejelöltem a logikai lánc leginkább reális elemét is. 😀
több mint 2 éve
444.hu/2024/05/02/dobrev-ha-orban-kisebbsegbe-szorul-elorehozott-valasztasok-johetnekKlára, 2/3-os parlamenti frakcióval miért lenne előválasztás jún. 9 után?
több mint 2 éve
is. a nácikat is lehülyézte, meg a diplomásokat is a nácikhoz alacsonyította. two in one.Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.Novák Előd még kellemetlenebb volt, aki azt mondta, hogy persze lehet volt ilyen, de amúgy nem jellemző ez rájuk, pl. van sok diplomás szavazójuk is. Sikerült burkoltan lehülyéznie ezzel a szavazóikat.
telex.hu/belfold/2024/05/02/toroczkai-laszlo-mi-hazank-elnok-majalis-rendezveny-naci-karlendites-velemeny-manipulacio
KB23
Jughead
több mint 2 éve
Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.Novák Előd még kellemetlenebb volt, aki azt mondta, hogy persze lehet volt ilyen, de amúgy nem jellemző ez rájuk, pl. van sok diplomás szavazójuk is. Sikerült burkoltan lehülyéznie ezzel a szavazóikat.
telex.hu/belfold/2024/05/02/toroczkai-laszlo-mi-hazank-elnok-majalis-rendezveny-naci-karlendites-velemeny-manipulacio
KB23
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.A nyugatifény mellett a kuruc se írt a Medián kutatásról, arrafelé is nagy lehet a boldogság.
KB23
több mint 2 éve
Én már azt reméltem, hogy egyszer eltűnt, de ez egy igazi csótány, nem döglik meg könnyen...Polgárosodik a szentem? 😄 Szerintem fel se tűnne senkinek, ha eltűnne a közéletből. 😄 Vona se hatott meg engem amikor eltűnt, pedig tőle sokat vártam.Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.nah ő is elindul a Vona-i úton? 😀
KB23
Negritis, a vajda
KB23
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 2 éve
Polgárosodik a szentem? 😄 Szerintem fel se tűnne senkinek, ha eltűnne a közéletből. 😄 Vona se hatott meg engem amikor eltűnt, pedig tőle sokat vártam.Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.nah ő is elindul a Vona-i úton? 😀
KB23
Negritis, a vajda
Szerkesztette: KB23
több mint 2 éve
Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.nah ő is elindul a Vona-i úton? 😀
KB23