Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Kétségem sincs afelől, hogy szart se ér majd a mai tüntikézés, viszont egyrészt jó érzés, másrészt mennyire ciki az ellenzékre nézve, hogy 18 éves kis pöcsök több embert tudnak az utcára rángatni, mint ők?Feleségem kint volt, most ért haza. Nagyon lelkes.
Szokol
több mint 3 éve
Enyhén szórakoztató, ahogy az ellenzéki sajtó azon erőlködik, hogy minél nagyobbnak mutassa be az amúgy önmaga jogán se kicsi tüntetést. Egész nap mást se csináltak, mint különböző szögekből fotózták az eseményt, és azt magyarázták, hogy ez tényleg, komolyan, őszintén - gigamega tüntetés. Hogy milyen elképesztő módon megtelt a Kossuth tér. Még a kettes metró se állt meg. (Ha nem jött szembe 15 csak ezzel foglalkozó HVG- Telex - 444- 24.hu cikk akkor egyse) Van még egy esemény, amiről a kormánypárti lakáj sajtó pont ilyen stílusban számol be. Igen, az.
Ezt csak széljegyzetként említem, a “posztmodern sajtó működése a 21. században” című topikhoz.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Az m4-en a meccs szünetében a kihagyhatatlan egy percben meg sem említették a tüntetést, hogy lehet ez?? 🙃
több mint 3 éve
Kétségem sincs afelől, hogy szart se ér majd a mai tüntikézés, viszont egyrészt jó érzés, másrészt mennyire ciki az ellenzékre nézve, hogy 18 éves kis pöcsök több embert tudnak az utcára rángatni, mint ők?
több mint 3 éve
Hírtv-n nagyot megy a tanár, Mariann feszeng.ahogy Shang Tsung mondaná, hibátlan győzelem!
csipkelli
több mint 3 éve
kb olyan átbaszós mondás mint amit kakadu mond minden egyes moszkvai patron után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20221005/leallt-a-szemetszallitas-budapesten-571181Karácsony Teee, szemét !

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Hírtv-n nagyot megy a tanár, Mariann feszeng.
több mint 3 éve
index.hu/belfold/2022/10/05/etterem-feljelentes-ingyen-hamburger-kirugott-tanarok-pedagogus/Gyongyszem
több mint 3 éve
Kiment valami a Margit hídra skandalni, hogy soros, lmtaixyzq, gyurcsan, EU?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Megy a cirkusz megint ! Mit nem értenek a pedagógusok még, már sokszor meg volt mondva mikor és hogyan kaphatnak nagyobb béremelést meg!Ez ilyen tömören elég erős így túlóra után, késő délutánra. 😀
Forduljanak ez ügyben a magyar ellenzéki EP képviselőkhöz, ne gátolják ezt a lehetőséget minden áron meg !
- Az igazi pedagógusok nem pénz centrikusok !!! - Kaptak emelést a tanárok idén is, és kapni is fognak jövőre is !!! DE:- Világosan megmondták, nagyobb béremelést az EU-tól kapott
pénzből lesz lehetőség majd megadni, és ezért forduljanak a magyar ellenzéki EP képviselőkhöz, hogy ne tegyenek ennek keresztbe Brüsszelben kint a megszólalásaikkal !!!
Ha végre megkapja az ország ezt a pénzt, ebből lesz forrás a nagyobb emelésekre ! Mi nem világos ezen még? - A kormánynak van épp elég gondja, hisz épp csak kilábaltunk a COVID
világjárvány okozta gazdasági válságból (más országok is így voltak éppen ) aztán a szomszédunkban kitört a háború, érkeztek a menekültek ide Ukrajnából, és a háború gazdasági
válságot okozott és inflációt egész Európában ! A háború elleni szankciók pedig energia válságot okoznak, és ezt is kezelnie kell a kormánynak úgy, hogy a magyar embereket
a legkisebb mértékben sújtsa ez negatívan a fizetnivalójukban. Aztán itt van az illegális migráció is, ezt is kezelnie kell a kormánynak, és ehhez sem kapott pénzbeni hozzájárul
ást az EU-tól még ! - Akkor most mi nem világos, hogy jelenleg nem tud több emelést adni a kormány a tanároknak, csak jövőre? Remélhetőleg jövőre megkapjuk az EU-tól járó pénzt
is, és akkor nagyobb emelések lehetnek majd! Mi nem érthető ezen még ??? - A tanárok pedig: - Forduljanak ez ügyben a magyar ellenzéki EP képviselőkhöz, ne gátolják ezt a lehetőséget Brüsszelben kint minden áron meg ! - A diákokat pedig nagyon nem korrekt dolog ebbe belehúzni ..... !!!
Na a néni röviden összefoglalta, hogy mi a gond!
Az ellenzéki EP képviselők a gazok!
Toca
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Megy a cirkusz megint ! Mit nem értenek a pedagógusok még, már sokszor meg volt mondva mikor és hogyan kaphatnak nagyobb béremelést meg! Forduljanak ez ügyben a magyar ellenzéki EP képviselőkhöz, ne gátolják ezt a lehetőséget minden áron meg !
- Az igazi pedagógusok nem pénz centrikusok !!! - Kaptak emelést a tanárok idén is, és kapni is fognak jövőre is !!! DE:- Világosan megmondták, nagyobb béremelést az EU-tól kapott
pénzből lesz lehetőség majd megadni, és ezért forduljanak a magyar ellenzéki EP képviselőkhöz, hogy ne tegyenek ennek keresztbe Brüsszelben kint a megszólalásaikkal !!!
Ha végre megkapja az ország ezt a pénzt, ebből lesz forrás a nagyobb emelésekre ! Mi nem világos ezen még? - A kormánynak van épp elég gondja, hisz épp csak kilábaltunk a COVID
világjárvány okozta gazdasági válságból (más országok is így voltak éppen ) aztán a szomszédunkban kitört a háború, érkeztek a menekültek ide Ukrajnából, és a háború gazdasági
válságot okozott és inflációt egész Európában ! A háború elleni szankciók pedig energia válságot okoznak, és ezt is kezelnie kell a kormánynak úgy, hogy a magyar embereket
a legkisebb mértékben sújtsa ez negatívan a fizetnivalójukban. Aztán itt van az illegális migráció is, ezt is kezelnie kell a kormánynak, és ehhez sem kapott pénzbeni hozzájárul
ást az EU-tól még ! - Akkor most mi nem világos, hogy jelenleg nem tud több emelést adni a kormány a tanároknak, csak jövőre? Remélhetőleg jövőre megkapjuk az EU-tól járó pénzt
is, és akkor nagyobb emelések lehetnek majd! Mi nem érthető ezen még ??? - A tanárok pedig: - Forduljanak ez ügyben a magyar ellenzéki EP képviselőkhöz, ne gátolják ezt a lehetőséget Brüsszelben kint minden áron meg ! - A diákokat pedig nagyon nem korrekt dolog ebbe belehúzni ..... !!!
Na a néni röviden összefoglalta, hogy mi a gond!
Az ellenzéki EP képviselők a gazok!
több mint 3 éve
Mondjuk azért olyan sokat nem kell tenniük sokszor magukat teszik tönkre.Mondj egyetlen ilyet.
Sztem 2 dolog kell jelenleg hogy hiteles legyen egy ellenzeki arc.
- hataroldjon el nyiltan feritol es a dk-tol
- ne legyen semmi gaz ugy a multjaban
Ennyi.
Innen kene elindulni.
gabokocka
Vagyis mondj egyetlen ilyet úgy, hogy az az ember el is tud jutni odáig, hogy ezt megtehesse.
Teljesen kizárt.
Orbánnál azért nem lehet jobbat mondani, mert nincs.Én pl. apósommal rengeteged szoktam vitázni, ős fideszes ha hosszabb időt töltünk el.Ezen a dolgon még ez a fórum is elvérzik. 😊 Sőt az ellenzéki média, értelmiség jelentős része is. Ahhoz, hogy ezen ne vérezzünk el az kell, hogy tudatosuljon: nem választunk. A választások csak annak vannak nevezve, de a posztmodernben nincs valódi választás. A posztmodernben a választás lehetőségét leváltotta a leváltás lehetősége. Ez az opciónk maradt. Leválthatjuk, ha nem tetszik. Mindegy kire, mert a másik térfélen is olyan van, aki nem azt csinálja majd amit mond (bárki is van ott), egy csomót fog hibázni, stb. Lényegében egy értelme van a posztmodern választásnak: nem engedi elmenni autoriterbe a rendszert, ha fennmarad a vetésforgó. Ezen kívül másra nem alkalmas.
Sok dologban meggyőztem, de mindig odafutunk ki, hogy mondjak jobbat mint a Fidesz. Sajnos még nem jutott el odáig, hogy perpill bárki jobb. Szóval itt elakadunk egy kis Gyurcsányozás közepette.Toca
Namost ezt én a szüleimmel már nem tudom megbeszélni, ez nekik már sok.
peterk2005 udvari bolond
Tényleg. Gáz, de ez tény.
Értem, hogy a te megközelítésedben nem is kell, hogy legyen, logika is van benne, de ez olyan logika, amire kb. az emberek 1 százaléka tud eljutni, nemhogy azonosulni vele.
A megoldás nyilván az lenne, hogy "nem kell Orbánnál jobb, jó a rosszabb is, csak más legyen", de ez meg az emberi természettől teljesen idegen felfogás. Ezért esélytelen a te nezőpontod gyakorlati megvalósulása egy biztonságra, nyugira, önzésre, "Kádárra" optimalizált választói közegben.
Vagyis teljesen idealista a felvetésed, nulla gyakorlati megvalósíthatósággal. Keress valami jobbat. 😉
több mint 3 éve
Gyúrcsány ellen is lehet érvelni, ugyanúgy mint a NER ellen hiszen ő maga is a NER része. Csak az a baj, ha erre jutunk akkor felmerül a kérdés kireszavazzunk? 😀youtu.be/mPY2AJYJjz4
Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/10/05/fizetescsokkentes-kozep-budai-tankeruleti-kozpont-batthyany-lajos-altalanos-iskolade nyilvan az EU nem adott penzt arra, hogy ezt az 5 osztalyfonok megkapja a regi fizeteset.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Egyetértek. És én sem tudom az enyéimmel.Én pl. apósommal rengeteged szoktam vitázni, ős fideszes ha hosszabb időt töltünk el.Ezen a dolgon még ez a fórum is elvérzik. 😊 Sőt az ellenzéki média, értelmiség jelentős része is. Ahhoz, hogy ezen ne vérezzünk el az kell, hogy tudatosuljon: nem választunk. A választások csak annak vannak nevezve, de a posztmodernben nincs valódi választás. A posztmodernben a választás lehetőségét leváltotta a leváltás lehetősége. Ez az opciónk maradt. Leválthatjuk, ha nem tetszik. Mindegy kire, mert a másik térfélen is olyan van, aki nem azt csinálja majd amit mond (bárki is van ott), egy csomót fog hibázni, stb. Lényegében egy értelme van a posztmodern választásnak: nem engedi elmenni autoriterbe a rendszert, ha fennmarad a vetésforgó. Ezen kívül másra nem alkalmas.
Sok dologban meggyőztem, de mindig odafutunk ki, hogy mondjak jobbat mint a Fidesz. Sajnos még nem jutott el odáig, hogy perpill bárki jobb. Szóval itt elakadunk egy kis Gyurcsányozás közepette.Toca
peterk2005 udvari bolond
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
sztem mar o is elhitte.Nem mellesleg ez a Gyurcsánytól elhatárolódás is addig tart amíg minden média nem kezdi el nyomatni, hogy "gabokocka Gyurcsány embere".De, biztos fognak.Mondjuk azért olyan sokat nem kell tenniük sokszor magukat teszik tönkre.Biztos nem kreálnának semmi hazugságot. 😀
Ennyi.
Innen kene elindulni.
gabokocka
Bazzani
De először jussunk el oda hogy szükség legyen rá és ne magukat járassák le...
gabokocka
A végére már a saját családod is elhiszi kb.
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem mellesleg ez a Gyurcsánytól elhatárolódás is addig tart amíg minden média nem kezdi el nyomatni, hogy "gabokocka Gyurcsány embere".De, biztos fognak.Mondjuk azért olyan sokat nem kell tenniük sokszor magukat teszik tönkre.Biztos nem kreálnának semmi hazugságot. 😀
Ennyi.
Innen kene elindulni.
gabokocka
Bazzani
gabokocka
A végére már a saját családod is elhiszi kb.
több mint 3 éve
De, biztos fognak.Mondjuk azért olyan sokat nem kell tenniük sokszor magukat teszik tönkre.Biztos nem kreálnának semmi hazugságot. 😀
Ennyi.
Innen kene elindulni.
gabokocka
Bazzani
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Mondjuk azért olyan sokat nem kell tenniük sokszor magukat teszik tönkre.Jajj ezt már annyiszor leírtuk, lásd Donáth Annát is lehetett támadni, ha mással nem, a faterjával.
Ennyi.
Innen kene elindulni.
gabokocka
"A jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta."
"Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!"
több mint 3 éve
Mondjuk azért olyan sokat nem kell tenniük sokszor magukat teszik tönkre.Biztos nem kreálnának semmi hazugságot. 😀
Ennyi.
Innen kene elindulni.
gabokocka
több mint 3 éve
Mondjuk azért olyan sokat nem kell tenniük sokszor magukat teszik tönkre.Képes legyen 12 évet várni amíg jelentős erőt képviselhet.
Ennyi.
Innen kene elindulni.
gabokocka
több mint 3 éve
A posztmodern leváltás lehetősége akkor vérzik el, amikor egy rendszer szívós melóval magához idomítja a társadalom többségét. Az április 3-i választáson a Nyugatra szakadtak már arányaiban alig szavaztak (sokan nem is tudtak eljutni), cserébe megkaptuk a szervezett közmunkások százezreit (talonban a hatumákat).Én pl. apósommal rengeteged szoktam vitázni, ős fideszes ha hosszabb időt töltünk el.Ezen a dolgon még ez a fórum is elvérzik. 😊 Sőt az ellenzéki média, értelmiség jelentős része is. Ahhoz, hogy ezen ne vérezzünk el az kell, hogy tudatosuljon: nem választunk. A választások csak annak vannak nevezve, de a posztmodernben nincs valódi választás. A posztmodernben a választás lehetőségét leváltotta a leváltás lehetősége. Ez az opciónk maradt. Leválthatjuk, ha nem tetszik. Mindegy kire, mert a másik térfélen is olyan van, aki nem azt csinálja majd amit mond (bárki is van ott), egy csomót fog hibázni, stb. Lényegében egy értelme van a posztmodern választásnak: nem engedi elmenni autoriterbe a rendszert, ha fennmarad a vetésforgó. Ezen kívül másra nem alkalmas.
peterk2005 udvari bolond
A leváltás egyetlen reménye (ahogyan többen írtátok) a tömeges társadalmi elégedetlenség, de sajnos "a puliszka nem robban" (Marosán György aka Buci Gyuri)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Mondjuk azért olyan sokat nem kell tenniük sokszor magukat teszik tönkre.Sztem 2 dolog kell jelenleg hogy hiteles legyen egy ellenzeki arc.
Ennyi.
Innen kene elindulni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.