Politika

70 feliratkozó

25 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 950 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzin

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló
A főni mögötti biodíszletet nézni fogom még párszor a közeljövőben, azt hiszem 😀

25 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezt nem gondolom, ha talalnak egy normális vezèrt, konszolidálják magukat, esetleg Magyar elszáll, akkor lesz mèg esèlyük.
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébe
deyell
Csorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
nagir
Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
Szabó Andi <3
25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 832 — The only discipline that lasts, is self discipline
Viktor meglepően jó beszédet mond. Gratulálok neki.
szaba
Tizenhat éve a legfőbb hűbérúr, az összes családtagja tíz meg százmilliárdos, 8 éve rendeleti kormányzással, kvázi-diktátorként uralkodik. Én nem vagyok hajlandó szerencsésnek érezni magamat azért, mert Lenin elvtárs hajlandó volt venni a kalapját, amikor közénk is lövethetett volna. Én nem szoktam magam elragadtatni, de most az egyszer megengedem magamnak. Lenin elvtárs, rohadj meg ott ahol vagy.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Stez SMU Mustangs 48 358 — Whoops, looks like something went wrong.
ez korrekt volt
Beki
teljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Kampman
De az egyszeru kommunikacios huzas szerintem, magat magasabb rendunek allitja be a nezok, mindenki szemeben. Evek ota ezt csinalja, sok esetben.

25 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 601 — Bla, bla, bla
Be fog jutni a MIHASZNA, az baj!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Hogy a jó isten húzza a faszára, hogy a mi körzetünk már kijelenthető, hogy megint fideszes győzelem. Nem hiszem el!!!
25 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra készülj!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
25 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 363 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szíjas hol van?
Löfli
Remélhetőleg nem Kispesten. Amióta elnők lett, szenved a Honvéd. Leisztinger kidobhatná holnap a picsába, Fórizzsal együtt!

Szerkesztette: iktriad
25 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 601 — Bla, bla, bla
Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébe
deyell
Csorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!

25 napja
Pep71 Green Bay Packers 3 643
akkor a 2/3-addal mehetnek is a böribe!!!
25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
na ez jó volt, menni kéne aludni.
köszi a követést, tényleg jó móka volt.
kíváncsi vagyok én is az első Tisza-100 napra, de leginkább a következő 4 hétre.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
ez korrekt volt
Beki
teljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét

25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 259
Az amúgy melós lesz, hogy MP visszaépítse az erdélyieket, de szerintem neki sikerülhet, hacsak nem feszülnek be.
25 napja
Stez SMU Mustangs 48 358 — Whoops, looks like something went wrong.
B+ az autónepper feje, felejthetetlen!
xrace77
Az eros amugy. Vicces, hogy egyetlen emberen erzel barmi felszabadultsagot, es az epp a fonok.
Stez
Mert egyedül az ő széke biztos.😃
szaba
Hallva az egeszsegugyi pletyiket rola, igazabol nem. Xd

25 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 682
honnan van neki 2.5M-ról száma?
bogjosi
Abból pár éven belül félmillió elpatkol
ozibozi
Én 1.8 M-t mondtam feleségemnek.
25 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 692 — Poloska confirmed
Főni chillben elmegy nyugdíjba. Esküszöm azt láttam rajta, hogy örül.
25 napja
ozibozi New York Giants 21 498
honnan van neki 2.5M-ról száma?
bogjosi
Abból pár éven belül félmillió elpatkol
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
a mráz is elhúzhat a kurva anyjába örökre, hazug szemétláda
25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 259
ez korrekt volt
Beki
Elmondta a minimumot, legalább nem fenyegetett nyíltan, de majd kiderül h mit terveznek.
Lehet szóltak neki, hogy ne akarjon aknamunkát, mert borítják.
25 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Kubatov te köcsög 🤣🤣🤣