Politika
70 feliratkozó
25 napja
basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzin

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
A főni mögötti biodíszletet nézni fogom még párszor a közeljövőben, azt hiszem 😀

25 napja
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!Ezt nem gondolom, ha talalnak egy normális vezèrt, konszolidálják magukat, esetleg Magyar elszáll, akkor lesz mèg esèlyük.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
25 napja
Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébeCsorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
deyell
nagir
25 napja
Szabó Andi <3
25 napja
Viktor meglepően jó beszédet mond. Gratulálok neki.Tizenhat éve a legfőbb hűbérúr, az összes családtagja tíz meg százmilliárdos, 8 éve rendeleti kormányzással, kvázi-diktátorként uralkodik. Én nem vagyok hajlandó szerencsésnek érezni magamat azért, mert Lenin elvtárs hajlandó volt venni a kalapját, amikor közénk is lövethetett volna. Én nem szoktam magam elragadtatni, de most az egyszer megengedem magamnak. Lenin elvtárs, rohadj meg ott ahol vagy.
szaba
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
De az egyszeru kommunikacios huzas szerintem, magat magasabb rendunek allitja be a nezok, mindenki szemeben. Evek ota ezt csinalja, sok esetben.ez korrekt voltteljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Beki
Kampman
25 napja
Be fog jutni a MIHASZNA, az baj!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Hogy a jó isten húzza a faszára, hogy a mi körzetünk már kijelenthető, hogy megint fideszes győzelem. Nem hiszem el!!!
25 napja
Akkor az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra készülj!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
bcsarli, Udvari Főkóstoló
25 napja
Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébeCsorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
deyell

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
25 napja
akkor a 2/3-addal mehetnek is a böribe!!!
25 napja
na ez jó volt, menni kéne aludni.köszi a követést, tényleg jó móka volt.
kíváncsi vagyok én is az első Tisza-100 napra, de leginkább a következő 4 hétre.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
ez korrekt voltteljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Beki
25 napja
Az amúgy melós lesz, hogy MP visszaépítse az erdélyieket, de szerintem neki sikerülhet, hacsak nem feszülnek be.
25 napja
Hallva az egeszsegugyi pletyiket rola, igazabol nem. XdMert egyedül az ő széke biztos.😃B+ az autónepper feje, felejthetetlen!Az eros amugy. Vicces, hogy egyetlen emberen erzel barmi felszabadultsagot, es az epp a fonok.
xrace77
Stez
szaba
25 napja
Én 1.8 M-t mondtam feleségemnek.honnan van neki 2.5M-ról száma?Abból pár éven belül félmillió elpatkol
bogjosi
ozibozi
25 napja
Főni chillben elmegy nyugdíjba. Esküszöm azt láttam rajta, hogy örül.
25 napja
honnan van neki 2.5M-ról száma?Abból pár éven belül félmillió elpatkol
bogjosi
25 napja
a mráz is elhúzhat a kurva anyjába örökre, hazug szemétláda
25 napja
ez korrekt voltElmondta a minimumot, legalább nem fenyegetett nyíltan, de majd kiderül h mit terveznek.
Beki
Lehet szóltak neki, hogy ne akarjon aknamunkát, mert borítják.
25 napja
Kubatov te köcsög 🤣🤣🤣