Politika

65 feliratkozó

4 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 779
 index.hu/belfold/2025/08/02/demokratikus-koalicio-ronai-sandor-marki-zay-peter-ellenzek-dobrev-klara-ellenzeki-osszefogas/

Mikor azt hinné az ember, a DK nem tud lejjebb menni…
szaba
Azért kemény, hogy egy évtized kellett, hogy valaki e fölé az ó-ellenzéki közeg fölé nőjön. Nyilván szar nézni ahogy szektásodik a tiszás közeg, de olvasva az ilyen csörtéket tökéletesen érthető miért lelkesednek ennyire.

Btw. Ha valaki hosszútávra tervezne a politikában, most kéne elkezdenie építeni valamit. Mert a következő releváns kampány négy és fél év múlva lesz, és ha a Tisza tényleg beáldozza magát az újjáépítés érdekében továbbra is hatalmas piaci rés lesz a nemfidesz oldalon, de azt nem 2029-ben kell majd elkezdeni betölteni.
4 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 912
Miért vonul ki a rendőrség "védeni" egy civil ember otthonát/tulajdonát?
(jah, bocsánat, biztosítják csak a tünetetés biztonságát.....)

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott
- talán kevesen emlékeznek rá, de 1997-ben a Bős-Nagymaros pert elbukta a magyar fél. Mindenki mondta Hornnak, hogy húzza el az ezt követő egyeztetéseket a szlovákokkal a választások utánra, ennek ellenére az öreg pár hónapon belül egyezséget kötött a szlovákokkal, hogy gátat fog építeni, ami a választási előtti hónapokat nekik nem kedvező módon tematizálta.... konkrétan az SZDSZ kormánytag volt, és a megállapodás elleni tüntetés napján volt valami pártrendezvényük, amiről egy csomó szdsz-tag kiment tüntetni a saját kormánya által hozott deal ellen....
-
atapapa
Maradjunk annyiban h senki sem nyert azon az ítéleten, sem a szlovákok sem mi.
csebi
Rég tanultam nemzetközi jogot, de valami olyasmi rémlik hogy a kb. 15 pontból az ítélet 4 vagy 5 pontban döntött a javunkra, a többiben a szlovákok javára.
De jogos, egyértelmű győztese nem volt a pernek.
atapapa
nemcsak jogilag nezve hanem gyakorlatban is.
talan a szlovakok kihoztak ebbol a maxot amit ki tudtak igy nem annyira keseru nekunk viszont mivel mi nem csinaltunk semmit, de a szlovakoke mukodik igy szivas az egesz nekunk. de nyilvan a szlovak oldal sem mukodik ugy ahogy kellene, mert mi nem epitettuk meg a magunket.
lenyeg, hogy az akkori hangadoknak tovabbra is ugyanolyan szep kilatasuk van a Dunakanyarra a hetvegi hazukbol.
csebi
Nagy kár, hogy a komcsik nem baszták szét a Dunakanyart. Nem baj, majd a Fidesz, ha kormányon marad, megoldja.
nagylaza, főpohárnok
en csak arra akartam ramutatni, hogy a legfobb hangadokrol eleg szepen lehet tudni, hogy nem a Dunakanyart vedtek hanem a sajat orokpanoramajukat.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
Imádom, ahogy Dopemant mosdatják ezerrel a nagyokosok.

Orban Balázs szerint kiskorúak megerőszakolásáról rappelni a művészeti szabadság része, de persze kitalált miniszterelnököt lelőni a legkevésbé sem.

A drogügyi kormánybiztos szerint arra érdemes odafigyelni, amit Dopeman most mond, mert eddig be volt szívva, lőve, fújva mint Deutsch Tomi.
somoskovig
Kiegészítettem...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 505 — Chiefs GM
Imádom, ahogy Dopemant mosdatják ezerrel a nagyokosok.

Orban Balázs szerint kiskorúak megerőszakolásáról rappelni a művészeti szabadság része.

A drogügyi kormánybiztos szerint arra érdemes odafigyelni, amit Dopeman most mond.

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 886 — The Mathematician
 index.hu/belfold/2025/08/02/demokratikus-koalicio-ronai-sandor-marki-zay-peter-ellenzek-dobrev-klara-ellenzeki-osszefogas/

szaba
a tolvajt nem tudom
a gyermekverést ő maga ismerte be
a 3. meg elvárt politikusnál

mondjuk ez a rónai is egy barom
Negritis, a vajda
Hozzáteszem, ez a heves, személyeskedő stílus, ez nagyon árulkodó jel arra, hogy van igazság MZP állításában.
szaba
mármint mzp heves személyeskedése?
Negritis, a vajda
A reakcióra utaltam. Ha annyival válaszoltak volna DK-ék, hogy “ez nevetséges spekuláció”, bőven kinyírták volna az egészet. Tudom, hogy próbálnak felszínen maradni, de így!?
szaba
nem kurva mind1 amúgy?

én mzp vergődését érzem amúgy hogy mindig bemond valami bődületes faszságot meg olyanért támad embereket amihez senkinek semmi köze csak azért hogy még 5 percig róla szóljon minden

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
 twitter.com/i/status/1951385996513489380
4 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 867

szaba
a tolvajt nem tudom

Negritis, a vajda
Hozzáteszem, ez a heves, személyeskedő stílus, ez nagyon árulkodó jel arra, hogy van igazság MZP állításában.
szaba
Negritis, a vajda
A reakcióra utaltam. Ha annyival válaszoltak volna DK-ék, hogy “ez nevetséges spekuláció”, bőven kinyírták volna az egészet. Tudom, hogy próbálnak felszínen maradni, de így!?
4 hónapja

szaba
a tolvajt nem tudom

Negritis, a vajda
szaba

4 hónapja

szaba
a tolvajt nem tudom

Negritis, a vajda
4 hónapja

szaba
a tolvajt nem tudom

4 hónapja

4 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 868
 telex.hu/belfold/2025/08/01/orban-viktor-elmegy-dopeman-podcastjebe?

Az a gáz, hogy komolyan azt gondolják, hogy Dopeman nem full ciki a fiataloknál. Nem a közéleti megnyilvánulásai miatt, hanem a már 25 éve is gagyi zenéje az, ami nulla kontaktot talál a 18-30 évesekhez. Másként mondva nem az a baj, hogy vajazókéssel akarnak kardozni, hanem az, hogy amit vajazókésnek vélnek az jó esetben is csak egy műanyag légycsapó.
Őszentsége Sobri Jóska
Odáig eljutottak az amerikai választások elemzésében, hogy PODCASTEK. Az már nem jött át, hogy olyan podcastek, amit hallgatnak/néznek is emberek. 7-12k nézettség az lófasz, megnéztem, nincs Jólvanezígy 150k alatt, de random Partizán shortok sem mennek 200-400k alatt.

Gyurma Pappa
Azért nézzük meg a szavazói réteget, hogy hány ember hallgat podcastot és milyeneket, arról nem is beszélve, hogy a videós kontent az egy külön műfaj, meg ha menet közben akarod hallgatni, akkor jobb esetben elő kellene fizetni youtube premiumra a screenlock miatt, azt meg már nem teszem meg.

A jobb oldalon elég kevés az az ember aki politikai podcastet hallgat, ott "leuralja" a TV ezt a frontot.

Szerintem ez csak a szükséges, nézzük meg mit tud, legyünk itt is jelen (helló fészbúkosok).
Abban egyébként igazad van, hogy rohadt későn kezdték ezt el kiépíteni, pedig lett volna értelme, bár az is igaz, hogy eddig nem kellett, mert az eddig meglévő médiával és szereplőivel bőven lefedték azokat a csatornákat, ahol a választóik jelen vannak.
4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
A fidesz diadalmasan prezentált egy listát szervezetekkel, amik nyilván hazaárulásra kaptak pénzt az EU-ból. Pl. sportegyesületek, az asztalitenisz és a darts szövetség, gyermekétkeztetési alapítvány, környezetvédelmi egyesületek, a VÖRÖSKERESZT B+

4 hónapja
Beki New York Jets 2 061
 telex.hu/video/2025/08/02/mcc-fesztival-dopeman-orban-viktor-digitalis-polgari-kor-fidesz-fiatalok
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights

Az a gáz, hogy komolyan azt gondolják, hogy Dopeman nem full ciki a fiataloknál. Nem a közéleti megnyilvánulásai miatt, hanem a már 25 éve is gagyi zenéje az, ami nulla kontaktot talál a 18-30 évesekhez. Másként mondva nem az a baj, hogy vajazókéssel akarnak kardozni, hanem az, hogy amit vajazókésnek vélnek az jó esetben is csak egy műanyag légycsapó.
Őszentsége Sobri Jóska
Odáig eljutottak az amerikai választások elemzésében, hogy PODCASTEK. Az már nem jött át, hogy olyan podcastek, amit hallgatnak/néznek is emberek. 7-12k nézettség az lófasz, megnéztem, nincs Jólvanezígy 150k alatt, de random Partizán shortok sem mennek 200-400k alatt.

Trump járt:
Andrew Schultz (humorista)
Ben Shapiro (jobbos beszélő fej, a The Daily Wire alapítója)
Lex Friedman (üzleti, klasszikus centrista podcast)
Dr. Phil (ugye nem kell bemutatni...)
Theo Von (az egyik legfontosabb proli amerikai podcaster/humorista)
Logan Paul (az OG YT influenszer)
Shawn Ryan (az egyik leghallgatottabb ex katonás, kicsit összeesküvés elméletes podcast)
és hát Joe Rogan

És ez csak 2024!

Tegyük hozzá, hogy a házi online médiát Charlie Kirk 2012 óta építi (akkor még ugye nem Trumpnak), a PragerU 16 éves (!), a Daily Wire 10 éves stb. Nem 0-ára felépíteni akart csatornák, vásárolt nézettséggel...

Engem annyira nem zavar, bár ezt is én fizetem 😀
Gyurma Pappa
Pár évvel ezelőtt mondta valamelyik videójában Gulyás Marci, hogy azért sokatmondó, hogy a legnézettebb jobbos youtube-er Toroczkai László, ő tényleg stabilan hozza a hatszámjegyű nézettséget.

Én a Mandinert és a Hajóágyút szoktam követni, ott azért inkább ötszámjegyű számok vannak, bár a Mandiner újabban erősíteni látszik.
Kampman
Emiatt is Toroczkai simán királycsináló lehet, a lengyeleknél is kiderült, hogy Mentzen erős mozgósító képességgel bír a fiatalok között.
A MH szimpatizánsok másodlagos pártpreferenciájára néznék kutatást, nem biztos, hogy Viktor apó olyan elsöprően népszerű a körükben.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 115 — #NoStress

Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Egy Partizánba, VR Happy Hourba, Balázsékhoz, Jólvanezígybe, Friderikuszhoz, vagyis a 100k plusszos podcastekbe botorság lenne elküldeni Orbánt, így maradnak azok, ahova elmenni semmi értelme nincs.

Én azt gondolom, hogy az Orbán környéki "okosok" alapvetően szarnak bele, hogy nyerjenek. Mindegyikük jól megszedte már magát, a legtöbbnek élete végéig elég a pénze, a hatalom nem igazán érdekli őket úgy, mint Orbánt, így elvégzik a melót, hogy ne legyenek picsánrúgva, de amolyan jó magyar beleszarós módon, mivel nekik már tényleg mindegy, lehet belül azon drukkolnak érjen végre véget ez a pszeudokádári illiberalis hungaropannon hibrid maffiaállam, hiszen még az igazi maffiózók se akarnak az alvilágban élni miután felcsövesedtek, hanem próbálnak beintegrálódni a reálgazdaságba, a cél, hogy szépen kifehéredjenek, és élvezhessék amijük van.

Szóval ez az oka annak, hogy míg Orbán ezerrel a hatalomkörhintán pörög, addig a jobbkezei, fősameszai ilyen tipik beleszarom ötletekkel állnak elő, mint Hont, Lentulai, Dopeman, mert nekik elég a látszat, és már mennének Thaiföldre, Marbellára, Monacoba, hiszen egy rakás milliárddal a zsebben ki akar a politikában bohóckodni néhány hatalomfüggő szociopatán kívül?

És mivel mostanában egyre inkább ezt a mentalitást vélem érzékelni, így még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ezek a kacska jobbkezek "engednek" egy választást 26-ban, mivel Orbán azt hiszi, hogy 80 egyénit úgyis behúznak, ők meg azt, hogy végre vége lehet a politikai maffiózásnak, és mehetnek a csába kiélvezni a munkájuk gyümölcsét.

4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 964

Őszentsége Sobri Jóska

Trump járt:
Shawn Ryan (az egyik leghallgatottabb ex katonás, kicsit összeesküvés elméletes podcast)
és hát Joe Rogan

És ez csak 2024!

Tegyük hozzá, hogy a házi online médiát Charlie Kirk 2012 óta építi (akkor még ugye nem Trumpnak), a PragerU 16 éves (!), a Daily Wire 10 éves stb. Nem 0-ára felépíteni akart csatornák, vásárolt nézettséggel...

Gyurma Pappa
Pár évvel ezelőtt mondta valamelyik videójában Gulyás Marci, hogy azért sokatmondó, hogy a legnézettebb jobbos youtube-er Toroczkai László, ő tényleg stabilan hozza a hatszámjegyű nézettséget.

Én a Mandinert és a Hajóágyút szoktam követni, ott azért inkább ötszámjegyű számok vannak, bár a Mandiner újabban erősíteni látszik.

4 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív

Őszentsége Sobri Jóska

Trump járt:
és hát Joe Rogan

És ez csak 2024!

4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
- talán kevesen emlékeznek rá, de 1997-ben a Bős-Nagymaros pert elbukta a magyar fél. Mindenki mondta Hornnak, hogy húzza el az ezt követő egyeztetéseket a szlovákokkal a választások utánra, ennek ellenére az öreg pár hónapon belül egyezséget kötött a szlovákokkal, hogy gátat fog építeni, ami a választási előtti hónapokat nekik nem kedvező módon tematizálta.... konkrétan az SZDSZ kormánytag volt, és a megállapodás elleni tüntetés napján volt valami pártrendezvényük, amiről egy csomó szdsz-tag kiment tüntetni a saját kormánya által hozott deal ellen....
-
atapapa
Maradjunk annyiban h senki sem nyert azon az ítéleten, sem a szlovákok sem mi.
csebi
Rég tanultam nemzetközi jogot, de valami olyasmi rémlik hogy a kb. 15 pontból az ítélet 4 vagy 5 pontban döntött a javunkra, a többiben a szlovákok javára.
De jogos, egyértelmű győztese nem volt a pernek.
atapapa
nemcsak jogilag nezve hanem gyakorlatban is.
talan a szlovakok kihoztak ebbol a maxot amit ki tudtak igy nem annyira keseru nekunk viszont mivel mi nem csinaltunk semmit, de a szlovakoke mukodik igy szivas az egesz nekunk. de nyilvan a szlovak oldal sem mukodik ugy ahogy kellene, mert mi nem epitettuk meg a magunket.
lenyeg, hogy az akkori hangadoknak tovabbra is ugyanolyan szep kilatasuk van a Dunakanyarra a hetvegi hazukbol.
csebi
Nagy kár, hogy a komcsik nem baszták szét a Dunakanyart. Nem baj, majd a Fidesz, ha kormányon marad, megoldja.
4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Egyébként a nemtudommilyen Csenge ügy is hasonló. Az egy dolog, hogy természetesen engem nem érdekel, hogy ki az apja a csajszinak. De nem nekünk kell eladni a Csengét, hanem a vastagnyakú vidéki vérfideszesnek, hogy két ukránozás között nehogy eltérítse az urnától az, ha be kell vonatkoznia egy röntgenre. Na, az a vastagnyakú fideszes az első, aki megtudva, hogy ki a csajszi apja, hangosan felcsuklik. Nem beszélve arról, hogy a mihazánkos eltévedt báránykák is inkább ijedten Torockai karjaiba szaladnak ettől ahelyett, hogy visszaballagnának.
peterk2005 udvari bolond
Skrapski Fruzsina buzdított nyilvánosan egy jobboldali, konzervatìv társkereső csoporthoz csatlakozásra.

Max addig érdekelt, amìg nem lájkolta Szájer Józsi.

A hülye bádogos haverom meg is kérdezte, hogy csatornázásra van-e mód.
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyébként a nemtudommilyen Csenge ügy is hasonló. Az egy dolog, hogy természetesen engem nem érdekel, hogy ki az apja a csajszinak. De nem nekünk kell eladni a Csengét, hanem a vastagnyakú vidéki vérfideszesnek, hogy két ukránozás között nehogy eltérítse az urnától az, ha be kell vonatkoznia egy röntgenre. Na, az a vastagnyakú fideszes az első, aki megtudva, hogy ki a csajszi apja, hangosan felcsuklik. Nem beszélve arról, hogy a mihazánkos eltévedt báránykák is inkább ijedten Torockai karjaiba szaladnak ettől ahelyett, hogy visszaballagnának.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Eddig legalább nagyjából igyekeztek úgy csinálni, hogy van valami Nagy Cél (családtámogatás, fiatal anyák stb.), amikor valami random kereslet élénkítést kitaláltak. Ennek az 3%-os hitelnek a kampányon kívül SEMMI értelme. Konkrétan semmi. Csak arra jó, hogy akinek van 150 milliója egy ingatlanra, az abból 50 milliót befektetéssen, és 50-t meg adjon neki bank 3%-ra...
Gyurma Pappa
Hát milyen otthonteremtési támogatás az, amivel albérletbe kiadható, befektetésre vásárlandó ingatlant lehet venni?

Nevetséges.
Amadeus az áttelelt poloska
Lófaszt fogok én itt venni, nem lakást.
Olyan szinten elszálltak az árak, hogy 75-85 millióból max. 40-45nm új építésűt tudok venni Bp-n, már ha lenne. Vaaagy, esetleg 50-55-öt, de az csak 2026 vmikor készül el, azok meg tudjuk milyenek: bocs főnök, dobjál már rá még 10 misit, tudod, anyagköltség, ja és még csúszunk fél-egy évet.

A másik véglet a panel, de ott is vannak árak és oda már nem akarok menni. Vagy körgangos lakások, odase.
Fene azt a válogatós fejem.

Amúgy is rohadjanak meg, hogy nm határt szabnak meg, sok bevállalhatóbb és jó lakás így simán kicsúszik, mert a nm ár az 1,55-1,6-nál van.
Bár, ha az eladóval meg lehet bindzsizni, hogy vigye lentebb és csoportosítsa át vmi egyéb költségbe...
Lúdas Solymi
Nem a banki értékbecslő mondja meg mennyit ér a cucc? Mármint hogy ők mennyire adnak hitelt?
topin
Dehogynem, de sztem azért elég jól be vannak lőve ezek az árak, főleg az új építésűeknél.
Mondjuk nem értek hozzá egyáltalán, de csak nem viszik még fentebb.
Lúdas Solymi
Pedig a drMiniszterelnök Úr megmondta, h tudja mit csinál, mert nem ez az első lakásprogramja.
Maximalizálják a 1,5 m ft-os négyzetméterárat, ezért nem érti a mormogást, hiszen e fölé nem lehet menni.

Namost pl Szombathelyen még az új építésű lakások nm ára is "csak" 8-9 kiló, szóval van mozgástere a spekulánsoknak.
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline

Őszentsége Sobri Jóska
A Dopeman sztorin én is csak értetlenkedni tudok. Azt gondoltam, hogy a tusványosi beszédet azért rendesen megtervezik, felépítik, előre kimérik, és pontosan tudják, hogy mit csinálnak. Ezek után már az is meglepő volt nekem, hogy magát a beszéd versenyt is kényelmesen elvitte MP. De az hagyján. Azt a faszba szaladást viszont, amit a digitális körökkel - ami nyilvánvalóan a fő apropó volt -, Dopeman bevonásával leműveltek, nem tudom hova tenni. Nyilvánvaló, hogy fogalmuk se volt, hogy kicsoda is tulajdonképpen Dopeman. A kései LMP csinált ilyen elemi, amatőr kommunikációs hibákat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
kijo New Orleans Saints 528
Eddig legalább nagyjából igyekeztek úgy csinálni, hogy van valami Nagy Cél (családtámogatás, fiatal anyák stb.), amikor valami random kereslet élénkítést kitaláltak. Ennek az 3%-os hitelnek a kampányon kívül SEMMI értelme. Konkrétan semmi. Csak arra jó, hogy akinek van 150 milliója egy ingatlanra, az abból 50 milliót befektetéssen, és 50-t meg adjon neki bank 3%-ra...
Gyurma Pappa
Hát milyen otthonteremtési támogatás az, amivel albérletbe kiadható, befektetésre vásárlandó ingatlant lehet venni?

Nevetséges.
Amadeus az áttelelt poloska
Lófaszt fogok én itt venni, nem lakást.
Olyan szinten elszálltak az árak, hogy 75-85 millióból max. 40-45nm új építésűt tudok venni Bp-n, már ha lenne. Vaaagy, esetleg 50-55-öt, de az csak 2026 vmikor készül el, azok meg tudjuk milyenek: bocs főnök, dobjál már rá még 10 misit, tudod, anyagköltség, ja és még csúszunk fél-egy évet.

A másik véglet a panel, de ott is vannak árak és oda már nem akarok menni. Vagy körgangos lakások, odase.
Fene azt a válogatós fejem.

Amúgy is rohadjanak meg, hogy nm határt szabnak meg, sok bevállalhatóbb és jó lakás így simán kicsúszik, mert a nm ár az 1,55-1,6-nál van.
Bár, ha az eladóval meg lehet bindzsizni, hogy vigye lentebb és csoportosítsa át vmi egyéb költségbe...
Lúdas Solymi
Nem a banki értékbecslő mondja meg mennyit ér a cucc? Mármint hogy ők mennyire adnak hitelt?
topin
Dehogynem, de sztem azért elég jól be vannak lőve ezek az árak, főleg az új építésűeknél.
Mondjuk nem értek hozzá egyáltalán, de csak nem viszik még fentebb.
Lúdas Solymi
A NAV-nak is van némi köze hozzá az illeték kiszabása miatt.