Politika
70 feliratkozó
25 napja
Nekem is elég volt az m1 és hirtévés katasztófaturiskodásból.partizán megy a tv-be, jó az
Az rtl a nyugodt erő.
SBL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Lezsák már már lealázva
25 napja
Szamomra a legjobban ez a Menczeres nez ki."rugalmas" a hírtv.Azt se tudják mit mutassanak, hogy melyik néz ki nem annyira szarul 😀
Tactful Cactus
Lúdas Solymi
25 napja
Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Tepper takarodj!
25 napja
Huth Geri megbillent rendesenNyalogarnam a tv-rol a konnyekt ahogy Cartman Scott Tenormann-et
imádom ezt a sértődött kommentálást, ahogy minden Tiszáshoz egy beszólást kell hozzáfűzni
ezt a videót majd elrakom humorosba
petey
25 napja
Dőlnek az adatok, nem tudok tisztán látni, de érzésre ez nagyobb 2/3-is lehet mind a 2022-es Fideszes volt. Az biztosnak látszik, hogy megtörtént a megdőlés.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Nekem is elég volt az m1 és hirtévés katasztófaturiskodásból. Az rtl a nyugodt erő.
25 napja
"rugalmas" a hírtv.a csaj használhatná a rugalmasságát rajtam 😉
Tactful Cactus
25 napja
"rugalmas" a hírtv.Azt se tudják mit mutassanak, hogy melyik néz ki nem annyira szarul 😀
Tactful Cactus
25 napja
Huth Geri megbillent rendesenA patriótán van Geri?
imádom ezt a sértődött kommentálást, ahogy minden Tiszáshoz egy beszólást kell hozzáfűzni
petey
25 napja
Mondjuk nem véletlen ment már délután, hogy megérkezett Ferihegyre Schmidt Máriáék gépe. Kérdés, hogy hányan férnek fel rá, mert jelentkező biztosan sok lesz. a fidesz vezérkartól Hernádi Zsolton át Jászai Gellértig.
25 napja
én is a hírtv-t nézemén be vagyok baszva, visítozva röhögök 😂zseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
bcsarli, Udvari Főkóstoló
peach
25 napja
Huth Geri megbillent rendesenimádom ezt a sértődött kommentálást, ahogy minden Tiszáshoz egy beszólást kell hozzáfűzni
25 napja
Na hülye Balla átvetteaz 2/3nál is fidesz körzet
dande2
Poloska vagyok.
25 napja
Az BBCnek tűnik a hirtvhez képest. Én ott kezdtem de uncsi voltnekem is túl cringezseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
m1-et be se merem kapcsolni
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Meglesz a 2/3-ad?Majd átáll pár patrióta.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
én be vagyok baszva, visítozva röhögök 😂zseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
én megbontottam egy jó smokey irisht. Erőt, egészséget gyerekek!🥃
Szerkesztette: resistance is futile
25 napja
Na hülye Balla átvette
25 napja
nekem is túl cringezseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
m1-et be se merem kapcsolni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Mindenkit lefikaznak, mindenki hulye, csak ok nem.Mást vártál az elmült
Stez
25 napja
komolyan, a hír tv az annyira szürreális, hogy elmondani nem lehetMontipájton!
peach
25 napja
Azert remelem, hogy ok holnap mar uj munkat keresnek majd. Minden rosszindulat nelkul.zseniális a Hír TVPont ezt akartam írni!
ervinator
Bravúros
nagir