Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
Van viztisztito, igaz kancsos, se jobban megeri mint vizet venni vagy hat a fwne tudja.Bocsáss meg de meg is érdemled ha adod alájuk a lovat és szenvedsz vele.www.penzcentrum.hu/vasarlas/20250801/uj-dijszabas-jon-a-palackvisszavaltasban-szeptembertol-ennek-sokan-nem-fognak-orulni-1183180#Amugy is olyan retek moson mukodnek a gepek h csoda. Nem ertem h mikent nem tud vonalkodokat beolvasni teljesen jo, sertetlen, nem deformalodott, jelzessel ellatott palackokrol, csak kb. 3-4. probalkozasra.
Döbb-döbb
warr_b
Inkabb lecsipognam en magam, de komolyan, mint ez a tilitologatas.
Ugyanolyan jo fejlesztes lett ez is itthon mint a repohar meg a boros-soros rendezvenyeken a 3-4k-s feliratos poharak.
Lúdas Solymi
Víztisztító és kész.
🤘 gaben 🤘
Viszont ahogy irtak, a vizen kivul letezik mas ital is es azokat is fogyasztom.
4 hónapja
Mi is azok leszunk. A kerdes csak az h probalsz-e majd kritikus lenni magaddal es eszreveszed-e h mikor kezded elvesziteni ezt.Mondtam volna neki telefonba, hibázott a levélbe, felcserélte OV-t a Tiszával. Ha még egy politikai dolgot meghallok, akkor ki lesz nyomva a telefon.Persze, fel lehetett volna hívni, én nem is mondtam, hogy ne hívjuk fel. Csak annyit mondtam, hogy én nem szeretnék beszélni vele. Ilyen üzenetet küldeni egy osztálytalálkozóra, mindennek az alja. Hab a tortán, hogy a férje keményen ellenzéki.Az a baj h nem tartottad vele a kapcsolatot es teljesen befordult.Eredetileg úgy volt, hogy este 6 körül felhívjuk. A levél felolvasása után közöltem, hogy én nem szeretnék beszélni vele. Más se szeretett volna. Nem hívtuk fel. Erre ő telefonált az egyik szervezőnek ½ 10 körül. Elpanaszolta, hogy órák óta várja a hívásunkat. És megkérdezte – konkrétan engem említve –, hogy nem politizáltam-e. Majd elmondta ugyanazt, amit leírt a levelében.🙂Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:Egyre nehezebb az idős emberekkel empatikusan kommunikálva közölni, hogy kéretlenül ne tolja az arcodba a politikai véleményét.
Más: jól gondoljátok meg, hogy jövőre kire szavaztok. Mátyás király óta még nem kapott annyi jót a magyarság, mint Orbán Viktor miniszter elnöksége alatt. Értelmes, jó intézkedései és cselekedetei vannak. Magyarnak programja nincs, csak a pénz, hatalom, megöletések, megtorlások vannak a tervei között. Még az ország parlamenti képviselőjelöltjeit sem tudják megnevezni, mert kevesen vannak. Teljesen megbolondítja és félrevezeti az embereket, főleg a fiatalokat, miközben ő dúsgazdag és elárulja a hazáját és az embereket, Magyarországot. Ha politikai dolgokról /de bármiről/ szeretnétek beszélni velem, nyugodtan hívjatok telefonon. Mindenkit puszilok szeretettel, érezzétek jól magatokat.
nagylaza, főpohárnok
Illetve, ha már tolja, akkor üljünk le és nyugodtan beszélgessünk.
A hetven feletti jó ismerőseim szinte mind Orbán-hívők, de nem politizálunk, ez az egyetlen megoldás.
Dzsokijuing
A vicc az, hogy az egyik kedvence voltam az osztályból, és én is nagyon szerettem őt.
nagylaza, főpohárnok
Amugy meg fel lehetett volna hivni, politika emlitese nelkul is meg lehet oldani vagy raszolni, h itt es most nem politizalnk, mert nem arrol szol.
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Régen azt mondtam hogy nem szabad elvenni a nyugdíjasok szavazati jogát, mert akkor szarban hagyják őket, de kezdem átértékelni, ez a réteg iszonyatos könnyen megvezethető, kíváncsi leszek mi is azok leszünk e (generáció).
Nomac
4 hónapja
Mondtam volna neki telefonba, hibázott a levélbe, felcserélte OV-t a Tiszával. Ha még egy politikai dolgot meghallok, akkor ki lesz nyomva a telefon.Persze, fel lehetett volna hívni, én nem is mondtam, hogy ne hívjuk fel. Csak annyit mondtam, hogy én nem szeretnék beszélni vele. Ilyen üzenetet küldeni egy osztálytalálkozóra, mindennek az alja. Hab a tortán, hogy a férje keményen ellenzéki.Az a baj h nem tartottad vele a kapcsolatot es teljesen befordult.Eredetileg úgy volt, hogy este 6 körül felhívjuk. A levél felolvasása után közöltem, hogy én nem szeretnék beszélni vele. Más se szeretett volna. Nem hívtuk fel. Erre ő telefonált az egyik szervezőnek ½ 10 körül. Elpanaszolta, hogy órák óta várja a hívásunkat. És megkérdezte – konkrétan engem említve –, hogy nem politizáltam-e. Majd elmondta ugyanazt, amit leírt a levelében.🙂Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:Egyre nehezebb az idős emberekkel empatikusan kommunikálva közölni, hogy kéretlenül ne tolja az arcodba a politikai véleményét.
Más: jól gondoljátok meg, hogy jövőre kire szavaztok. Mátyás király óta még nem kapott annyi jót a magyarság, mint Orbán Viktor miniszter elnöksége alatt. Értelmes, jó intézkedései és cselekedetei vannak. Magyarnak programja nincs, csak a pénz, hatalom, megöletések, megtorlások vannak a tervei között. Még az ország parlamenti képviselőjelöltjeit sem tudják megnevezni, mert kevesen vannak. Teljesen megbolondítja és félrevezeti az embereket, főleg a fiatalokat, miközben ő dúsgazdag és elárulja a hazáját és az embereket, Magyarországot. Ha politikai dolgokról /de bármiről/ szeretnétek beszélni velem, nyugodtan hívjatok telefonon. Mindenkit puszilok szeretettel, érezzétek jól magatokat.
nagylaza, főpohárnok
A hetven feletti jó ismerőseim szinte mind Orbán-hívők, de nem politizálunk, ez az egyetlen megoldás.
Dzsokijuing
A vicc az, hogy az egyik kedvence voltam az osztályból, és én is nagyon szerettem őt.
nagylaza, főpohárnok
Amugy meg fel lehetett volna hivni, politika emlitese nelkul is meg lehet oldani vagy raszolni, h itt es most nem politizalnk, mert nem arrol szol.
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Régen azt mondtam hogy nem szabad elvenni a nyugdíjasok szavazati jogát, mert akkor szarban hagyják őket, de kezdem átértékelni, ez a réteg iszonyatos könnyen megvezethető, kíváncsi leszek mi is azok leszünk e (generáció).
4 hónapja
Hab a tortán, hogy a férje keményen ellenzéki.Mármint dékás?
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Persze, fel lehetett volna hívni, én nem is mondtam, hogy ne hívjuk fel. Csak annyit mondtam, hogy én nem szeretnék beszélni vele. Ilyen üzenetet küldeni egy osztálytalálkozóra, mindennek az alja. Hab a tortán, hogy a férje keményen ellenzéki.Az a baj h nem tartottad vele a kapcsolatot es teljesen befordult.Eredetileg úgy volt, hogy este 6 körül felhívjuk. A levél felolvasása után közöltem, hogy én nem szeretnék beszélni vele. Más se szeretett volna. Nem hívtuk fel. Erre ő telefonált az egyik szervezőnek ½ 10 körül. Elpanaszolta, hogy órák óta várja a hívásunkat. És megkérdezte – konkrétan engem említve –, hogy nem politizáltam-e. Majd elmondta ugyanazt, amit leírt a levelében.🙂Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:Egyre nehezebb az idős emberekkel empatikusan kommunikálva közölni, hogy kéretlenül ne tolja az arcodba a politikai véleményét.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Lúdas Solymi
4 hónapja
Én hordóval veszek, az nem betétdíjas.en probaltam de szar sört csináltBocsáss meg de meg is érdemled ha adod alájuk a lovat és szenvedsz vele.www.penzcentrum.hu/vasarlas/20250801/uj-dijszabas-jon-a-palackvisszavaltasban-szeptembertol-ennek-sokan-nem-fognak-orulni-1183180#Amugy is olyan retek moson mukodnek a gepek h csoda. Nem ertem h mikent nem tud vonalkodokat beolvasni teljesen jo, sertetlen, nem deformalodott, jelzessel ellatott palackokrol, csak kb. 3-4. probalkozasra.
Döbb-döbb
warr_b
Ugyanolyan jo fejlesztes lett ez is itthon mint a repohar meg a boros-soros rendezvenyeken a 3-4k-s feliratos poharak.
Lúdas Solymi
Víztisztító és kész.
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
4 hónapja
en probaltam de szar sört csináltBocsáss meg de meg is érdemled ha adod alájuk a lovat és szenvedsz vele.www.penzcentrum.hu/vasarlas/20250801/uj-dijszabas-jon-a-palackvisszavaltasban-szeptembertol-ennek-sokan-nem-fognak-orulni-1183180#Amugy is olyan retek moson mukodnek a gepek h csoda. Nem ertem h mikent nem tud vonalkodokat beolvasni teljesen jo, sertetlen, nem deformalodott, jelzessel ellatott palackokrol, csak kb. 3-4. probalkozasra.
Döbb-döbb
warr_b
Lúdas Solymi
Víztisztító és kész.
🤘 gaben 🤘
4 hónapja
..és az csinál sört/bort/pálinkát stb. is? 😀Bocsáss meg de meg is érdemled ha adod alájuk a lovat és szenvedsz vele.www.penzcentrum.hu/vasarlas/20250801/uj-dijszabas-jon-a-palackvisszavaltasban-szeptembertol-ennek-sokan-nem-fognak-orulni-1183180#Amugy is olyan retek moson mukodnek a gepek h csoda. Nem ertem h mikent nem tud vonalkodokat beolvasni teljesen jo, sertetlen, nem deformalodott, jelzessel ellatott palackokrol, csak kb. 3-4. probalkozasra.
Döbb-döbb
warr_b
Lúdas Solymi
Víztisztító és kész.
🤘 gaben 🤘
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
Bocsáss meg de meg is érdemled ha adod alájuk a lovat és szenvedsz vele.www.penzcentrum.hu/vasarlas/20250801/uj-dijszabas-jon-a-palackvisszavaltasban-szeptembertol-ennek-sokan-nem-fognak-orulni-1183180#Amugy is olyan retek moson mukodnek a gepek h csoda. Nem ertem h mikent nem tud vonalkodokat beolvasni teljesen jo, sertetlen, nem deformalodott, jelzessel ellatott palackokrol, csak kb. 3-4. probalkozasra.
Döbb-döbb
warr_b
Lúdas Solymi
Víztisztító és kész.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
4 hónapja
www.penzcentrum.hu/vasarlas/20250801/uj-dijszabas-jon-a-palackvisszavaltasban-szeptembertol-ennek-sokan-nem-fognak-orulni-1183180#Amugy is olyan retek moson mukodnek a gepek h csoda. Nem ertem h mikent nem tud vonalkodokat beolvasni teljesen jo, sertetlen, nem deformalodott, jelzessel ellatott palackokrol, csak kb. 3-4. probalkozasra.
Döbb-döbb
warr_b
4 hónapja
Az a baj h nem tartottad vele a kapcsolatot es teljesen befordult.Eredetileg úgy volt, hogy este 6 körül felhívjuk. A levél felolvasása után közöltem, hogy én nem szeretnék beszélni vele. Más se szeretett volna. Nem hívtuk fel. Erre ő telefonált az egyik szervezőnek ½ 10 körül. Elpanaszolta, hogy órák óta várja a hívásunkat. És megkérdezte – konkrétan engem említve –, hogy nem politizáltam-e. Majd elmondta ugyanazt, amit leírt a levelében.🙂Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:Egyre nehezebb az idős emberekkel empatikusan kommunikálva közölni, hogy kéretlenül ne tolja az arcodba a politikai véleményét.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Eredetileg úgy volt, hogy este 6 körül felhívjuk. A levél felolvasása után közöltem, hogy én nem szeretnék beszélni vele. Más se szeretett volna. Nem hívtuk fel. Erre ő telefonált az egyik szervezőnek ½ 10 körül. Elpanaszolta, hogy órák óta várja a hívásunkat. És megkérdezte – konkrétan engem említve –, hogy nem politizáltam-e. Majd elmondta ugyanazt, amit leírt a levelében.🙂Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:Egyre nehezebb az idős emberekkel empatikusan kommunikálva közölni, hogy kéretlenül ne tolja az arcodba a politikai véleményét.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
4 hónapja
www.penzcentrum.hu/vasarlas/20250801/uj-dijszabas-jon-a-palackvisszavaltasban-szeptembertol-ennek-sokan-nem-fognak-orulni-1183180#Döbb-döbb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
youtu.be/xUYmHKjkUXY?si=NqYlibC0gmUou_S7Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:Egyre nehezebb az idős emberekkel empatikusan kommunikálva közölni, hogy kéretlenül ne tolja az arcodba a politikai véleményét.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
4 hónapja
A házigazdákkal együtt (Budapest környékén, egy családi házban volt a buli) kb. 15-en jöttünk össze. Mindenki a fejét fogta. Nem hittem volna, de egyetlen fideszes sem akadt köztünk.Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:És mit szóltak a diákjai?
nagylaza, főpohárnok
zinedine5
4 hónapja
Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:Egyre nehezebb az idős emberekkel empatikusan kommunikálva közölni, hogy kéretlenül ne tolja az arcodba a politikai véleményét.
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:És mit szóltak a diákjai?
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Nemrég általános iskolai osztálytalálkozónk volt. A szervezők későn szóltak a hajdani osztályfőnökünknek (nőről van szó), már nem tudott eljönni. Küldött viszont egy levelet. Az első részben leírta, hogy mennyire szeretett minket, mennyire fontos volt neki a tanítás. Aztán jött a második rész. Íme:Más: jól gondoljátok meg, hogy jövőre kire szavaztok. Mátyás király óta még nem kapott annyi jót a magyarság, mint Orbán Viktor miniszter elnöksége alatt. Értelmes, jó intézkedései és cselekedetei vannak. Magyarnak programja nincs, csak a pénz, hatalom, megöletések, megtorlások vannak a tervei között. Még az ország parlamenti képviselőjelöltjeit sem tudják megnevezni, mert kevesen vannak. Teljesen megbolondítja és félrevezeti az embereket, főleg a fiatalokat, miközben ő dúsgazdag és elárulja a hazáját és az embereket, Magyarországot. Ha politikai dolgokról /de bármiről/ szeretnétek beszélni velem, nyugodtan hívjatok telefonon. Mindenkit puszilok szeretettel, érezzétek jól magatokat.
4 hónapja
Van aki próbálkozik ezzel, egyelőre 1% körül lehet a pártja.index.hu/belfold/2025/08/02/demokratikus-koalicio-ronai-sandor-marki-zay-peter-ellenzek-dobrev-klara-ellenzeki-osszefogas/Azért kemény, hogy egy évtized kellett, hogy valaki e fölé az ó-ellenzéki közeg fölé nőjön. Nyilván szar nézni ahogy szektásodik a tiszás közeg, de olvasva az ilyen csörtéket tökéletesen érthető miért lelkesednek ennyire.
Mikor azt hinné az ember, a DK nem tud lejjebb menni…
szaba
Btw. Ha valaki hosszútávra tervezne a politikában, most kéne elkezdenie építeni valamit. Mert a következő releváns kampány négy és fél év múlva lesz, és ha a Tisza tényleg beáldozza magát az újjáépítés érdekében továbbra is hatalmas piaci rés lesz a nemfidesz oldalon, de azt nem 2029-ben kell majd elkezdeni betölteni.
andree
4 hónapja
A választás után Pont ez lesz a baj, ilyen terek nem maradnak üresen, úgyhogy jön majd egy szadeszlmpmomentumpótlék a szaros 5-10 %-ért, utána az új baloldal is elvisz majd vagySemmi értelme az ilyen elemzéseknek kivétel ha jövőbe látó gömböd van.
15-20 %~ot.
A fidesz meg ha egyben tartja a birkáit a Brüsszellel meg zsidózással meg vlm új mumussal, akkor simán vissza is jöhet majd.4 év múlva
ozibozi
4 hónapja
Volt szerencsém a rádióban hallgatni OV mai beszélgetését(csak a végét)Dodic nagy haver és fontos szövetséges.
Meg kell védeni a több millió migránstól az országot és europat.
Putyin nem fog senkit megtámadni mert nem hülye tud számolni.
Felhívta a figyelmet arra hogy a VH vége óta most lesz újra német sereg és hadiipar…
Elmegy nyaralni mert kell az erő mert még ő az igazi erő .
4 hónapja
A választás után Pont ez lesz a baj, ilyen terek nem maradnak üresen, úgyhogy jön majd egy szadeszlmpmomentumpótlék a szaros 5-10 %-ért, utána az új baloldal is elvisz majd vagyAszittem a MTVA, MTI az firsttarget, hun fognak prüszelzsidózni?
15-20 %~ot.
A fidesz meg ha egyben tartja a birkáit a Brüsszellel meg zsidózással meg vlm új mumussal, akkor simán vissza is jöhet majd.4 év múlva
ozibozi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
4 hónapja
A választás után Pont ez lesz a baj, ilyen terek nem maradnak üresen, úgyhogy jön majd egy szadeszlmpmomentumpótlék a szaros 5-10 %-ért, utána az új baloldal is elvisz majd vagyOlyan Isten nincs, hogy én bárkinek biankó 8 évet adjak. Tökéletesen értem, hogy most eltakarodik az útjából mindenki, mert ez egyedi lehetőség kilökni a Fideszt a hatalomból, amíg még van az országból valami, de azért nevetséges azt gondolni, hogy itt nem fog senki politizálni 2034-ig. Maga Magyar mondta, hogy számít rá, hogy ő egy szükséges áldozat lesz. Minden tiszteletem(Sőt a 2030-as szavazatom is) az övé, ha tényleg az ország közép- és hosszútávú érdekeit helyezi a politikai sikerek elé, de azért Magyarországon vagyunk. Az első eltörölt adókedvezmény, szja visszatérítés, csökkenő reálbéres év után tömegek fognak leszakadni a Tiszáról.
15-20 %~ot.
ozibozi
Azok a tömegek, akik most szakadnak le a Fideszről a szar gazdaság miatt. Remélhetőleg az esetleges EU pénzek segítenek majd, de ekkora szarrakást lehetetlen ellapátolni úgy, hogy ne fájjon nagyon sok embernek.
4 hónapja
A választás után Pont ez lesz a baj, ilyen terek nem maradnak üresen, úgyhogy jön majd egy szadeszlmpmomentumpótlék a szaros 5-10 %-ért, utána az új baloldal is elvisz majd vagyMúltkor olvastam egy számítást valahol, hogy a Fidesz asszem 100.000 szavazot veszít évente a demográfia miatt (idősek körében magas támogatottság, de ők “kilépnek”, fiatalok/elso szavazók körében meg ugye nem olyan magas 😊 ), szóval 4 év alatt ez 400.000 ember mínusz. Ehhez jönne a propaganda visszaesése, a pénzcsapok befagyása, négy évnyi “oknyomozás” összes negatív hozadéka róluk. Ha véletlenül tényleg buknak, akkor azért eléggé új alapokra kellene hozni ezt az egész koncepciót, hogy visszatérjenek. Főleg ha Magyar tényleg nem bontja le a kerítést, nem lesz Ukrajna gyorsított EU tag, és meg a pénzek is megjönnek, mert akkor a muníció is kevéske lesz. Nyilván azt a gazdasági fostengert, amit ezek összehoznak, el kell lapátolni, de ha tényleg lesznek források, és csak 10-20%-ot lopnak, mint minden rendes demokráciában, nem 50-60-at, akkor meg ez sem lehetetlen.
15-20 %~ot.
ozibozi
4 hónapja
A választás után Pont ez lesz a baj, ilyen terek nem maradnak üresen, úgyhogy jön majd egy szadeszlmpmomentumpótlék a szaros 5-10 %-ért, utána az új baloldal is elvisz majd vagy 15-20 %~ot.
Szerkesztette: ozibozi