Politika

65 feliratkozó

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 886 — The Mathematician
Fradi dpk baszod ....

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
26. Dpk: Koko, vezetője Kovács István, dísztag Tompika
27. Dpk: Bádogosok és alpinisták: vezetője Szájer József

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 196
Ez mi könyörgöm

hvg.hu/itthon/20250804_digitalis-polgari-kir-nev-vezeto-orban-viktor-bejelentes
r.baggio
Marsi Anikó is leader😂
4 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 506 — Chiefs GM
Ez mi könyörgöm

r.baggio
Mókus örs, végre végleg visszaértünk a Kádár-korba (vagy el se hagytuk igazán).

4 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 250 — no es importante
Ez mi könyörgöm

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 280
 24.hu/belfold/2025/08/04/mav-egy-hete-adtak-at-rakosrendezot-maris-kisiklott-egy-mozdony/
Jól sikerült ez is
Beki
Családból valaki tegnap délelőtt jött Pécsről, természetesen 20 perc fölött késtek, járt a visszatérítés. Kíváncsiságból megnéztem az utána induló négy IC-t, egytől egyig mindegyik késett: konkrétan 35, 28, 43, 35 percet. Alighanem hóvihar lehetett. Vagy a síneket meggörbítő, pokoli kánikula.
nagylaza, főpohárnok
Majd rafogjak az ausztrál hóviharra, vagy a skandináv kánikulára. 😉 És ebből is kihozzák hogy nekünk a legjobb.
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
 24.hu/belfold/2025/08/04/mav-egy-hete-adtak-at-rakosrendezot-maris-kisiklott-egy-mozdony/
Jól sikerült ez is
Beki
Családból valaki tegnap délelőtt jött Pécsről, természetesen 20 perc fölött késtek, járt a visszatérítés. Kíváncsiságból megnéztem az utána induló négy IC-t, egytől egyig mindegyik késett: konkrétan 35, 28, 43, 35 percet. Alighanem hóvihar lehetett. Vagy a síneket meggörbítő, pokoli kánikula.
4 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
Hallgatta valaki Orbán esztergomi beszédét tegnap? Úgy látszik újra kell tanulnom az embert, mert nagyon más mostanság mint amilyen kép bennem élt róla. Pár érdekes észrevétel. Egyik, hogy beszéd közben kényszeresen firkál. Bekeretez, aláhúz.
peterk2005 udvari bolond
Puzsértől eltanulta, ahogy Dopeman meg szó szerint a "másik apu azért iszik"-ostól, FAM-tól tanult a Buddhista főiskolán, szóval körbeértünk
r.baggio
Én még megvárom Gangsta Zoleet.
4 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 250 — no es importante
Hallgatta valaki Orbán esztergomi beszédét tegnap? Úgy látszik újra kell tanulnom az embert, mert nagyon más mostanság mint amilyen kép bennem élt róla. Pár érdekes észrevétel. Egyik, hogy beszéd közben kényszeresen firkál. Bekeretez, aláhúz.
peterk2005 udvari bolond
Puzsértől eltanulta, ahogy Dopeman meg szó szerint a "másik apu azért iszik"-ostól, FAM-tól tanult a Buddhista főiskolán, szóval körbeértünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
Ezt a szar köpönyegforgató embert. Zen persze. Szép embert találtak a menet élére.
"De visszatérve, azért exkuzáltam magam, mert amikor belerúgtam a fejbe, az nyilván nem konkrétan az embernek szóló motívum volt, hanem egyrészt kiváltotta a helyzet, másrészt rendszerkritika volt. A rendszert rúgtam odébb." Ezért esik más elbírálás alá most Majka...
 index.hu/kultur/2025/08/04/dopeman-interju-digitalis-polgari-korok-orban-viktor-buddhizmus-magyar-peter-puzser-robert-rap-zene/
Matthew99
vagy én élek egy kő alatt, vagy ő, vagy csak sok volt neki a kábszi... de szerintem nem az első lesz a helyes megfejtés
slowmotion
Vagy mert Buddha is neres.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
Hallgatta valaki Orbán esztergomi beszédét tegnap? Úgy látszik újra kell tanulnom az embert, mert nagyon más mostanság mint amilyen kép bennem élt róla. Pár érdekes észrevétel. Egyik, hogy beszéd közben kényszeresen firkál. Bekeretez, aláhúz. Mintha önmagát is győzködné. Zavazó is, nem emlékszem, hogy ilyen kényszerei lettek volna korábban. A másik, hogy egyre gyakrabban beszél egyes szám első személyben. Nem megtervezetten, hanem mondat közben a "mi" csap át váratlanul "én"-be. Aggasztó, mert ez annak a jele, hogy elszigetelődési folyamatban van. Nem csak a világtól, de a saját környezetétől, táborától is. Olyan ember beszél így, aki úgy éli meg a világot, hogy egyedül cipeli a keresztet.
peterk2005 udvari bolond
Miért, ez nincs így egyébként?

Így kívülről nézve nem nagyon látom azt - majd MC, mint fideszes insider vagy megcáfol vagy megerősít -, hogy OV-n kívül itt bárki menne előre értelmesen. Talán még Lázár.

Mindenki más vagy haszontalan vagy csak kárt okoz, mint Orbán Balázs (lassan minden megszólalása) vagy Menczer.

Természetszerűen így végződik ez a sztori.
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hallgatta valaki Orbán esztergomi beszédét tegnap? Úgy látszik újra kell tanulnom az embert, mert nagyon más mostanság mint amilyen kép bennem élt róla. Pár érdekes észrevétel. Egyik, hogy beszéd közben kényszeresen firkál. Bekeretez, aláhúz. Mintha önmagát is győzködné. Zavazó is, nem emlékszem, hogy ilyen kényszerei lettek volna korábban. A másik, hogy egyre gyakrabban beszél egyes szám első személyben. Nem megtervezetten, hanem mondat közben a "mi" csap át váratlanul "én"-be. Aggasztó, mert ez annak a jele, hogy elszigetelődési folyamatban van. Nem csak a világtól, de a saját környezetétől, táborától is. Olyan ember beszél így, aki úgy éli meg a világot, hogy egyedül cipeli a keresztet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
Ezt a szar köpönyegforgató embert. Zen persze. Szép embert találtak a menet élére.
"De visszatérve, azért exkuzáltam magam, mert amikor belerúgtam a fejbe, az nyilván nem konkrétan az embernek szóló motívum volt, hanem egyrészt kiváltotta a helyzet, másrészt rendszerkritika volt. A rendszert rúgtam odébb." Ezért esik más elbírálás alá most Majka...
 index.hu/kultur/2025/08/04/dopeman-interju-digitalis-polgari-korok-orban-viktor-buddhizmus-magyar-peter-puzser-robert-rap-zene/
Matthew99
vagy én élek egy kő alatt, vagy ő, vagy csak sok volt neki a kábszi... de szerintem nem az első lesz a helyes megfejtés
4 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Beki New York Jets 2 061
Jól sikerült ez is
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 851 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2025/08/02/kocsis-mate-alhir-fidesz-zebra-digitalis-polgari-kor-gulyas-balazs-gurmai-zita

😆😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290
Vajon mi a fenéért a hadügyminiszter adja át az F1 futamon az 1. helyért járó trófeát? Szíjjast még úgy-ahogy megértem, hogy díjátadó, de hogy Bobót hogy ette oda a rossebb........
StormST
A sport-államtitkárság ahova a Forma 1-ügyei és finanszírozása is részben tartozik a HM alà tartozik. Tulajdonképpen Boborján miniszter uramnak több köze van technikailag ott lenni, mint Petiminiszternek aki ugye inkább rajongásból megy, mint munkavégzés miatt 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Beki New York Jets 2 061
Vajon mi a fenéért a hadügyminiszter adja át az F1 futamon az 1. helyért járó trófeát? Szíjjast még úgy-ahogy megértem, hogy díjátadó, de hogy Bobót hogy ette oda a rossebb........
StormST
Magyarország, Fidesz, rendeleti kormányzás... más logika nincs ebben.
4 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
"hogy a faszba kerültem én ide?"

telex.hu/zacc/2025/08/03/gulyas-gergely-szalay-bobrovniczky-terepszemle
10/10-es kontent
Löfli
Ezek miért nem kidobósoztak gránáttal?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Beki New York Jets 2 061
 telex.hu/gazdasag/2025/08/03/szijjarto-peter-mercedes-forma-1-hungaroring-kecskemet
Tárgyalás alapján kijelenthető... 2026. első negyedév... érdekes duma ez megint vééééletlenül kb a választások dátuma körülre
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 886 — The Mathematician
 www.facebook.com/100063512415781/videos/1049821750652731/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Matthew99
a nerrapháború 444 videóban linkeltem a "teljeset"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"hogy a faszba kerültem én ide?"

telex.hu/zacc/2025/08/03/gulyas-gergely-szalay-bobrovniczky-terepszemle
10/10-es kontent

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/525174973_1145125347441306_6021208172300169573_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=b1uwaBHq6t8Q7kNvwG03-uZ&_nc_oc=AdkJSt04AfyIhBL-w-xYtV_3sVBq2VIRq4NtW9VEXhKUlKVxFlUrDbJx1OVQmGUOYrc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=v2Svbz3F3xmjxneelYVakw&oh=00_AfnD-emOJF9KZY97-KqGW4RxAc543a5r0biA7WlhMbzmfA&oe=69430383
1,2 Mio. Aufrufe · 18.014 Reaktionen | PÉLDÁS DIGITÁLIS HARCOS-📌TE IS SEGÍTHETED MUNKÁNKAT!: https://www.donably.com/civil-kontroll | Nemzeti Civil Kontroll
PÉLDÁS DIGITÁLIS HARCOS-📌TE IS SEGÍTHETED MUNKÁNKAT!: https://www.donably.com/civil-kontroll

4 hónapja
Beki New York Jets 2 061
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/526988160_1428949281741490_5236973455507294866_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=87eBpUDMzCwQ7kNvwGjJcpo&_nc_oc=AdlB4thqUh04c2AAuoIx1u5yXoH_u9t2fx5fLAOoVoexH-RFFvDbDnixSRNvt1DwmxU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=bAmYTjmlMSJokEyXrT3vEg&oh=00_Afk4bRbIvyWq5QYXmCsw_g9dTjow8d9H6aph0E2Vn9-otQ&oe=69452526
796.515 Aufrufe · 13.999 Reaktionen | A képviselő tüntetést szervezett a miniszterelnök apjának birtoka elé, ami Orbán Viktor szerint gazdaság, Hadházy szerint viszont luxuskastély. Az emelőkosár viszont nem tetszett a rendőröknek. https://ow.ly/Jxj550Wz1ok | RTL Híradó
A képviselő tüntetést szervezett a miniszterelnök apjának birtoka elé, ami Orbán Viktor szerint gazdaság, Hadházy szerint viszont luxuskastély. Az emelőkosár viszont nem tetszett a rendőröknek....

Munkavédelmi okokból xDDDDDDDD nyomorék rendőrt azt sem tudta milyen faszságra hivatkozzon