Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
Fradi dpk baszod ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
26. Dpk: Koko, vezetője Kovács István, dísztag Tompika27. Dpk: Bádogosok és alpinisták: vezetője Szájer József
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
Ez mi könyörgömMarsi Anikó is leader😂
hvg.hu/itthon/20250804_digitalis-polgari-kir-nev-vezeto-orban-viktor-bejelentes
r.baggio
4 hónapja
Ez mi könyörgömMókus örs, végre végleg visszaértünk a Kádár-korba (vagy el se hagytuk igazán).
hvg.hu/itthon/20250804_digitalis-polgari-kir-nev-vezeto-orban-viktor-bejelentes
r.baggio
4 hónapja
Ez mi könyörgömhvg.hu/itthon/20250804_digitalis-polgari-kir-nev-vezeto-orban-viktor-bejelentes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Majd rafogjak az ausztrál hóviharra, vagy a skandináv kánikulára. 😉 És ebből is kihozzák hogy nekünk a legjobb.24.hu/belfold/2025/08/04/mav-egy-hete-adtak-at-rakosrendezot-maris-kisiklott-egy-mozdony/Családból valaki tegnap délelőtt jött Pécsről, természetesen 20 perc fölött késtek, járt a visszatérítés. Kíváncsiságból megnéztem az utána induló négy IC-t, egytől egyig mindegyik késett: konkrétan 35, 28, 43, 35 percet. Alighanem hóvihar lehetett. Vagy a síneket meggörbítő, pokoli kánikula.
Jól sikerült ez is
Beki
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
24.hu/belfold/2025/08/04/mav-egy-hete-adtak-at-rakosrendezot-maris-kisiklott-egy-mozdony/Családból valaki tegnap délelőtt jött Pécsről, természetesen 20 perc fölött késtek, járt a visszatérítés. Kíváncsiságból megnéztem az utána induló négy IC-t, egytől egyig mindegyik késett: konkrétan 35, 28, 43, 35 percet. Alighanem hóvihar lehetett. Vagy a síneket meggörbítő, pokoli kánikula.
Jól sikerült ez is
Beki
4 hónapja
Én még megvárom Gangsta Zoleet.Hallgatta valaki Orbán esztergomi beszédét tegnap? Úgy látszik újra kell tanulnom az embert, mert nagyon más mostanság mint amilyen kép bennem élt róla. Pár érdekes észrevétel. Egyik, hogy beszéd közben kényszeresen firkál. Bekeretez, aláhúz.Puzsértől eltanulta, ahogy Dopeman meg szó szerint a "másik apu azért iszik"-ostól, FAM-tól tanult a Buddhista főiskolán, szóval körbeértünk
peterk2005 udvari bolond
r.baggio
4 hónapja
Hallgatta valaki Orbán esztergomi beszédét tegnap? Úgy látszik újra kell tanulnom az embert, mert nagyon más mostanság mint amilyen kép bennem élt róla. Pár érdekes észrevétel. Egyik, hogy beszéd közben kényszeresen firkál. Bekeretez, aláhúz.Puzsértől eltanulta, ahogy Dopeman meg szó szerint a "másik apu azért iszik"-ostól, FAM-tól tanult a Buddhista főiskolán, szóval körbeértünk
peterk2005 udvari bolond

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Vagy mert Buddha is neres.Ezt a szar köpönyegforgató embert. Zen persze. Szép embert találtak a menet élére.vagy én élek egy kő alatt, vagy ő, vagy csak sok volt neki a kábszi... de szerintem nem az első lesz a helyes megfejtés
"De visszatérve, azért exkuzáltam magam, mert amikor belerúgtam a fejbe, az nyilván nem konkrétan az embernek szóló motívum volt, hanem egyrészt kiváltotta a helyzet, másrészt rendszerkritika volt. A rendszert rúgtam odébb." Ezért esik más elbírálás alá most Majka...
index.hu/kultur/2025/08/04/dopeman-interju-digitalis-polgari-korok-orban-viktor-buddhizmus-magyar-peter-puzser-robert-rap-zene/
Matthew99
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Hallgatta valaki Orbán esztergomi beszédét tegnap? Úgy látszik újra kell tanulnom az embert, mert nagyon más mostanság mint amilyen kép bennem élt róla. Pár érdekes észrevétel. Egyik, hogy beszéd közben kényszeresen firkál. Bekeretez, aláhúz. Mintha önmagát is győzködné. Zavazó is, nem emlékszem, hogy ilyen kényszerei lettek volna korábban. A másik, hogy egyre gyakrabban beszél egyes szám első személyben. Nem megtervezetten, hanem mondat közben a "mi" csap át váratlanul "én"-be. Aggasztó, mert ez annak a jele, hogy elszigetelődési folyamatban van. Nem csak a világtól, de a saját környezetétől, táborától is. Olyan ember beszél így, aki úgy éli meg a világot, hogy egyedül cipeli a keresztet.Miért, ez nincs így egyébként?
peterk2005 udvari bolond
Így kívülről nézve nem nagyon látom azt - majd MC, mint fideszes insider vagy megcáfol vagy megerősít -, hogy OV-n kívül itt bárki menne előre értelmesen. Talán még Lázár.
Mindenki más vagy haszontalan vagy csak kárt okoz, mint Orbán Balázs (lassan minden megszólalása) vagy Menczer.
Természetszerűen így végződik ez a sztori.
4 hónapja
Hallgatta valaki Orbán esztergomi beszédét tegnap? Úgy látszik újra kell tanulnom az embert, mert nagyon más mostanság mint amilyen kép bennem élt róla. Pár érdekes észrevétel. Egyik, hogy beszéd közben kényszeresen firkál. Bekeretez, aláhúz. Mintha önmagát is győzködné. Zavazó is, nem emlékszem, hogy ilyen kényszerei lettek volna korábban. A másik, hogy egyre gyakrabban beszél egyes szám első személyben. Nem megtervezetten, hanem mondat közben a "mi" csap át váratlanul "én"-be. Aggasztó, mert ez annak a jele, hogy elszigetelődési folyamatban van. Nem csak a világtól, de a saját környezetétől, táborától is. Olyan ember beszél így, aki úgy éli meg a világot, hogy egyedül cipeli a keresztet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Ezt a szar köpönyegforgató embert. Zen persze. Szép embert találtak a menet élére.vagy én élek egy kő alatt, vagy ő, vagy csak sok volt neki a kábszi... de szerintem nem az első lesz a helyes megfejtés
"De visszatérve, azért exkuzáltam magam, mert amikor belerúgtam a fejbe, az nyilván nem konkrétan az embernek szóló motívum volt, hanem egyrészt kiváltotta a helyzet, másrészt rendszerkritika volt. A rendszert rúgtam odébb." Ezért esik más elbírálás alá most Majka...
index.hu/kultur/2025/08/04/dopeman-interju-digitalis-polgari-korok-orban-viktor-buddhizmus-magyar-peter-puzser-robert-rap-zene/
Matthew99
4 hónapja
Ezt a szar köpönyegforgató embert. Zen persze. Szép embert találtak a menet élére."De visszatérve, azért exkuzáltam magam, mert amikor belerúgtam a fejbe, az nyilván nem konkrétan az embernek szóló motívum volt, hanem egyrészt kiváltotta a helyzet, másrészt rendszerkritika volt. A rendszert rúgtam odébb." Ezért esik más elbírálás alá most Majka...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
24.hu/belfold/2025/08/04/mav-egy-hete-adtak-at-rakosrendezot-maris-kisiklott-egy-mozdony/Jól sikerült ez is
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/02/kocsis-mate-alhir-fidesz-zebra-digitalis-polgari-kor-gulyas-balazs-gurmai-zita😆😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Vajon mi a fenéért a hadügyminiszter adja át az F1 futamon az 1. helyért járó trófeát? Szíjjast még úgy-ahogy megértem, hogy díjátadó, de hogy Bobót hogy ette oda a rossebb........A sport-államtitkárság ahova a Forma 1-ügyei és finanszírozása is részben tartozik a HM alà tartozik. Tulajdonképpen Boborján miniszter uramnak több köze van technikailag ott lenni, mint Petiminiszternek aki ugye inkább rajongásból megy, mint munkavégzés miatt 😊
StormST
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Vajon mi a fenéért a hadügyminiszter adja át az F1 futamon az 1. helyért járó trófeát? Szíjjast még úgy-ahogy megértem, hogy díjátadó, de hogy Bobót hogy ette oda a rossebb........Magyarország, Fidesz, rendeleti kormányzás... más logika nincs ebben.
StormST
4 hónapja
Vajon mi a fenéért a hadügyminiszter adja át az F1 futamon az 1. helyért járó trófeát? Szíjjast még úgy-ahogy megértem, hogy díjátadó, de hogy Bobót hogy ette oda a rossebb........

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
"hogy a faszba kerültem én ide?"Ezek miért nem kidobósoztak gránáttal?
telex.hu/zacc/2025/08/03/gulyas-gergely-szalay-bobrovniczky-terepszemle
10/10-es kontent
Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/08/03/szijjarto-peter-mercedes-forma-1-hungaroring-kecskemetTárgyalás alapján kijelenthető... 2026. első negyedév... érdekes duma ez megint vééééletlenül kb a választások dátuma körülre
4 hónapja
www.facebook.com/100063512415781/videos/1049821750652731/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6va nerrapháború 444 videóban linkeltem a "teljeset"
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
"hogy a faszba kerültem én ide?"
telex.hu/zacc/2025/08/03/gulyas-gergely-szalay-bobrovniczky-terepszemle
10/10-es kontent

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja

4 hónapja
Munkavédelmi okokból xDDDDDDDD nyomorék rendőrt azt sem tudta milyen faszságra hivatkozzon