Politika
70 feliratkozó
25 napja
Jojo, ezt mar megszoktuk, kivancsiak vagyunk valami masra. 🤣
25 napja
Nem nagyon iszogatnék srácok, hisz holnap indul a besorozás 😀Azt hittem már ma jönnek értem. Reggel óta vigyában állok
Heisman nádor
25 napja
Megvan az h mi döntött: a kíváncsiság baszkiZseniális, annyira mondtátok átkapcsoltam én is 😆
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
25 napja
Takács Péter pár száz szavazat hátrányban csak (veszprém 4)
25 napja
Nem nagyon iszogatnék srácok, hisz holnap indul a besorozás 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
25 napja
Ennél semmi nem mutatja jobban, mennyire kibillentette ez a választás a társadalmat a normalitásból.😂Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
25 napja
rtl-en az notár mari?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Konkurenciánk 😀Mi látunk téged szeretettel. Belépés gyanánt kérlek egyél egy medvesajtot 😀A tévedés jogát mindig fenntartottam 😛Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
Kampman
Toto21
25 napja
A Mihazánknak combos lesz a bejutás, most inkább nekik is azt mondanám, hogy nem lesz meg.
25 napja
Megvan az h mi döntött: a kíváncsiság baszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Gyopáros Alpár alig vezet 😊ami egyebkent oriasi szo.... a mi korzetunk volt a legfideszesebb...
Janek
25 napja
Szerencsere Nemethtel is felmossak a padlot. Eskuszom ez a ket legpatkanyabb ember szamomra, jo ezt latni.
25 napja
Mi látunk téged szeretettel. Belépés gyanánt kérlek egyél egy medvesajtot 😀A tévedés jogát mindig fenntartottam 😛Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
Kampman
25 napja
Remélem örömödbenén meg sírdogálokén be vagyok baszva, visítozva röhögök 😂zseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
bcsarli, Udvari Főkóstoló
peach
Szesze
25 napja
Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébe
built for this shit
25 napja
Nem bírom nézni ezt a vergodest a hírtvn. Asszony már sírva röhög rajtuk 😄Én imádom, elképesztő ahogy ma megfejtik a világot és a fiatalságot
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
Hir tv kb mint a lotto azt se tudják mi jön
Janek
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
én meg sírdogálokén be vagyok baszva, visítozva röhögök 😂zseniális a Hír TVÉn kb eddig bírtam, szánalmas
ervinator
bcsarli, Udvari Főkóstoló
peach
25 napja
Navracsics 40-53, ez talán kissé meglepő

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
25 napja
A tévedés jogát mindig fenntartottam 😛Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
25 napja
Mindenki áttérhet még a világos oldalra 😉Mit is mondtál, elkezdesz a Bearsnek drukkolni, ha Bács megyét söpri a tisza? 😛Mikor jön elő a fideszes rejtett tartalék?A legelcigányosodottabb területek szavazatai már megvannak.
warr_b
Kampman
Jakehomer
25 napja
OV helyett Zelenszkij lesz a miniszterelnök!!!!
25 napja
Debrecen kb el is dőlt, sima tisza győzelem lesz.